Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de maand: Jockey

10 januari 2024,

geschreven door

We luiden het nieuwe jaar in met een heel intiem standje van de maand, namelijk de Jockey. Ben jij liever de top of de bottom? Met een stukje creativiteit is alles mogelijk. Lees hieronder hoe jullie de Jockey kunnen uitvoeren!

Standje van de maand: Jockey

seksstandje

  • Categorie: Achterlangs
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal, G-spot
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk

Hoe voer je dit standje uit?

De Jockey is een seksstandje waarbij de nemer met de benen gestrekt op zijn/haar buik ligt, en de gever juist geknield zit. Zo bepaalt de gever de snelheid en intensiteit van de penetratie.

Zowel de gever als de nemer buigt zich voorover. Dit maakt het een comfortabel, dynamiek en superintiem standje met veel huid-op-huidcontact.

De Jockey leent zich ook goed voor uitwendige stimulatie. Speel bijvoorbeeld met haar borsten, haar clitoris, of kus je partners nek.

Ben jij de nemer in dit standje en heb je iets meer ondersteuning nodig? Leg dan wat kussens onder je bekken. Dit zal het uitproberen van diverse invalshoeken ook makkelijker maken.

Af en toe even van standje wisselen kan ook lekker zijn! Vergelijkbare standjes zijn de klassieke Doggystyle, de Flat Doggy, de Stijltang en de Diepe Buiging.

Sextoys combineren met de Jockey

Dit standje van de maand is eenvoudig te combineren met seksspeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Lily Vibrator 2.0. Deze is perfect voor beginners!

Ook een mini vibrator of vibrerende cockring is goed in te zetten bij het seksstandje de Jockey. Deze bieden stimulatie voor beide partners.

Zou je graag de rollen omdraaien, met een woman on top, maar óók met penetratie? Dan biedt een strap-on toy jullie de nodige hulp.

Gaan jullie de Jockey uitproberen? Laat ons hieronder weten hoe het beviel!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de G-spot Rumble. Bij de G-spot Rumble zijn maar liefst drie personen betrokken! Bij dit standje is er één iemand die penetreert, terwijl een derde partner op zijn of haar rug ligt. Hij of zij kan beide partners…
9.185 keer bekeken