NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

12.144 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Wrong place, wrong time’: Zijn verhaal

15 oktober 2021,

geschreven door

Vorige week plaatsten we het superspannende eerste deel van ‘Wrong place, wrong time’, geschreven door Inanna. Heb je het eerste deel nog niet gelezen? Ga dat dan NU doen! Hieronder lees je ‘Wrong place, wrong time’, maar dit keer vertelt vanuit het perspectief van de man! We wensen we je veel leesplezier.

Geen zin om te lezen? ‘Wrong place, wrong time deel 2’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Wrong place, wrong time deel 2

Ze was gewoon op de verkeerde plaats, op de verkeerde tijd.
Ineens stond ze voor hem. Hij had haar niet aan horen komen. Dat verrekte ventilatiesysteem met z’n gebrom.
Hij was net bezig de demper van zijn Glock (9mm) aan het demonteren. Zijn reflex plaatste de demper er weer op. Klaar om te schieten. Er gebeurde echter niets. Ze begon niet te gillen, maar leek ook niet verstijfd van angst te zijn. Haar ogen namen het tafereel nauwkeurig op. Zijn doelwit, bloedend en morsdood op de grond. Tenslotte keken haar bijzondere groene ogen weer naar hem.
Het brommen van het ventilatiesysteem hield plotseling op. Er ontstond een doodse stilte.
“Nu moet je mij zeker ook vermoorden”, zei ze met zachte stem. Een simpele vaststelling.
Hij antwoordde niet maar kon een blik van bewondering niet verbergen. Een dergelijke reactie had hij niet verwacht.
Hij ging verder met waar hij mee bezig was geweest. Het demonteren van zijn Glock.
Nadat hij de onderdelen zorgvuldig in het koffertje had gestopt en deze had afgesloten, liep hij met kalme passen naar haar toe.
“Je lijkt me een verstandig meisje”, zei hij. “We gaan samen naar buiten, verlaten het vliegveld zonder dat je moeilijk gaat doen. Want je weet wat de gevolgen zijn. Die wil je niet op je geweten hebben, nietwaar?”
Ze knikte.
Hij pakte haar bij haar arm. Niet hard, dwingend, maar stevig.
“Is dat je bagage?” vroeg hij, toen ze de deur uit waren gelopen.
Een rode trolley stond verlaten in de gang.
Opnieuw knikte ze.

Hij kon zich wel voor zijn kop slaan. Hoe had hij de toegang naar deze ruimte kunnen vergeten af te sluiten? Hij haatte het wanneer de zaken niet volgens plan verliepen. En dat door zijn eigen onzorgvuldigheid. Collateral damage. Hij had het slechts een keer eerder meegemaakt. In Salt Lake City. Een groot huis. Zijn doelwit woonde er alleen. Hij had gewacht tot de huishoudster weg was gereden. Toen had hij zijn slag geslagen. Snel en doelmatig. Maar de vrouw was om een of andere reden teruggekeerd. De reden zou hij nooit achterhalen want voordat ze het op een gillen zou zetten had hij haar uitgeschakeld. Een gericht schot op haar hart.
Deze keer was het zijn eigen stommiteit. Het meisje had hier nooit mogen zijn.
De feiten waren echter niet terug te draaien, hij moest er het beste van zien te maken.
“Welk hotel verblijf je?” vroeg hij. Ze keek hem verrast aan. Toch gaf ze aarzelend antwoord.
“Het Palmer House.”
“Perfect”, antwoordde hij. Het Palmer House was groot en anoniem. Hij hield een taxi staande.
“Palmer House Hilton”, gelastte hij de chauffeur. De trolley werd achter in de auto geplaatst, zijn koffertje hield hij bij zich.

““Jij gaat inchecken, ik houd je in de gaten”, zei hij, terwijl hij vriendelijk probeerde te glimlachen.”

“Jij gaat inchecken, ik houd je in de gaten”, zei hij, terwijl hij vriendelijk probeerde te glimlachen.
Het was een risico, maar ze zou niet moeilijk gaan doen, verwachtte hij. Hij zag haar naar de balie lopen en enige woorden met de receptioniste wisselen. Ze bukte om haar paspoort uit de trolley te halen en vulde een formulier in. Toen liep ze naar de lift. Hij stond al naast haar.
De lift bracht hen acht verdiepingen naar boven.
Hij wachtte geduldig totdat ze de deur met de keycard had geopend. Eenmaal binnen nam hij het kaartje van haar over, plaatste het in de daarvoor bestemde gleuf en de kamer baadde in een zee van licht.
Met een snelle blik inspecteerde hij de kamer. Alles veilig, constateerde hij.
Hij plaatste zijn koffertje in de kledingkast en haalde zijn mobiel uit zijn jaszak. Nadat hij het juiste nummer had gevonden sprak hij de codewoorden in. Hij zou wachten op het bericht waar hij de rest van de betaling op kon halen. Dertig procent vooraf en de resterende zeventig wanneer de klus was geklaard, was de afspraak.
“Wat nu?” vroeg ze.
“Nu gaan we eten”, besloot hij. Hij wilde roomservice bellen.
“Kunnen we niet in het restaurant van het hotel eten?” vroeg ze.
Hij aarzelde. Misschien niet zo’n gek idee, bedacht hij. Met roomservice was de kans groter om herinnerd te worden. Tussen de mensenmassa viel hij minder op.
“Dat is misschien een beter idee”, zei hij dan ook. Hij keek haar vriendelijk aan. Ze moest vooral niet in paniek raken.
Hij tilde de slip van zijn jasje op zodat ze een blik kon werpen op zijn GP die hij tussen zijn broeksriem verborg. Hij hoefde niets meer te zeggen. Ze had het begrepen.

“Ik ben nooit eerder in zo’n vreemde situatie beland”, zei ze nadat ze een slok van haar Merlot had genomen. “Uit eten met een huurmoordenaar.”
“Voor mij is het net zo’n unieke situatie”, antwoordde hij. “Uit eten met een ooggetuige.”
Ze sloeg haar ogen neer. Hij moest voorzichtig zijn. Haar niet provoceren. Ze was zo verstandig. Zo beheerst. Maar daar kon verandering in komen.
“Hoe lang was je van plan te blijven?” wilde hij weten.
“Acht dagen”, antwoordde ze.
“Niet van plan om verder te trekken?”
“Ik denk dat ik aan acht dagen nauwelijks genoeg heb om Chicago te ontdekken”, antwoordde ze gevat.
“Je hebt niet veel bagage bij je voor een achtdaagse vakantie”, merkte hij op.
“Ik heb niet veel nodig”, antwoordde ze.
“Dat is waar, meer heb je niet nodig”, mompelde hij. Hij nam een hap van zijn steak.
Ze legde haar bestek met een zucht naast zich neer. Verdorie, nu had hij alweer een domme opmerking gemaakt. Hij durfde haar niet aan te kijken, at zwijgend zijn bord leeg. Het meisje nipte slechts van haar wijn en liet haar eten verder onberoerd.

“Zijn doelwit verscheen niet op het nieuws. Merkwaardig, bedacht hij. De man was een grote vis. Het was niet moeilijk geweest om hem op het juiste tijdstip op de juiste plek te krijgen.”

“Alsjeblieft”, zei hij. Hij overhandigde haar een glas wijn. Hij had een fles mee naar boven genomen. Alcohol zou haar wellicht voldoende kalmeren. Zelf zou hij niet veel drinken.
Hij had de televisie aangezet om het nieuws te volgen. Zij had zich op het bed geïnstalleerd met haar glas wijn.
Zijn doelwit verscheen niet op het nieuws. Merkwaardig, bedacht hij. De man was een grote vis. Het was niet moeilijk geweest om hem op het juiste tijdstip op de juiste plek te krijgen. Dat was nooit moeilijk met grote vissen. Die happen gemakkelijk toe wanneer je hen het juiste aas voorhoudt. Hij was kennelijk nog niet gevonden, of de politie wilde het nieuws om bepaalde redenen voorlopig stil houden.
“Heb je veel mensen vermoord?” vroeg ze plotseling.
Hij keerde zich naar haar om. “Wat is veel?” antwoordde hij op haar vraag. “Ik denk het wel. Elke moord is immers een te veel.”
“Ook vrouwen?” vroeg ze.
Hij knikte bevestigend.
“Kinderen?” wilde ze weten.
Hij schudde ontkennend zijn hoofd.
Hij zette de televisie uit en kwam naast haar zitten.
“Het spijt me”, zei hij simpelweg.
“Ik had me mijn vakantie heel anders voorgesteld”, mompelde ze verdrietig.
Hij zweeg.
Waarom had hij haar niet gelijk omgebracht? Het zou alleen maar moeilijker worden. Een meisje nog. Een mooi jong meisje, in de bloei van haar leven. Hij zou zichzelf van kant moeten maken. Zo’n stomme nalatigheid. Hij verdiende het om te sterven.
“Ik ben vroeger verkracht”, zei ze uit het niets. “Door drie mannen. Ze hadden me dronken gevoerd en verkracht. Een voor een, terwijl de anderen me vasthielden.”
Mijn god, dat niet, dacht hij terwijl hij zijn glas stevig omklemde. Geen trieste levensverhalen alstublieft.
“Hoe oud was je toen?” vroeg hij, om toch maar iets te zeggen.
“Zestien”, antwoordde ze.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl de stilte onze kamer vult, pak ik de bondage touwen en creëer een kunstzinnig patroon over haar huid. Elke knoop die ik leg, verhoogt de anticipatie en maakt elk van haar bewegingen bedachtzaam en intens. Naast ons op het nachtkastje ligt een discrete vibrator klaar, gereed om op het juiste moment te worden ingezet, waardoor elke aanraking nog elektriserender wordt.

 
“Het is niet dat ze me pijn deden, en dat ik er een trauma aan heb overgehouden. Het enige wat ik er aan over heb gehouden, is dat ik niet verder durf te gaan dan een kus. Zodra ik handen over mijn borsten of billen voel gaan, haak ik af”, ging ze verder.
“Ik reken deze ervaring niet als een ontmaagding dus beschouw ik mezelf nog als maagd”, zei ze tenslotte.
“Hou oud ben je nu dan?” vroeg hij.
“Eenentwintig”, antwoordde ze.
“Vijf jaar lang geen seks”, constateerde hij. “Ik zou dat toch een trauma noemen.”
“Ik wil niet als maagd sterven!” zei ze onverwacht heftig.
Hij schrok. Wat wilde ze hiermee zeggen, toch niet… “Ho ho, wacht even”, zei hij. “Ik ben dan wel een moordenaar maar geen verkrachter.”
“Je moet me beloven dat je me niet als maagd laat sterven”, herhaalde ze grimmig.
Hij stond abrupt op en liep geagiteerd door de kamer.
“Wat wil je dan van me, je zegt zelf dat je niet verder durft te gaan dan een kus. Nogmaals, ik ben geen verkrachter!” sprak hij op heftige toon.
“Ik weet zeker dat het nu zal lukken”, zei ze zacht.
“Waarom nu wel?” wilde hij weten.
“Ik zal immers sterven. Waar zal ik me nog druk om maken?”
Hij twijfelde. Hij kon haar toch niet neuken met het risico dat ze in paniek raakte? Hij zou haar dan moeten wurgen. Dat zou complicaties met zich meebrengen. Uiteindelijk slaakte hij een diepe zucht. Complicaties waren er immers al.
“Ik zal het proberen”, zei hij. “Als je in paniek raakt stop ik onmiddellijk.”

“Ze lag nu slechts in haar beha en slip. Toen zijn vingers de haakjes van haar beha losmaakten voelde hij haar verstijven. Hij liet haar slipje van haar benen glijden en hoorde haar licht hijgen.”

“Ik wil dat je op je buik gaat liggen”, zei hij.
Ze draaide zich gehoorzaam om.
“Ik ga je nu uitkleden en geef je dan een ontspannende massage”, verklaarde hij, terwijl hij een voor een haar laarzen uittrok.
Daarna trok hij de rest van haar kleren uit.
Ze lag nu slechts in haar beha en slip. Toen zijn vingers de haakjes van haar beha losmaakten voelde hij haar verstijven. Hij liet haar slipje van haar benen glijden en hoorde haar licht hijgen.
“Rustig maar”, fluisterde hij in haar oor. “Ik zal niets doen wat jij niet prettig vind. Relax en geniet.”
Hij begon haar schouders te masseren en haar nek. Zijn handen gleden als vanzelf over haar zachte mooie lichaam. Hij voelde hoe zijn pik op haar naakte lijf reageerde.
Seks was altijd een uitlaatklep geweest om zich goed te kunnen concentreren voor een klus. Het was alsof zijn brein gereset werd waardoor hij beter gefocust was.
Seks na een opdracht had hij zelden. Hij zou haar laten genieten, maar hij zou er ook zelf van genieten, besloot hij.
Hij besteedde uitgebreid tijd aan het masseren van haar lichaam. Van haar voeten tot haar kruin. Alle spieren kregen een beurt. Pas toen ze helemaal ontspannen was concentreerde hij zich op haar billen. Heerlijke stevige, ronde billen. Hij wurmde zijn handen tussen haar benen. Zijn vingers speelden rond haar gevoelige plekjes. Hij voelde hoe ze reageerde. Ze spreidde haar benen een stukje zodat hij er beter bij kon. Toen hij haar clit aanraakte ging er een schok door haar heen. Ze kreunde en tilde haar billen op. Nu masseerde hij haar clit. Hij hoorde haar hijgen. Ze zat dicht tegen een hoogtepunt aan. Hij wilde haar nog niet laten komen. Zijn vingers verlieten haar gezwollen clit en kneedden opnieuw haar stevige billen. Vervolgens verdwenen zijn vingers in haar kutje. Ze was behoorlijk nat. Opnieuw hoorde hij haar kreunen. Langzaam beroerden zijn vingers de binnenkant van haar warme kutje. Een maagdelijk, strak kutje, dacht hij. Zijn pik werd harder. Hij voerde het tempo op. Zijn ander hand zocht haar inmiddels gezwollen clit. Ze drukte haar billen omhoog zodat hij er goed bij kon. Hij was duidelijk op de goede weg. Ze bewoog haar lichaam op en neer.
“Oh, wat ben je lekker nat”, mompelde hij. “Toe maar meisje, laat je gaan, kom maar.”
Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Hevig schokkend kwam ze klaar. Ze kneep zijn handen stevig tussen haar benen vast.
Hij kuste haar zacht in haar hals. “Dat was lekker, nietwaar?” fluisterde hij in haar oor.
“Het wordt nog lekkerder”, zei hij terwijl hij opstond en naar zijn jas liep om een condoom te pakken. Geen sporen achterlaten, dacht hij.

“Ze lag nog steeds op haar buik. Nu draaide hij haar om. Hij kuste haar tepels. Een voor een. Zijn handen op haar mooie strakke lichaam.”

Snel ontdeed hij zich van zijn kleren. Zijn GP, die tussen zijn broeksriem had gezeten, borg hij zorgvuldig binnen handbereik op.
Ze lag nog steeds op haar buik. Nu draaide hij haar om. Hij kuste haar tepels. Een voor een. Zijn handen op haar mooie strakke lichaam. Ze was licht gespierd, voelde hij. Het meisje trok hem dicht tegen zich aan. Haar warme blote lijf tegen het zijne. Zo warm en levend. Zijn stijve drukte kloppend tegen haar been. Hij maakte zich los uit haar greep, pakte haar benen vast en duwde deze wijd uiteen. Hij wilde haar proeven. Zijn hoofd verdween tussen haar benen. Zijn tong op haar uitnodigend gezwollen clitje.
“Jaaaah”, kreunde ze hardop. Ze duwde haar kutje nog dichter tegen zijn mond. Hij likte en zoog zodat ze onder hem lag te kronkelen van genot. Hij zou haar een fantastisch orgasme bezorgen. Zijn vingers gleden in haar natte kutje. Hij maakte haar kontgaatje vochtig met haar geil en stopte vervolgens zijn duim erin. Dit was meer dan ze kon verdragen. Zijn tong over haar clit, zijn vingers die haar kutje van binnen masseerden en zijn duim in haar kontgaatje. Er volgde een explosie. Heftig schokkend kwam ze klaar.
Hij liet zich op haar neerzaken en kuste haar lippen. Haar tong vond de zijne. Plotseling liet hij haar los. Hij wilde haar neuken. Nu. Hij scheurde de verpakking van de condoom los en schoof het rubber over zijn stijve pik.
Hij boog zich over haar heen en duwde zijn harde pik tegen haar vochtige schaamlippen. Gewillig openden deze zich voor zijn lid. Hij beroerde eerst een klein stukje van haar hete kutje, voor hij in een keer door stootte. Ze slaakte een korte kreet. Hij bleef stil op haar liggen om haar vervolgens met langzame halen te neuken.
Ze vond het hoorbaar lekker. Hij voelde haar nog natter worden.
Haar kreetjes wonden hem bijzonder op. Hij kon zich niet langer beheersen. Hij wilde haar neuken. Sneller, harder. Hij voelde zijn hoogtepunt naderen. Lang zou hij het niet meer vol kunnen houden. Hij omvatte stevig haar middel en stootte krachtig toe. Zijn eikel zwol op tot de verlossende ontlading. Hij drukte zijn lendenen nog steviger tegen haar aan. Dieper kon hij niet in haar zitten.
Zo bleven ze een poos liggen.
Uiteindelijk liet hij haar los. Hij stroopte de condoom van zijn inmiddels verslapte lid en legde hem op het tafeltje naast het bed.
Hij streek haar door haar lange roodblonde lokken. “Ga nu maar lekker slapen”, zei hij.
Hij keek in haar groene ogen. Ze keek hem oneindig triest aan. Hij wist waaraan ze dacht.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

8 Responses

 1. Hier is toch geen zak aan , om het voor de tweede keer te plaatsen en nog wel met een huurmoordenaar , geef mij maar iets met 2 vrouwtjes en lekker geil

  1. Hoi RM,

   Wij vonden het juist een erg origineel idee en hebben het met veel plezier gelezen.
   Maar ook wij hopen stiekem nog op een vervolg! 😉

  1. Hoi Wesley,

   Deel 1 is geschreven vanuit het perspectief van de vrouw. Dit deel is hetzelfde verhaal, maar dan verteld vanuit het perspectief van de man.
   Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

13.269 keer bekeken

Geschreven door

In deel 2 van het erotische verhaal ‘De bucketlist’ gaat Madelon naar de kroeg waar ze Lucas ontmoet. Ze laten er beiden geen gras overgroeien, want al in de WC’s kunnen ze niet van elkaar afblijven. Lees snel verder om alles te lezen over spannende…
13.269 keer bekeken