Erotisch verhaal – ‘Onbekend Genot’ deel 2

24 juli 2021

Het volgende erotische verhaal is geschreven door lezer Indigo, die je misschien wel kent van het verhaal ‘Onbekend genot’. We zijn verheugd om mede te kunnnen delen dat er nu een tweede deel is geschreven, die verdergaat waar het vorige deel is gestopt. Na een uitgebreide en uitputtende vrijpartij waren beide dames samen in slaap gevallen. Volledig uitgerust en vol nieuwe energie wordt het avontuur voortgezet!

Geen zin om te lezen? ‘Onbekend genot – deel 2′ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Onbekend Genot – deel 2

Ik schrik wakker en probeer te gaan zitten. Iemand houd mij stevig vast. Ik kijk om me heen en herinner mij ineens waar ik ben en wie mij vasthoudt. Haar arm ligt zwaar en beschermend om mijn middel. Voorzichtig aai ik haar arm en ze tilt haar arm op. Ik draai om en zie dat haar ogen gesloten zijn en ze rustig ademt. Met mijn vingers haal ik een lok haar weg uit haar gezicht en stop deze achter haar oor. Net als ik haar een zoen wil geven, opent ze haar ogen en ik schrik. Sorry, het was niet mijn bedoeling om je wakker te maken, fluister ik. Hmm geen sorry, ik was al aan het wakker worden, zegt ze rustig. Ze kijkt op haar horloge en vraagt of ik blijf eten. Is het al etenstijd, vraag ik verbaasd. Dat ligt eraan hoe laat je wilt eten en ze lacht naar me. Weer die lach, ik heb het gevoel dat ik smelt. Als jij het hoofdgerecht bent, dan wil ik nu graag eten en ik geef haar een zoen. Ik ben eerder het toetje antwoord ze ad rem. Ik begin te lachen en zeg: dan begin ik met het toetje. Voordat ze kan ontsnappen, lig ik al bovenop haar. Ze kreunt en probeert zich onder mij uit te wurmen. Dat gaat je niet lukken, lekker ding! Ik heb je en ik hou je! Accepteer je positie en geniet, fluister ik in haar oor. Met grote, glinsterende ogen kijkt ze me aan en er verschijnt een lach om haar mond. Geef je jezelf over aan mij?, vraag ik? Ze knikt en stopt met bewegen.

“Voordat ze kan ontsnappen, lig ik al bovenop haar. Ze kreunt en probeert zich onder mij uit te wurmen. Dat gaat je niet lukken, lekker ding!”

Onze lippen vinden elkaar en we zoenen alsof we elk moment afscheid moeten nemen. Ze probeert mij af te leiden door mijn bovenbenen te strelen. Ik pak haar handen en onze vingers raken verstrikt in elkaar. Met mijn mond geef ik kusjes in haar hals. Als ik mijn handen wil gebruiken, houdt ze mijn handen vast. Oké, dan moet ik wat anders verzinnen. Met mijn tanden pak ik haar shirt en doe deze omhoog. Het shirt is over haar buik en ik probeer het verder omhoog te trekken. Dit is niet zo’n makkelijk klusje en ze werkt voor geen meter mee. Ik geef kusjes op haar buik en omdat ik niet verder omhoog kan, ga ik naar beneden. Voorzichtig bijt ik in de zoom van haar slipje en wil deze naar beneden trekken. Ook deze poging mislukt. Het begint op hard to get te lijken. Ik blaas over haar buik, over haar slipje en bijt zachtjes aan de binnenkant van haar bovenbeen. Nu begin ik wel vorderingen te boeken. Uitgenodigd door haar snelle ademhaling, ga ik door en laat mijn tong een weg bewandelen van haar dij naar haar lies. Ik zie dat ze vochtig is en probeer haar door haar slipje heen te voelen. Ze kreunt en knijpt nog harder in mijn handen. Als ik haar zachtjes door de stof heen bijt, laat ze plotseling mijn handen los. Ik grijp mijn kans en met 1 hand trek ik haar slipje uit. Direct val ik aan, ze is warm, zacht en nat. Ik beroer haar knopje met mijn tong en breng een vinger bij haar naar binnen. Ze kronkelt en trekt strak om mijn vinger. Ze kreunt steeds luider, maar zodra ze haar hoogtepunt bijna heeft bereikt, trek ik mij terug. Ze opent meteen haar ogen en kijkt mij smekend aan. Ik kijk haar plagend aan en zeg: ik kan beter later mijn toetje nemen. Haar ogen worden groot en ze schud haar hoofd. Nee, dat kun je niet maken, zegt ze gesmoord. Niet?, vraag ik verbaasd. Hoopvol kijkt ze me aan. Nee, je bent nu al begonnen. Ja, daar heb je wel gelijk in en ik geef haar een zoen. Ondertussen zoek ik haar gevoelige plekje. Ze begint meteen te kreunen en ze is zo nat dat mijn vingers moeite moeten doen om in haar te blijven. Zacht bijt ik in haar onderlip, daarna stop ik met zoenen. Mijn tong gaat weer naar haar opgezwollen knopje. Tergend langzaam draai ik rondjes met mijn tong. Mijn vinger en tong gaan op hetzelfde ritme op en neer. Haar hele lichaam beweegt, haar handen zoeken houvast. Mijn vinger gaat uit haar, maar mijn tong blijft haar beroeren. Ik hou haar handen vast en ze knijpt in mijn handen. Ze kreunt steeds harder en spant haar lijf aan. Haar benen beginnen te trillen en in mijn handen heb ik bijna geen gevoel meer van het geknijp. Ze komt hijgend klaar, laat mijn handen los en pakt mijn hoofd vast. Ik blijf haar knopje likken, ze schokt en zegt hees: stop…te gevoelig…stop. Ik trek mijn tong terug en mijn handen masseren zacht haar dijen. Na een paar minuten ga ik naast haar liggen.

“Mijn vinger en tong gaan op hetzelfde ritme op en neer. Haar hele lichaam beweegt, haar handen zoeken houvast.”

Ze opent haar ogen en kijkt mij dromerig aan. Dan komt ze overeind en staat op van de bank. Ze gaat voor me staan en steekt haar handen uit. Ik pak haar handen en ga ook staan. Wil je met me in bad of douchen? fluistert ze in mijn oor. Er gaat een rilling door mijn lichaam en ik zeg zacht: allebei. Dat is goed en ze trek me mee naar boven. De badkamer is groot en licht. Ze zet de douche aan trekt haar shirt en slipje uit en daarna kleed ze mij uit. De douche is ruim en het water is op de juiste temperatuur. Ik laat het water in mijn gezicht stromen. Opeens voel ik haar handen op mijn schouders. Ze pakt shampoo en wast mijn haar en masseert mijn hoofdhuid. Ik ontspan en leun tegen haar aan. Dan is het tijd om de rest te wassen met doucheschuim. Ik voel haar handen op mijn huid. Als ze mijn borsten masseert, begint mijn hart te kloppen tussen mijn benen. Mijn tepels worden hard, als ze er zachtjes in knijpt. Ik wil je nu, kreun ik. Ze duwt me voorzichtig tegen de muur, zodat ik houvast heb. Ik voel hoe haar lippen mijn lichaam onderzoeken. Bij mijn borsten, bijt ze even in mijn tepel. Ik lach, maar kijk verlegen weg. Je bent lekker, ik ga je zo erg verwennen, niet verlegen zijn. Ze zoent me weer en streelt mijn bovenlichaam. Dan gaat ze weer verder mijn lichaam ontdekken met haar mond en tong. Als ze mijn benen heeft gespreid, gaat ze met haar handen over mijn dijen en streelt me heerlijk tot aan mij knieën. Langzaam gaat ze weer naar boven en gaat verder met haar tong. Zodra ze mijn gezwollen knopje vindt, sta ik op scherp. Ik sta nog steeds tegen de muur en kan geen kant op. Dit is zo lekker dat ik niet wil dat het stopt. Ze opent mijn lippen, zodat ze er nog beter bij kan. Het water stroomt over mijn gevoelige lichaam en maakt de ervaring nog intenser. Ik streel haar haren en speel met een opspringende lok. Mijn benen worden zwaar, mijn handen trillen. Ik raak de controle kwijt, mijn hart klopt overal, ik krijg haast geen lucht meer. Straks val ik nog flauw gaat er door mijn hoofd. Dan hou ik het niet meer en kom ik kreunend klaar. Het is zo lekker en intensief, dat het pijn doet. De tranen lopen over mijn wangen. Ze pakt mijn gezicht en zoent me. Ze trekt me van de muur tegen haar aan. Ik leg mijn hoofd tegen haar schouder en ze streelt mijn rug. Zodra ik weer vast op mijn benen sta, laat ze me los en zeept de rest van mijn en haar lichaam in. Voordat ze zichzelf afspoelt, vraagt ze of ik nog in bad met haar wil. Ik kijk haar aan, knik en zeg: heel graag. Spoel jij je maar af, dan laat ik het bad vollopen, ze doet een badjas aan en loopt naar het bad. Ik draai de douchekraan dicht en loop de douche uit.

“Mijn vinger en tong gaan op hetzelfde ritme op en neer. Haar hele lichaam beweegt, haar handen zoeken houvast.”

De badkamerdeur staat open en ik krijg een koude windvlaag over me heen. Dan staat ze met 2 glazen wijn in de deuropening. Ze reikt me een glas aan en doet de deur dicht. Wil je alvast in bad of heb je liever een handdoek? In bad graag. Ik neem een slok wijn, geef haar mijn glas, stap in bad en ga tegen de rand zitten. Ze geeft de glazen aan mij, trekt haar badjas uit, stapt het bad in en gaat tegenover mij zitten. Ik geef haar glas terug en ik neem nog een slok verkoelende wijn. Ze kijkt me aan en ik wend mijn gezicht af. Heb je spijt? vraagt ze met een onvaste stem. Ik schrik en kijk haar aan. Nee, ik heb helemaal geen spijt, jij wel? Nee, ik heb zeker geen spijt en ze pakt mijn hand. Ze vraagt verder: wat is er dan met je aan de hand, wat zit je dwars? Ik antwoord: er zit mij niet echt wat dwars. Ik ben gewoon gek op je en wil bij je blijven. Jij en ik, wij samen en ik kijk haar hoopvol aan. Er verschijnt een opgeluchte lach op haar gezicht. Ze beweegt naar voren en plant een kus op mijn mond. Ik zet mijn glas wijn naast het bad op de grond. Kom eens bij mij zitten en spreid mijn armen. Ze zet ook haar glas op de grond naast het bad en gaat voor me zitten met haar rug tegen mij aan. Ik sla mijn armen om haar heen en zoen haar hals. Ze zakt onderuit, doet haar ogen dicht en geniet van het warme water en mijn omhelzing. Als ze totaal ontspannen is, laat ik haar los en laat ik mijn handen op onderzoek gaan. Aangemoedigd door haar gekreun, streel ik haar borsten, buik en armen. Ze draait haar hoofd naar boven en kijkt me verleidelijk aan. We zoenen en ik blijf haar langzaam strelen. Als ze bij wil draaien, fluister ik in haar oor: blijf liggen en geniet. Ik ga van haar buik naar haar liezen. Automatisch spreid ze haar benen en ik verplaats mijn hand naar haar gladgeschoren, zachte schaamlippen. Er is weinig nodig om haar klaar te laten komen. Ze blijft nagenietend tegen mij aan liggen. Het water koelt af en er gaat een rilling door mijn lijf. We gaan uit bad en drogen ons af. Ze geeft me een badjas aan en trekt er zelf ook 1 aan.

“Snel verspreid ze de olie, die naar kokos ruikt, over mijn borsten en buik. Met vloeiende bewegingen masseert ze zacht mijn borsten.”

Ik loop met haar mee naar de slaapkamer. Ze gaat voor me staan, maakt mijn badjas open en laat hem van me afglijden. Zachtjes trek ze mij mee naar het kingsize bed met satijnen lakens. Ze pakt een flesje olie en zegt: ga op je rug liggen, dan geef ik je een massage. Ze gaat bovenop me zitten en giet wat olie op mijn borsten. Snel verspreid ze de olie, die naar kokos ruikt, over mijn borsten en buik. Met vloeiende bewegingen masseert ze zacht mijn borsten. Ik ontspan en zucht zodra ze nog meer olie pakt en mijn buik insmeert. Plotseling voel ik haar ademhaling in mijn oor. Vind je dit lekker en wil je meer? Ik antwoord dat het heerlijk is en ik zeker meer wil. Dat komt goed uit, dit is een natuurlijke olie die overal terecht mag komen en ze lacht zacht. Als ik mijn ogen open, geeft ze mij een zoen en blijft mij aankijken, terwijl haar vingers bij mij naar binnen gaan. Gecontroleerd gaat ze op zoek naar mijn gevoelige plekjes. Ze stopt om nog meer olie te pakken en gaat met twee vingers diep in mij. Ik kreun en kronkel om haar vingers. Ze beweegt ritmisch en dringt steeds weer opnieuw diep naar binnen, mijn knopje ontwijkend. Mijn ademhaling versneld en ik kreun harder en harder. Ik beweeg met haar mee en voel dat ik bijna op mijn top ben. Ze fluistert: kijk me aan, ik wil je zien. Met moeite open ik mijn ogen en kijk haar aan. Ze versnelt het ritme en kijkt mij diep aan. Ik heb geen controle meer over mijn lichaam. Als ik niet meer langer kan, spannen al mijn spieren aan en kom ik kreunend klaar.
Ik schenk haar een lach en ze zoent me. Dan kijkt ze me aan en zegt: je hebt nog geen antwoord gegeven op mijn vraag. Ik kijk haar vragend aan. Ze lacht en vraagt weer: blijf je eten?

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid