Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

44.162 keer bekeken

Erotisch verhaal – De Buurvrouw deel 1

3 juni 2018,

geschreven door

Dit zéér opwindende erotische verhaal is geschreven door EasyToys Magazine lezer Hans. Hij vertelt het verhaal van Peter en zijn wel heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja. Zou jij de verleiding kunnen weerstaan wanneer deze zich aanbiedt op een presenteerblaadje? Lees snel verder!

De Buurvrouw – deel 1

Het is warm en mijn T-shirt plakt aan mijn lichaam. Al dagen schijnt de zon uitbundig en het lijkt er niet op dat we regen gaan krijgen.
Naast mij laptop staat een verkoelend glas met water. Ik neem een slok water en kijk naar buiten.
Ik zie een stukje verderop mijn buurvrouw Anja. Het is een mooie, goed gevormde vrouw. Zij is zomers gekleed met een korte spijkerrok en een strak zittende T-shirt waar haar borsten goed in uitkomen.
Ze komt naar ons huis gelopen. Ik loop naar de voordeur en doe open voordat ze kan bellen.
Voordat ze iets kan zeggen laat ik haar weten dat Ellen, mijn vrouw, er niet is. Anja en Ellen zijn goede vriendinnen en gaan regelmatig samen hardlopen.
“Hoi Anja, je treft het niet want Ellen is naar de stad om wat leuke kleren te kopen.”. Ze glimlacht, “Ik kom nu niet voor haar.”. Ze trekt haar T-shirt wat strakker waardoor haar borsten nog beter naar voren komen. Ze heeft geen bh aan en de tepels worden duidelijk zichtbaar. “Ik heb een probleem met onze laptop en Herman is niet thuis om het te verhelpen. Ik dacht dat jij mij misschien kan helpen?”. Ze kijkt mij vragend aan.
Ik werk vanuit huis, maar heb pas later op de dag wat afspraken staan. “Wat is het probleem precies?”, vraag ik aan haar. Ze lacht een beetje. “Ik heb geen idee, ik wilde wat opzoeken maar krijg steeds een foutmelding.”. “OK, ik zal kijken wat ik kan doen.”. Ik loop naar mijn werkkamer, pak mijn sleutels en loop achter Anja aan. Zij woont een paar huizen verderop.

Ze glimlacht, “Ik kom nu niet voor haar.”. Ze trekt haar T-shirt wat strakker waardoor haar borsten nog beter naar voren komen.

Zij doet de voordeur open. “Loop maar achter mij aan, de laptop staat boven.”. Ik loop naar binnen en volg haar de trap op. Anja heeft goede vormen en ook haar achterwerk ziet er betoverend uit.
Ze loop een kamer binnen. Het is er aangenaam koel. In de hoek staat een laptop op een bureau. Aan de andere kant staat een tweepersoonsbed. Het is gelijktijdig hun werk- en logeerkamer.
Ze gaat zitten op een van de twee bureaustoelen en maakt een uitnodigend gebaar om op de andere stoel te gaan zitten.
“Kijk,”, zegt ze, “Dit is de melding die ik krijg.”. Er staat een foutmelding op een Internetpagina. Ik pak de muis en klik op het symbool voor de historie om te zien welke webpagina’s zijn bekeken.
Ik zie een overzicht van alle eerder bezochte pagina’s en krijg een lichte rode kleur. Het lijken allemaal pagina’s die een erotische achtergrond hebben. “Wat zijn dat voor pagina’s?”, vraagt Anja.
Ik probeer een wat ontwijkend antwoord te geven. “Deze zijn eerder bezocht, maar ik zie daar niets bijzonders aan.”. Ik probeer te glimlachen, maar het lukt niet helemaal. “Wat is dat voor webpagina?”, vraagt ze en wijst op een van de regels op het scherm. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Het is duidelijk dat het erotisch van aard is. Voordat ik iets kan zeggen pakt ze de muis en klik op de link. Een pagina waar een erotische video is in opgenomen wordt getoond. Voordat ik iets kan doen klikt Anja op de play button.

Een pagina waar een erotische video is in opgenomen wordt getoond. Voordat ik iets kan doen klikt Anja op de play button.

Je ziet een man en een vrouw staan die verlekkerd naar elkaar kijken. De vrouw trekt de broek van de man omlaag. De man heeft geen onderbroek aan. De vrouw pakt de penis van man vast en knijpt er duidelijk in. De penis begint flink op te zwellen.
Ik voel mij een beetje ongemakkelijk worden en krijg duidelijk kriebels in mijn eigen broek.
“Aha, dit is dus waar Herman naar zit te kijken!”. Ze kijkt naar mij en ziet dat ik wat rood ben aangelopen. Ze lacht. “Jullie mannen zijn ook allemaal hetzelfde!”. Voordat ik ook maar wat kan zeggen legt ze haar hand op mijn broek. “Ja hoor, ook jij lust er wel wat van!”. Voordat ik maar wat kan zeggen pakt ze de riem van mijn broek en maakt die los. Daarna gaat de rits van mijn broek omlaag. Ze kijkt mij indringend aan en legt haar hand op mijn inmiddels hard geworden penis. Deze wordt nog beschermd door mijn onderbroek maar dat lijkt geen probleem voor Anja. Op een soepele manier schuift ze haar hand achter de broekrand en pakt mijn inmiddels hard geworden penis stevig vast. Ze knijpt er eens flink in.
Ik kijk eventjes naar de laptop om te proberen mijn aandacht te verzetten. Dat helpt helemaal niet want op het beeld heeft de vrouw de broek van de man uitgetrokken, pakt de keiharde penis vast en stopt die op een verleidelijke wijze in haar mond. Ik probeer een andere kant op te kijken, maar dan voel ik dat Anja aan mijn spijkerbroek trekt. Deze schijft onder mij uit tot op mijn enkels. Even later is ook mijn onderbroek omlaag en knijpt ze nogmaals flink in mijn keiharde penis.

