Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: De Neerwaartse Slag

6 oktober 2019,

geschreven door

Blijf jij het ook zo leuk vinden om weer iets nieuws in de slaapkamer te proberen? Deze week introduceren wij de neerwaartse slag. Een leuk en uniek standje, die zeker zal gaan scoren bij je partner. Ga als man snel aan de slag met die biceps, je hebt ze nodig tijdens het uitvoeren van deze positie. 

Seksstandje: De Neerwaartse Slag

neerwaartse slag

  • Categorie: Man on top
  • Stimulatie: G-spot, anaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Medium

Hoe

De neerwaartse slag is bij uitstek geschikt voor de wildebrassen met een voorliefde voor G-spot en anale stimulatie. Niet alleen is dit een bizarre houding voor de vrouw, het vergt ook veel kracht van de man! Hij moet er namelijk voor zorgen dat de vrouw netjes in de neerwaartse houding blijft gepositioneerd, om tegelijkertijd ook nog stimulerende bewegingen te maken.

Hij buigt zijn knieën op een zacht oppervlak, zoals bijvoorbeeld een bed of bank. Vervolgens legt hij haar benen op zijn schouders en leunt iets achterover terwijl hij zijn heupen naar voren duwt.

Sextoys combineren met De Neerwaartse Slag

Dit standje leent zich uitstekend voor het gebruik van een vibrerende cockring, maar een buttplug is ook zeker een leuke toevoeging voor zowel hem als haar.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Ben jij op zoek naar iets meer inspiratie voor in de slaapkamer? Wij lichten elke zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner even flink kunnen experimenteren! Deze week staat het seksstandje De Gouden Poort in the picture. Dit standje i…
8.675 keer bekeken