Erotisch verhaal – ‘Tweedehands pumps’ deel 4

29 april 2022

Vandaag hebben we alweer het vierde deel van ‘Tweedehands Pumps’ voor je! Wil je de eerdere delen nog even teruglezen? Dat kan hier: deel 1, deel 2 en deel 3. In dit vierde deel krijgt Emmy toch wat jaloerse gevoelens als Tom een darkroom ingaat met een mooie brunette. Valerie bedenkt een plan om de brunette van Tom weg te lokken, zodat Emmy hem weer voor zichzelf heeft…

Geen zin om te lezen? ‘Tweedehands pumps – deel 4’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Tweedehands pumps – deel 4

Daar zaten we dan, Valerie en ik, allebei poedelnaakt aan de bar van de club. Het leek wel alsof iedereen wist dat we even een adempauze nodig hadden, want hoewel ik talloze ogen op mijn lichaam voelde branden, toch kwam niemand naar ons toe.

Valerie bestelde nog twee cocktails van het huis, maar bij het klinken kon ik de mix van jaloezie en twijfel in mijn ogen niet langer verbergen. Tom met Valerie delen had me geen moeite gekost, ik zou alles met haar delen. Maar nadat ik had gezien hoe Tom met die beeldschone brunette de darkroom in ging, was ik op slag ontnuchterd. De geile roes waarin ik mezelf daarnet had verloren was abrupt ten einde gekomen en had plaats gemaakt voor pure jaloezie.

Valerie bestelde nog twee cocktails van het huis, maar bij het klinken kon ik de mix van jaloezie en twijfel in mijn ogen niet langer verbergen.

Valerie trachtte me te kalmeren, ze begreep hoe ik me voelde, maar dit konden we niet zomaar ongedaan maken. We hadden ons net allebei door een wildvreemde laten neuken. Ik had carte blanche afgesproken met Tom en hij had me daarnet niet tegen gehouden, het zou niet eerlijk zijn om hem dit nu te ontnemen.

Het duurde niet lang voor Valerie begreep dat ze me niet meer zou kunnen kalmeren. Toen kwam ze met het voorstel om samen diezelfde darkroom in te gaan. Zij zou de brunette afleiden, zodat ik ongezien haar plaats zou kunnen proberen in te nemen.

Het hield absoluut geen steek, maar op dat moment kon ik niet helder meer nadenken. In mijn ogen waren de enige andere opties het brandalarm te laten afgaan, ofwel die slet aan haar lange haren van Tom weg te sleuren. In vergelijking daarmee leek Valerie’s plan vanzelfsprekend, dus vertrokken we samen richting darkroom.

Valerie opende de deur van de darkroom. Er speelde luide, opzwepende technomuziek. Terwijl we naar binnen gingen verlichtte een fijne lichtstraal heel even de kamer. De muren waren als een luxe chesterfield zetel bezet met leer en in het midden van de kamer zag ik hoe Tom op zijn rug op bed lag, terwijl die brunette naakt tussen zijn benen hem gulzig lag te pijpen.

Tom lag op zijn rug op bed, terwijl die brunette naakt tussen zijn benen hem gulzig lag te pijpen.

Ze had een ongelofelijk lichaam en terwijl de deur dichtviel en de kamer terug pikdonker werd, trachtten Valerie en ik ons in te prenten hoeveel stappen we nog moesten zetten tot we bij hen zouden zijn. Valerie greep mijn linkerhand vast en trok me mee.

Mijn ogen begonnen een klein beetje te wennen aan het duister en ik zag vaag de schim van Valerie die achter de brunette plaats had genomen. Zoals afgesproken nam zij haar voor haar rekening, zodat ik mijn man terug kon claimen.

Valerie begon de brunette van langs achter te strelen, waardoor ze ophield Tom te pijpen en zich omdraaide richting Valerie. Ik nam instant haar plaats in en liet mijn handen langs Toms harde schacht glijden. Ik cirkelde met het puntje van mijn tong rond zijn eikel terwijl ik hem traag aftrok.

Zijn paal en ballen waren kletsnat van een mix van zijn geil en haar speeksel. Tom pompte met zijn heupen om zijn paal sneller tussen mijn handen door te stoten. Ik voelde dat hij meer wilde. Hij wilde mijn mond neuken. Ik zette mijn lippen tegen zijn kloppende eikel en liet hem bij de volgende stoot tussen mijn lippen naar binnen. Hij kreunde luid en beukte zich diep in mijn mond.

