Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

20.558 keer bekeken

Erotisch verhaal: ‘Een hete work-out’ – Deel 1

27 mei 2022,

geschreven door

Het erotisch verhaal van vandaag speelt zich af in de sportschool. Een topsporter ontmoet een hockeymeisje en zij weet wat ze wil… hem! Dit is het eerste van twee delen en het belooft een heel hete work-out te worden…

Geen zin om te lezen? ‘Een hete work-out’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een hete work-out – deel 1

Sport is altijd al een van mijn grootste hobby’s geweest, maar sinds kort ben ik bijna 24/7 bezig met topsport. In de zomerstop was er even geen competitie, dus had ik tijd om eens de sportschool te bezoeken, op regelmatige basis in plaats van af en toe. Daar kom ik al jaren, maar ik heb geen enkele binding met mijn “lotgenoten”. Ik doe daar mijn warming-up, oefeningen en daarna ben ik weer pleite.

Maar sinds kort ben ik langer bezig dan normaal…

Dat begon met de komst van het hockeyteam. De dames van het eerste team hadden er dit jaar voor het eerst, als uitbreiding op hun trainingsschema, ook een aantal sessies per week in de sportschool bij gekregen. En zoals alle mannen ben ik danig onder de indruk van mooie dames die zich in het zweet werken!

Eén van die dames was Daniëlle; een donkerblonde dame van ruim één meter 70, met een geweldig figuur… Mooie billen, voor iemand die niet al te stevig is, en haar borsten een goede C-cup!

Ik ben niet iemand die voor zich uitkijkt terwijl er naast mij iemand anders aan het stoeien is met de apparatuur, dus ik bood aan om te helpen met bankdrukken. “Graag” was het antwoord, “ik heb geen benul wat het idee hierachter is…”. En aangezien ik al jaren (af en aan – geef ik gelijk toe) dezelfde soort oefeningen doe, ben ik wel bekend met bankdrukken. Ik ga op de bank liggen en plaats mijn handen iets breder dan mijn schouders op de stang, til de stang iets op en doe heel langzaam voor wat de bedoeling is. Daniëlle staat bij mijn hoofd, maar zo dichtbij dat ik onder haar rokje (ja, de dames zijn in hockeykleding gekomen) kan kijken. En dat wat je net niet ziet is natuurlijk altijd het spannendste…

“Ze staat net dichtbij genoeg dat ik onder haar rokje kan kijken.”

Daniëlle ziet dat ik kijk en zet haar benen net iets wijder uit elkaar… Hierdoor trekt haar broekje iets strakker tegen haar kutje, waardoor ik kan “liplezen”. Ik begin toch wat ongemakkelijk te liggen en leg de stang weer terug, zodat ik weer kan gaan staan. Daniëlle gaat liggen en ik ga boven haar hoofd staan om te assisteren. Ik had al een beetje last van spanning in mijn broek, maar als ze daar ligt met haar mond iets geopend, tong langs haar lippen likkend, tepels priemend door haar topje en haar blik gericht op mijn kruis, maakt het alleen maar moeilijker mijn inmiddels aardig grote erectie te verbergen. En als ze dan “per ongeluk” langs mijn pik strijkt terwijl ze een andere stang wil pakken, wordt het wel erg zwaar voor mij.

Ik pak de stang ter ondersteuning en lift mee, over Daniëlle heen hangend. Telkens als zij de stang laat zakken, kreunt ze. En na drie setjes is ze klaar. Ze gaat zitten, pakt haar handdoek en kust me op m’n lippen… “Bedankt, ben je er morgen weer?” vraagt ze terwijl ze heupwiegend wegloopt.

IK MOET EEN KOUDE DOUCHE!

De volgende dag moet ik eigenlijk werken, maar heb ik toch maar gemeld dat ik later kom. Ik dus op naar de sportschool. Mijn schema wacht en ik ga aan de gang. Na een klein half uurtje ben ik weer lekker warm en goed bezig met sporten. En niet met dat geile hockeymeisje! Maar dan gaat de deur van de zaal open en komen er 10 van die hysterische meiden binnen met veel geklets. En Daniëlle is er ook bij, maar heeft deze keer geen hockeypakje aan, maar een strak sportpakje! Direct nadat ze mij ziet, komt ze naar me toelopen. Een kus en een diepe blik in haar ogen, doet me smelten. “Ga je mee, een stukje hardlopen?” vraagt ze. Wie ben ik dan om nee te zeggen?

