Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

De geur van seks? Dit is hoe seks kan ruiken

12 november 2020,

geschreven door

Seks kan een vrij inspannende bezigheid zijn. Het is daarom helemaal niet gek dat er ook verschillende geuren vrijkomen tijdens een heftige vrijpartij met je geliefde. Maar hoe ruikt seks nou precies? In dit artikel proberen we daar een antwoord op te geven!

“Het ruikt hier naar seks”, is een uitspraak die je ongetwijfeld een keer voorbij hebt horen komen. Er zijn een heleboel verschillende geuren die kunnen vrijkomen in de slaapkamer. Meestal aangenaam, maar af en toe ook niet. Gecombineerd kunnen deze verschillende ‘seksgeuren’ ervoor zorgen dat er een onmiskenbare walm van seks je neusgaten binnendringt. Toch kan het lastig zijn om te omschrijven wat je nou precies ruikt. Volgens experts zijn dit de meest voorkomende seksgeuren:

De meest voorkomende seksgeuren

De geur van jou en je partner samen

Over het algemeen heeft iedereen daar beneden zijn eigen geur. Geen man ruikt hetzelfde en dat geldt ook voor vrouwen. Wanneer jouw eigen geur wordt gecombineerd met de genitale geur van iemand anders (van welk geslacht dan ook), zullen jullie samen een nieuwe geur creëren. Met elke partner zal je dus ook een iets andere seksgeur hebben.

“Wanneer jouw eigen geur wordt gecombineerd met de genitale geur van iemand anders, zullen jullie samen een nieuwe geur creëren.”

Zweet

Je wordt niet alleen nat tussen je benen, maar je zal ook gaan transpireren tijdens de seks. Zweet maakt daardoor ook onderdeel uit van jullie sekswalm. Geen reden om ongemakkelijk van te worden. Zweten tijdens de seks is namelijk volkomen normaal. Je kunt het daarom maar beter proberen te omarmen. Zie het als een teken van goed geleverde arbeid! Daarnaast hebben jullie een extra reden om na afloop lekker samen de douche op te zoeken.

Latex en rubber

Latex is een materiaal met een eigenaardige geur. Het materiaal wordt ook veel gebruikt in condooms, waardoor je de syntetische lucht ook in de slaapkamer kunt ruiken. Mocht je de geur van latex aanstootgevend vinden of allergisch zijn voor latex of rubber, dan zijn er overigens ook latexvrije condooms verkrijgbaar. Latexvrije condooms van de materialen polyisopreen en polyurethaan zijn daarnaast vaak dunner dan normale condooms.

Nare geurtjes

Onze geslachtsdelen ruiken helaas niet altijd naar bloemetjes. Wanneer de vagina of penis een zeer onaangename of visachtige geur produceert, is het misschien verstandig om contact met de huisarts op te nemen. Een nare geur kan een teken zijn dat je misschien een (schimmel) infectie of een seksueel overdraagbare aandoening hebt opgelopen. Ook kan de vagina of penis geïrriteerd raken door een reactie op sommige verzorgingsproducten.

Welke seksgeur herken jij?

1 reactie

  1. misschien ruikt het wel vreemd.. ik vind het naar vers gebakken brood ruiken.. HEEL vreemd denkt iedereen.. maar dat vind ik :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.294 keer bekeken

Geschreven door

Met de Dildo maker tover je de gekste voorwerpen in een handomdraai om tot een seksspeeltje. Klinkt goed toch? De Dildo Maker Met de Dildo maker kan jij elk lang voorwerp van een mooie ronde eikel voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een wortel, een stuk …
6.294 keer bekeken
2.232 keer bekeken

Geschreven door

Voor de diehard kinkster is er altijd wel iets te vinden waarmee de grenzen verder opgerekt kunnen worden. Met het volgende speeltje doe je dat zelfs letterlijk! Niet alle mannen zullen dit seksspeeltje kunnen waarderen, maar we konden je de Meat Cle…
2.232 keer bekeken