Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.684 keer bekeken

Jouw doel voor 2018? Een heter en beter seksleven!

27 december 2017,

geschreven door

Kerst is weer voorbij en over een paar dagen laten we 2017 achter ons. We gaan weer vol frisse moed en energie beginnen aan een nieuw jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Bijna iedereen heeft wel wat goede voornemens om van 2018 een knallend jaar te maken. Wij hebben een aantal sexy voornemens voor je, die je zeker op je lijstje kan zetten voor een waanzinnig en (nóg) beter seksleven!

Blogs voor een beter seksleven:

Sexercise!

Het voornemen om wat extra kilootjes kwijt te raken is de echte klassieker in dit lijstje. Velen van ons melden zich aan bij de sportschool en beginnen fanatiek aan hun project #fitgirl/boy en #gym. Maar die sportschool is helemaal niet nodig joh! Want wist je dat je tijdens een orgasme tot wel 100 calorieën kan verbranden? Ga dus lekker voor een workout sessie in de slaapkamer met je lover. Jullie kunnen zelfs wat speeltjes daarbij gebruiken. Burn those calories met fanatieke fitness seks!

Lees hier de volledige blog: Sexercise: afvallen door seks

Experimenteer!


Ook al ben je perfect tevreden met je huidige seksleven, een beetje experimenteren met nieuwe dingen kan nooit kwaad, toch? Zo kunnen jij en je lover of scharrel wat nieuwe beestachtige standjes toevoegen aan jullie seksuele repertoire! Of ben je toch benieuwd naar anale seks? Dan hebben wij de beste tips voor jou. En lijkt het jou leuk om eens wat kink toe te voegen aan de slaapkamer? Met deze BDSM en bondage tips komt je vast een eindje verder. Maak van 2018 een experimental jaar!

Probeer eens een sex toy

Experimenteren in de slaapkamer kan ook betekenen dat je er voor open staat om sex toys te gaan gebruiken! Tegenwoordig zijn er zo veel seksspeeltjes op de markt, dat het lastig kan zijn om de juiste te vinden. Wij moedigen jullie vooral aan om te testen wat fijn, of juist niet fijn is! Om je daar een beetje bij te helpen leiden wij je de weg door de wereld van de seksspeeltjes.

Lees hier de volledige blog: Nieuw in de wereld van seksspeeltjes? De beste sextoys voor beginners!

De ultieme sex bucket list

Heb je altijd al dolgraag verschillende dingen willen uitproberen, maar nooit goed geweten waar te beginnen? Dan is het een top idee om komend jaar een sex bucketlist bij te houden! Wij hebben een complete lijst voor jou opgesteld, opgedeeld in verschillende delen. De lijst bevat genoeg sexy dingen die jij zeker eens gedaan moet hebben in dit leven. Bekijk wat jij al kan afstrepen en wat 2018 voor jou in petto heeft!

Lees hier het eerste deel van de bucketlist: De ultieme sex bucket list: Deel 1

De allerbeste tips om je seksleven te verbeteren

Ook in de allerbeste relaties komt het wel eens voor: de sleur loert om de hoek en de seks kan wat gewoontjes worden. Een nieuw jaar geeft je hernieuwde energie. En dat komt een beter seksleven alleen maar ten goede! Wij geven je de allerbeste tips om je seksleven een flinke boost te geven. Wat dacht je van een erotische massage, een erotisch spel of het ontdekken van elkaars erogene zones?

Lees hier de volledige blog: De 8 allerbeste tips om je seksleven te verbeteren

Bezoek een erotische beurs of feestje

Wil je komend jaar echt iets nieuws uitproberen, dan kan het bezoeken van een erotische beurs of een sexy feestje misschien een leuk uitje voor je worden! Op een beurs kan je verschillende stands met allerlei erotische producten vinden, live acts bewonderen en genieten van meerdere workshops. Ook op een feestje kan jij je helemaal gaan uitleven! In 2018 staan weer veel evenementen op de agenda, dus genoeg erotisch vermaak om van 2018 een heet jaar te maken!

Lees hier de volledige blog: Erotische beurzen en sexy feesten – agenda voor 2018!

Wat zijn jouw goede voornemens voor een waanzinnig seksleven komend jaar? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. Vraag misschien is het wel raar dat ik jullie schrijf . Mijn ex en ik zijn ff tijdje ff uit elkaar geweest door omstandigheden nu zijn we weer bij elkaar maar niet iedereen weet het nog . Hij zegt dat ie een sleur terecht is gekomen ,hij houdt niet van speeltjes maar vind hèt wel sexy als je lingerie aan hebt bij je kut ,hij houdt er ook van om in de buitenlucht seks te hebben dat hebben we een keer gedaan maar hij trekt ze ook weleens af ,we hebben flimpje van ons zelf allebei gemaakt maar we doen er niks mee ik vindt het raar dat ie ze aftrekt als ie weer een relatie met mij hebt snap ook niet goed dat mannen dat doen, we hebben nu een afspraak gemaakt dat ie dat niet meer doet en daar houdt ie ze aan ik zal ons seks leven wat meer bloei willen geven hebben jullie wat ideeen? Me mail adres komt er toch niet te staan ? Groetjes priyangani

    1. Hallo Priyangani, bedankt voor je reactie, geen enkele vraag is raar hoor! Het email-adres komt inderdaad nooit in beeld, geen zorgen :).
      Je vraagt om tips om je seksleven wat bloei te geven. Je vriend houdt niet van speeltjes, maar gelukkig zijn er genoeg andere manieren om jullie seksleven een boost te geven.
      Jullie kunnen bijvoorbeeld experimenteren met (nieuwe) standjes, je kan hem verrassen met sexy lingerie of een erotische massage.
      Wat jullie fijn en opwindend vinden, is ook een beetje samen ontdekken en uitproberen. Een erotisch spel als Ultiem Verlangen kan jullie daar bijvoorbeeld bij helpen.
      Kijk voor meer tips eens op de volgende blog: https://blog.easytoys.nl/wil-seksleven-verbeteren-10-tips-gaan-helpen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.792 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Exhibitionisme. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! Exhibitionisme: zelfst.n…
1.792 keer bekeken