NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: De Gouden Driehoek

19 april 2020,

geschreven door

Het is altijd goed om te blijven variëren in de slaapkamer. Om je seksrepertoire te vergroten brengen wij elke week een nieuw seksstandje onder de aandacht. Deze week is het standje ‘De Gouden Driehoek’ aan de beurt. Wanneer jij je partner eens goed oraal wilt verwennen, is dit seksstandje perfect!

Seksstandje: De Gouden Driehoek

gouden driehoek

  • Categorie: Orale seks
  • Stimulatie: Clitoris
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Orchidee

Hoe

Voor De Gouden Driekhoek is het belangrijk dat je drie stoelen op je slaapkamer hebt staan. De stoelen zet je vervolgens in de vorm van een driehoek. Je partner gebruikt een stoel om op te zitten, terwijl de andere twee stoelen haar benen omhoog houden. Je partner komt op deze manier met haar benen wijd te zitten, waardoor jij alle ruimte hebt om haar optimaal oraal te bevredigen!

Sextoys combineren met standje De Gouden Driehoek

Wil je bij dit standje een seksspeeltje gebruiken? Door zijn kleine formaat leent een mini vibrator zich uitstekend voor orale seksstandjes. Het speeltje zit niet in de weg en kan gericht haar clitoris stimuleren, terwijl jij het gebied daaromheen met je tong verwent. Wanneer je partner niet vies is van anale stimulatie, zou je daarnaast ook een buttplug kunnen overwegen!


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Ben jij op zoek naar iets meer inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week staat het seksstandje Double Cowgirl in the picture. Een ontzette…
5.010 keer bekeken