door CheekyCharly

Standje van de maand: Good Connection

2 juni 2022 door CheekyCharly

Vorige maand hadden we een vrij uitdagend standje voor onze lezers. Deze week hebben we daarom een sekspositie die vrijwel iedereen kan uitvoeren. De naam zegt het al: met de Good Connection zullen jij en je partner een diepe connectie met elkaar voelen. Lees snel verder om meer over dit standje te leren…

Seksstandje: Good Connection

seks standje

Hoe

Heb jij zin in een potje romantiek? Klaar om de liefde te bedrijven en te verdrinken in de ogen van je partner? Dan hebben wij hét standje voor jou! De Good Connection is namelijk een perfect standje voor kersverse stelletjes die nog in de roze bril fase zitten óf koppels die de romantiek proberen terug te vinden.

Zij ligt op haar rug en hij neemt op zijn knieën plaats voor haar. Voor diepere penetratie en meer huid-op-huid contact schuift zij haar billen wat omhoog, zodat ze een beetje op zijn bovenbenen ligt en slaat haar benen over zijn schouder. Let op: één been op zijn linkerschouder en één been op zijn rechterschouder. Zij kan hem bij zijn bovenbeen vasthouden en zo helpen het ritme te bepalen door zachtjes te trekken en te duwen (of hard, als dat jullie ding is 😉).

Hij kan zijn handen gebruiken om zijn partner overal te verwennen. En vergeet het geweldige uitzicht niet. Jullie hebben beide namelijk een mooi uitzicht en kunnen heel goed oogcontact houden! Dit standje is natuurlijk ook geschikt voor twee vrouwen wanneer de gevende partner een voorbinddildo gebruikt, of voor twee mannen als de ontvangende partij zijn billen nog iets meer omhoog kiept!

“Klaar om de liefde te bedrijven en te verdrinken in de ogen van je partner?”

Sextoys combineren met De Gedekte Tafel

Oh, de mogelijkheden zijn eindeloos! Glijmiddel, tepelklemmen, luchtdrukvibrators, bulletvibrators, een vibrerende cockring… Wáár moeten we beginnen?! Oké, onze favoriet voor dit standje is na lang wikken en wegen dan toch de luchtdrukvibrator geworden! Als je haar écht gek wil maken met dit standje, dan stimuleer jij ook haar clitoris. De tweede favoriete optie is een vibrerende cockring. Zo houd hij zijn erectie langer en harder én genieten jullie beiden van de trillingen.

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Standje van de maand: Good Connection

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid