Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: De Motorkap

17 mei 2020,

geschreven door

Op de motorkap van je auto is een heleboel mogelijk. Wanneer het weer het toelaat kan het heerlijk zijn om samen met de auto naar een afgelegen plekje te rijden en het eens in de buitenlucht te doen! Daarom lichten wij deze week het standje van de week toe: de Motorkap!

Seksstandje: De Motorkap

standje van de week

Hoe

Wanneer jullie een goede locatie hebben gevonden om de auto te parkeren, kan het avontuur beginnen! De vrouw kan met haar billen op de rand van de motorkap plaatsnemen. Door haar benen te spreiden, heeft de man volledige toegang om haar oraal of met behulp van een seksspeeltje te stimuleren. Wanneer jullie opgewarmd zijn, leent de motorkap zich bijvoorbeeld uitstekend voor de missionarispositie en staande doggystyle standje.

Sextoys combineren met standje De Motorkap

Omdat jullie natuurlijk niet betrapt willen worden, is het raadzaam dat de vrouw een kruisloze panty draagt. Op die manier hoef je niet gelijk al je kleding weer aan te trekken, mocht iemand onverhoopt jullie vrijpartij dreigen te verstoren 😉 Met een clitoris vibrator kan haar clitoris daarnaast extra worden gestimuleerd.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Heb jij behoefte aan wat inspiratie voor in de slaapkamer? Elke week hebben wij een nieuw seksstandje voor jou en je partner om samen uit te proberen. Deze week behandelen we het standje ‘Old Faithful’. Dit is een perfect standje om in de stemmin…
7.474 keer bekeken