It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: Naast elkaar

29 maart 2020,

geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit, waarmee je samen aan de slag kunt! Deze week is het seksstandje ‘Naast Elkaar’ aan de beurt. Dit is een seksstandje waarbij jullie beide de hand aan jezelf slaan. Samen masturberen kan heerlijk intiem zijn en een manier om elkaar beter te leren kennen. 

Seksstandje: Naast elkaar

naast elkaar

  • Categorie: Masturbatie
  • Stimulatie: Vagina, penis
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Masturberen is iets wat je normaal in je eentje doet, maar het is helemaal niet raar om samen met je partner te masturberen. Het kan juist heel opwindend en intiem zijn om voorafgaand aan de seks samen te masturberen. Daarnaast kan je er ook nog een hoop van leren. Kijk bijvoorbeeld tijdens het masturberen goed naar hoe je partner zichzelf aanraakt en welk tempo hij of zij hanteert. Dit leert je een hoop over hoe je partner het liefst aangeraakt wordt.

Het standje ‘Naast elkaar’ is geen ingewikkeld standje. Je kunt oogcontact met je partner maken of je focussen op wat de ander aan het doen is. Om het standje extra intiem te maken kan je ervoor kiezen om je been over het been van je partner te leggen.

Sextoys combineren met standje Naast Elkaar

Een compact seksspeeltje zoals een mini vibrator gaat goed samen met het standje ‘Naast elkaar’. Met een dergelijke vibrator kan je gericht stimuleren en zo je partner laten zien welke plekjes jij het liefst gestimuleerd ziet. De man kan het aftrekken lekkerder maken met behulp van een Tenga Egg. Wanneer je dit eitje van zijn schil ontdoet, houd je een stimulerende sleeve over die je over de schacht van de penis kunt trekken.


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Elke zondag behandelen we in deze rubriek weer een nieuw seksstandje waarmee jij en je partner jullie seksrepertoire kunnen verbreden! Dit keer hebben we een standje voor alle autobezitters. Deze week mogen jullie aan de slag met het seksstandje Pass…
5.797 keer bekeken