door NaughtyNick

Standje van de week: De Spin

15 november 2020 door NaughtyNick

Het is zondag dus dat betekent weer een nieuw standje van de week! Vandaag hebben wij weer een uitdagend standje in de aanbieding. Bij het seks standje ‘De Spin’ kun je ervoor kiezen om oogcontact met je partner te maken of je te focussen op alle actie die daarbeneden plaatsvindt. 

Seksstandje: De Spin

de spin

Hoe

Neem samen plaats op het bed met de benen naar elkaar toe en de armen naar achteren om jezelf te ondersteunen. De vrouw haar heupen bevinden zich tussen de man zijn gespreide benen.

De positie geeft jullie beiden een fantastisch uitzicht en de mogelijkheid om veel oogcontact met elkaar te maken. Deze positie maakt het eveens mogelijk om snel en eenvoudig door te schakelen naar andere leuke seks standjes. Zij kan de handen van haar partner vastpakken en zichzelf omhoog trekken in een gehurkte positie, terwijl hij achterover gaat liggen. De man kan ook rechtop blijven zitten en zijn partner richting zijn borst trekken om het standje iets intiemer te maken of wanneer hij zijn partner wil zoenen.

“Deze positie maakt het eveens mogelijk om snel en eenvoudig door te schakelen naar andere leuke seks standjes.”

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid