Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

13.657 keer bekeken

De 5 beste standjes waarbij je lekker kunt zoenen!

17 mei 2020,

geschreven door

Een gepassioneerde zoen kan soms net zo lekker zijn als seks. Nog lekker wordt het wanneer jullie tijdens de seks met je partner kunt zoenen. We hebben 5 standjes voor je verzameld waarmee je het beste van de twee werelden combineert!

1. Naast elkaar

naast elkaarHet standje Naast Elkaar is perfect om mee te beginnen! Bij het standje warmen jullie je alvast op voor wat komen gaat door samen te masturberen. Jullie liggen tegen over elkaar en kunnen tussen het zoenen door af en toe heerlijk oogcontact maken! Daarnaast is het ook prima als jullie een seksspeeltje willen gebruiken om mee in de stemming te komen.

Tip! Kijk af en toe ook even hoe je partner zichzelf aanraakt. Niet alleen is dit opwindend, maar je kunt er ook het een en ander van leren!

Geschikte sextoys:

2. De Lotus

lotusDe Lotus is een erg intiem standje. Het tempo ligt bij deze positie wat lager en daardoor hebben jullie alle tijd om elkaar vurig te kussen en in de ogen te kijken. De man neemt bij dit seksstandje in kleermakerszit plaats op het bed. De vrouw laat zich vervolgens voorzichtig op zijn schoot zakken, met haar gezicht naar hem toe gericht. Ze klemt daarbij haar armen en benen stevig om zijn lichaam.

Tip! Wanneer de vrouw haar lichaam een beetje naar achteren leunt, kan hij nog beter haar G-spot stimuleren!

3. Three Legged Doggy

three legged doggyDe Three Legged Doggy is een staande positie waarbij de man een dominante rol heeft. Om het standje comfortabel te maken, kan de vrouw met haar rug tegen een muur staan. Zij tilt haar been omhoog en wikkelt die om zijn heup. De man kan een hand gebruiken om haar been te ondersteunen, terwijl zij beide armen vrij heeft om naar eigen invulling te gebruiken

Tip! Dit standje werkt uitstekend voor in de keuken of voor onder de douche!

4. Reverse Missionary

reverse missionaryBij de Reverse Missionary worden de rollen een keertje omgedraaid. De man ligt bij dit standje op zijn rug, terwijl de vrouw bovenop hem plaatsneemt. Zij bepaalt tijdens dit standje het tempo en de diepte van penetratie, waardoor het makkelijker wordt voor haar om een hoogtepunt te bereiken.

Geschikte sextoys:

5. Lusty Leg Wrap

lusty leg wrapDe Lusty Leg Wrap is een comfortabel en ontspannend seksstandje, waarbij je bevlogen met elkaar kunt tongzoenen en oogcontact maken. De vrouw neemt plaats op haar rug, terwijl de man op zijn zij naast haar komt liggen. Zijn onderste arm kan hij ter ondersteuning onder haar hoofd leggen. De vrouw klemt haar rechter been om zijn heup, om de man te kunnen laten penetreren.

Tip! Hij heeft tijdens het standje nog een hand vrij om ook haar borsten en tepels te stimuleren.

Wat is jouw favoriete standje om met je partner te zoenen? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Met uitzondering van soloseks, is seks iets wat je met twee of meer personen doet. Het is daarom erg belangrijk om tijdens jullie vrijpartij goed te communiceren, zodat je van elkaar weet wat de ander lekker vindt (of wat juist niet). Dit is voor ied…
11.842 keer bekeken