Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.958 keer bekeken

Hot Bicep curl én Work-out van de maand! Dit is jouw full body seks work-out schema

19 juni 2023,

geschreven door

In het teken van EasyFit hebben wij deze maand geen gewoon standje van de maand voor jou. Nee, nee, deze maand is het standje van de maand een hele work-out! Lees snel verder om te ontdekken wat voor leuks we voor je bedacht hebben.

Jij en jouw partner kennen vast de push and pull, de ups and downs en de core values van jullie relatie. Een sterke band is super belangrijk, maar wat als je samen aan een sterk lichaam kunt werken? Wij hebben een sexy full body work-out schema, dat jullie couple goals naar een hoger niveau tilt.

Let op, warm-up vereist!

Net zoals je eerst opwarmt voor een work-out in de sportschool, is een goede warm-up ook van groot belang bij jullie sexy sportschema. Til je partner voorzichtig het bed in. Masseer die spieren los. En wind hem of haar compleet om je vinger voordat je deze spannende ‘oefeningen’ gaat doen.

Bovenlichaam

De Hot Bicep Curl

Een favoriete oefening van veel mannen, en nu ook van veel vrouwen! Met deze superhete versie van de bicep curl traint de gever de bovenarmen en de ontvanger moet een sterke core hebben! Je tilt je partner romantisch in je armen op. Zo kun jij je biceps trainen met de bicep curl door je partner op en neer te bewegen. Een tweede optie is om je partner op één hoogte te houden en je bilspieren te trainen door zelf op en neer te bewegen.

 • Focus spiergroep: biceps
 • Secundaire spiergroep: core

seks standje

De Kruiwagen

Downward dog(gy) is niks vergeleken met het Kruiwagen standje. De ontvangende partner traint zijn of haar schouders en rug door voorover op de handen te leunen en de benen om de partner te klemmen. Als je goed klemt, kun je ook nog je binnenbenen meetrainen.

 • Focus spiergroep: schouders, rug
 • Secundaire spiergroep: bovenbenen

seksstandje

De Deurwachter

We houden van een goede work-out voor je rugspieren en met dit acrobatische standje kom je er echt wel. De partner in de schommel kan heerlijk een rustmoment pakken, terwijl de gevende partner hem/haar of de schommel vast kan pakken om de partner naar zich toe te trekken tijdens de penetratie. Span je rugspieren goed aan als je de standing cable row toepast.

 • Focus spiergroep: rug
 • Secundaire spiergroep: biceps, triceps, core

seks standje

Onderlichaam

De Brug

Dit is een heel lekker standje voor je work-out, maar het vereist wel wat spierkracht en uithoudingsvermogen van de onderste partner. Span je bil- en buikspieren goed aan om je evenwicht te behouden en voor die extra push kun je je billen nog op en neer bewegen voor de perfecte perzikbillen. En je armen en schouders train je automatisch mee en maak je sterker door jezelf en je partner zo lang mogelijk omhoog te houden.

 • Focus spiergroep: billen, buikspieren, triceps
 • Secundaire spiergroep: armen, schouders

De Ballerina

Pfoe, even een iets rustiger standje om de hamstrings te kunnen rekken en strekken. Om je evenwicht te behouden, span je je buikspieren aan als je dat nodig hebt, maar het hoeft natuurlijk niet als jouw partner je goed vasthoudt. Vergeet niet de benen af te wisselen en je zult zien dat je lenigheid getest wordt.

 • Focus spiergroep: hamstrings
 • Secundaire spiergroep: buikspieren

seksstandje

Candy Crush

Met dit standje kun jij je benen om het gezicht van je partner klemmen om je beenspieren te trainen. Wel een kleine tip: klem niet te hard, we willen dat je partner blijft ademhalen uiteraard. Als je niet je benen wilt klemmen, laat dan je partner je vasthouden in zijn of haar armen. Zo kan diegene zijn of haar bicep uithoudingsvermogen testen. 😉

 • Focus spiergroep: bovenbenen, core
 • Secundaire spiergroep: biceps

candy crush

Core

De Superman

De Superman vergt veel kracht vanuit de buikspieren om evenwicht te bewaren van beide partners. Het is een intens standje om de laatste fase van je work-out in te gaan. Ook worden de armen niet overgeslagen bij dit standje. Terwijl de gevende partner zijn of haar partner goed moet vasthouden en naar zich toe moet trekken, leunt de ontvangende partner op de knieën van de gevende partner voor extra evenwicht. Eenmaal onder de knie? Dan vliegen de vonken er vanaf.

 • Focus spiergroep: buikspieren
 • Secundaire spiergroep: armen

De Woeste Stier

Ook bij de Woeste Stier krijgen je buikspieren en armen het niet makkelijk. De ontvangende partner spant zijn of haar buik- en bilspieren aan om in deze omgekeerde plankpositie te blijven, terwijl het uithoudingsvermogen van de armen van beide partners worden getest om de ontvangende partner overeind te houden. Een optionele spiergroep is door nog de bovenbenen om de gevende partner heen klemmen.

 • Focus spiergroep: buikspieren, billen
 • Secundaire spiergroep: armen, bovenbenen

woeste stier

De Gepaarde Schaar

Een zijwaartse plank is onmisbaar in een work-out, dus de Gepaarde Schaar konden we niet weglaten uit dit schema. De ontvangende partner leunt zijwaarts op de grond en de gevende partner tilt hem of haar zo hoog op dat penetratie mogelijk is. De gevende partner traint de biceps door het omhooghouden van de ontvangende partner, terwijl die kan genieten van de verzuring in de buikspieren. Vergeet niet van kant te wisselen!

 • Focus spiergroep: buikspieren
 • Secundaire spiergroep: biceps

Ga jij deze full body work-out uitproberen?

1 reactie

 1. Tja, daar moet je ook je vrouw voor hebben. Ik zou wou willen, helaas staat zij nergens voor open. Ik ga wel in de toekomst voor een goed speeltje voor de man. Advies welke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een afgetraind lijf is misschien leuk om naar te kijken, maar tussen de lakens kan je beter een man zonder sixpack hebben. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mannen met een buikje betere bedprestaties leveren dan mannen met een afgetraind lijf. In dez…
2.706 keer bekeken