Ik zette mijn lippen tegen zijn kloppende eikel en liet hem bij de volgende stoot tussen mijn lippen naar binnen.

Ik wilde hem heerlijk verwennen, maar was bang voor zijn reactie als hij straks zou zien dat ik het was. Ik voelde aan zijn bewegingen dat hij me over zich wilde trekken. Hij wilde neuken en hoewel het hier pikdonker was zou hij op dat moment ongetwijfeld meteen merken dat ik het was.

Ik kroop op hem, voelde zijn armen over mijn rug strelen, langs mijn heupen naar mijn kont, langzaam elke centimeter van mijn lichaam aftastend. Ik drukte mijn lichaam tegen het zijne en fluisterde in zijn oor dat ik het was.

Hij verstarde even, maar zei geen woord. Ik gaf hem de tijd niet om er verder over na te denken en bekende hem dat ik het niet kon en dat ik echt enorm veel spijt had van wat er daarnet was gebeurd.

Instant voelde ik hoe hij zijn armen rond me klemde en ik wachtte gespannen zijn reactie af. Toen fluisterde hij in mijn oor: “Ik ben zo opgelucht dat jij het bent. Ik wil eigenlijk niemand anders dan jij.”

Als ontketend begon Tom me passioneel te tongzoenen en ik besefte dat niet die halskettingen vanavond een overwinning betekenden, enkel Tom was mijn hoofdprijs vanavond en ik moest en zou ook zijn hoofdprijs zijn.

Tom nam me nog steviger in zijn houdgreep, draaide zich bovenop me en fluisterde in mijn oor: “Maar als ik hier mijn vrouw ga neuken, dan doe ik het niet in een darkroom. Dan mag iedereen zien dat jij van mij bent!”

“Als ik hier mijn vrouw ga neuken, dan doe ik het niet in een darkroom. Dan mag iedereen zien dat jij van mij bent!”

Hij nam mijn hand, trok me recht en we stapten samen richting het zwakke lichtschijnsel die onder de deur doorsijpelde en verlieten samen de darkroom. Terwijl de lichtstraal de kamer weer even verlichtte zag ik hoe Valerie en de brunette elkaar stonden te vingeren in een hoek van de kamer.

Na Toms laatste woorden had ik al een vermoeden waar dit zou heen gaan. Hij nam me mee naar de videokamer, er was gelukkig niemand. Deze kamer was exact het tegenovergestelde van de darkroom, het was er heel helder en muisstil, in elke hoek van de kamer stond een camera opgesteld en aan de wand hing een groot scherm waarop we de beelden van alle vier die camera’s live konden zien.

Wie hier neukte koos niet voor het geheime van de darkroom, wie hier heen kwam was tegelijk live te zien op het grote scherm boven de bar, als op een bekende pornosite met potentieel tienduizenden toeschouwers wereldwijd.

Daar was het Tom om te doen. Na mijn avontuur in de spiegelkamer, dat hem duidelijk niet onbewogen had gelaten. wilde hij hier zijn punt maken. Hij wilde aan iedereen duidelijk maken dat ik zijn bezit was.

Er stond slechts een kleine, witte zitbank in het midden van de kamer. Tom trok me tegen zich aan. Ik voelde zijn opgewonden paal kloppen tegen mijn onderbuik.

Hij keek me recht in mijn ogen en zei me: “Nu ga ik je neuken, je laten komen zoals je nog nooit gekomen bent en iedereen mag zien wat voor een geil sletje je wel bent.”

“Nu ga ik je neuken, je laten komen zoals je nog nooit gekomen bent en iedereen mag zien wat voor een geil sletje je wel bent.”

Die woorden in combinatie met de vastberaden blik in zijn ogen maakten me helemaal gek. Ik voelde de opwinding die me daarnet in de spiegelkamer overmand had terug opflakkeren. Ik wilde geneukt worden. Ik wilde me aan zijn lust overgeven. Ik was vastbesloten hem duidelijk te maken dat hij het voorrecht had om hier de geilste vrouw in de club te nemen en was vastbesloten hem zo terug helemaal voor mij te winnen.

Tom nam de leiding en kwam aan het hoofd van de bank te staan, zodat ik op handen en voeten vanop de bank op de perfecte hoogte zat. Ik dacht te beginnen door zijn eikel opnieuw een lekker likje te geven, maar Tom ramde zijn staalharde pik ineens ruw en diep in mijn mond.

