Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

22.723 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Tweedehands pumps’

26 november 2021,

geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is ingezonden door Geilkoppel23. Dit verhaal gaat over Emmy die getrouwd is met Tom. Tom heeft in zijn hele leven alleen nog maar seks gehad met Emmy, terwijl zij héél veel ervaring heeft met seks. Haar huwelijk en haar man kunnen wel wat meer pit gebruiken, dus Emmy schakelt de hulp in van een hele sexy ex. Is Tom klaar voor de komst van Valerie?

Geen zin om te lezen? ‘Tweedehands pumps’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Zoete herinneringen

Jaren hadden we elkaar niet meer gezien of gehoord, tot ik die vrijdagavond de melding kreeg van een nieuw vriendschapsverzoek via facebook. Het was inmiddels 7 jaar geleden sinds we samen studeerden aan de Universiteit, vijf dolle studentenjaren waren het geweest. Waarin we elkaar als groentje leerden kennen op de kennismakingsactiviteit van onze faculteit, beste vriendinnen geworden waren, samen een kot deelden, de wildste feestjes afschuimden en nog veel meer avonturen samen beleefden…Eenmaal afgestudeerd waren we elk onze eigen weg gegaan, vaak dacht ik nog terug aan die jaren, maar in het opbouwen van mijn carrière had ik nooit meer de tijd gevonden om terug contact op te zoeken.

Maar daar was er nu plots een berichtje van jou en alle herinneringen flitsten voorbij, de avonturen, de belevenissen, mijn hart begon sneller te slaan terwijl ik eraan terugdacht. Ik bevestigde het vriendschapsverzoek en luttele seconden later waren we over en weer aan het berichten. Het leek wel alsof we nog maar een week afgestudeerd waren, want we pikten de draad onmiddellijk terug op en we chatten tot een gat in de nacht.

“Mijn hart begon sneller te slaan terwijl ik terugdacht aan onze avonturen.”

Emmy was ondertussen al een paar jaren getrouwd en dat was indirect ook de reden waarom ze met mij terug contact zocht. Zij en haar man Tom hadden een moderne relatie, maar Emmy was de enige sekspartner van haar man en op een dronken avond was hij te weten gekomen dat Emmy er in tegenstelling tot hem een nogal wild seksleven op had nagehouden voor zij hem leerde kennen.

Het plan

Het was duidelijk dat het bij hem nogal gevoelig lag. Had hij het gevoel dat hij kansen had laten liggen, dat hij iets miste of was hij jaloers, ze wist niet exact wat het was, maar ze had gemerkt dat er sindsdien iets veranderd was. Zo was bij haar het plan ontstaan om de liefde van haar leven een inkijk te gunnen in haar ervaring, maar om haar plan te doen slagen had ze een partner in crime nodig. Wij hadden in die studentenjaren samen zoveel beleefd dat een doorsnee vrouw naast ons meestal wel een non zou lijken en zo had Emmy besloten dat ik de geschikte persoon was om haar plan mee uit te voeren. Tot mijn verbazing had ze eigenlijk alles al tot in de puntjes uitgekiemd, het enige wat ze nog nodig had was de geknipte en gewillige open-minded actrice om haar plan uit te voeren.

Enkele weken later was het al zover.

“Emmy zit om de hoek van de straat in de auto, maar zegt Tom dat ze in de eerste twee uur nog niet thuis kan zijn.”

In een sexy topje, een strakke jeans en witte sneakers bel ik aan bij Tom en Emmy, Tom opent de deur en kijkt me enigszins verbaasd aan. Ik stel me voor als Valerie en dat ik kom voor dat stel zwarte pumps die ik via Vinted zag en toon hem een print screen van het zoekertje op mijn telefoon. Tom verontschuldigt zich, daarvan was hij blijkbaar niet op de hoogte, maar hij nodigt me uit om binnen te komen terwijl hij even zijn vrouw zal bellen om te horen of ze binnenkort thuis komt. Emmy zit om de hoek van de straat in de auto, maar zegt Tom dat ze in de eerste twee uur nog niet thuis kan zijn. Zoals afgesproken liggen die pumps nog op jullie slaapkamer en stelt Emmy voor dat Tom me ze daar toont en laat passen voor de grote spiegel.

“Zou het je storen als ik ze met het  jurkje pas?”

Nu begin ik pas echt aan mijn opdracht, jij laat me voor gaan op de trap, die ik gezwind op ga, ik voel hoe jouw geile ogen op mijn rug branden. Ik moet mijn best doen om niet vanzelf door te wandelen naar de slaapkamer, waar ik twee dagen geleden nog met Emmy was om het plan in detail te bespreken, maar waarvan ik natuurlijk niet hoor te weten achter welke deur die zich bevindt. Ik zet een stapje opzij en laat je naast me langs zodat jij me de weg kan wijzen, waarna je de slaapkamerdeur opent voor me. Je verdwijnt even in de aangrenzende dressing en wanneer je terug verschijnt heb ik net plaats genomen op het bed: “Dit zouden ze moeten zijn” zeg je me. “Ja, dat zijn ze” bevestig ik. “Emmy zei me dat je ze best hier kon passen, dan kan je de spiegel gebruiken”. Ik bedank je en trek m’n sneakers uit om de pumps aan te trekken, ze zitten als gegoten, maar dat wist ik al natuurlijk, bovendien deelden Emmy en ik in het verleden al wel meer dan schoenen alleen.

“Emmy zei me dat je ze best hier kon passen, dan kan je de spiegel gebruiken.”

Ik sta recht en begin te paraderen voor de grote spiegel. Als een fotomodel poseer ik op verschillende manieren en doe mijn uiterste best om duidelijk te maken dat ik nog aan het twijfelen ben. In de spiegel zie ik hoe je ogen mijn lichaam keuren, ze glijden over mijn lange benen naar mijn billen en terug, je geniet ervan om hier in jullie slaapkamer een andere vrouw te keuren. Dit geeft me voldoende zelfvertrouwen om het plan verder te zetten. “Ik twijfel nog wat” zeg ik. “O ja? Ik vind je er fantastisch mee staan”, zeg je me. “Ik heb het jurkje bij me waarmee ik ze zou willen dragen” vertel ik “ zou het je storen als ik ze even samen pas?” Natuurlijk stoort dit niet, ik zie hoe je verlangen met de seconde groeit, hoe je haast begint te watertanden bij de ondeugende gedachten die nu ongetwijfeld door je verbeelding flitsen. “Als je wilt kun je je in de dressing even omkleden”. Ik bedank je en verdwijn in de dressing terwijl ik zie hoe jij nu op jouw beurt op de bedrand gaat zitten.

“Ik zie hoe je verlangen met de seconde groeit, hoe je haast begint te watertanden bij je ondeugende gedachten.”

Ik neem het jurkje dat Emmy me eergisteren gaf uit mijn tas, trek mijn jeans en topje uit en trek het jurkje aan, het is nog korter dan ik dacht, de stof komt maar net tot onder mijn bips. Ik trek een stel nylons aan en glij in de pumps. Wanneer ik terug uit de dressing kom merk ik dat je je haast verslikt. Als je tot een paar minuten terug misschien nog aan het twijfelen was, dan ben ik nu wel zeker dat ik je over de streep getrokken heb. Ik ga terug voor de spiegel staan, neem opnieuw een paar poses aan en vraag onmiddellijk wat jij ervan vindt. “Het staat je ongelofelijk goed, met die jurk lijken je benen wel eindeloos” bevestig je me. Ik bedank je terwijl ik nog wat aan het jurkje pruts en je zo doelbewust nog net dat tikkeltje meer inkijk op m’n billen geef.

“Wanneer ik terug uit de dressing kom merk ik dat je je haast verslikt.”

Iets aan de prijs doen

“Het was tachtig euro, toch hé?”
“Ja, dat zei Emmy me daarnet ook aan telefoon” zeg je.
“Ik vind ze waanzinnig mooi, maar tachtig euro vind ik wat veel…”
“Nou, je hebt mijn namiddag wel opgeleukt, misschien kunnen we er zestig euro van maken”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Ik voel de opwinding stijgen terwijl ik je polsen liefkozend omhels met zachte, maar stevige handboeien, en je zintuigen tot het uiterste prikkel met een mysterieuze blinddoek. Laat je verrassen en overgeven aan het onbekende terwijl we samen de grenzen van genot verkennen.

