NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.101 keer bekeken

De Naakte Waarheid: Blue Monday editie!

11 januari 2023,

geschreven door

Seks is romantisch, sensueel, beestachtig en soms… behoorlijk ongemakkelijk. En geloof ons, dat hoort er gewoon bij! In onze rubriek ‘De Naakte Waarheid’ lees jij de echte verhalen van onze lezers. We lopen allemaal weleens een blauwtje, en met Blue Monday in de aantocht geen beter moment om daar een beetje om te lachen 😉

Wij bedanken iedereen voor het inzenden van hun verhaal! Hopelijk kunnen we door het delen van deze ervaringen, de schaamte omtrent seks een beetje wegnemen.

#1 Vluggertje op het vliegveld

seksblunder“Vorig jaar bood mijn opleiding een excursie aan naar Polen, een kans die ik zeker niet wilde missen. Overdag hadden we leerzame uitstapjes, maar daarna konden we onze gang gaan. Zo hadden we aan feestjes geen gebrek! Al vanaf dag één had ik sjans met mijn studiegenootje Meike. Een hele leuke meid. Lang blond haar, een mooie lach en we deelden hetzelfde gevoel voor humor. Bovendien droeg ze van die strakke yoga leggings – niet geheel onbelangrijk.

Die week hebben we heel wat gelachen, gedanst én gezoend. Maar doordat we vrijwel constant omringd waren door onze medestudenten, konden we met de spanning tussen ons – die inmiddels flink was opgebouwd – nog niet zoveel doen. Wanneer we weer in het vliegtuig naar Nederland zaten, konden we onze handen nog moeilijk thuishouden. Laat ik zeggen dat ik toch maar even gewacht heb met opstaan wanneer we het voertuig mochten verlaten.

“We waren al geland, maar ik was nog aan het opstijgen.”

Eenmaal op het vliegveld aangekomen en ietwat vluchtig afscheid genomen van ons groepje, was de spanning ondraaglijk. We haastten ons naar een stil hoekje van het gebouw, een toilet binnen en begonnen elkaar aan te raken. Meike gaf mij een zetje en ik landde op de wc-deksel. Ze trok mijn broek naar beneden. Terwijl ze het condoom langzaam over mij heen schoof, ging mijn hart tekeer. Ze stapte naar me toe en liet zich over mij heen zakken. Dit is waar ik de hele excursie op had gewacht. Ze ging zitten… en ik kwam.

Waarschijnlijk de grootste anticlimax van mijn leven. Maar misschien nog wel erger is dat wanneer ik het condoom afdeed, ik vrijwel de complete inhoud over haar mooie yoga leggings had gekatapulteerd. We hebben al het toiletpapier opgebruikt, maar zag er niet per se beter uit… Goed, blijkbaar kunnen we toch niet om al dezelfde dingen lachen en dat vind ik toch wel belangrijk in een relatie.” – Sam, 26

#2 Klein en niet zo fijn

seksverhaal“Ik heb lang gewacht met seks hebben en toen het eindelijk gebeurde, werd die jongen direct mijn vriendje voor vier jaar. Ik was 19 toen ik voor het eerst seks met hem had.

Maar we groeiden uit elkaar en de relatie ging over. Toen ik na vier jaar single was, ontmoette ik een ontzettend sexy gast. Hij was echt heel erg groot, gespierd en lang. Mijn ex was juist heel kort en smal.

Ik was dus zo benieuwd naar deze grote man en wat hij in zijn broek zou hebben… Ik fantaseerde al hoe hij mij met zijn sterke handen alle hoeken van de kamer zou laten zien, en ik was bang dat zijn penis zo groot zou zijn dat het misschien wel pijn zou doen.

Nou, een paar dates later lagen we samen in bed. We waren aan het zoenen, friemelen en frutselen tot ik zijn boxer uittrok en hem wilde verwennen met mijn mond. Maar, hij was nog niet stijf! Niet erg, kan gebeuren. Dus ik trok hem af, maar er gebeurde niks. Ik keek hem een beetje vragend aan maar hij knikte alleen maar goedkeurend. Toen dacht ik, nou dat begin ik wel met de blow job, misschien wordt hij dan wel hard. Ik hoorde hem kreunen en ik voelde hem kronkelen, maar ondertussen had ik nog steeds een kleine, slappe piemel in mijn mond.

“Ondertussen had ik nog steeds een kleine, slappe piemel in mijn mond.”

Na een paar minuten stopte ik. Ik vroeg of hij hier vaker last van had en of ik er iets aan kon doen. Hij keek me vragend en nogal dom aan en vroeg uiteindelijk wat ik bedoelde. “Dat je niet stijf wordt???” legde ik hem uit.

De avond daarna werd extreem ongemakkelijk, toen hij vertelde dat hij al lang stijf was! Oeps. Wist ik veel dat de keiharde staaf van 25 cm die mijn ex in zijn broek had, niet echt de gemiddelde penislengte van Nederland was! Deze jongen had denk ik een piemel van ongeveer tien? Maximaal twaalf centimeter en in stijve toestand was hij ook zeker niet zo hard als die van mijn ex. Dat is natuurlijk helemaal niet erg… maar ik wist gewoon niet dat ze ook zo klein bestonden! En ik dacht dat de lichaamsbouw van de man ook iets zou zeggen over de grootte van zijn penis. Inmiddels weet ik wel beter. Maar man, wat was dit een ongemakkelijke avond!” – Lieke, 29

#3  Het verrassingsmenu

seksblunder“Ik werk nog niet zo lang parttime in een vegan restaurant in de buurt, en raakte pas aan de praat met een knappe dame die inmiddels geregeld met vriendinnen kwam eten. Ze droeg wel wat veel make-up voor mijn smaak, maar dat kon me al gauw niet meer schelen, want ik voelde wel een klik. Ik kon het niet laten om stiekem om haar nummer te vragen en tot mijn opluchting had ze die heel sneaky op het bonnetje gezet!

We zijn een paar keer op date geweest, samen naar de gym of ergens wat drinken. Elke keer was het gezelliger. Op een dag zat de sfeer er érg goed in en omdat het laat werd, fietste ik met haar mee naar huis. Onderweg hadden we het erover dat we een serie wilden kijken, dus ben ik toch nog maar even bij haar gebleven om te “Netflix & chillen”. We hadden de serie nog amper aanstaan, of we begonnen al te zoenen. Ze liet blijken dat ze zin had, en ik had zin in haar.

“Ze liet blijken dat ze zin had, en ik had zin in haar.”

We trokken elkaar de kleren van het lijf. Ik tilde haar bovenop de keukentafel en kuste haar langs haar nek, geleidelijk naar beneden. Terwijl mijn vingers over de rand van haar kanten slipje gingen, leunde zij achterover met een zucht. Het slipje ging uit en ik positioneerde mijzelf tussen haar benen. Ik zat in het moment en ik begon haar met mijn tong te verwennen.

Wanneer ik iets mufs rook, was het eigenlijk al te laat. Ik weet niet of ze zich niet goed had gewassen, of ze had gezweet van de spanning of… nou ja, ik heb mijn best gedaan om er niks van te laten merken. Maar als ik wist dat ik de volgende morgen nog een hint van vis in mijn baard zou ruiken, zou ik die maaltijd toch even hebben overgeslagen.

De rest van de avond was gelukkig wel erg leuk. We gaan nog steeds uit. Wel overweeg ik om een nieuwe baan te zoeken. Service is schijnbaar toch niet echt mijn ding en ik weet niet of ik als pescotariër nog zo goed in het bedrijf pas.” – Stefan, 30

naakte waarheid Wil jij ook een gênant of grappig seksmoment met ons delen? Meld je dan hier aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.900 keer bekeken

Geschreven door

Seks is leuk, seks is lekker én seks is gezond! Toch ben je niet altijd in de mood om ook daadwerkelijk stomend hete seks te hebben. Met de volgende tips gaan wij er vanuit dat jullie seksleven ooit goed was, maar dat jullie nu wel een oppepper kunn…
6.900 keer bekeken