Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

32.005 keer bekeken

Seks met een buttplug – de voordelen en beste standjes!

29 juli 2018,

geschreven door

Een buttplug is specifiek bedoeld voor anaal gebruik en kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Sommige mensen gebruiken het speeltje puur voor seksuele bevrediging, anderen om hun anus te trainen voor anale seks en soms is het een combinatie van beiden. Je kunt een buttplug ook prima tijdens de seks dragen om zo het gevoel en je orgasme te versterken. Niet elk standje is echter geschikt om met buttplug in te doen. In deze blog leggen we voordelen uit van seks met een buttplug en delen we de meest geschikte standjes met dit type seksspeeltje!

Voordelen van een buttplug

  • Een strakkere vagina – Door een buttplug in te brengen wordt ook de ruimte in de vagina kleiner gemaakt. De vagina voelt hierdoor strakker aan, wat door beide partners als erg aangenaam ervaren kan worden. Wanneer een vrouw bijvoorbeeld een vibrerende buttlpug draagt, kunnen deze vibraties via de vaginawand ook door hem gevoeld worden.
  • Dubbele penetratie – Altijd al nieuwsgierig geweest naar het gevoel van dubbele penetratie? Met een buttplug kom je wel heel dichtbij die sensatie!
  • Prostaat stimulatie – Uiteraard kunnen ook mannen een buttplug dragen tijdens de seks. Een buttplug met een krommende top kan bij mannen ook voor prostaatstimulatie gebruikt worden.
  • Versterkt orgasme – Wanneer je klaarkomt trekken de bekkenbodemspieren in je lichaam ritmisch samen. Tijdens dit samentrekken, spannen de spieren rondom de anus zich harder aan en wordt je orgasme nog intenser beleeft. Dit kan voor zowel vrouwen als mannen een reden zijn om een buttplug te gebruiken.

De beste standjes met een buttplug

Doordat de vagina smaller aanvoelt met een buttplug in, zal niet elk standje even succesvol zijn. Een veel gehoorde klacht van mannen, is dat hun penis er soms uitfloept tijdens de seks. Om die reden hebben we een aantal standjes voor je verzameld, die wel werken!

Doggystyle

doggystyle
Je kunt geen blog schrijven over seksstandjes, of doggystyle staat erin. Ook voor seks met een buttplug is doggystyle weer een uitstekend standje. Doordat alles strakker aanvoelt met een buttplug wordt het in één keer ook makkelijker om de G-spot te stimuleren.

Missionaris

missionaris
De missionaris is een heerlijk intiem standje, waarbij je zeker weet dat zijn jongeheer door de zwaartekracht niet naar buiten floept. Zij kan haar knieën iets omhoog trekken om hem dieper te laten penetreren en meer ruimte voor hem te creëren. Mocht het toch niet helemaal lekker gaan, dan kun je altijd nog een kussentje onder je te leggen om de penetratie beter te laten verlopen.

Schildpadje

schildpadje
Het schildpadje is een leuke variatie op doggystyle en kan perfect in combinatie met een buttplug worden uitgevoerd. De juiste hoek om te kunnen penetreren is aanwezig en het gevoel wanneer hij met zijn lichaam tegen jou buttplug aankomt wordt door velen als aangenaam ervaart!

Orale seks

orale seks
Een buttplug kan ook orale sex naar een hoger niveau tillen! Als ontvangende partner kan de extra stimulatie door de buttplug een geheel nieuwe dimensie toevoegen aan je ervaring. Zeker als de bekkenbodemspieren gaan samentrekken. Daardoor gaat de plug namelijk bewegen. Mocht je problemen hebben met klaarkomen, dan kan een beetje orale seks en een buttplug jou misschien wel een orgasme bezorgen!

Wat zijn jouw ervaringen met buttplugs? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. Ja ik heb dus sinds kort een paar buttplugs gekocht. Maar die van mij floepen er steeds uit als ik het met mijn vriend doe. Ik weet niet waar het aan ligt. Misschien is het omdat ik de kleinste maat heb. Ik weet het niet.

    1. Hoi Lisa,

      Het zou inderdaad kunnen dat het ligt aan de maat van de plug. Als je de diameter van je huidige plug weet, kan het denk ik geen kwaad om te kijken naar een iets groter formaat. Misschien dat bekkenbodemoefeningen ook kunnen helpen bij het beter binnenhouden van je speeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.584 keer bekeken

Geschreven door

Het maakt eigenlijk geen jute zak uit in welke mate je Sinterklaas viert, maar de donkere (feest)dagen vragen om nét wat extra viering. Haal de confetti in huis door het op een onschuldige manier te presenteren. Hoe dan? Door middel van Sinterklaas…
2.584 keer bekeken