Standje van de week: Missionaris

14 april 2019 door RebelRose   2.233

Deze week is het standje van de week de missionaris. De missionaris is het meest gebruikte standje wereldwijd. Een echte klassieker dus. Je hebt de hele week om van dit comfortabele standje te genieten. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw seksstandje. 

Seksstandje: Missionaris

  • Categorie: Face to face, man on top
  • Penetratie: Diepe penetratie
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Bij het missionaris-standje ligt zij op haar rug, met haar benen geopend. Hij ligt bovenop haar, tussen haar benen in, en steunt op zijn handen. Missionaris is een intiem standje waarbij je gemakkelijk oogcontact maakt. De man doet het werk en bepaalt bij dit standje de diepte en het ritme. Hij heeft de mogelijkheid zijn gezicht naast het het hoofd van zijn partner te houden. Op die manier kan hij zijn gewicht gebruik voor extra krachtige stoten.

Wist je dat… missionarissen dit standje introduceerde bij inheemse volken waar ze het evangelie predikten? Volgens hen was dit de enige fatsoenlijke houding om seks te hebben?

Sextoys combineren met standje Missionaris 

Combineer de missionaris met wat simpele bondage zoals handboeien of een blinddoek om de spanning op te voeren! Maar de missionaris is ook het perfect standje om een duo vibrator bij te gebruiken.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid