Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

12.720 keer bekeken

Erotische verhalenreeks ‘Swingende Liefde’: Ons eerste clubbezoek

2 januari 2022,

geschreven door

Swingende Liefde: Een erotische verhalenreeks van een écht swingerskoppel

In deze verhalenreeks lees je korte fragmenten uit het boek ‘Swingende Liefde’, geschreven door Peter en Vera Zandveen. Een koppel dat de lezer een kijkje geeft in hun leven waarin zij al 20 jaar aan swingen doen. Zij hebben het boek ‘Swingende Liefde’ geschreven om mensen te inspireren om zonder vooroordelen na te denken en te praten over relaties en seksualiteit. Swingen heeft hun relatie verbeterd en hun liefde naar een hoger niveau getild. Zoals ze zelf zeggen: Dichter bij elkaar, door los te durven laten.

Elke eerste zondag van de maand kan jij op EasyToys Magazine een spannend stukje uit het boek lezen. Benieuwd naar meer? Bestel dan het boek, dat naast spannende verhalen ook vol staat met tips en handige informatie, hier.

Ons eerste clubbezoek

Wij schelen maar een paar maanden in leeftijd. We zijn een jaar of 35 als we ontdekken dat vrienden van ons wel eens naar een parenclub gaan. Wij zijn heel open, zij zijn dat ook en zo ligt het onderwerp tijdens een avondje borrelen ineens op tafel. We hebben er al eens iets over gelezen en vragen hen hoe het er echt aan toe gaat. ‘Welke club raden jullie ons aan als we dit een keer willen proberen?’ vraagt Vera, ‘Het moet wel een mooie eerste ervaring worden en geen afknapper waar we spijt van krijgen.’

De vrienden, waarmee het contact na hun verhuizing inmiddels is verwaterd, wijzen ons op de Countryclub bij Medemblik. Inmiddels staat deze club bekend onder de naam Monique. Ons beeld bij een parenclub is een stuk completer als we aan het einde van de avond weer naar huis fietsen. Daar hebben we het er samen over. ‘Het lijkt mij wel spannend,’ zeg ik. ‘Ik wil wel eens meemaken hoe het is en wat het met ons doet.’ Vera antwoordt: ‘Je kunt pas ergens over meepraten als je het zelf hebt meegemaakt dus dan gaan we toch gewoon?’ We besluiten samen de stap te gaan wagen.

Via email nemen we contact op met de club. Bleu als we zijn, hebben we daarvoor een anoniem hotmailaccount aangemaakt. We vragen of we moeten reserveren en waar we verder rekening mee moeten houden. We laten ook weten dat het voor ons de eerste keer is. Kort daarna krijgen we een vriendelijke mail terug dat we niet hoeven te reserveren en vooral vroeg moeten komen zodat er tijd is voor een rondleiding.

“Bleu als we zijn, hebben we daarvoor een anoniem hotmailaccount aangemaakt.”

We zijn een zaterdag verder en gaan lekker samen in bad. We zorgen dat we er super glad geschoren weer uit komen. Intiem scheren doen we al een paar jaar. Ik zeep Vera’s heuveltje in met scheerschuim voor de gevoelige huid. Dan laat ik de mesjes voorzichtig hun werk doen. Even later doet zij hetzelfde bij mij. Vera zoekt haar meest sjieke lingeriesetje uit de la en bekijkt zichzelf in de grote spiegel als ze deze aan trekt. Ik zoek een mooie boxershort op.

In de spiegel zie ik mijn supersexy vrouw staan. Haar heerlijke borsten komen fantastisch uit in de transparante bh met alle kruislingse bandjes. De kriebels voor ons eerste bezoek aan de parenclub zijn voelbaar. Vera ziet dat ik naar haar kijk. We hebben oogcontact en ze werpt me een kushandje toe. Dan kleden we ons verder netjes aan en even later rijden we met vlinders in de buik naar Noord-Holland.

Goede afspraken

We hebben samen goede afspraken gemaakt. We blijven bij elkaar en gaan de daad niet met een ander doen. Zoenen mag, vingeren en aftrekken mag, orale seks mag ook. Als één van ons aangeeft het niet leuk te vinden, dan stoppen we allebei.

De club laat zich goed vinden. Het is een grote Noord-Hollandse boerderij langs de IJsselmeerdijk net boven Medemblik. We parkeren de auto op de ruime parkeerplaats achter de club. Vera kijkt me aan: ‘Daar gaan we dan lieverd!’ Ik geef haar een kus en hand in hand lopen we naar de deur. Ik bel aan. Een vriendelijke en zeer schaars geklede dame laat ons binnen. ‘Jullie zijn mooi op tijd,’ zegt ze als ik de entree betaal.

Ik leg uit dat we voor het eerst zijn en dat dit het advies in hun email was. Na een kop koffie mogen we met de gastvrouw mee op rondleiding. Er zijn omkleedruimtes, douches, een sauna, een bar, een dansvloer en verschillende zitjes. Hier en daar staan erotische beelden en hangen spannende schilderijen. Op schermen bij de verschillende zithoekjes spelen pornofilms. Boven zien we speelruimtes waarvan sommige een soort thema hebben zoals de junglekamer met veel zebra- en tijgerprint. Een grotere speelkamer heeft kijkgaten in de zijkant.

“Een vriendelijke en zeer schaars geklede dame laat ons binnen.”

Er is ook een darkroom waar je geen hand voor ogen ziet en dus niet weet wie er aan je zit. ‘Dat trekt me niet echt,’ zegt Vera tegen me. Onze gastvrouw legt ondertussen de clubetiquette uit: ‘Benader een ander stel gewoon rustig met een eerste aanraking, dan een streling. Ga niet meteen vol voor de intieme zones. Als je hand wordt terug gelegd, dan is dat het signaal dat de ander geen prijs stelt op contact. Daar stopt het dan. Als jij de hand van een ander terug legt en die probeert het weer, dan mag je daar wat van zeggen. Je mag het ook als klacht bij ons personeel melden. Mensen die de clubetiquette en een ander niet respecteren, worden uit de club verwijderd. Als de eerste aanraking wel wordt geaccepteerd, dan mag je dat zien als uitnodiging om verder te gaan, tot er opnieuw een grens wordt aangegeven.’

‘Seks is iets waarin niemand ooit les heeft gehad’

De gastvrouw stelt ons ook gerust: ‘Seks is iets waarin niemand ooit les heeft gehad. Iedereen heeft het geleerd door te ontdekken en iedereen is anders. Je kunt het dus niet goed of fout doen.’ Met deze geruststellende woorden komt er een einde aan de rondleiding. We zijn nog steeds in onze normale kleding en gaan aan de bar zitten. Daar raken we in gesprek met een stel uit Friesland. Zij rijden elke week met de motor over de Afsluitdijk naar de club. Deze keer zat zij wat ongemakkelijk achterop: ‘Ik voel mijn nieuwe clitpiercing nog iets te goed om lekker op het zadel te zitten.’ Vera en ik kijken elkaar aan. Wij lijken hetzelfde te denken: ‘Is dit het doorsnee clubpubliek? Elke week naar de parenclub, clitpiercingen?’

“‘Is dit het doorsnee clubpubliek?’.”

Als de club vol loopt met bezoekers, zien we dat het gemiddeld heel normale mensen zijn. Iemand doet ons aan een onopvallende buurvrouw denken, een ander aan de schoolmeester van onze oudste. We zijn blij dat dit niet het geval is. Twee stellen met opvallende dames lijken elkaar al goed te kennen. De heren staan met een pilsje in de hand aan de bar te kijken hoe hun dames in lingerie intiem dansen en samen zoenen. Even later gaat de dresscode in. We lopen samen naar de kleedruimte. Mijn broek, overhemd en schoenen gaan in een locker net als Vera’s jurkje.

‘Ik vind het best spannend lieverd’

Ze ziet er heerlijk uit in haar lingerie en straalt met kleine blosjes op haar wangen. Het sleuteltje geven we aan de bar af. ‘Ik zie de eerste mensen al naar boven gaan,’ zegt Vera, ‘maar zullen we eerst even een drankje doen? We hebben de hele avond nog.’ Dat lijkt mij een prima plan. Na een cola voor mij en een bitter lemon met Martini voor Vera besluiten we een rondje door de club te doen. We zijn benieuwd en willen graag ontdekken wat er boven allemaal gebeurt en hoe we daarop reageren.

Vera pakt mijn hand vast. ‘Ik vind het best spannend lieverd’, fluistert ze in mijn oor. Dat vind ik ook maar de nieuwsgierigheid voert voor mij de boventoon. Op weg naar de trap nemen we elk een baddoek mee. Boven zien we een vrouw onderuitgezakt op een bankje hangen. Ze wordt uitgebreid door een andere dame gelikt. Hun heren staan er naar te kijken. Ik weet niet wat Vera ervan denkt maar ik vind het wel opwindend om te zien.

In een kleinere ruimte zien we twee stellen seksen waarbij niet helemaal duidelijk is wie er nu bij wie hoort. Hier vindt duidelijk een spel voor vier plaats. De darkroom slaan we over. Die vinden we een stapje te ver gaan. ‘Ik wil echt niet dat er mensen aan me zitten zonder dat ik kan zien wie het zijn,’ zegt Vera, en ik ben het hier mee eens.

“Een vriendelijke en zeer schaars geklede dame laat ons binnen.”

In een grote ruimte waar meerdere stellen liggen, zien we een vrije plek op het matras. We kijken elkaar aan en besluiten daar onze baddoeken neer te leggen. Daar liggen we dan, nog wat onwennig tussen andere seksende koppels. We zoenen en strelen een tijdje. Om ons heen horen we gekreun en een vrouw die vrij luidruchtig klaar komt. Naast ons ligt een ander stel te vrijen. De sfeer doet ons wel wat. Vera haar ademhaling wordt snel zwaarder. Haar tepels prikken bijna door haar bh.

Ik besluit eerst maar eens de mooie borsten van mijn vrouw te bevrijden. Het lingeriesetje staat Vera fantastisch maar al die kruislingse bandjes aan de bh maken het me nu toch een beetje lastig; een leermomentje. Ik streel haar borsten en zuig plagerig op haar tepels. Vera begint zachtjes te kreunen.

Al kusjes gevend zak ik af naar beneden tot ik bij haar string aan kom. Vera tilt haar heupen op en ik ontdoe haar van het niemendalletje. Als alle hindernissen aan het hoofdeind van het matras liggen, ga ik verder met het verwennen van mijn echtgenote. Haar gekreun zie ik als aanmoediging. Ondanks of juist door de drukte om ons heen, zijn we allebei erg opgewonden.

Ze geeft zich helemaal over

Dan gebeurt het. Ik zie hoe een vreemde hand Vera over haar arm begint te strelen. Ze duwt hem tot mijn verbazing niet weg, wat de man naast haar als uitnodiging opvat. De hand verplaatst zich naar haar linkerborst, streelt deze en begint al snel met de tepel te spelen. Op dat moment merk ik twee dingen: Ik zie dat Vera zich helemaal over geeft aan al die aandacht en het genot. En ik merk dat ik zelf geen enkele jaloezie voel, alleen maar een vreselijk groot gunnen. Wat is ze mooi, wat is ze sexy en wat is het fijn voor haar dat ze zo geniet. Wat begon als pure nieuwsgierigheid blijkt een geweldige openbaring: swing is our thing!

Het spel gaat verder. We hebben van plaats gewisseld. Vera ligt naast me en wordt door een andere man gevingerd terwijl ze hem aftrekt. Ze geniet en ik geniet van haar. Net zo hard geniet ik van de andere vrouw. Wij doen ongeveer hetzelfde. Ik realiseer me dat alles aan haar anders voelt dan met Vera en dat is spannend. Blijkbaar doe ik het goed want de vrouw kijkt me aan en vraagt of ik een condoom wil pakken. ‘Sorry,’ zeg ik. ‘Dat doen we alleen met elkaar.’ Ze snapt het. Er staat immers niet op ons voorhoofd geschreven wat onze grenzen zijn. Het stel en wij ruilen terug naar de eigen partner. Vera trekt mijn gezicht naar zich toe voor een flinke tongzoen. Wij samen hebben geen condoom nodig.

“‘Sorry,’ zeg ik. ‘Dat doen we alleen met elkaar.’”

Dan zie ik hoe Vera en de andere dame elkaars hand vast pakken. Wat een klein maar intiem moment tussen de vrouwen terwijl ze elk door hun eigen man genomen worden! De opwinding is groot. Ik kom eerder klaar dan hij. Terwijl het andere stel het tempo opvoert en ik nog lig bij te komen, zie ik tot mijn verbazing dat Vera haar hand uitsteekt. Ze begint zacht de borst van de andere vrouw te strelen en neemt de tepel tussen haar vingers. Zoiets had ik nooit van haar verwacht, maar ik vind het super spannend om te zien. Het lijkt het zetje te zijn dat de vrouw nodig heeft. Ze komt duidelijk merkbaar klaar. Hij versnelt zijn tempo en bereikt kort daarna ook zijn hoogtepunt.

Na onze eerste vrijpartij ooit met anderen, lopen we naar de douches. De baddoeken waarop we hebben gelegen, gaan in een grote wasmand. Onder de douche sla ik mijn armen om Vera heen en na een dikke kus vraag ik of ze heeft genoten. ‘Ik vond het eerst spannend maar daarna kon ik het los laten en voelde alles heel natuurlijk en lekker,’ antwoordt ze.

Lees hier deel twee!

Over de schrijvers, Peter en Vera

swingende liefdeWij zijn Peter en Vera; een gelukkig gehuwd stel van begin vijftig met twee volwassen kinderen. We ontmoeten elkaar als eerstejaars student. Het is meteen dik aan en kort na ons afstuderen trouwen we. We komen in een leuk Drents provinciestadje te wonen. Voor ons dertigste is het gezin compleet. We zijn dan zes jaar getrouwd en hebben een zoon, een dochter en twee katten. Seks en erotiek zijn vanaf het begin belangrijk in ons leven. In dit boek leggen we uit hoe swingen al bijna twintig jaar onze relatie steeds weer verrijkt. We hopen dat dit inspireert en aanleiding geeft om zonder vooroordelen na te denken en te praten over relaties en seksualiteit.

Wat vind jij van het eerste deel van dit verhaal?

6 reacties

  1. Mooi geschreven, kijk nu al uit naar het vervolg. Wij denken hier al een tijdje over na maar durven de stap nog niet te zetten. mogelijk helpt jullie verhaal ons over de drempel.

    1. Hallo Tom, ik weet niet of Easytoys een reactie van de auteur toestaat. Dat ontdekken we dan wel. Ook voor ons was (en is het soms nog steeds) heel spannend. In ons boek vertellen we hoe we samen hierin onze weg gevonden hebben (en nog steeds vinden want we blijven nieuwsgierig en ontdekkend). We hebben het boek geschreven om te laten zien dat swingen, ondanks allerlei maatschappelijke en culturele normen en allerlei menselijke gevoelens, heel mooi, kostbaar en verrijkend kan zijn. We wilden ook mensen zoals jullie een beeld en allerlei praktische informatie geven over parenclubs, thuisdates, privéfeestjes, swingerssites, de balans met het privéleven, enzovoorts. We willen vooral mensen aanzetten tot nadenken, mooie gesprekken en goede beslissingen die bij hun relatie passen. Daarom kun je overwegen om het boek eens samen te gaan lezen en er dan vooral veel over te praten samen. Swingende Liefde is overal te koop, ook bij Easytoys. En heb je vragen, stel ze dan gerust aan Vera en mij via mijn Facebook, Instagram of twitter.

  2. Mooi geschreven relaas van dit paar, leuk om vast te stellen dat ze samen vrijelijk kunnen genieten, zonder jaloezie en dat is uiteraard erg belangrijk. Ik zou graag verder lezen hoe ze als stel evolueren in dit avontuur.

    1. Hi Bart,

      Wat leuk om te lezen! Nog een klein maandje wachten en daan kan je het tweede deel lezen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.003 keer bekeken

Geschreven door

Nog één nachtje slapen. Eentje nog maar. En dan kan ze eindelijk de sleutel in ontvangst nemen van haar eerste eigen huisje. Vijfentwintig is ze nu. De drang om uit te vliegen steeds sterker en sterker. En ineens is het bijna zover. Nog maar één …
16.003 keer bekeken