 
Je hapt toe, net zoals Emmy had verwacht, ik merk aan de zwelling in je broek dat je ondertussen al helemaal opgegeild bent en ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf ook wel nat geworden ben door me in te leven in mijn Oscar waardige hoofdrol. “Is dat zo?” Vraag ik plagerig. “Misschien kan ik je namiddag nog wat meer opleuken en kunnen we nog wat van de prijs af doen?” Ik zie een geniepige glimlach op je gezicht verschijnen. “Wat zou je ervan denken als ik je even lekker pijp?” Vraag ik, terwijl ik dichter naar je toe stap. “Ik hoorde je daarnet zeggen dat je vrouw nog wel even weg blijft?” Ik zie een kleine aarzeling in je blik, maar die kans geef ik je niet, ik sta ondertussen recht voor je en kniel voor je neer terwijl ik je broeksriem los en je jeans open rits. “Ik denk dat we wel iets kunnen overeen komen” zeg je haast fluisterend.

““Wat zou je ervan denken als ik je even lekker pijp?” Vraag ik.”

Ik laat je jeans tot op je enkels vallen en haal je paal uit je boxershort, ik snap wel waarom Emmy jou niet meer heeft laten gaan, je bent groot geschapen, het bezorgt me een flashback naar een dronken avond op ons kot waarbij we een triootje hadden met de pizza bezorger, die was net zo groot geschapen en we beleefden toen één van de meest memorabele nachten uit ons leven. Ik heb het gevoel dat dit ook weer zo’n memorabel moment zou kunnen worden. Met die geile déjà-vu in mijn gedachten ga ik gretig aan de slag en neem ik je eikel in mijn mond terwijl ik je geaderde schacht met mijn linkerhand masseer. Jij begint te rijden en met elke beweging stoot je jezelf dieper in mijn mond naar binnen. Ik merk hoe geil je bent, er is geen sprake van liefde of tederheid, dit is pure lust, ik geniet ervan om te voelen hoe ontketend je bent, hoe je mijn mond neukt.

“Met die geile déjà-vu in mijn gedachten ga ik gretig aan de slag en neem ik je eikel in mijn mond”

Maar dan stop je, het hoeft me niet te verbazen, je wil je niet beperken tot een voorgerechtje, nu je geproefd hebt wil je het volledige menu. Je trekt me omhoog en gooit me voor je neer op het bed. Je spreidt mijn benen open, het jurkje glijdt over mijn heupen en de nylon heeft een open kruisje waaronder ik natuurlijk geen slipje meer aan heb sinds ik in de dressing het jurkje aan trok. Je duikt tussen mijn benen en begint mijn gladgeschoren lipjes en m’n klitje te likken. Ik kreun luid terwijl ik lig te genieten, terwijl stilaan het besef tot me doordringt dat Emmy’s man me aan het beffen is. Je bewegingen voelen bekend aan, Emmy heeft je duidelijk veel geleerd want heel even lijkt het wel of ik terug op ons kot op mijn bed lig en het Emmy’s tong is die m’n geile lipjes aan het likken is.

Dierlijke seks

Die gedachte maakt me helemaal gek, hoe vaak heb ik mezelf de laatste jaren niet klaar gevingerd met die herinnering aan Emmy’s hemelse aanrakingen. Het enige verschil is dat jij me rauwer beft, zonder emotie, dit is haast dierlijk, jij beft me alsof ik een prooi ben die je aan het verslinden bent en ook dit gevoel is heerlijk. Ik voel hoe ik met elke aanraking de controle meer en meer verlies, ik kreun luider en luider en voel hoe een intens orgasme zich langzaam van mij meester maakt, ik ga met mijn hand door je haren en klem je vast tussen mijn dijen. Het maakt jou alleen maar wilder en meer vastbesloten om me te laten klaarkomen, je tong cirkelt nu over mijn klitje, ik hou het niet langer meer uit, mijn hele lichaam begint te schokken terwijl ik kronkelend en luid kreunend klaarkom. Onafgebroken blijf je me likken, je laat niets van mijn geile sappen op de satijnen lakens druppen. Niet zozeer om geen sporen na te laten, maar wel omdat je geen druppel van m’n geil wil verspillen.

“Ik kreun luider en luider en voel hoe een intens orgasme zich langzaam van mij meester maakt.”

Dan kom je terug rechtop zitten en zeg je “nu is het mijn beurt”. Ik zeg niets maar lig nog half verdoofd op het bed met mijn benen wijd gespreid en een nagloeiende kut en kan alleen maar bevestigend knikken. Je trekt me terug overeind en neemt me mee tot bij de spiegel. “Hier ga ik je neuken” gebied je me, “daar droomde je al van vanaf de eerste seconde dat je voor deze spiegel stond, toch?” Opnieuw kan ik alleen maar bevestigend knikken, ik kijk naar mezelf in de spiegel, ik zie eruit als een luxe escort in het zwarte niemendalletje en die hoge pumps. Je duwt me lichtjes naar voren, ik zet m’n handen tegen de spiegel aan terwijl ik me schrap zet voor wat volgt.

Ik voel hoe jij je eikel tegen mijn kletsnatte lipjes plaatst, zie in de spiegel hoe je blik net zoals je handen over mijn billen en kontje glijden. Je grijpt mij stevig vast bij mijn heupen waarna je in één harde stoot jouw gespierde lid tot diep in mijn natte spleetje beukt. Ik schreeuw het uit van pijn en genot, ondertussen ram je jouw mannelijkheid onafgebroken bij elke stoot dieper en dieper bij me naar binnen, ik zie in de spiegel hoe je wild tekeer gaat, je neukt me zo rauw, trekt me tegen je aan om je vervolgens nog harder en dieper in me te boren.

Ik sta te trillen op mijn benen, je stormram beukt me alsmaar sneller en harder in mijn druipnatte grotje, mijn lipjes tintelen terwijl ik met m’n klitje speel. Je neemt me vast bij mijn haren en trekt me tegen je aan terwijl je jouw hoofd in mijn nek begraaft. “Ik kom bijna” fluister je in mijn oor. “Spuit me vol” smeek ik je. Nog geen seconde later voel ik hoe hij je kloppende paal een grote lading zaad in mijn kutje pompt, een paar minuten lang blijven we daar zo staan, jouw lul blijft ritmisch kloppen en kleine naschokjes zaad in het diepste van mijn kutje spuiten. Dan verslapt je greep en laat je jouw halfharde lid uit me glijden.

Groetjes aan Emmy

“Die pumps heb je nu zeker wel verdiend” knipoog je me. “Dank je” zeg ik “Als je vrouw nog eens iets verkoopt ben ik zeker geïnteresseerd” zeg ik ondeugend terwijl ik me fatsoeneer en terug begin aan te kleden. We gaan samen naar beneden en je laat me buiten, ik bedank je voor de pumps en terwijl ik me wegdraai zeg ik: “doe de groetjes aan Emmy, het is al even geleden dat ik haar nog eens zag”

Ik zie vanuit mijn ooghoek hoe jij haast verkleurt terwijl ik de straat in wandel en ik kan alleen maar denken hoe énorm ik verlang tot Emmy me straks het signaal heeft dat we met zijn drieën aan een lekker lang weekendje beginnen.

“Doe de groetjes aan Emmy, het is al even geleden dat ik haar nog eens zag!”

11 reacties

  1. Wat een heerlijk en geil verhaal ik ben 2 keer klaargekomen tijdens het lezen ik kon niet laten om me zelf uitgebreid te verwennen met vingeren met het behulp van mijn donker 21 cm dildo…. ik ging terug naar 2 jaar geleden met mijn gedachten naar mijn eerste Trio ooit waar ik een weekend lang keihard en zalig geneukt door Mous en Kardo jaff k zou nooit dat weekendje vergeten
    Xxx patrycja siama

  2. echt vermakelijk, ik zou willen ook zo tekeer mogen gaan en zeker heel lang doorgaan tot we in slaap vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

35.287 keer bekeken

Geschreven door

Het erotisch verhaal van deze week is geschreven door Soof! Eerder schreef zij ‘Een avond voor mijzelf’. In dit nieuwe verhaal gaat de hoofdpersoon in een sexy lingeriesetje naar het huis van haar lover. Maar eenmaal daar aangekomen heeft hij een wel…
35.287 keer bekeken