Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

60.283 keer bekeken

De 6 beste standjes voor de vrouw bovenop!

23 juni 2019,

geschreven door

Wanneer de vrouw bovenop zit, is ze de baas over haar eigen plezier. Ze heeft zelf invloed over hoe snel of hoe diep het moet gaan, waardoor het waarschijnlijker wordt dat ze een orgasme zal krijgen. Daarnaast is het uitzicht voor hem ook niet verkeerd, dus waarom zouden we de rolletjes niet een keer omdraaien? Wij geven je de 6 beste standjes om dit te doen!

1. Cowgirl

cowgirl

Hoe het moet

Dit is waarschijnlijk het meest klassieke standje waarbij de vrouw bovenop zit. Laat je partner plat op het bed liggen en klim er bovenop. Klem je benen om het middel van je partner, zodat je met één been aan beide kanten van zijn lichaam zit. Ga zo rechtop mogelijk zitten. Het standje werkt het best wanneer je op je knieën kunt rusten. Wees niet te verlegen om je hand te gebruiken om zijn penis, of een dildo, naar je toe te leiden. Vanaf daar kun je met je heupen heen en weer bewegen, bijvoorbeeld in een cirkelbeweging.

Waarom het lekker is

Jij neemt bij dit standje de regie volledig over. Je hebt de leiding over alle bewegingen en je partner zal het geweldig vinden!

Variatie

Probeer je voetzolen plat op de ondergrond te zetten. Het standje wordt hier wel een stuk intensiever van – je zult een hoop calorieën verbranden – maar het kan de positie voor zolang je het kan volhouden een stuk intenser maken!

2. Reverse Missionaris

reverse cowgirl

Hoe het moet

Deze is net even iets anders dan de cowgirl. In plaats van dat je op hem gaat zitten, ga je nu liggen. Druk je lichaam tegen dat van je partner. Plaats je benen en handen naast het lichaam van je partner en gebruik ze om je gewicht in balans te houden. Beweeg vervolgens langzaam met je bekken heen en weer.

Waarom het lekker is

Het is leuk om de klassieke missionaris een keer om te draaien. De partner met een penis of dildo heeft meestal de leiding, maar deze keer neem jij die rol op zich.

Variatie

Domineer je partner door zijn armen naar beneden te drukken. Nog leuker is het wanneer je een bondage set gebruikt om hem helemaal te domineren!

3. De Face Sit

face sit

Hoe het moet

Laat je partner plat op het bed liggen en ondersteun zijn hoofd met een kussentje. Ga vervolgens op zijn gezicht zitten, met aan elke zijde van zijn hoofd een been. Gebruik de hoofdeinde van het bed of de muur eventueel ter ondersteuning. Laat je iets naar beneden zakken zodat je partner makkelijk met zijn mond bij jouw kruis kan. Hij kan je vervolgens oraal stimuleren.

Waarom het lekker is

Bij dit standje ben je als vrouw zo dominant mogelijk. Je zit letterlijk op zijn gezicht!

Variatie

Dit is een perfect standje voor een spannend rollenspel! Waan jezelf een echte koningin en zeg hem dat hij pas mag stoppen wanneer jij meerdere orgasmes hebt gehad. Zorg wel dat jullie een veiligheidswoord afspreken, mocht de druk hem teveel worden.

4. Leaning Cowgirl

leaning cowgirl

Hoe het moet

Dit is een eenvoudige variatie op het cowgirl standje, maar verdient zeker een eigen vermelding. Je neemt dezelfde positie aan als het originele cowgirl standje, alleen plaats je nu je handen achter je lichaam als steunpunt. Dit verandert de hoek waarin de penetratie plaatsvindt en voor hem zal het uitzicht ook net even anders zijn.

Waarom het lekker is

Deze positie geeft je partner een geweldig uitzicht. Jij voelt je super sexy omdat jij je zo blootgeeft maar toch in controle bent.

Variatie

Laat je partner met zijn vingers jouw clitoris stimuleren.

5. Reverse Cowgirl

reverse cowgirl

Hoe het moet

Je positie verandert maar 180 graden, maar het standje wordt er compleet anders van. Bij deze variatie op het originele cowgirl standje ga je met je gezicht van je partner af zitten, in plaats van met de gezichten naar elkaar toe. Je kunt rechtop zitten of een klein beetje voorover leunen en steunen op de handen.

Waarom is het lekker

Door je om te draaien wordt het uitzicht gelijk een stuk anders. Geweldig voor de billenmannen en het biedt eventueel de mogelijkheid voor een klein beetje anale stimulatie.

Variatie

Maak het standje nog even dominanter! Je kunt zijn handen vastbinden met een boeienset zodat hij jou niet kan aanraken. Voel je dat hij bijna klaarkomt? Stop dan eventjes om hem naar meer te laten verlangen.

6. Sideways Saddle

sideway saddle

Hoe het moet

Als je dit standje nog nooit hebt uitgeprobeerd kan het een beetje lastig zijn om je voor te stellen hoe je dit moet doen. Gewoon blijven oefenen en het gaat vanzelf goed! Laat je partner plat op zijn rug leggen met zijn knieën omhoog getrokken en zijn voeten plat op het bed. Jij klemt vervolgens je been om zijn dij heen om deze vervolgens te berijden.

Waarom het lekker is

Deze positie is geweldig voor vrouwen die houden van clitorale stimulatie. Jij kunt heerlijk tegen zijn been aanrijden tijdens dit standje. Daarnaast kan je partner geen kant op, waardoor jij alle controle hebt.

Variatie

Je kunt het standje dominanter maken door tegen je partner te zeggen dat je hem puur voor je eigen genot gebruikt. Doe je ding en laat hem smeken voor meer!

Wat is jouw favoriete standje voor girls on top? Deel het met ons door middel van een reactie!

1 reactie

  1. De leaning cowgirl en de reverse cowgirl zijn mijn favoriet met girls on top,moet zeggen dat ik de face zit ook heerlijk vindt af en toe om te doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

45.375 keer bekeken

Geschreven door

Het hebben van seksuele fantasieën is een normaal onderdeel van seks. In gedachten maak je bepaalde voorstellingen van hoe iets zou kunnen zijn, waardoor je het soms bijna als een soort film voor je kunt zien. Wanneer je merkt dat bepaalde verbeeldi…
45.375 keer bekeken