Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

10.580 keer bekeken

‘Swingende Liefde’: #2 Meer spannende clubbelevenissen

6 februari 2022,

geschreven door

Vandaag lees je het tweede deel in de erotische reeks van ‘Swingende Liefde‘. In deze verhalenreeks lees je korte fragmenten uit het boek ‘Swingende Liefde’, geschreven door Peter en Vera Zandveen. Een koppel dat de lezer een kijkje geeft in hun leven waarin zij al 20 jaar aan swingen doen. In dit verhaal lees je hoe ze niet langer ‘nieuw’ zijn in de scene en hoe ze steeds iets verder durven te gaan. Maar ook over de leermomenten die ze meemaakten.

Elke eerste zondag van de maand kan jij op EasyToys Magazine een spannend stukje uit het boek lezen. Benieuwd naar meer? Bestel dan het boek, dat naast spannende verhalen ook vol staat met tips en handige informatie, hier.

Meer clubbelevenissen

Zolang de kinderen klein zijn, logeren die bij opa en oma zodat wij ‘een avond naar de sauna kunnen’. In werkelijkheid rijden we echter naar Medemblik voor een erotische avond uit en andere keren naar een andere club.

In Medemblik weten we inmiddels hoe het werkt. We geven het sleuteltje van onze locker bij de bar af. ‘Willen jullie mee doen aan de verloting?’ vraagt de sexy dame achter de tap, ‘De hoofdprijs is een swingersreis.’ Ons sleuteltje gaat in de champagnekoeler waaruit ze later op de avond een winnaar gaan trekken. We bestellen een drankje en lopen daarmee naar een bank naast de dansvloer.

Op handen en voeten

Na een paar slokjes stapt er een vrouw op ons af . Een man loopt op handen en knieën achter haar aan. Mijn prachtige vrouw zit naast me te shinen en dat is hen blijkbaar ook opgevallen. ‘Hij is mijn slaaf vanavond,’ zegt de vrouw tegen Vera. ‘Mag hij jouw voeten masseren?’ Vera haalt haar schouders op: ‘Prima, waarom niet.’

De man doet een paar minuten zijn best en moet dan van zijn meesteres Vera bedanken. Daarna gaan zij op zoek naar een volgende sexy dame. Ik vraag Vera hoe ze het vond: ‘Ach, als hij daar blij van wordt. Ik vind het wel bijzonder en het heeft wel humor maar verder doet het mij niet zoveel.’

Niet ons spel

‘Zullen we eens kijken wat er boven gebeurt?’ vraag ik aan Vera als ons drankje op is. Ze knikt instemmend en ik sla mijn arm om haar heen als we naar de trap lopen. In de grote speelruimte op de verdieping kijken we wie er allemaal op het matras liggen. Een stel kijkt ons verwachtingsvol aan maar het zijn onze types niet. Dus gaan we op een andere plek liggen. We leggen de baddoeken neer naast een ander stel waarvan we hopen dat zij zich straks met ons gaan bemoeien. Maar we kunnen natuurlijk ook hun type niet zijn.

We beginnen samen te zoenen en te strelen. Ik merk aan haar ademhaling en manier van zoenen en strelen dat Vera steeds meer opgewonden raakt. Ze zoekt voorzichtig toenadering naar de man naast ons, streelt eerst zijn arm en laat haar vingers dan langzaam langs zijn lichaam afdalen. Hij laat het toe maar dan draait hij met zijn vrouw naar het stel dat aan de andere kant van hen ligt.

Binnen een mum van tijd hebben zij van partner geruild. Wij besluiten even verder te kijken. Een stel volgt ons een kleinere speelruimte in. Vera trekt me mee omlaag naar het matras en we beginnen weer te zoenen. Het andere stel zoekt meteen toenadering.

Even later wordt Vera door de man gevingerd en vind ik het tijd worden om me op zijn dame te gaan richten. Op het moment dat ik daarvoor op een andere plek wil gaan liggen, blijkt zij echter verdwenen. Ik zie hoe de man zich inmiddels door Vera laat aftrekken terwijl hij haar borsten masseert.

Ik geef mijn echtgenote een por en zij kijkt me vragend aan. ‘Kom, we gaan weer verder kijken.’ Vera loopt mee en vraagt me wat er loos is. Ik leg uit dat die vrouw gewoon lokaas was zodat hij wat met een andere vrouw kon doen. Jammer dan. Dat is niet het spel zoals wij het willen spelen.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na een paar drankjes merkt Vera dat jij iets uit je tas haalt en met een ondeugende twinkeling in je ogen haar een fluwelen halsband om doet. Je bevestigt voorzichtig een leiband en leidt haar speels door de drukke club. Vera, met de halsband die zacht tegen haar huid rust, voelt een mix van opwinding en overgave terwijl nieuwsgierige blikken hun spel volgen.

 

Hun eerste keer

Dan besluiten we om eerst maar weer naar beneden te gaan voor een drankje. Bij de bar raken we aan de praat met een stel dat beduidend jonger is dan wij. Het is hun eerste keer in een club en zij wil graag iets met een vrouw proberen. Ik kijk naar Vera en zie haar ogen glinsteren. Ze verbaast me als ik haar hoor zeggen: ‘Dat kan geregeld worden hoor!’

Even later lopen we met zijn vieren naar een speelruimte. Blijkbaar had hij nog wat aanvullende fantasieën want hij zet zijn vriendin tegen het BDSM-kruis aan de muur. Ze moet van hem de kettingen boven haar hoofd vast pakken en mag deze niet los laten. Vera stapt op de vrouw toe en begint haar sensueel te strelen. Eerst over de mooie stevige borsten. Dan geeft ze haar zachte kusjes in de hals en zuigt ze plagend op haar tepels.

De jonge vrouw heeft haar ogen gesloten en ademt zwaar. Haar partner kijkt ademloos toe, net als ik. Vera vervolgt haar strelingen; over de buik naar beneden, over de liezen en zachtjes over en door haar gleufje. De vrouw kreunt. Inmiddels is er meer publiek bij gekomen en ik voel ineens een hand in mijn boxer glijden. Een roodharige dame naast me is op verkenning gegaan.

Ik draai me naar haar toe en we zoenen. Ik glijd met mijn hand ook haar slipje in en voel dat ze behoorlijk opgewonden is. Vlak naast het kruis liggen een paar matrassen en ze stelt voor om daar te gaan liggen. Ik zie dat de partner van de dame aan het kruis nu met zijn ene hand zijn vriendin vingert en met de andere hand Vera. Zij lijkt zich prima te vermaken, dus ga ik met de roodharige dame liggen.

‘Ik wil je in me voelen’

We beginnen te zoenen en ontdoen elkaar van lingerie en boxershort. Ik geniet van deze heerlijke vrouw en zij van mij. Het spel blijft binnen de grenzen die Vera en ik hebben afgesproken. Ineens voegt Vera zich bij ons en heb ik plotseling twee paar handen aan me. ‘Ik wil je in me voelen,’ zegt mijn echtgenote met uitdagende blik in haar ogen. Ze laat zich bovenop mij zakken en begint me te berijden.

De andere dame geeft me een zoen en zegt ‘Dankjewel en veel plezier verder.’ Om ons heen liggen ook andere stellen te seksen. De jonge vrouw die net nog tegen het kruis stond, ligt nu met een andere man te neuken. Haar vriend vermaakt zich elders. Ik geniet van mijn eigen vrouw die even later bovenop me klaar komt. Dat gebeurt niet zo heel vaak. Blijkbaar was het spel ook voor haar erg opwindend.

We draaien ons om zodat ik bovenop lig. Zo bereik ook ik even later mijn hoogtepunt. Om ons heen is er nog steeds volop actie maar wij trekken ons terug. Na het douchen halen we een drankje. Een tijdje later lopen we weer boven om te zien of we zin krijgen in een tweede ronde. De muziek stopt en we kijken over de balustrade naar de dansvloer. Het blijkt tijd voor de verloting.

‘Hoe moeten we dat uitleggen?’

Uit de champagnekoeler wordt een sleuteltje getrokken om te bepalen welk stel de swingersreis wint. Licht paniekerig kijken we elkaar aan. Wat nu als we die winnen? Hoe leggen we dat thuis uit? ‘Als ze ons nummer trekken dan roepen we naar beneden dat ze maar opnieuw moeten loten,’ zegt Vera tegen me. Het blijkt niet nodig.

De volgende dag halen we de kinderen op bij mijn ouders. Die denken nog steeds dat wij een avondje naar de sauna zijn geweest. Dan vraagt mijn moeder of we een fijne avond hebben gehad en naar welke sauna we zijn gegaan. Onze band is te sterk. Ik kan tegen haar niet liegen. Ik zeg ‘Er was inderdaad een sauna. Maar er waren ook andere kamers, met matrassen en daar gebeurde van alles.’ Mijn moeder weet genoeg. Ze is ook erg gesteld op haar schoondochter: ‘Doen jullie wel voorzichtig?’ Ze weet ongetwijfeld dat wij nog steeds in dit wereldje zitten maar heeft het er nooit meer over gehad.

Spannende fantasieën

Op een avond thuis vraag ik Vera of ze nog spannende fantasieën heeft. De verbeelding van de geest kan erg opwindend zijn. Zelf ben ik naar haar heel open over mijn fantasieën. Het zijn gedachten en beelden die me opwinden en van mij gerust ooit werkelijkheid mogen worden. Ik heb geen fantasie die daarvoor te ver gaat of grenzen overschrijdt. Daarmee zou die me namelijk tegenstaan. In mijn beleving kunnen we het steeds fijner voor elkaar maken naarmate we meer weten over elkaars fantasieën, verlangens en hoe we de dingen ervaren. Vera zit hier anders in. Van haar hoeft niet elke fantasie gedeeld of gerealiseerd te worden: ‘Dat is zonde want dan is het geen fantasie van mezelf meer. Diepste fantasieën gebruik ik om opgewonden te raken. Door ze te bespreken of uit te voeren, verlies ik de fantasie en daarmee ook een stuk opwinding.’

Toch laat ze zich een keer ontvallen dat het haar heel opwindend lijkt om bekeken te worden. Naakt, wijd en dan weerloos tegen alle blikken die op haar gericht zijn. We hebben weer zin om een avond erotisch uit te gaan en misschien weer met anderen te spelen. Dus liggen we op een zaterdagavond in de Inn4Love samen wat te knuffelen. We hebben geen zin om verder te gaan.

Er komt niemand mee doen en we hebben de hele avond nog voor ons. Vannacht gaat nota bene de wintertijd in dus we hebben een uur extra. We lopen daarom richting de bar als ik de gynaecologenstoel zie staan. Het is een grote stoel met spreidstangen en steunen met riempjes om de voeten vast te zetten. Ik herinner me de fantasie die Vera met me deelde en zet haar in de stoel met haar benen vast in de beugels.

Oude bekenden

Haar ademhaling wordt meteen al dieper maar ze geeft zich met vertrouwen over. Ze kan geen kant op als ik haar vinger en lik. Dan besluit ik wat drinken te gaan halen. Ik zeg dat ze moet blijven liggen en dat ik snel terug ben. Wat een lef heeft die heerlijke vrouw van mij. Ze blijft opgewonden achter, met haar benen wijd in de beugels. Aan de bar neem ik alle tijd. Ik laat anderen voor gaan en maak een praatje. Als ik terug loop, zie ik een paar mensen voor de stoel staan kijken. Een man zegt iets tegen Vera. Hem en zijn vrouw kennen we nog. Een tijd terug was het hun eerste keer in deze club. Wij hebben hen toen als het ware ingewijd. Ik voel nog haar lange nagels in het vlees van mijn pik prikken; een sensatie die ik nog niet kende.

Inmiddels zijn zij veel vaker naar een club geweest dan wij en gaan zij ook veel verder met anderen. Gelukkig is swingen geen wedstrijd. ‘Wil je verwend worden?’ vraag ik Vera en wijs op de oude bekende. Ze ligt naakt en wijd en voelt de vele blikken waaraan ze zich niet kan onttrekken. Ze knikt bevestigend. Hij aanvaardt de uitnodiging en neemt alle tijd om haar uitgebreid te verwennen. Vera sluit haar ogen en kreunt. Ik kijk toe en geniet van haar opwinding en genot. Daarna ga ik me er zelf mee bemoeien.

Ik neuk Vera terwijl de andere man zich op haar mooie borsten richt. Hij kneedt ze en zuigt zachtjes op haar tepels. Zij speelt met zijn harde penis. In mijn fantasie zou ook hij, en misschien nog een paar anderen, haar nemen. Dat valt echter buiten onze afgesproken grenzen. Dat doen we alleen met elkaar.

Voor Vera is haar opwindende gedachte die avond een spannende herinnering geworden. Ze heeft genoten in het moment maar vindt het jammer dat ze haar fantasie daarbij kwijt is geraakt. Voor mij is dat een leermoment. We spreken nog vaak over fantasieën en hoe we samen de balans vinden tussen realiseren en koesteren.

Over de schrijvers, Peter en Vera

swingende liefdeWij zijn Peter en Vera; een gelukkig gehuwd stel van begin vijftig met twee volwassen kinderen. We ontmoeten elkaar als eerstejaars student. Het is meteen dik aan en kort na ons afstuderen trouwen we. We komen in een leuk Drents provinciestadje te wonen. Voor ons dertigste is het gezin compleet. We zijn dan zes jaar getrouwd en hebben een zoon, een dochter en twee katten. Seks en erotiek zijn vanaf het begin belangrijk in ons leven. In dit boek leggen we uit hoe swingen al bijna twintig jaar onze relatie steeds weer verrijkt. We hopen dat dit inspireert en aanleiding geeft om zonder vooroordelen na te denken en te praten over relaties en seksualiteit.

Wat vind jij van het tweede deel van dit verhaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.403 keer bekeken

Geschreven door

Dit is alweer het vierde verhaal wat we hebben mogen ontvangen van onze lezer Joris DG. Het begon allemaal met het verhaal ‘Haasje’ en later verschenen er twee vervolgverhalen, genaamd  ‘Vogels’ en ‘Panters’. Lees snel verder hoe deze reeks verder g…
12.403 keer bekeken