NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: De Parelwitte Poort

19 juli 2020,

geschreven door

Het is weer zondag en dat betekent weer een nieuw standje van de week. Om je seksleven nóg leuker te maken delen wij elke week een nieuw standje met je. Omdat sommige mensen zondag zien als een rustdag, hebben wij deze keer een heel rustig en relaxed standje voor je uitgekozen. We introduceren jou De Parelwitte Poort.

Seksstandje: De Parelwitte Poort

Hoe

Dit standje is niet moeilijk en ideaal voor de momenten waarop jullie wél zin hebben in elkaar, maar geen zin in een zweterige, intense workout. De man ligt op zijn rug met zijn knieën gebogen. Zij gaat in dezelfde houding op hem liggen en steunt op haar eigen voeten. Hij slaat een arm om haar heen en kan haar zo stevig vast pakken bij haar heupen, buik, borsten of waar hij maar wil. Omdat jullie beide gebogen benen hebben kan hij zo makkelijk van onderen penetreren.

Sextoys combineren met seksstandje De Parelwitte Poort

Bij dit standje hebben jullie in principe allebei handen vrij. Dus dat betekent veel mogelijkheden voor extra stimulatie van de vrouw. Een duo vibrator is voor dit standje erg handig want de vrouw kan deze zelf op de juiste plek houden. Een duo vibrator brengt de vrouw vaginaal in en daarnaast kan zij ook nog gewoon vaginaal gepenetreerd worden door de man. Ook stimuleert de duo vibrator haar clitoris.

 


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Heb jij behoefte aan wat inspiratie voor in de slaapkamer? Elke week hebben wij een nieuw seksstandje voor jou en je partner om samen uit te proberen. Deze week behandelen we het standje ‘De Deurwachter’. Bij dit standje is het wel een vereiste d…
6.671 keer bekeken