NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: De Vlinder

22 augustus 2020,

geschreven door

Het is zondag dus dat betekent weer een nieuw standje van de week! Vandaag hebben wij een standje waarbij de man de leiding heeft en diep kan penetreren. Wel heeft hij een beetje spierballen nodig. Wij leggen dit enigszins inspannende seksstandje graag aan je uit. 

Seksstandje: De Vlinder

de vllinder

Hoe

Bij het ‘vlinder’ standje draait het allemaal om de hoek waarin de vrouw ligt. De vrouw gaat tijdens dit standje namelijk liggen op een hoge willekeurige ondergrond. Een tafel of het aanrecht zijn hier goede voorbeelden van. Vervolgens legt de vrouw haar benen rond zijn nek, waarna de man zijn handen onder haar kont houdt. De vrouw legt haar handen voor extra ondersteuning naast zich en beweegt de heupen naar boven, zodat er een perfecte hoek voor penetratie ontstaat.

“De vrouw gaat tijdens dit standje namelijk liggen op een hoge willekeurige ondergrond. Een tafel of het aanrecht zijn hier goede voorbeelden van.”

Sextoys combineren met De Vlinder

De vrouw kan tijdens het standje een mini vibrator gebruiken voor stimulatie van de clitoris. Daarnaast kan hij gebruik maken van een cockring om het langer vol te kunnen houden.


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week Lepeltje, Lepeltje. Bij dit standje in weinig inspanning vereist. Lepeltje, Lepeltje is namelijk een lekker lui, maar romantisch standje. Voor veel vrouwen is dit standje favoriet omdat de man vooral diep kan pen…
8.319 keer bekeken