NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: Vibrating Handjob

5 januari 2020,

geschreven door

Heb jij wel wat inspiratie nodig in de slaapkamer? Elke zondag lichten wij een nieuw standje uit waarmee jij en je partner helemaal los kunnen gaan! Deze week staat het seksstandje Vibrating Handjob centraal. Dit is een standje waarmee jij jouw partner heerlijk met je handen kan verwennen, met éxtra stimulatie!

Seksstandje: Vibrating Handjob

vibrating handjob

Hoe

Dit standje is uitermate geschikt tijdens het voorspel, waarbij hij uitvoerig verwend wordt door zijn partner. De man hoeft zich enkel over te geven aan de manuele kunsten van partnerlief in combinatie met de sensaties van een trillend speeltje. Bij de Vibrating Handjob wordt een vibrerende toy, zoals een penisring gebruikt. De cockring kan om de penis worden geschoven, terwijl het vibrerende gedeelte onder andere het perineum extra kan prikkelen. Op deze manier maak je van een handjob een onvergetelijke ervaring!

Sextoys combineren met standje Vibrating Handjob

De naam zegt het al: dit standje is juist bedoeld om te combineren met een sextoy! Denk hierbij aan een vibrerende cockring, maar ook een vibrerende buttplug kan een extra sensatie teweegbrengen. Zo kan de buttplug op het moment van klaarkomen voorzichtig uit de anus worden gehaald, om het orgasme nog intenser te maken.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Voor de één is het de eerste dag van de week en voor de ander de laatste. Wat jij ook zegt, één ding is zeker. Zondag is standje van de week dag! Deze week lichten wij de Gepaarde Schaar uit. Niet per se het makkelijkste standje, wél een…
4.341 keer bekeken