Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

6.217 keer bekeken

Standje van de maand: The Shared Fantasy

3 oktober 2022,

geschreven door

Deze maand nemen we het thema ‘hoe meer, hoe beter’ even als voorbeeld. Want we bespreken deze keer weer een trio standje! Sommige dingen zijn nou eenmaal lekkerder als je het kan delen, dus hey ho, let’s go! Lees snel verder en ontdek alles over het trio standje ‘The Shared Fantasy’.

Seksstandje:  The Shared Fantasy

standje van de maand

  • Categorie: Trio
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal
  • Penetratie: Dubbel, gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: De Chain Gang

Hoe

Voor dit standje moet je twee mensen optrommelen, want jullie moeten met z’n drieën zijn. Op de afbeelding zie je twee vrouwen en een man, maar dit standje kan ook prima met twee mannen en een vrouw, of drie vrouwen óf drie mannen natuurlijk.

Dit standje gaat om geven en nemen en om samen lekker delen Een van jullie neemt plaats op de rug en gooit de benen gewillig omhoog zodat de tweede persoon hierachter plaats kan nemen. Terwijl partner twee, partner één penetreert, neemt de derde partner plaats op het gezicht van de persoon die op de rug ligt (let wel op dat de ander nog wel kan ademhalen!). Wissel bij dit standje af tussen posities zodat jullie allemaal evenveel krijgen, wel zo eerlijk.

“Geven, nemen en lekker delen.”

Sextoys combineren met The shared Fantasy

Drie personen én toys? Wordt dat niet te veel? Oh nee zeker niet! Meer is zeker meer als het aankomt op The Shared Fantasy Gebruik bijvoorbeeld tepelklemmen voor jullie allemaal, of een vibrator waarmee de meest linker partner zichzelf extra kan verwennen. Een cockring, zodat hij zijn erectie langer kan behouden is misschien ook geen slecht idee. Oh en als we toch bezig zijn… condooms! Zeker bij trio standjes is het heel belangrijk dat je een nieuw condoom gebruikt telkens wanneer je van partner wisselt.

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Standje van de maand is voor mijn triple Sandwich. Lijkt mee een supergeil standje … nooit geprobeerd wel over gefantaseerd lijkt me een supergeil standje … zou het graag eens willen proberen maar ik denk dat mijn geliefde dat niet appriceert….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Blijf jij het ook zo leuk vinden om weer iets nieuws in de slaapkamer te proberen? Deze week introduceren wij de neerwaartse slag. Een leuk en uniek standje, die zeker zal gaan scoren bij je partner. Ga als man snel aan de slag met die biceps, je heb…
3.474 keer bekeken