Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

9.908 keer bekeken

Craving for more? Maak van het kerstdiner een héél spannend gerecht

14 december 2022,

geschreven door

Sommige mensen houden van de feestdagen vol familieverplichtingen, bordspellen en foute kersttruien. Anderen hebben niet zo veel met deze feestdag. Voor die mensen hebben wij wat tips om het degelijke kerstdiner een heel stuk spannender te maken…

Een pittig kerstdiner

No worries, help is on its way! Het is helemaal niet erg om niet te genieten van de verplichtingen rondom Kerstmis. Wil je toch een goede beurt maken bij de (schoon)familie,  maar zelf ook een goede beurt ervaren? Lees dan onze tips om je diner een stuk pittiger te maken.

#1 Naughty of Nice list?

Geef je partner een kerstkaartje, maar niet zomaar één. Nee, op dit kerstkaartje beschrijf jij tot in het kleinste detail waarom je zo gek bent op je partner en wat je met hem/haar wil doen. Wedden dat je je lover hiermee verrast? Op dit kaartje kan je ook een lijstje zetten met alle dingen die je graag van je partner wil krijgen, zoals een sexy massage, orale verwennerij, een stomende vrijpartij… noem maar op!

#2 Maak een eigen dirty talk codetaal

Warm elkaar alvast een beetje op voor wanneer jullie thuis zijn en gooi die dirty talk maar lekker over tafel! Verzin een eigen dirty talk codetaal en maak je partner gek. Neem bijvoorbeeld het woord ‘steak’ als synoniem voor ‘seks’. “Oh, voor straks staat er toch steak op het menu? Jeetje, daar heb ik echt zin in zeg. Heb nu al zin om hem helemaal op te peuzelen…” Nou ja, je snapt wel wat we hier mee bedoelen… 😉

#3 Toys onder de tafel

Deze tip is onwijs opwindend voor de avonturiers onder ons én voor de mensen zonder houten stoelen. Wil jij het echt spannend maken? Investeer dan in een vibrerend eitje of vibrerende slip. De vrouw brengt het eitje in of trekt het vibrerend ondergoed aan, terwijl de partner de controle in handen heeft met de afstandsbediening. Probeer maar eens te verklaren aan je familie waarom je ineens kreunend en steunend naar de badkamer rent voor het meest spannende orgasme ooit. Ho, ho, ho!

#4 Cadeautje

Jij bent een cadeautje en je partner mag je uitpakken. Versier jezelf daarom met de mooiste feestelijke lingerie! Laat je partner van tevoren ( of stiekem tijdens het diner) af en toe een glimp opvangen van het sexy geheimpje onder je kleding. Oeh, la, la. Óf ga nog een stapje verder en laat je lingerie op de slaapkamer en trek je jurkje aan zonder slip! Wedden dat jullie allebei zullen smachten naar meer?

“Laat je partner op verkenning gaan onder de tafel…”

#5 Kan jij de ballen even aangeven?

Terwijl boven de tafel verschillende gerechten worden doorgegeven, geven jullie elkaar onder de tafel ook het een en ander. Denk dan aan voetje vrijen en een beetje strelen. Let wel op dat je niet per ongeluk je oom die tegenover je zit aan het betasten bent en houd het netjes.

#6 Spannend dessert

Natuurlijk willen jullie het liefst elkaars dessert zijn, maar tante Gerda krijgt nog een hartaanval als jullie elkaar plots bespringen op de eettafel. Maar jullie kunnen het dessert ook op een andere manier opwindend maken. Maak thuis alvast een dessert en gebruik een glijmiddel met smaakje als ingrediënt. De gasten zullen het niet doorhebben en jullie hebben gegarandeerd een hilarisch én spannend moment terwijl pa, ma en zuslief dit glibberige toetje oppeuzelen.

#7 We wish you a sexy Christmas…

Dat glibberige toetje was waarschijnlijk enorm lekker, maar jullie kunnen nu aan nog maar één dessert denken… SEKS! Kunnen jullie het echt niet meer houden? Glip dan stiekem naar de badkamer en neem het er van! Let wel goed op dat je dit op het juiste moment én stil doet. Na het diner en al wat borrels later is een handiger moment dan wanneer het hoofdgerecht wordt geserveerd.

Maar ook netjes afwachten tot de laatste gasten weer naar huis zijn kan heel spannend zijn, als jullie de hele avond al zin hebben in elkaar. Hoe langer je moet wachten, hoe meer je elkaar wilt namelijk.

Heb jij nog andere tips om een kerstdiner extra spannend te maken? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

290 keer bekeken

Geschreven door

De afwas is niet gedaan, er wordt iets van gezegd en de bom ontploft. Knallende ruzie. Niet-gemeende woorden worden uitgewisseld en er is een vrij grote kans dat je je na de tijd vreselijk voelt. Het maakt niet uit of het iets kleins of iets groots i…
290 keer bekeken