NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

anale standjes
142.929 keer bekeken

De aller-, allerbeste anale standjes!

24 maart 2021,

geschreven door

Of je nou voor de eerste keer anale seks wil proberen, of al jaren bezig bent en opzoek bent naar inspiratie; dit artikel is voor iedereen die geïnteresseerd is in anale seks. Het is altijd leuk om te experimenteren met nieuwe seks standjes en zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn niet alle standjes geschikt voor anale penetratie. Daarom delen wij in dit artikel de leukste anale standjes voor anale seks met jou.

Anale standjes: take it easy please!

Heb je nog geen of weinig ervaring met anale seks? Lees dan dit artikel vol tips voor anale seks voor beginners. Verder is het bij anale seks belangrijk om vooral niet te lastige anaal standjes uit te willen proberen. Het is namelijk belangrijk dat je lichaam zo ontspannen mogelijk is om de anale seks zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen.

1. Lap Dance

Deze positie is perfect voor zowel beginners als gevorderden. Het is een gemiddeld standje om uit te voeren. Ook is het fijn dat de ontvangende partij kan bepalen hoe diep jullie gaan. Zo hoef je als gever niet bang te zijn dat je per ongeluk te hard of te diep gaat. Daarnaast kunnen jullie elkaar zoenen en aankijken om het lekker intiem te maken.

lapdance
Tip: Laat je partner op een stoel of de rand van het bed zitten. Als jullie op een stoel zitten is het voor de ontvanger makkelijk om jezelf op en neer te bewegen met je voeten op de grond. Zit je op het bed? Steun dan op je knieën.

“De Lap Dance is perfect voor beginners én gevorderden.”

2. Lepeltje lepeltje

Het lepeltje lijkt wel gemaakt voor anale seks – het geeft de achterste persoon de volledige controle over de diepte en intensiteit van de stoot. En als het je eerste keer is, zal het in de armen liggen van je partner je nog meer laten ontspannen. Met dit standje hoeven jullie je allebei niet heel veel in te spannen waardoor jullie lekker ontspannen kunnen genieten van elkaar.

 

lepeltje lepeltje
Tip: Neem een of twee kussens en plaats ze onder je heupen voor een extra lift. Hierdoor wordt het makkelijker om goed te kunnen penetreren. Laat je partner van achteren binnenkomen. Hij heeft tijdens dit standje zijn handen vrij om ook andere hotspots van jou aandacht te geven. Een super lekker en intiem standje!

3. Flat Doggy

Dit is een geweldige positie voor wanneer je niet te diep wilt penetreren. Wist je dat anale penetratie ook helemaal niet diep hoeft? De meeste zenuwen in de anus bevinden zich in de eerste 5 cm. Met flat doggy ligt de ontvangende partij op zijn/haar buik met de benen bij elkaar. In deze positie komen je billen ook erg goed uit en je partner ziet met elke stoot jouw billen lekker bewegen.

flat doggy
Tip: Als je hele volle billen hebt is het misschien handig om je benen te spreiden zodat je partner ertussen plaats kan nemen. Zo creëer je iets meer ruimte.

“In deze positie komen jouw billen héél goed uit!”

4. Missionaris

Veel standjes voor anale seks mogen wel wat persoonlijker. Vaak staan de gezichten in de tegenovergestelde richting, wat de seks minder intiem maakt. Het volgende standje is daarom een prima uitkomst wanneer jullie juist wat meer de intimiteit willen opzoeken. Dit standje geeft jou en je partner de mogelijkheid om tijdens seks oogcontact te houden.

missionaris
Probeer: laat je partner binnenkomen in de missionarishouding. Door je knieën tegen zijn zij aan te zetten, ben jij in controle over hoe diep hij precies gaat. Plaats een kussentje onder je heupen, zodat je bekken in de perfecte hoek voor penetratie staan.

5. Doggystyle

Doggystyle is natuurlijk het perfecte standje voor wanneer je diep wilt penetreren. Je kan op je knieen en handen leunen, maar als je je bovenlichaam naar het matras laat zakken en op je borst leunt (zoals op de afbeelding) kan je partner nog dieper penetreren en je A-spot nog beter raken. Dit is een klein plekje wat nog iets dieper ligt dan de G-spot (ongeveer 2 centimeter). Het zit tussen je blaas en baarmoeder in en wordt ook wel de ‘vrouwelijke prostaat’ genoemd.


Tip: Wissel af met verschillende posities en ontdek wat voor jou het fijnste voelt. Misschien is het voor jou fijner om je rug recht te houden, juist hol te maken of naar beneden te buigen.

6. Spread Eagle

Houden jullie van diep? Dan is de Spread Eagle het standje voor jullie! Bij dit standje kunnen jullie oogcontact houden. Terwijl je op je rug ligt, breng je je benen naar beide schouders en plaats je handen achter je knieën. Je partner komt vanaf bovenaf tussen je benen liggen en gebruikt zijn handen om in balans te blijven.
standjeTip: Het is bij dit standje ook fijn om je benen om de bovenste partner heen te klemmen. Dan kan je helpen het tempo te bepalen en omdat je billen zo een beetje liften kan hij/zij er beter bij.

“Intiem oogcontact en diepe penetratie, heerlijk!”

7. De Lotus

Oké, nu weer terug naar een romantische classic! De Lotus positie is een heerlijk intiem standje voor anale seks. Het lijkt een beetje op de Lapdance, maar dan zitten jullie beiden op het bed of de grond. Klim bovenop zijn of haar schoot en laat je naar beneden zakken. Je krijgt alle intensiteit van anale seks in combinatie de romantiek en intimiteit van de lotuspositie.

lotus
Tip: Ga tegen de achterkant van het bed zitten en gebruik het hoofdbord om je met je handen op en neer te bewegen, zo wordt het minder zwaar voor je benen. De bank is om deze reden ook een fijne locatie voor dit standje.

8. Reverse cowgirl

Reverse cowgirl is de meest overschatte vaginale sekspositie ooit. Het uitzicht voor de man is geniaal, maar voor de vrouw is het super onpersoonlijk. Maar, doe je dit standje anaal dan gaat er ook als vrouw een wereld voor je open! Als vrouw heb je in deze positie alle controle en bepaal jij hoe diep hij jou penetreert. Laat je partner op zijn of haar rug liggen. Spreid hem of haar naar achteren en glijd naar beneden op je gemak. Laat je partner je clitoris stimuleren, terwijl je hem een ultra-sexy beeld van je achterkant biedt.


Tip: Voelt het niet helemaal lekker als je als ontvangende partij voorover leunt? Of voelt het of zijn penis in een ongemakkelijk hoek zit? Leun dan in plaats van voorover, meer achterover. Je kan je armen dan steunen op zijn borst of op het hoofdbord van het bed. Wil je sneller en harder stoten? Trek dan je benen op en steun op je voetzolen in plaats van je onderbenen 😉

Wij zijn erg benieuwd welk standje jullie het lekkerste vinden voor anale seks. Deel het met ons in een reactie hieronder!

9 Responses

  1. Helaas is mijn partner niet into anale seks, althans niet als ontvangende partij. Eén keer heb ik haar anaal mogen nemen. Dat was in de Flat Doggy positie (zij liggend op haar buik). Je komt dan inderdaad niet zo heel erg diep en is daardoor eerder geschikt voor als je groot geschapen bent ;-). Ik vond het heerlijk, zij vond er weinig aan en vond het eerder irritant dat er nog een uur later sperma uit haar kont droop. We houden het bij fisting, waarbij ik de ontvangende partij ben.

    1. Ik vind het het geilst en lekkerste als mijn vrouw op haar hurken boven mijn harde paal komt zitten en zich dan langzaam op mijn harde laat glijden o wat lekker ik zie dan mijn harde paal in haar kale natte spleet glijden in en uit terwijl ze me gaat neuken en ze komt dan altijd spuitend klaar en haar kutsap spuit dan over mijn buik heen oooh wat lekker

  2. Anale seks, is heel prettig, met de volgende voorwaarde, voorbereiden, voorbereiden, en nog maar eens voorbereiden, zachtjes, zachtjes met ´eerbied´ voor de ander, voor de ander, de vrouw voor de man, de man voor de vrouw. Waar de vrouw voor de man, moet, zou moeten, is heel lekker en geil voor haar, gebruik een ¨tuigje¨ dat 2, of nog lekkerder 3 anaal-dildo´s heeft, één voor in de kut van haar, één om anaal bij haar in te doen, en uiteindelijk de, je de anaal-dildo om hem te penetreren.

    1. Helemaal met Piet V eens! Uitgebreide voorbereiding waarin het alleen maar soepeler, intenser en lekkerder kan worden is zooo belangrijk! Ander gaat het nooit werken. Dan is het zeer opwindend. Vind het ook heel lekker bij mezelf en dat 3 anaaldildo tuigje wil ik altijd nog eens graag proberen ;-P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.021 keer bekeken

Geschreven door

Liefde is vaak geweldig maar kan soms ook voor de nodige problemen zorgen. Wanneer een relatie op de klippen loopt zijn we vaak ontroostbaar en sluiten we ons het liefste op met een doos tissues en een reep chocolade. Desondanks zijn er ook aantal po…
1.021 keer bekeken