Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

36.770 keer bekeken

De beste erotische kerstverhalen verzameld!

22 december 2023,

geschreven door

Zoek je nog wat extra opwinding om nog meer van de komende feestdagen te genieten? Met een erotisch kerstverhaal beleef je dat beetje extra spanning en verleiding waar en wanneer je maar wilt! Om het jou makkelijk te maken, hebben wij de leukste en meest opwindende erotische kerstverhalen voor je verzameld. Veel leesplezier!

TIP!

Een groot deel van onze erotische verhalen is ook te beluisteren als audioverhaal. Je vind ze bij de verhalen zelf en via Spotify en Apple Podcasts. Elke week een nieuw verhaal!

Een heel sexy kerstfeest

erotisch verhaal

Halina en David zijn collega’s en sinds hun eerste ontmoeting voelen ze zich al extreem tot elkaar aangetrokken. Kunnen zij de verleiding weerstaan als het kerstfeest om de hoek staat? Of zullen ze toegeven aan hun lusten?

“Halina grinnikt om de gedachte. Seks in het kopieerhok… hoe cliché. Terwijl ze wacht tot al de flyers warm uit de printer komen rollen, hoort ze dat er iemand binnenkomt. “Oh, jij ook hier?” hoort ze David grappen. De gedachte waar Halina net nog om moest grinniken voelt ineens een stuk serieuzer én sensueler. Zij en David, alleen in het kopieerhok. Hij sluit de deur die zij open had laten staan. Hij kijkt haar een tijdje aan zonder iets te zeggen en loopt dan langzaam naar haar toe.

Als hij voor haar staat pakt hij het stapeltje warme flyers uit haar handen en legt deze op de printer. “Halina, wil jij wat ik wil?” vraagt hij. “Ik weet niet wat jij wil, maar ik wil dat je me zoent”, beveelt ze hem.” Nog voor hij zijn lippen op de hare kan drukken, neemt zij de leiding al. Ze grijpt zijn de rand van zijn broek en trekt hem tegen haar aan. Ze zoent hem wild en vol passie en als zijn tong bij haar naar binnen glijdt, ontsnapt een diepe kreun uit haar mond.

Lees hier het volledige verhaal: Een heel sexy kerstfeest

Cleo telt af naar kerst

erotisch verhaal

Cleo’s vriend is een tijdje van huis en heeft haar daarom een spannend cadeau opgestuurd. Het is de Adventskalender vol sexy speeltjes. Cleo kan niet wachten tot haar vriend terug is zodat ze de cadeautjes uit het pakket kan uitproberen!

“Cleo maakte voor zichzelf een mental note dat ze wel alle speeltjes nog op moest laden. Dromerig staarde ze in het laatje en terwijl haar ogen langs alle speeltjes gingen die ze de afgelopen maand had uitgepakt, gingen haar gedachten naar de handelingen die ze er samen met Michel mee zou doen. De penisring, de vaginaballetjes, de dildo… En god, wat werd ze daar opgewonden van.

Even keek Cleo op haar horloge. Het was pas half negen. Toen viel haar oog op de vingervibrator. Waarom zou ze wachten tot morgen? Waarom zou ze niet nu al wat speeltjes proberen? Dat zou het morgen vast makkelijker maken, als ze eenmaal wist hoe alles werkte. Een brede grijns verscheen op Cleo’s gezicht en ze schoof haar slipje naar beneden. Let the games begin!

Lees hier het volledige verhaal: Cleo telt af naar kerst…

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

erotisch verhaal

In ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ ontmoeten twee vriendinnen een charmante man tijdens een kerstfeestje. Wanneer ze na een aantal glazen wijn en een hoop shotjes met z’n drieën in het tuinhuisje belanden, doet de alcohol goed zijn werk en lijkt de avond zeker in een hoogtepunt te eindigen!

“Wat?” vraagt hij en een giechel ontsnapt mijn lippen. “Niks, ik bedenk me alleen net dat dit nogal een cliché is… Alleen nog een fles wijn, een berenvelletje en spetterende seks en we hebben de foutste romantische kerstavond ooit.” Ik spreek mijn aangeschoten gedachten uit en ik zie hoe zijn grijns verandert in een bulderlach. Hij schudt met zijn hoofd en staat op nadat hij een lucifer in de kachel heeft gegooid. Hij loopt naar me toe en slaat zijn armen om mijn middel. “Mhh… Wil je dat?” vraagt hij en hij kijkt me met indringende ogen aan. Mijn hart slaat over en ik sla mijn ogen verlegen neer. Hij neemt mijn kin in zijn vingers en dwingt me om hem aan te kijken. “Nu niet zo verlegen doen, Sarah.” Een nerveus lachje glipt door mijn lippen en ik geef de strijd in mijn hoofd op.

Mijn blik verandert van onzeker in ondeugend en ik bijt op mijn lip. “Je bent niet het slechtste gezelschap denk ik”, zeg ik en ik glij met mijn vinger over de huid van zijn blote pols. Ik zie hoe hij een aantal keer met zijn ogen knippert en ik staar naar zijn volle lippen. Hij merkt het op en weer verschijnt die grijns. “Ik dacht tot een minuut geleden dat ik een kerstengel in de keuken had opgepikt, maar bij nader inzien blijkt ze toch een duveltje te zijn.”

