Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Erotisch verhaal – ‘De bucketlist deel 5: Een spannende verrassing’

2 oktober 2022,

geschreven door

In deel 5 van ‘de Bucketlist’ staat Madelon een hele spannende verrassing te wachten als ze bij Lucas thuis komt. Zijn vriend Stefan zit op de bank en beide mannen hebben zin om haar goed te verwennen. Dit wordt haar eerste trio en Madelon weet precíes wat ze wil!

Spannende avonturen van Madelon

Elke eerste zondag van de maand lees jij hier het erotische verhaal – ‘De Bucketlist’, geschreven door Izzy van der Horst. De hoofdpersoon in deze zesdelige reeks is Madelon. Ze is 25 jaar en staat pal voor een belangrijke mijlpaal in haar leven: ze gaat eindelijk op zichzelf wonen! Nu ze alle vrijheid heeft besluit ze om de dingen op haar sex bucketlist af te vinken. Van zoenen met een vrouw, tot haar eerste trio…

De Bucketlist deel 5

‘Goedemorgen leuke meid. Heb je lekker geslapen?’

Madelon wrijft glimlachend de slaap uit haar ogen. Sinds het erotische feest is er meer contact tussen haar en Lucas. Berichtjes zoals deze bijvoorbeeld. Of gewoon even vragen hoe het gaat. Twee weken na The Wilderness hebben ze elkaar zelfs nog gezien in de stad, om een drankje te doen ter ere van haar afstuderen. Hoewel Lucas met haar mee naar huis is gegaan en ze daar samen wederom de sterren van de hemel geneukt hebben, begon geen van beide over de intieme vrijpartij op hun hotelkamer. Een vrijpartij, waar niet alleen de vonken vanaf spetterden, maar waar er in the heat of the moment ook lieve woorden werden gezegd.

-‘Heerlijk geslapen. Jij ook?
‘Absoluut. Zeg, heb je vandaag plannen?’
-‘Nog niet…’
‘Heb je zin om vanavond bij mij thuis af te spreken?’

 Wauw. Hoewel Madelon zich al vaker heeft afgevraagd hoe Lucas zou wonen, zag ze deze nog niet aankomen. Toch hoeft ze over zijn vraag niet lang na te denken. De woorden van Lucas werken namelijk als zuurstof: haar gloeiende verlangens veranderen meteen in een onstuimige vlammenzee.

-‘Lijkt me leuk. Hoe laat?’
’19:00 uur. Trek je iets moois aan?’
-‘Doe ik. Tot vanavond. Waar woon je precies?’

Het adres wat Madelon van Lucas ontvangt is haar niet bekend. Ze voert het direct in op haar navigatieapp. Pas dan begrijpt ze waarom hij het steegje met de leuke clubs zo goed kent. Lucas blijkt in de wijk erachter te wonen, nog geen kilometer vanaf haar huis. Hooguit tien minuten fietsen.

Na haar avondeten stapt Madelon onder de douche, want ze wil fris en gladgeschoren bij Lucas aankomen. Als ze naakt voor haar kledingkast staat, schiet het verzoekje van Lucas haar ineens weer te binnen.
‘Iets moois, iets moois,’ mompelt Madelon, ‘wat bedoel je daar eigenlijk mee?’
Minutenlang bestudeert ze haar complete garderobe. Verreweg het meeste gooit ze gelijk aan de kant. Uiteindelijk kiest ze voor een rood kanten lingeriesetje met daaroverheen een effen zwart wikkeljurkje. Zodra Madelon het jurkje voor de spiegel vaststrikt en ziet hoe haar ranke taille geaccentueerd wordt, weet ze dat dit een schot in de roos is. Bij de voordeur stapt ze in haar favoriete halfhoge laarsjes. Ze zal hem eens flink gaan verrassen!

Stipt om zeven uur belt Madelon bij Lucas aan. Hij woont in een appartement op de bovenste etage van een driehoog huizencomplex. Aan weerszijden van zijn voordeur staan potten met prachtige planten, volop in bloei. Nieuwsgierig bekijkt ze de collectie.
‘Ze zijn niet half zo schitterend als dat jij bent. Poeh, wat zie je er mooi uit zeg.’ Lucas staat tegen de deurpost geleund. Hij kan zijn ogen amper van haar afhouden.
Madelon bloost ervan. ‘Mag ik binnenkomen?’ vraagt ze.
Onmiddellijk stapt Lucas achteruit. ‘Ja natuurlijk, sorry, kom erin. Ik ga je een rondleiding geven.’

De keurige entree blijkt een afspiegeling van de rest van het huis. De hal, de badkamer, het toilet, de slaapkamer, de keuken, overal ziet het er schoon en verzorgd uit.
‘Je hebt een fijn plekje hier,’ complimenteert Madelon. Lucas kijkt haar glimlachend aan. ‘Dank je. We zijn bijna rond. Hier is mijn woonkamer.’
Hij duwt de deur naar het laatste vertrek open.
Ook hier is het heel netjes, maar dat is niet hetgeen wat Madelon opvalt.
Het is de donkerharige man op de gigantische hoekbank die als eerste haar aandacht trekt.
Lucas stelt hem voor. ‘Dit is Stefan, een goede vriend van me.’

Beleefd als ze is, loopt Madelon op Stefan af en stelt zich aan hem voor. Dat ze eigenlijk wat teleurgesteld is, laat ze niet merken.
‘Ga zitten,’ zegt Lucas, ‘ik haal een paar biertjes voor ons.’
Madelon laat zich een meter bij Stefan vandaan in de bank zakken. Ze trekt de stof van haar jurk zover mogelijk over haar benen.
‘Ik begreep dat je net afgestudeerd bent. Welke opleiding deed je?’ vraagt Stefan.
Oké, een vriendelijk praatje om de tijd te doden, denkt Madelon.
‘Communicatie en Multimedia Design,’ antwoordt ze, ‘ken je het?’
Stefan glimlacht. ‘En of! Dat heb ik ook gedaan.’
Even kijkt Madelon hem ongelovig aan. ‘Ja, ja. Heb je ook les gehad van Aad?’
De ogen van Stefan worden groot. ‘Aad altijd te laat!’ giert hij, ‘ik was hem bijna vergeten!’
‘Nou ja!’ Madelon lacht hardop met hem mee.
Ineens is er volop gespreksstof, want allebei weten ze nog een aantal bijzonder grappige anekdotes.

‘Het ijs is gebroken geloof ik,’ grinnikt Lucas, terwijl hij drie biertjes op de salontafel zet.
Madelon knikt. ‘Je hebt een leuke vriend,’ besluit ze.
‘En een toffe vriendin,’ vult Stefan aan.
Lucas heft zijn flesje. ‘Daar proosten we op!’

Het klikt goed tussen de drie. De sfeer is gezellig en ontspannen.
‘Lusten jullie nog een biertje?’ vraagt Stefan, ‘ik haal wel.’
Zodra hij de kamer uit is, trekt Lucas Madelon naar zich toe. ‘Wat vind je van Stefan?’
Even kijkt ze Lucas niet-begrijpend aan. ‘Eh, een leuke gast, best knap ook. Hoezo?’
Lucas slaat zijn ogen neer. ‘Ik weet niet zeker of je het leuk gaat vinden. Misschien heb ik het verkeerd ingeschat.’
Nu begint er Madelon iets te dagen. Als dat het is, nou, dan wil ze wel. ‘Vertel,’ beveelt ze.
‘Ik heb Stefan gevraagd of hij mee wilde doen met jouw vijfde loodje,’ bekent Lucas, ‘maar ik wil niet dat je je verplicht of gedwongen voelt.’
Ja! Ze had gelijk! Wow!
‘Een triootje met jullie? Jemig, dat komt wel even onverwachts hoor.’ Madelon probeert zo timide mogelijk te klinken. Het werkt.
‘Oké sorry, dit was stom van me.’ Lucas kijkt haar schuldbewust aan. Pas dan ziet hij de ondeugende glinstering in haar ogen.
‘Ik vind het een hele lekkere verrassing,’ zegt Madelon. Ze kust hem zacht op zijn mond.
Lucas zoent haar teder terug. ‘Dat moet je nog maar afwachten.’
‘Mmmja.’ Madelon schuift dicht tegen hem aan. Ze duwt het puntje van haar tong een paar keer plagend tegen zijn lippen. Lucas heeft haar al snel te pakken en een lange, intieme zoen volgt.

‘Tjonge, ik kan jullie ook niet even alleen laten hè,’ klinkt het opeens gekscherend. Stefan staat met drie volle flesjes bier in zijn handen naar het schouwspel te kijken.
‘Dat hoeft ook niet,’ glimlacht Madelon, ‘ik hoor net dat je graag meedoet.’
Haar gevatte woorden zorgen voor een lichte blos op Stefans wangen, maar brengen hem allerminst van zijn stuk. Hij zet de koude drankjes op tafel. ‘Het idee van jouw bucketlist vind ik geweldig. Daar wil ik met genoegen bij helpen.’
‘Helaas kan dat niet zomaar,’ zegt Madelon liefjes, ‘heeft Lucas ook vertelt dat je goed moet kunnen zoenen?’
Stefan knikt. ‘Ik heb flink geoefend zelfs.’
Zonder het oogcontact te verbreken staat Madelon op en loopt naar hem toe. Als ze vlakbij is, zakt Stefan plotseling door zijn knieën. Voordat Madelon beseft wat er gebeurt, liggen zijn handen op haar billen en wordt ze hoog opgetild! In een reflex slaat ze haar armen en benen om hem heen.
‘Wow! Dat is onverwachts! Hoe…’ Verder komt Madelon niet, want Stefan snoert haar de mond met een kus. En wat voor één.
Met alleen zijn lippen weet hij haar al redelijk in vervoering te brengen, maar het is zijn ongelooflijk sensuele manier van tongzoenen waardoor Madelon tot in haar kruis verrast wordt.

‘Ik denk dat Stefan wel geslaagd is,’ zegt Lucas zachtjes. Hij staat inmiddels dicht achter Madelon en streelt haar rug.
Stefan laat haar voorzichtig los. ‘Ben ik dat?’
Madelon knikt. Langzaam trekt ze het koord van haar jurkje los. De gladde stof valt soepel open. ‘Ik wil nog veel meer van je voelen.’
Dan draait ze zich om naar Lucas. Het jurkje glijdt van haar schouders op de grond en onthult haar rode lingerie. ‘En van jou ook.’
De mannen staan ademloos naar Madelon te kijken. Lucas herpakt zich als eerste. ‘Wat een schitterend setje.’
‘Echt heel mooi,’ beaamt Stefan, ‘net als jij.’
Madelon gaat op een punt van de bank zitten. ‘Nu mogen jullie.’

Binnen een paar seconden hebben Lucas en Stefan zich van hun bovenkleding ontdaan.
‘Durven jullie direct helemaal naakt?’ vraagt Madelon.
Dat vinden de mannen geen enkel probleem. Twee stijve pikken van prima formaat worden vlot bevrijd uit strakke boxershorts.
Terwijl Lucas achter haar komt zitten, knielt Stefan voor haar op de grond. Alsof ze het samen afgesproken hebben.
Ineens liggen er vier handen op haar lichaam; twee op haar schouders en twee op haar bovenbenen. Madelon leunt tegen Lucas aan en strijkt met haar vingertoppen over Stefans ontblote borst en buik. ‘Jullie zijn prachtig,’ fluistert ze.
Stefan buigt zich naar haar toe. Hij zoent de welving van haar borsten, net boven het rode kant. Tegelijkertijd drukt Lucas zachte kusjes in haar nek en in haar hals.
‘Oh. Dit smaakt naar meer,’ kreunt Madelon.
Lucas duwt haar een klein stukje van zich af, opent de sluiting van haar beha en knikt Stefan toe.

Behoedzaam pakt Stefan de bandjes van Madelons schouders. Pas daarna bekijkt hij haar borsten. ‘Prachtig. Echt waar.’
‘Wil je me verwennen?’ vraagt ze.
‘Heel graag,’ antwoordt Stefan.

Madelon staat op van de bank, duwt haar slipje naar beneden en steekt haar middelvinger even diep in haar kletsnatte kutje. Tegelijkertijd wenkt ze Lucas dichterbij. Hij legt zijn handen op haar billen.
‘Ga maar zitten,’ fluistert Lucas, ‘ik houd je vast.’
Centimeter voor centimeter zakt Madelon over zijn inmiddels strakgespannen erectie.
‘Verdomme,’ gromt Lucas, ‘wat ben jij verschrikkelijk lekker.’

Dan wendt Madelon zich weer tot Stefan. Uitdagend trekt ze met het topje van haar middelvinger een vloeibaar spoor naar haar klitje. ‘Wil je me hier likken?’
‘Ik doe alles wat jij wilt,’ verzekert Stefan haar. Zijn stem klinkt schor.

Vrijwel direct cirkelt het puntje van Stefans tong meerdere malen rondom haar clitoris.
‘Fuck!’ kreunt Madelon.
Opeens duwt Stefan zijn tong ritmisch tegen haar klitje.
Madelon kan een kreet van genot niet onderdrukken. ‘Oh!’
Hij doet het nogmaals. ‘Lekker?’
‘Veel te lekker,’ kermt Madelon.
Het is alles bij elkaar. Lucas die haar zachtjes neukt, tegelijkertijd met zijn handen haar borsten streelt en af en toe speels in haar tepels knijpt.
En Stefan, die nu echt goed op dreef is. Hijgend ziet Madelon hoe hij zijn mond om haar klit plaatst. Wat is hij van plan?
Ineens herkent ze het intens geile gevoel. Stefan zuigt er zachtjes op. Of geeft hij toch steeds meer druk? Het kan Madelon niet meer schelen.
‘Ik hou, ik hou het, ik hou het niet, ik, ik, ik, ik ga komen!!’ Madelon brult het uit.
Hete stroompjes geil sijpelen langs haar benen.

‘Hoe denk je over je ultieme fantasie met twee mannen?’ informeert Lucas fluisterend.
Madelon komt overeind van de bank. De stoute blik in haar ogen is nog volop aanwezig.
‘Mmm. Twee pikken in mijn kutje. Als het zou kunnen lukken, dan is dat nu met jullie,’ glimlacht Madelon.
‘Ik doe mee,’ zegt Stefan resoluut.
Ze kust hem vol op zijn mond. ‘Dat hoopte ik al. Wil je op je rug op de bank gaan liggen?’

Madelon gaat schrijlings boven op hem zitten. Stefans erectie glijdt moeiteloos helemaal in haar. Dan knielt Lucas achter haar. Hij drukt zijn harde eikel voorzichtig tegen zowel de ingang van haar vagina als tegen de stijve pik van Stefan.
‘Duw maar door,’ fluistert Madelon, ‘ik ben kletsnat.’
Lucas kantelt zijn bekken en geeft druk. Stukje bij beetje vindt zijn penis een weg naar binnen. ‘Jemig, wat strak!’
‘Dit is geil,’ mompelt Stefan. Hij begint langzaam te stoten.
Als vanzelf gaat Lucas mee in zijn ritme.
Tussen hen in hapt Madelon naar adem. ‘Oh, dit voelt echt heel erg lekker. Twee heerlijke pikken die mij vullen!’

Zodra Madelon de erecties van de mannen voelt zwellen, laat ze zich van de bank op de grond zakken. Nu is zij aan zet. Ze pijpt haar minnaars om de beurt, totdat ze het beide nog maar nauwelijks houden.
Dan begint Madelon zichzelf uitnodigend te strelen. Eerst haar buik, vervolgens haar borsten en als laatste haar lippen.
‘Spuit maar over me heen,’ zegt ze zachtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.987 keer bekeken

Geschreven door

In het laatste deel van ‘De Bucketlist’ heeft Madelon de heetste vrijpartij die ze ooit heeft gehad. Maar gek genoeg niet omdat het met een spannende vreemde was, of met meerdere mensen… Nee, juist omdat het een sekssessie vól liefde en passie was…
10.987 keer bekeken