Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

30.760 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De Buurvrouw’ deel 2

17 juni 2018,

geschreven door

Dit pikante erotische verhaal is geschreven door EasyToys Magazine lezer Hans. In zijn verhaal vertelt hij over Peter en zijn opwindende buurvrouw, Anja. In deel 1 van dit verhaal werd het wel erg gezellig tussen Peter en Anja. Zouden ze deze keer nog een stapje verder gaan?

De Buurvrouw – deel 2

Ik zit geconcentreerd achter mijn laptop als de bel gaat. Snel typ ik de zin af van het document waar ik mee ben en sta op. Het is een warme ochtend en nu al is de temperatuur opgelopen tot zo’n 28 graden.
Ik doe de deur open en zie Anja onze buurvrouw van een paar huizen verderop. Ik moet even slikken want ze is wel erg zomers gekleed. In haar strakke T-shirt zijn haar goed vormen duidelijk zichtbaar. Ook de tepels zijn duidelijk zichtbaar. Ze heeft ook wel een erg kort spijkerrokje aan.

Ook de tepels zijn duidelijk zichtbaar. Ze heeft ook wel een erg kort spijkerrokje aan.

Ze glimlacht. “Heb je even tijd voor mij?”. Onbewust knik ik al zonder te weten wat ze van mij nodig heeft. “Ik ben bezig om een poster op te hangen, maar heb niet de juiste boormachine om een gat te boren.”. Bij het laatste begint ze ondeugend te lachen. “Ik weet dat jij de juiste apparaten heb voor dit soort klusjes.”, gaat ze verder. Ik knik opnieuw. “Ja voor de betonmuren moet je inderdaad een sterke boor hebben.”. Ook dit klinkt een beetje dubbelzinnig. “Ik zal hem even pakken.”.
Ik loop naar de werkkamer en pak de koffer met de boormachine. Het is een zware koffer. Terug bij de deur wil Anja de koffer overnemen. Ik schud mijn hoofd. “Wacht maar ik zal je hiermee wel helpen, dit is niet echt een klusje voor een vrouw.”. Ik pak snel de huissleutels en stap naar buiten.

“Waar moet het gat geboord worden?”

We lopen naar haar huis en stappen naar binnen. “Waar moet het gat geboord worden?”, vraag ik.
Weer die ondeugende glimlach. “Op onze slaapkamer boven het bed.”. Zonder verder iets te zeggen loop ze de trap op naar boven. Ik kijk naar boven en zie haar lekker kontje. Het lijk wel of ze onder haar spijkerrokje geen slipje aan heeft. Anja loopt de slaapkamer binnen. In de hoek staat een grote poster met een nogal erotische afbeelding van een naakt liggende vrouw op een bank. “Waar precies moet de poster komen?’, vraag ik. Ze wijst naar de wand waar het bed tegen staat. “Daar in het midden boven het bed op een mooi hoogte.”. Ik open de koffer met de boormachine en pak een centimeter en potlood. Ik begin met het opmeten van de poster terwijl Anja toekijkt. “Het is een vrij groot, mooi exemplaar.”. Anja blijft maar glimlachen. “Ja ik dacht dat zoiets wel passend is boven het bed.”.
Ik trek mijn schoenen uit en wil op het bed stappen. Het is een waterbed, dus niet zo stabiel als ik had verwacht. Het lukt mij om aan het hoofdeinde rustig stil te staan. Ik schuif de centimeter uit en probeer het midden van het bed te vinden. Ik zet een klein puntje op de muur en draai mij om. “Wat denk je,”, vraag ik, “Wil je dat ik hem hier op hang?”. Anja loopt naar het einde van het bed. “Volgens mij is het precies daar waar ik hem wil hebben.”.

Anja loopt naar het einde van het bed. “Volgens mij is het precies daar waar ik hem wil hebben”.

Ik draai mij om en maak het puntje wat scherper zodat ik precies zie waar ik moet boren. Dan draai ik mij om van het bed af te stappen. Voordat ik er erg in heb val ik door de golvende bewegingen languit op het bed. Anja stapt op mij af en strekt haar hand uit. Ik pak hem vast. Ze probeert mij op te trekken, maar dat valt niet mee. Sterker nog ze valt languit voorover precies boven op mij. Haar gezicht is nu vlak bij mij. Ze ruikt ontzettend lekker. Even liggen we stil en kijken elkaar aan. Ze drukt spontaan haar lippen op de mijne. Even wil ik tegensputteren, maar dan beantwoord ik de kus.
Ik leg mijn arm om haar heen en druk haar tegen mij aan. Ik merk in totaal niet dat ze protesteert, ze vindt het schijnaar wel goed dat we zo op het bed liggen. Ze blijft mij uitgebreid en diep kussen. Mijn hand zakt inmiddels af naar beneden. Ze heeft een geweldig lekker kontje.
Ik wil nu wel weten of ze inderdaad geen slipje of iets dergelijks aan heeft. Mijn mand schuift onder haar rokje en duwt deze naar boven. Zoals ik al dacht, geen slipje. Dan kijk Anja mij verlekkerd aan. Ze gaat wat omhoog en pakt mijn T-shirt vast. In een beweging trekt ze hem over mijn hoofd uit.
Haar lippen gaan nu op zoek naar mijn tepels. Haar tong begint te kringelen om mijn harde tepels en ze kreunt wat. Ondertussen schuif ik de rits van het rokje omlaag zodat deze nu helemaal vrij ligt.

Ondertussen schuif ik de rits van het rokje omlaag zodat deze nu helemaal vrij ligt.

Dan pak ik ook haar T-shirt vast en trek die over haar hoofd uit.
Ik zie een paar mooie, niet al te grote borsten voor mij. Anja zit nu op naar knieën boven op mij. Ze maakt de riem los van mijn broek. Even later liggen mijn broek en onderbroek naast het bed.
Mijn penis begint al snel te groeien. Anja pakt mijn penis vast en begint er wat in te knijpen. Hij is nu keihard. Anja schuift wat naar onderen en even later zit mijn penis in haar mond. Ik voel haar tong om mijn eikel en begin te kreunen. Omdat ik merk dat het niet lang zal duren voordat ik ga klaarkomen pak ik haar hoofd vast en trek hem langzaam van mijn penis. Onze tongen vinden elkaar weer in een langdurige, vurige kus. Ondertussen masseren mijn handen haar mooie borsten. Dan pakt ze mijn penis vast en helpt deze hem bij haar naar binnen te gaan. Ze heeft een kletsnat kutje, dus het naar binnen schuiven is geen enkel probleem. Eerst rustig, maar steeds sneller gaat mijn penis op en neer in het kutje van Anja. Zij begint steeds harder te kreunen en ik voel haar nagels op mijn borsten. Dan volgt een gilletje van Anja. “Jaaaa……”. Ze komt duidelijk klaar en dat is maar goed ook want ook ik kom al spuitend klaar. Een langdurige kus volgt waarna we uitgeput naast elkaar liggen.
Anja staat op en pakt mijn hand vast. Samen stappen we uit het bed. Ze houdt mijn hand vast en trekt mij mee naar de douche. Ze zet deze aan en we stappen beide in de zeer ruime douchecabine. Ze trekt mij tegen haar aan en een langdurige kus volgt terwijl het water aangenaam over ons heen loopt.

Ze zet deze aan en we stappen beide in de zeer ruime douchecabine. Ze trekt mij tegen haar aan en een langdurige kus volgt terwijl het water aangenaam over ons heen loopt.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Geïnspireerd door hun spontane escapade in de douche, besluiten ze om een nieuwe dimensie aan hun wateravonturen toe te voegen. Ze kiezen een elegant, waterproof speeltje uit, perfect voor die ondeugende momenten onder de stromende douche

 

Voordat ik er erg in heb voel ik duidelijk dat mijn penis weer hard wordt. Anja merkt dat ook en knijpt er eens flink in. Voordat ik er erg in heb maakt ze een klein sprongetje en sluit haar benen om mijn middel. Haar hand pakt mijn penis vast en stuurt deze naar haar kutje. Opnieuw schuift mijn penis bij haar naar binnen. Een langdurige kus volgt en Anja gaat zachtjes op en neer. Het duurt niet lang voordat we beiden opnieuw klaarkomen terwijl het douchewater zachtjes over ons stroomt.
Even later staan we weer buiten de douche en drogen elkaar af. We kleden ons snel aan en lopen weer naar de slaapkamer. Wij kleden ons aan.
“Hoe gaat we nu verder met het boren van het gaatje?”, vraag ik. “Ga je gang, anders moet ik je nog een keer vragen.”. Weer die ondeugende glimlach. “Ik zal het gaatje gaan boren, maar een uitnodiging om nog meer te doen sla ik zeker niet af!”.
Ik pak de boormachine met de juiste boor en 2 minuten later hangt de poster aan de muur. Ik pak alles weer in en we lopen samen naar beneden.
Voordat ze de deur opendoet, pakt Anja mij stevig vast en opnieuw volgt een langdurige kus. Ik zet nog even de koffer met de boormachine op de grond en pak haar lekker kontje nog een keer vast.
“Ik ben wel een beetje jaloers op die vent van je.”, fluister ik in haar oor. “Dat is dan wederzijds. Ik ben jaloers op jouw vrouw.”, fluistert ze terug. “Dit moeten we zeker nog eens over doen.”.
Dan doet ze de deur open en ik stap naar buiten. Even later zit ik weer achter mijn laptop maar kan niet echt meer concentreren. De beelden van het afgelopen uur komen steeds weer naar voren.

Even later zit ik weer achter mijn laptop maar kan niet echt meer concentreren. De beelden van het afgelopen uur komen steeds weer naar voren.

 

1 reactie

  1. Ik denk veel aan en fantaseer veel over sex en ben vaak geil. Ik ben een buschauffeur en draag vaak een kanten slip/string en heb toevallig vandaag een penisring tot achter mijn ballen om. Tijdens het lezen van deze verhalen raak ik nog meer opgewonden en voel mijn pik behoorlijk gespannen in mijn slipje en cockring. Ik weet weer zeker dat ik straks na het werk mij weer eens lekker ga verwennen. Helaas alleen omdat ik geen leuke buurvrouw heb en geen vrouw waar ik lekker mee kan sexen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

19.295 keer bekeken