Lees hier het volledige verhaal: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Een Warme Kerst

erotisch verhaal

Als de hoofdpersoon in dit verhaal Rob ontmoet, een knappe vriend van haar broer die de kerstdagen met hen zal doorbrengen, is het vooruitzicht om drie dagen naar haar ouderlijk huis te gaan opeens een stuk aantrekkelijker.

‘Rob?’ zeg ik fronsend. ‘Wie is dat? En waarom moeten we op hem wachten?’ Mijn moeder komt dichter bij me staan en haakt haar arm in de mijne. Blijkbaar heeft zij het ook koud. ‘We hebben hem voor de kerst bij ons uitgenodigd, liefje. Zijn ouders zijn een paar maanden op rondreis in Zuid-Amerika en je kan zo’n jongen toch niet alleen thuis laten zitten met de feestdagen?’

Ik knik en denk heel hard na over wie die Rob nu ook alweer is. De vrienden van mijn broer had ik vroeger niet echt veel oog voor. Ze waren een paar jaar jonger dan mij en de ene was al puisteriger dan de andere. Ik ben dus niet voorbereid op de hunk die ineens voor ons staat. Met donkere lokken die al voor even donkere ogen vallen, kijkt hij ons met een grote grijns aan. ‘Hier ben ik dan!’ Er schijnen twinkelende pretlichtjes in zijn ogen. En ik voel een twinkelende warmte zich verspreiden in mijn onderbuik en tussen mijn benen. Oh my god, het is echt te lang geleden dat er zich daar een man bevond. En een echte man staat daar nu voor me, lekker hunky te wezen met stoppelbaard en al.”

Lees hier het volledige verhaal: Een Warme Kerst

24 adventscadeautjes, 3 mannen…

erotisch verhaal

Het is eind december en ik zit op mijn bed met 24 kleine, groenkleurige doosjes voor me. Ik heb de Adventskalender van EasyToys ontvangen en ik heb alle doosjes al uitgepakt, want ik heb grootse plannen met deze pakketjes…

“Kijk, het zit zo. Ik ben een moderne vrouw. Ik heb daarom niet één, maar drie partners. Sven, Hank en Steffen. Dit heb ik eigenlijk gedaan op advies van mijn moeder die mij ooit zei: “De perfecte man bestaat niet. Je mist altijd wel iets! Daarom kan je het beste drie mannen hebben. Eén voor de goede gesprekken, één met veel geld en één voor geweldige seks.” Ik luister niet altijd naar mijn moeder, maar dit advies nam ik graag ten harte. Ik heb dus drie partners en ze weten van elkaar af, maar zien elkaar nooit. Ik houd ze graag gescheiden en zij vinden dat prima.”

Lees hier het volledige verhaal: 24 adventscadeautjes, 3 mannen…

Magic moments

erotisch verhaal

In ‘Magic Moments’ gaat de hoofdpersoon voor de kerstdagen in haar eentje naar een ski-resort in Oostenrijk. Als er plotseling een knappe hotelmedewerker voor haar hoteldeur staan, zou het zomaar kunnen dat ze deze kerst toch niet alleen door hoeft te brengen…

“Een tikkeltje chagrijnig kruip ik die avond onder mijn dekbed. Ik had gehoopt op een andere kerstavond. Net als ik de lamp uitdoe, hoor ik een geluid. Er wordt geklopt. Rechtop zit ik in mijn bed. Weer hoor ik geklop. Voor de deur, met de klink in mijn hand, roep ik: “Ja, wer ist da?” Mijn vraag wordt in het Nederlands beantwoord. “Ik heb iets voor je meegenomen.” Nederlands? Voorzichtig open ik de deur. Een fles champagne wordt door de kier van de deur geschoven. “Wil je opgevrolijkt worden? Ik zag dat mijn collega ontzettend irritant naar je was.” In zijn andere hand zie ik twee glazen. Ik open de deur wat verder en zie mister nice-eyes tevoorschijn komen. “Uh, wat? Ow, uh, kom binnen”, stamel ik. Ik voel hoe het bloed naar mijn wangen stijgt. De kriebel in mijn buik verraadt dat ik aangenaam verrast ben met dit bezoekje op dit late tijdstip.

Plotseling realiseer ik me dat ik in mijn short en shirt voor hem sta, waarvoor ik me verontschuldig. Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de twee stoeltjes. “Maakt niet uit joh, kom!” Hij schenkt de glazen vol en voor ik er erg in heb zitten we volop te kletsen.”

Lees hier het volledige verhaal: Magic moments

Welke van deze erotische kerstverhalen is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.049 keer bekeken

Geschreven door

Dit is alweer het derde erotische verhaal wat we hebben mogen ontvangen van onze lezer Joris DG. Ben je nog niet bekend met de erotische hardloop verhalen van Joris? Lees dan ook de vorige delen Haasje en Vogels. Heel veel leesplezier met ‘Panters’. …
8.049 keer bekeken