Ik nam zijn ballen in mijn rechterhand vast en kneedde ze terwijl ik gulzig aan zijn pik zoog. Ik voelde hoe Tom zich over me boog. Hij greep me met beide handen vast bij mijn kontje en terwijl hij me nog steviger over zijn paal probeerde te trekken, voelde ik hoe hij met zijn vingers mijn billen open spreidde.

Recht voor hem hing die grote flatscreen waarop hij nu een close-up kreeg van mijn natte kutje en maagdelijk sterretje. Hij sopte zijn vingers even tussen mijn natte lipjes en spreidde ze open.

Ik voelde hoe het hem opwond mijn strakke gaatjes op het scherm te zien. Of was het toch de gedachte aan hoe er nu duizenden mannen aan hun scherm gekluisterd zaten te geilen op zijn vrouw dat hem het meest opwond?

Tom reed dierlijk tegen mijn mond aan. Ik kon me inbeelden hoe graag hij nu mijn sletterige mond zou willen volspuiten met zijn zaad, dat gaf hem altijd een kick, maar nu zou hij daarmee geen genoegen nemen, nu wilde hij meer.

Ik kon me inbeelden hoe graag hij nu mijn sletterige mond zou willen volspuiten met zijn zaad, dat gaf hem altijd een kick.

Hij zette een stap achteruit en gebaarde me om me om te draaien. Ik gehoorzaamde en draaide me om, terwijl ik mijn kontje uitdagend de hoogte in stak met mijn benen gespreid, zodat hij nu zonder flatscreen een close-up kreeg van mijn gewillige poesje.

Tom nam me vast bij mijn middel, dirigeerde me naar zijn stijve en zei: “Ik ga je neuken zoals een geile teef geneukt moet worden.” Simultaan voelde ik hoe hij zijn eikel tegen mijn kletsnatte lipjes plaatste en zich ruw bij me naar binnen boorde.

Ik kreunde luid terwijl Tom zich in me stootte. Op het scherm voor me zag ik hoe hij wild tekeer ging. Zijn linkerbeen had hij op de bank gezet zodat ik op de camera achter ons perfect kon zien hoe hij zijn grote paal tussen mijn gezwollen lipjes naar binnen pompte. Met elke stoot verdween zijn staaf dieper in mijn smekende kut.

Ik zag hoe hij zijn duim in zijn mond nat maakte en besefte maar al te goed wat Tom van plan was. Ik deed hetzelfde met mijn wijsvinger en net toen ik het topje van mijn klitje begon te masseren voelde ik hoe zijn duim rond mijn sterretje begon te cirkelen.

De combinatie van zijn enorme erectie tussen mijn geile lipjes, mijn wijsvinger tegen mijn kloppende klitje en zijn duim tegen mijn strakke sterretje maakten me gek. Ik zag in onze eigen pornofilm hoe Tom me met zijn vrije hand bij mijn haar vastgreep om me te blokkeren, terwijl hij zich genadeloos diep in mijn neukgrotje zou beuken.

De combinatie van zijn enorme erectie tussen mijn geile lipjes, mijn wijsvinger tegen mijn kloppende klitje en zijn duim tegen mijn strakke sterretje maakten me gek.

Ik kreunde luid en maakte oogcontact met Tom in het beeld van de flatscreen. Zijn grip werd nog steviger en net op het moment dat ik besefte hoe een waanzinnig orgasme de controle over mijn lichaam overnam, hoorde ik dat Tom ook luid begon te kreunen en voelde ik hoe zijn staalharde lul zijn zaad dieper dan ooit in mijn sletterige kutje spoot.

Minutenlang bleef hij hevig kreunend en stotend doorgaan, zijn lading diep in mijn uitgeputte lichaam te pompen. Ik bleef trillen en schokken terwijl mijn orgasme me bij elke stoot opnieuw als een onophoudelijke tsunami bleef overspoelen.

Uiteindelijk kalmeerde Tom en boog hij zich over me heen, gaf me een kus in mijn nek en fluisterde in mijn oor: “Ik deel jou nooit meer. Laten we Valerie maar zoeken, dan kunnen we naar huis.”

De opluchting gierde door mijn lichaam. Ik ging naar huis met de hoofdprijs…

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

3 reacties op Erotisch verhaal - 'Tweedehands pumps' deel 4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid