NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

18.281 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Dit smaakt echt naar meer’

17 april 2021,

geschreven door

Deze week mogen wij weer een erotisch verhaal van een lezer van EasyToys Magazine met jullie delen! In ‘Dit smaakt echt naar meer’ heeft de hoofdpersoon onderweg naar haar minnaar, die een spannende verrassing voor haar in petto heeft.

Geen zin om te lezen? ‘Dit smaakt echt naar meer’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Dit smaakt echt naar meer

Ik zit in de auto, onderweg naar mijn minnaar. We kennen elkaar nog niet zo lang en zien elkaar maar af en toe. De seks met mijn minnaar is anders dan met mijn eigen man. Mijn minnaar kan mij op het gebied van seks naar een hoger niveau tillen. De eerste keer dat zijn pik bij mij naar binnen gleed, wist ik dat dat niet de laatste keer zou zijn. Jezus, wat voelde dat lekker.

Mijn minnaar heeft veel fantasieën, die wel wat verder gaan dan de fantasieën van mijn man. We hebben het vaak over BDSM, voyeurisme, trio’s, latex, parenclubs, orgies en seksfeestjes, dat maakt ons geil en we willen dat samen graag ontdekken.

Hij appt of ik er al bijna ben. “Nog 20 minuten”, stuur ik terug. Hij appt dat hij een verrassing voor me heeft, er een vrouw komt kijken hoe wij seks hebben. Ik schrik en mijn hartslag schiet omhoog. Zonder te overleggen, laat hij een vrouw komen kijken!?! Ik wil omdraaien, terug naar huis, maar natuurlijk draai ik niet om. Ik wil hem neuken en dat er iemand naar ons komt kijken maakt mij extra geil.

“Er wordt op de deur geklopt, hij is nog alleen.”

Ik check in bij het hotel. Doe de gordijnen in de hotelkamer dicht en zet alleen het lampje naast het bed aan in de schemerige kamer. Er wordt op de deur geklopt, hij is nog alleen. Hij kust mij vurig en fluistert dat hij zin in me heeft. Zijn handen verdwijnen onder mijn zwarte jurkje. Ik heb geen ondergoed aangetrokken vanochtend. Ik voel door zijn broek heen dat hem dat meteen opwindt.

Hij laat me los en gaat naar beneden om haar te halen. Ze ziet er leuk en vriendelijk uit, wat kleiner en voller dan ik ben. Zonder al te veel te zeggen, gaat ze op de grote fauteuil naast het bed zitten. Mijn minnaar gaat verder waar hij gebleven was, kust mij en trekt mijn jurkje uit. Ik sta nu met mijn rug naar haar toe naakt in de kamer. Hij legt me op bed en zijn hoofd verdwijnt tussen mijn benen. Ik vergeet door zijn tong even helemaal dat zij er is.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl mijn minnaar en ik onze fantasieën verkennen, gebruik ik een opwindende blinddoek om mijn zintuigen te prikkelen, waardoor zijn aanrakingen intenser worden dan ooit. De blinddoek voegt een extra laag spanning toe aan onze avontuurlijke ontmoeting. In een speelse bui pak ik ook een paar ondeugende handboeien, waardoor we onze grenzen kunnen verleggen en ons overgeven aan een dans van verleiding en overgave.

 
Na een paar minuten beffen stopt hij, ik draai iets en kan haar nu zien. Ik zoek haar blik. Ze kijkt vriendelijk en zit nog in dezelfde houding als net. Ik kan haar niet goed peilen. Zou ze opgewonden worden van ons? Mijn minnaar trekt zijn broek uit. Zijn harde pik is vlak voor mijn gezicht. Terwijl ik zijn pik in mijn mond neem, hoor ik hem uit het niets ineens tegen haar zeggen “Kom eens dichterbij, zonder kleren!” Zonder iets te zeggen, kleedt ze zich uit en klimt ze bij ons op bed. Ze zoenen elkaar. Lang en intens. Er schiet van alles door mijn hoofd.

“Ze kijkt vriendelijk en zit nog in dezelfde houding als net. Ik kan haar niet goed peilen. Zou ze opgewonden worden van ons?”

Wat moet ik doen, blijven kijken? Haar aanraken? Hem aanraken? Ik wil ze eigenlijk helemaal niet storen want dit uitzicht bevalt me wel. Dan komt haar gezicht naar dat van mij en voor het eerst van mijn leven zoen ik een vrouw. Het is heerlijk zacht. Ze zoent zalig.

Mijn handen verkennen haar lichaam. Ik streel haar terwijl onze tongen nog steeds met elkaar spelen. Ik voel zijn hand ook over mijn lichaam gaan. Er verdwijnt een hand tussen mijn benen. Ik word gevingerd, door haar. We gaan helemaal in elkaar op. We zoenen, strelen en vingeren en ik voel dat zij net zo nat is als ik. Mijn minnaar ligt naast ons op bed van ons te genieten.

Ik draai mij om en zoen hem weer, ik hoor ik dat zij aan zijn pik zuigt. Mijn mond zakt langzaam naar beneden tot ik bij zijn pik kom. Zij laat mij erbij. We pijpen hem om de beurt. Hij is echt hard. Ik draai terug naar het lege deel van het bed. Ik vinger mezelf en kijk hoe hij haar vingert. Ik merk dat het niet lang gaat duren voordat ik klaar ga komen. Mijn ademhaling versnelt en zij hebben nu ook in de gaten dat ik bijna klaar ga komen. Ze strelen me allebei. Niet lang daarna kom ik heerlijk en hard kreunend klaar.

“Ik merk dat het niet lang gaat duren voordat ik klaar ga komen. Mijn ademhaling versnelt en zij hebben nu ook in de gaten dat ik bijna klaar ga komen.”

Ik wil haar ook laten komen. Mijn hoofd verdwijnt tussen haar benen en mijn tong zoekt een weg tussen haar zachte schaamlippen. Ze kreunt en ligt te kronkelen op het bed. Ik zit op mijn knieën op bed met mijn billen in de lucht. Ik voel mijn minnaar achter mij staan, hij steelt mijn billen. Waar ik verwacht dat hij me zal gaan neuken, maar ineens voel ik iets wat hij nog nooit bij mij gedaan heeft. Mijn God, wat een genot. Hij likt mijn anus. Ik wil dat dit nooit meer stopt. Ik steek een vinger in haar kutje, ze is nat, zacht en warm van binnen. Ik vinger haar en mijn tong geeft haar het laatste zetje. Ze komt schokkend klaar.

Mijn minnaar is inmiddels weer op bed komen liggen. Zijn pik staat fier omhoog. Ik wil hem neuken. Ik laat mijn nog natte kutje langzaam over zijn pik glijden. Binnen een paar minuten komt ook hij klaar. Zijn warme zaad vult mijn kut. Ik ga naast hem liggen en zij ligt aan de andere kant. We strelen en kletsen nog wat en tien minuten later breng ik haar naar de lift en zeggen we elkaar gedag.

Als ik terugkom op de kamer ga ik nog even bij hem in bed liggen en fluister ik in zijn oor: “Dit smaakt echt naar meer!”

3 Responses

  1. echt heerlijk en niet alleen het verhaal lijkt me ook geweldig met 2 vrouwen en er dan alleen al naar kijken zou me al bloedgeil maken

  2. ik ben enorm onder de indruk en ik zou willen dat ik ook een lekkere vriendin had en daarbij nog iemand bij ons kwam om elkaar lekker te gaan vingeren en beide dames te gaan neuken. wat lekker, ik verheig me naar het volgende verhaal, dankjewel schatten van me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

25.708 keer bekeken

Geschreven door

Zin in wat zomerse spanning in deze koude herfst? Warm lekker op met dit nieuwe erotisch verhaal, geschreven door Xan! Wanneer Chacha in de tuin zit te zonnen en haar broertje even naar de supermarkt gaat, vindt ze zijn twee beste vrienden op de bank…
25.708 keer bekeken