Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

19.293 keer bekeken

Erotisch zomerverhaal – ‘Langste Nacht’

30 juni 2021,

geschreven door

We wisten dat we op jullie konden rekenen! We hebben een aantal hele leuke erotische verhalen binnengekregen, helemaal passend bij het seizoen! Vanwege het lekkere weer besluiten een aantal vriendin in ‘Lange Nacht’ een gezellige barbecue te organiseren, compleet met drankjes en muziek. Wanneer de meeste mensen naar huis zijn gegaan, is de hoofdpersoon alleen met Adam en Lena overgebleven…

Geen zin om te lezen? ‘Langste nacht′ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Langste nacht

Het is 21 juni, de langste dag van het jaar en dat is voor mij voldoende om last minute een feest te organiseren. Ik besluit wat vrienden uit te nodigen om eerst lekker te barbecueën en daarna gewoon te genieten van een drankje en muziek.

Ik neem wat voorbereidingen en steek tijdig de barbecue aan zodat de kolen al goed op kunnen warmen. Rond 18u druppelen de eerste vrienden binnen en worden de eerste stukken vlees gebraden. Het is dusdanig lekker weer dat iedereen buiten blijft en de barbecue plaatsmaakt voor een vuurkorf. Voor we het weten is het al tegen elven als de eerste mensen naar huis gaan met de verontschuldiging morgen gewoon weer te moeten werken.

“Het is dusdanig lekker weer dat iedereen buiten blijft en de barbecue plaatsmaakt voor een vuurkorf.”

Gaandeweg vertrekken een voor een wat vrienden tot ik overblijf met Lena en Adam. We ploffen neer in de tuinset, drinken nog wat en praten over hoe lekker het buiten nog is, dat het nog steeds (minimaal) licht is, de muziek zo heerlijk is op de achtergrond en het vuur zo lekker knispert.

Adam gooit de laatste houtblokken erop en de warmte van het oplaaiende vuur komt ons snel tegemoet. Lena besluit haar vest uit te doen, en ik vraag me af of het de warmte of de drank is, maar ik bekijk haar op een manier zoals ik haar niet eerder heb bekeken. Als mijn blik op Adam valt zie ik dat ook hij naar Lena kijkt met een bewonderende blik in zijn ogen.

Lena staat op van de bank en zowel Adam als ik volgen haar beweging. Ze weet dat we kijken, want ze draait zich om en haar blik is veranderd. “Bevalt het wat jullie zien”, is haar reactie en loopt door. Als twee kleine jongetjes die zojuist betrapt zijn kijken we snel terug naar het vuur.

“Ik zag wel dat jullie keken, doe maar niet zo onschuldig”, zegt Lena terwijl ze terugkomt met een fles wijn in haar handen. Ze komt tussen Adam en mij inzitten en schenkt haar een glas wijn in. “Zal ik jullie nog bijschenken heren?”, maar het is geen vraag. Eerst schenkt ze bij in het glas van Adam en geeft hem een zoen op zijn wang, dan schenkt ze wijn in mijn glas gevolgd door een zoen op mijn wang.

“Het is dusdanig lekker weer dat iedereen buiten blijft en de barbecue plaatsmaakt voor een vuurkorf.”

De drank heeft rijkelijk gevloeid en Lena gaat achterover leunen in de tuinset. “En nu geven jullie elkaar een zoen”, meldt Lena ons met een zeer gebiedende ondertoon. Ik kijk naar Lena en haar blik is vastberaden, waardoor ik meteen merk dat zij degene is die hier nu de touwtjes in handen neemt. Klaarblijkelijk heeft Adam die blik ook gezien, want we lachen onwennig buigen over Lena heen die achteroverleunend tussen ons in zit en geven elkaar een zoen op de wang.

Lena lacht en heeft duidelijk in de gaten dat wij dit heel onwennig vinden, maar dat de drank ons losser heeft gemaakt. Ze komt naar voren en pakt van Adam en mij ieder een hand en begeleidt deze naar haar borsten. Ik voel haar welving onder mijn hand en voel hoe haar tepel harder wordt, als me duidelijk wordt dat ze geen bh meer aan heeft. Zou dit een vooropgezet plan van haar zijn??

Terwijl mijn hand op haar borst rust zoent ze Adam, waarna ze zich omdraait naar mij en mij begint te zoenen. Haar hand glijdt via mijn rug omhoog en ik voel haar vingers door mijn haar. Ze drukt duidelijk onze hoofden naar elkaar en dan voel ik ook Adam zijn tong. Ze trekt zich terug en ik vervolg mijn zoen met Adam. Een schok gaat door mijn lijf, dit is aangenamer dan verwacht en blijkbaar vind ook Lena het aangenaam. Haar goedkeurende aanmoediging volgt al snel: “Lekker hoor jongens!”.

“Haar hand glijdt via mijn rug omhoog en ik voel haar vingers door mijn haar.”

Onze zoen wordt gretiger en ik merk hoe Lena eerst Adam en dan mijn broek losmaakt. Dat Adam dit blijkbaar ook aangenaam vindt zie ik, als ook zijn boxershort duidelijk merkbaar aftekent. Lena bevrijdt ons van het laatste stukje stof en begint ons tegelijk zachtjes af te trekken. Een sensatie giert door mijn lichaam, ik zoen een man terwijl een vrouw me aftrekt. De onwennigheid heeft plaatsgemaakt naar een nieuwsgierige opwinding.

Lena lijkt ook dit weer in de gaten te hebben en complimenteert ons. Dan haalt ze haar hand weg en beveelt ons om ons uit te kleden en te gaan staan. Niet lang daarna staan Adam en ik tegenover elkaar, naakt en hard. Mijn ogen glijden over zijn lichaam en voor het eerst zie ik een hard lid van een man in het echt. “Ga verder met zoenen”, beveelt Lena ons en al snel vindt Adam zijn tong de mijne weer.

Lena is blijven zitten en ik voel hoe ze mijn lid vastpakt en zachtjes aftrekt. Weer die sensatie, tot ik aan de geluiden hoor dat ze niet alleen mij aan het aftrekken is. Terwijl Adam mij zoent hoor ik hem kreunen, ze is hem aan het pijpen! Dan stopt ze met aftrekken en voel ik haar lippen zich om mijn lid omsluiten. Nu ben ik degene die een kreun niet kan onderdrukken. In mijn hoofd ga ik alle kanten op, maar alles heeft die geile ondertoon.

“Nu ben ik degene die een kreun niet kan onderdrukken.”

Lena komt ook omhoog en bemoeit zich met onze zoen. Ze laat haar rok op de grond vallen en trekt haar shirt uit, drie naakte lichamen staan in het licht van het haardvuur in mijn tuin.

Lena blijft de touwtjes in handen houden en duwt mij op de tuinset. Als ze op me komt zitten trekt ze Adam op de tuinset en beweegt mijn hoofd naar zijn lid. Ik stribbel iets tegen, twijfel neemt plaats in mijn hoofd maar Lena drukt door en mijn lippen omsluiten Adam zijn harde pik. Wat voelt dit verrassend lekker en zacht en ik begin weer te genieten.

Lena bepaalt mijn ritme door mijn hoofd druk te geven en los te laten, terwijl ze op me blijft zitten en mijn lid tussen haar lippen laat glijden. Dan brengt ze haar heupen omhoog en pakt mijn pik vast om hem te begeleiden. Ze glijdt soepel over me heen en ik voel hoe haar lichaam zich omsluit om mijn lid. We versmelten met zijn drieën en ook haar hoofd brengt ze naar Adam zijn pik. We pijpen hem nu om de beurt, en ik geniet van hoe verrassend lekker ik dit vind. Dan stapt ze van me af en duwt Adam op de tuinset. De rollen worden omgedraaid en ik voel nu hoe Adam zijn lippen zich om mijn pik vouwen. Dit voelt ruwer dan toen Lena mij verwende, maar nog steeds lekker en aangenaam. Ook nu doet Lena na een paar minuten mee in de verwennerij. Ik voel me heter dan het vuur worden door deze twee monden die me verwennen en ik kreun van genot.

“We versmelten met zijn drieën en ook haar hoofd brengt ze naar Adam zijn pik.”

Ik laat me achterover vallen op de tuinset van al deze nieuwe sensaties en kijk hoe Lena ritmisch bewegend op Adam blijft zitten. Zijn blik staat op genot en Lena kijkt mij aan terwijl ze haar heupen ritmisch blijft bewegen. “Speel met jezelf terwijl je naar ons kijkt”, beveelt ze me en ze pakt de handen van Adam en brengt die naar haar borsten. Ze gooit haar hoofd achterover als hij haar borsten masseert en voert het ritme op. Ik speel, zoals opgedragen, met mezelf terwijl ik naar dit schouwspel kijk en hoor hoe Adam zijn ademhaling sneller gaat. Gelijk naar het ritme van de heupen van Lena.

Zij voelt hoe Adam zijn orgasme nadert en kijkt mij weer aan. “Kom naast mij staan, speel met jezelf en kom tegelijk met Adam klaar”, is Lena duidelijk en dwingend. Ze verhoogt nogmaals haar tempo en ook ik trek me sneller af, concentrerend op Adam zijn ademhaling. Het is lastig om in te schatten hoe ver Adam is, maar het kan niet lang meer duren nu hij luider begint te kreunen.

“Ze verhoogt nogmaals haar tempo en ook ik trek me sneller af, concentrerend op Adam zijn ademhaling.”

Ik versnel mijn tempo en hoop dat het me lukt om gelijk met hem te komen. Lena lijkt er ook volledig van te genieten en voert haar tempo nog meer op, tot ik de verlichting op Adam zijn gezicht zie verschijnen. Hij is klaargekomen, waardoor ik mijn tempo opschroef…

Een paar tellen later volgt mijn eerste salvo over Lena haar borsten en ik voel een intense ontlading in mijn gehele lichaam. Lena en ik ploffen neer naast Adam op de tuinset, en Lena speelt met zichzelf. Haar vingers glijden naar dat ene plekje en ze gunt Adam en mij het volle zicht op hoe ze zichzelf naar haar hoogtepunt brengt. Dan kijk ik naar het vuur dat nog nagloeit, evenals onze lichamen. De langste dag, werd voor ons ook meteen de langste nacht van het jaar.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 reactie

  1. Degene die het niet opwindend hebben dus nog nooit sex met een man gehad denk ik . Ze hebben geen idee hoe lekker dat is . Denk dat de schrijver dit misschien ook ontdekt heeft . Ik geef een 8+ voor het verhaal ivm het korte einde van het verhaal .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

19.007 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer bijna weekend, dus tijd voor een erotisch verhaal! Het verhaal van deze week is geschreven door Josje. Wanneer de hoofdpersoon een vrouw bij haar thuis uitnodigt voor een erotische massage, beleven ze samen een heerlijke avond. Als haar v…
19.007 keer bekeken