Buiten ligt een hele mooie tartanbaan om de sportschool heen, waarop de lokale atletiekvereniging graag en veel traint. Daniëlle loopt voor me uit, maar niet naar de baan, maar de kleedhokjes aan de zijkant. “Kom je mee?” zegt ze meer dwingend dan vragend, maar ik heb er geen bezwaar tegen. We gaan het kleedhokje binnen en Daniëlle doet direct de deur dicht en op slot.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na een opwindende sportschoolsessie met Daniëlle, introduceer ik een massageroller, die onze spieren kalmeert en extra tintelingen toevoegt aan onze aanrakingen. Vervolgens pak ik een set luxueuze siliconen kegelballen erbij, waardoor we ons avontuur naar een hoger niveau tillen en ons voorbereiden op nog meer uitdagende activiteiten…

 
Ze duwt me met m’n rug tegen de muur, pakt mijn hoofd beet en zoent me vol op mijn mond. Ik kan alleen maar meewerken. Ik wíl alleen maar meewerken… Ik grijp haar volle billen vast en voel hoe zij haar buik tegen mijn buik begint te wrijven. Haar mond opent een klein beetje en haar tong zoekt naar de mijne. Innig tongend blijft ze tegen me aan rijden. Na een paar minuten voel ik me genoeg gesterkt om haar borsten op te zoeken en ik kneed ze stevig tussen mijn handen. Ik pak af en toe door de stof heen even een tepel vast en voel hoe zij hierop reageert… Met veel gekreun en gezucht wordt elke keer dat ik erin knijp, mijn bewegingen verwelkomd.

Haar reactie hierop is een hand die over mijn enorme, stijve lul begint te wrijven… Ook ik kan het niet nalaten om te kreunen en steunen. Dit moedigt Daniëlle aan om mijn pik uit zijn benarde omstandigheden te bevrijden en me eens stevig ter hand te nemen. Ze had duidelijk geen intentie om er eens lekker de tijd voor te nemen, want ze stond daar een partij te trekken aan mijn leuter!  Na een paar minuten moest ik haar zeggen te stoppen of door te gaan, maar dat ik eigenlijk wel op het punt stond om mijn hele lading in haar hand en tegen haar onderbuik aan te spuiten. “Ik wil je warme zaad in me voelen spuiten!” zei ze op een manier, die er bíjna voor zorgde dat ik ook echt begon te spuiten.

“Ik kan alleen maar meewerken. Ik wíl alleen maar meewerken…”

Ze zakte op haar knieën en kuste mijn inmiddels enorme, kloppende, paarse eikel zachtjes met haar zachte lippen. Het voorvocht begon nu te lopen en ik voelde hoe Daniëlle’s tong over mijn eikelgaatje flitste om het vocht op te likken. Ze was zo gulzig dat het maar heel kort duurde voor ik haar lippen zuigend over mijn paal voelde. Ze hield mijn ballen en staaf vast met één hand en zoog als een bezetene… Haar andere hand duwde ze haar spandex sportbroekje in en begon zichzelf eens lekker te vingeren. Ik voelde dat ze klaarkwam aan de steeds snellere ademhaling die uit haar neusgaten over mijn op barsten staande pik ging…

Ik spuit mijn lading in haar mond terwijl ik mijn ballen voel aanspannen om dat met zoveel mogelijk kracht te doen. Daniëlle kijkt verlekkerd omhoog terwijl ik geil als de pest naar beneden kijk hoe ze alles in haar mond laat spuiten! TERING, wat kan deze meid pijpen. Ze houdt niet direct op, maar gaat nog even lekker, langzaam door met lange halen. Het gevolg is dat ik niet verslap, maar op volle hardheid blijf.

Daniëlle komt omhoog en slikt alle sperma door zonder blikken of blozen, geeft me een kus op mijn lippen en loopt met een gigantische natte plek in haar broekje terug naar binnen. Ik wacht even tot mijn stijve lul weer wat minder bloed bevat, waardoor ik een iets minder grote bult in mijn sportbroek heb. Als ik binnen kom lopen, zitten er nog maar 2 hockeymeisjes in de zaal: Daniëlle en Melanie.

Melanie kijkt om als ik binnenkom en ik zie haar ogen direct naar mijn kruis verdwijnen… Daniëlle zal wel hebben verteld wat er buiten is gebeurd. Ik vind het prima, zolang ze maar met me blijft rotzooien. Als ik langs de meiden loop, krijg ik van Daniëlle een briefje met een telefoonnummer, en de mededeling dat ze vanavond graag wat wil doen. Dat hoef je me geen twee keer te vragen. Dus ik ga (misschien iets te snel) akkoord. We spreken af dat ik om zeven uur even bel om ergens af te spreken.

“Lees volgende week het spannende vervolg…”

4 reacties

  1. Na de reactie van de 2de nu ook de uitslag van het eerste verhaal zeker niet slechter dan dus lekker geil verhaal .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

45.587 keer bekeken

Geschreven door

Dit zéér opwindende erotische verhaal is geschreven door EasyToys Magazine lezer Hans. Hij vertelt het verhaal van Peter en zijn wel heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja. Zou jij de verleiding kunnen weerstaan wanneer deze zich aanbiedt op een prese…
45.587 keer bekeken