It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

3.302 keer bekeken

Geplande seks, pak je agenda erbij!

22 oktober 2019,

geschreven door

We hebben het druk met z’n allen. Het huishouden, de kinderen van school halen en daarnaast nog eens goed presteren op werk. Seks, we zijn er soms gewoon te druk voor. Hoe graag we het ook willen, soms lijkt er simpelweg geen tijd voor te zijn. Dus pak je agenda erbij, het is tijd voor een geplande seks!

Begin met geplande seks

Eindeloos spontane seks is de droom voor de meeste koppels, maar in realiteit is dit vaak niet het geval. Wanneer je net met iemand gaat, ben je bereid ongelooflijke offers te brengen om tijd vrij te maken voor je nieuwe vlam. Naarmate de tijd verstrijkt, kom het echte leven om de hoek kijken. De meesten van ons hebben het zo druk dat we geen eens tijd hebben om spontaan een boek te lezen, laat staan om spontaan seks te hebben.

“Het plannen van seks helpt op logistiek niveau, maar het gaat dieper dan alleen maar een uur in je agenda blokkeren.”

Voor veel stellen is het plannen van seks de enige manier om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk seks hebben. Het plannen van seks helpt op logistiek niveau, maar het gaat dieper dan alleen maar een uur in je agenda blokkeren. Het is een manier om aan je partner te laten zien dat je jullie seksleven waardeert. We plannen de dingen die belangrijk voor ons zijn. Waarom zou seks anders zijn

Bepaal wat voor soort planning werkt

Bespreek samen met je partner wat voor soort planning voor jullie werkt. Gaan jullie elke maand samen zitten om te kijken welke dagen jullie het beste uitkomen?  Of kiezen jullie ervoor om een vaste dag in de week in te aan te houden?

Het moet uiteraard geen “verplichting” worden waar je tegen op ziet. Het moet fijn, spannend en een uitdaging blijven. Vergeet niet dat het plannen van seks niet betekent dat je nooit meer spontane seks zult hebben. In feite hebben veel mensen die seks plannen veel spannendere seks dan zij voorheen hadden.

Beschouw geplande seks als een date

Het is belangrijk om te onthouden dat seks niet altijd spontaan was, zelfs niet in die spannende vroege stadia. Wanneer je net met iemand bent plan je seks ook, maar dan op een andere manier. Je plant dates met elkaar en weet vervolgens dat je met elkaar in bed zult eindigen. Het toeleven naar die datum op de kalender zorgt voor enorme sensuele spanning!

Probeer dat element van spanning terug brengen. Maak je klaar voor je date zoals je gewend was. Fantaseer over je date, stuur elkaar flirterige sms’jes en doe wat je vroeger deed om jezelf aan het werk te krijgen.

Voeg een spelelement toe

Om de één of andere reden denken mensen vaak dat geplande seks gelijk staat aan saaie seks, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn! Een eenvoudige manier om spanning toe te voegen is door het spelen van een erotisch spel. Een erotisch spel brengt jullie diepste verlangens en wensen boven en gaat over onderwerpen waar jullie misschien nog nooit eerder over gepraat hebben. Het spel Ultiem Verlangen staat hierbij met stipt op nummer 1. Ultiem Verlangen bestaat uit een bord, twee pionnen en kaartjes met spannende vragen en sex opdrachten. Het bordspel is avondvullend en kan zo vaak gespeeld worden als jullie willen!

“Om de één of andere reden denken mensen vaak dat geplande seks gelijk staat aan saaie seks, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn!”

Zijn jullie na verloop van tijd uitgespeeld? Dan zijn er nog een heleboel uitbreidingssets die het spel nieuw leven inblazen! Denk aan de ‘Kinky Edition’, de ‘Travel Edition’ en de ‘Volume 1 uitbreidingsset’ (met nog meer opdrachten).

Plan naast seks ook andere activiteiten

Een manier om comfortabeler te worden met het plannen van seks is om actiever te zijn in het plannen van andere niet-seksuele activiteiten. Plan een avondje naar de film, ga samen uiteten of breng gewoon wat quality-time met z’n tweeën door op de bank. Hiermee laat je zien dat je je partner waardeert, graag tijd met hem of haar doorbrengt en ze niet zomaar één of andere taakje zijn op je to-do list.

Heb jij ervaring met geplande seks? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! 

1 reactie

  1. Zij stond naast mij met ook haar bordje en bestek onder de warme kraan van de spoelbak. Ze keek schuins naar mij op het moment dat ik haar onbespied en profiel wilde bekijken. Gelukkig maar want daardoor raakten we aan de praat en kwam ik spelenderwijs in contact met die slanke blonde vrouw met de mooie borsten die op het naturisten terrein zich wat afzijdig ophield voor haar 1 persoons tentje Een boeiend tafereel, dat ik vanuit mijn tourcaravannetje zo goed kon zien. “Ja, jij bent hier ook alleen zag ik” zei ze en liet daarop volgen; “ik al 3 jaar en jij tijdelijk of ook permanent? Ik zit mij dat al een paar dagen af te vragen En heb je zin om straks een pot thee bij mij te komen leegdrinken? “Alleen als we eerst buiten de poort een wandelingetje gaan maken om van de volle maan te genieten en we daarna bij mij niet alleen eerst de thee, maar daarna ook mijn bed gaan delen” Na een korte stilte hoorde ik: O.K., goed plan, maar alleen wanneer jij condooms hebt. Na de eideloze 30 minuten wandeling en de zich tijdens twee mokken thee verder opbouwende spanning, paarden we tot in de kleinne uurtjes en prologeerde dit nog vijf nachten. In de twintig daarop volgende jaren waren we elke zomer, vrijblijvend, minnaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van april? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman April belooft veel goeds, Waterman! Venus staat gunst…
4.969 keer bekeken