Ik probeer een andere kant op te kijken, maar dan voel ik dat Anja aan mijn spijkerbroek trekt.

Ze draait de bureaustoel een beetje en gaat op haar knieën voor mij zitten. Met twee handen begint ze flink te knijpen in mijn penis. Ik begin te kreunen wat duidelijk in de smaak valt van Anja.
Voordat ik er erg in hebt stopt ze mijn keiharde penis in haar mond. Ik begin nog verder te kreunen op het moment dat ik haar tong om mijn penis voelt.
Ik pak haar hoofd beet en trekt haar voorzichtig naar boven. Onze monden vinden elkaar en we beginnen intensief te zoenen. Al zoenend gaan we staan. Ik pak haar T-shirt vast en trekt die naar boven. Even zoenen we niet en ik trekt haar T-shirt uit. Anja trekt mijn T-shirt uit. Ik druk haar tegen mij aan. Zoals ik al dacht heeft ze geen bh aan en voel de tepels van haar mooie, niet al te grote borsten. Mijn handen gaan langs haar goedgevormd lichaam omlaag. Ik heb weinig moeite om de knop van haar spijkerrokje los te maken. In een beweging duw ik het rokje en haar slipje omlaag. Deze valt omlaag en Anja stapt eruit. Ik doe hetzelfde. We staan nu beiden naakt en ik druk haar stevig tegen mij aan. Pas nu valt het mij op dat we vrijwel even lang zijn.
Ik til Anja op en draag haar, al zoenend, naar het grote bed.

Pas nu valt het mij op dat we vrijwel even lang zijn.
Ik til Anja op en draag haar, al zoenend, naar het grote bed.

Ik begin haar over haar hele lichaam te kussen wat duidelijk in de smaak valt. Aangekomen bij haar kutje laat ik mijn tong zachtjes naar binnen gaan. Ze begint nog meer te kreunen.
Met haar hand trekt ze aan mijn kont. Het is duidelijk dat ze mijn penis wil hebben. Even later voel ik haar tong om mijn penis. Ik laat mij niet onbetuigd en mijn tong verdwijnt diep in haar kutje.
Ik merk dat het op deze manier niet lang zal duren voordat ik klaar zal komen en dus draai ik mij voorzichtig om.
Weer vinden onze monden elkaar en een lange kus volgt. Ik voel Anja’s hand mijn penis vastpakken zij duwt hem richting haar kletsnatte kutje.
Zonder enig probleem schuift mijn penis bij Anja naar binnen. Eerst rustig, maar steeds sneller gaat mijn penis op en neer in het kutje van Anja. Zij begint steeds harder te kreunen en ik voel de nagels in mijn rug. Dan volgt een gilletje van Anja. “Jaaaa……”. Ze komt duidelijk klaar en dat is maar goed ook want ook ik kom al spuitend klaar. Een langdurige kus volgt waarna we uitgeput naast elkaar liggen.

Zij begint steeds harder te kreunen en ik voel de nagels in mijn rug. Dan volgt een gilletje van Anja.

Anja staat op en pakt mijn hand vast. Samen stappen we uit het bed. Ze houdt mijn hand vast en trekt mij een verdieping lager naar de douche. Ze zet deze aan en we stappen beide onder de zeer ruime douchecabine. Ze trekt mij tegen haar aan en een langdurige kus volgt terwijl het warme water aangenaam over ons heen loopt.
Voordat ik er erg in heb voel ik duidelijk dat mijn penis weer hard wordt. Anja merkt dat ook en knijpt er eens flink in. Voordat ik er erg in heb maakt ze een klein sprongetje en sluit haar benen om mijn middel. Haar linkerhand pakt mijn penis vast en stuurt deze naar haar kutje. Opnieuw schuift mijn penis bij haar naar binnen. Een langdurige kus volgt en Anja gaat zachtjes op en neer. Het duurt niet lang voordat we beiden opnieuw klaarkomen terwijl het douchewater zachtjes over ons stroomt.
Even later staan we weer buiten de douche en drogen elkaar af. We kleden ons snel aan en lopen weer naar beneden.
“Dank je wel voor het helpen met de laptop!”. Anja glimlacht en tikt zachtjes op mijn penis die in ruststand is. “Kan ik je nog een keer vragen om te helpen met pc-problemen? “, vraagt Anja. Ze glimlacht en kijkt mij vragend aan.
“Met gelijksoortige problemen mag je zeker nog een keer langskomen!”. Ik glimlach, geef haar een kus op haar wang en gelijktijdig een zacht tikje op haar welgevormde kontje.
Ik trek de deur open en loop tevreden terug naar mijn eigen huis.

Ik trek de deur open en loop tevreden terug naar mijn eigen huis.

 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.193 keer bekeken

Geschreven door

Liefhebbers van erotische verhalen kunnen vandaag hun hart ophalen, want we hebben een iets langer verhaal dan jullie misschien van ons gewend zijn. Schrijver Inanna heeft een héél spannend verhaal geschreven. De hoofdpersoon is nog maar net aangek…
14.193 keer bekeken