Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

masturbatie standje

Standje van de maand: Doe-Het-Zelf

17 mei 2024,

geschreven door

Elke maand lichten we een nieuw seksstandje voor je uit om samen met je partner te proberen. En het is Mei Masturbatiemaand, dus richten we ons deze keer op het doe-het-zelven! Kijk elkaar diep in de ogen en geniet van dit intieme standje.

Standje van de maand: Doe-Het-Zelf

sex standje

Hoe voer je dit standje uit?

Soms moet je zelf de touwtjes in handen nemen. Seks met een ander is natuurlijk heerlijk, maar het kan ook erg opwindend zijn om jezelf naar een hoogtepunten te werken wanneer je partner jou in de ogen aankijkt.

Tijdens de Doe-Het-Zelf zitten jij en je partner recht tegenover elkaar. Zorg dat jullie benen elkaar aanraken, hierdoor zal je het standje intiemer ervaren. Terwijl jullie allebei masturberen hebben jullie geweldig uitzicht!

Probeer dat maar eens lang vol te houden 😉

De Doe-Het-Zelf combineren met sextoys

Een sextoy gebruiken bij dit standje kan het nog spannender maken. Denk bijvoorbeeld aan een buttplug voor anale stimulatie of een blowjob stimulator die de man kan gebruiken bij het aftrekken.

Daarnaast kan je denken aan een kleine wand vibrator voor het stimuleren van andere erogene zones.

Mei Masturbatie Maand

Pssst, wist je al dat wij een geweldige masturbatie Challenge op ons magazine hebben? Door mee te doen aan de challenge kan je nieuwe manieren van masturberen ontdekken. En wie weet vind je wel een nieuwe favoriete manier om jezelf naar een hoogtepunt te werken!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe week, een nieuw Standje van de week! Dit keer lichten wij graag het Facesitting standje toe. Facesitting is een seksstandje waarbij de vrouw op het gezicht van de man gaat zitten. Zo nu en dan moet de vrouw even haar dominante kant laten z…
8.837 keer bekeken