NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.374 keer bekeken

Waan je in het Hof van Eden met deze sextoys!

23 oktober 2019,

geschreven door

Moeder natuur heeft ons verwend met groenten en fruit in de meest erotische vormen. Het komt daarom ook weleens voor dat dames in de verleiding komen om eens een condoom om een komkommer of aubergine heen te trekken. Onder de toepasselijke naam ‘Garden of Eden’ is er nu een collectie seksspeeltjes verkrijgbaar in de vorm verschillende groenten, fruit, pepers en paddenstoelen!

Sextoys uit de natuur!

Nu kan je van je favoriete fruit of groenten genieten zonder dat je bang hoeft te zijn dat het breekt of de fruitvliegjes het ontdekken! De keuze is reuze. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een lekkere dildo met stimulerende maiskorrels of een gebogen komkommer om de G-spot of de prostaat mee te stimuleren. Ook bevat de collectie verschillende ballgags met een schattig perzikje of aardbei om in de mond van je partner te plaatsen. Isn’t that cute? 

sextoy

maiskolf

Wil jij sterkere bekkenbodemspieren? Dat kan met de kegel-augurkjes! En wanneer je geen onbekende bent met seksspeeltjes, dan zou je bijvoorbeeld ook voor een dikke aubergine kunnen gaan. Moeder natuur biedt ons zoveel keuzes voor erotisch plezier, het is niet normaal! Sommige speeltjes, zoals de gebogen komkommer en de paddenstoel buttplug, veranderen daarnaast van kleur wanneer ze zich aan jouw lichaamstemperatuur hebben aangepast.

EasyToys heeft daarnaast ook een aantal speeltjes die wat weg hebben van de Garden of Eden collectie. Deze vind je hier!

Wat vind jij het meest opwindende stuk fruit of groente? Deel het met ons door middel van een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.629 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij een man die wel eens een beetje ondeugend is? Dan hebben wij de perfect toy voor jou. Met deze ballstretcher, die je aan de muur bevestigt, kun je jouw vent even goed straffen als hij stout is geweest. Wij kwamen deze Ballstretcher met wandb…
2.629 keer bekeken