Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

17.860 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Kamer 211’

18 februari 2022,

geschreven door

Het weekend staat voor de deur, dus dat betekent een nieuw erotisch verhaal! Het verhaal van deze week is geschreven door Eline. ‘Kamer 211′ gaat over een vrouw die ’s avonds aan de bar zit in een hotel, waar ze erg veel aandacht krijgt van de andere gasten. Hoewel ze van plan is alleen terug te gaan naar haar kamer, is er één vrouw die haar wel een erg verleidelijk aanbod doet…

Geen zin om te lezen? ‘Kamer 211’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Kamer 211

Volledig suf gekletst zit ze daar na een lange dag op het congres. Helemaal alleen in het restaurant van een te duur hotel, in een stad ver weg van huis, ver weg van haar kinderen die nu thuis vast alleen maar snoep zitten te eten in plaats van groene groentes en vers fruit. Ze twijfelt of ze niet even naar huis moet bellen om te zeggen dat de kinderen hun tanden goed moeten poetsen voor het slapen gaan. Ze laat het gaan en neemt nog een slok van haar tweede wijn, of is dit het derde glas? Hoe dan ook, deze wijn smaakt naar meer.

Ze kijkt om zich heen in het restaurant, het ziet er echt top uit. Eigenlijk veel te top voor haar. Normaal komt ze in andere gelegenheden, eenvoudiger wellicht? Betaalbaarder? Ze ziet veel mannen in het restaurant, vast ook allemaal voor een congres ver weg van huis en hier en daar zit een stelletje of een andere vrouw alleen. Nu ze beter kijkt, ziet ze zelfs een man, met veel te veel gel in zijn haar, haar kant op staren. Kssst, denkt ze, laat me met rust. Ik wil nu gewoon even mijn chocoladetoetje opeten, nog een glas wijn drinken en straks op mijn kamer in een mooi en warm bad wegzinken met nog wat meer wijn. Dit is mijn avond. Dit toetje is trouwens echt lekker, denkt ze terwijl ze met haar tong wat chocolade van haar lippen aflikt. Puur genot, terwijl ze haar ogen laat rollen bij dit ultieme geluksmomentje. Misschien ga ik straks een Netflix serie kijken op mijn tablet, denk ze. Series genoeg, er is vast nog wel een Scandinavische crimi ofzo, of een zoete film vol liefde en geluk. En daarna ga ik met mijn Magic Wand in bed liggen, nu hoef ik tenminste niet bang te zijn dat dat harde gebrom en getril van dat ding de kinderen wakker maakt. En deze ontzettend dure, hoge laarzen moeten uit. Ze zijn echt wel heel mooi, maar ze doen echt ontzettend pijn aan haar voeten. Ze is sowieso tevreden over hoe ze eruit ziet. En dat gevoel heeft ze niet vaak de laatste jaren, maar vandaag is een goede dag. Of komt dat door het derde glas wijn? Of is het haar tweede glas? Wat zit die gel-man nou te kijken naar mij? denkt ze. Ken ik hem soms? En die man daar vlak achter zit ook al naar haar te staren, maar die heeft echt een foute kleur pak aan. Hoe verzint hij het? Welke kleur is het en waarom kijkt hij zo terug? En hoe laat is het? Hoe lang heb ik nog tot om acht uur restaurant dicht gaat met die corona-maatregelen? Ze heeft zoveel vragen in haar hoofd en maar weinig antwoorden. En dat doet mij vandaag he-le-maal niets, denkt ze geheel tegen haar natuur in.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…

 

Ik ga straks met mijn Magic Wand in bed liggen, nu hoef ik tenminste niet bang te zijn dat dat harde gebrom en getril van dat ding de kinderen wakker maakt.

Tot haar schrik ziet ze opeens één van die twee mannen haar kant op komen. “Hallo, ik gok dat wij twee veel delen op het moment”, zegt de man met een mooie glimlach. “Allebei ver van huis, allebei alleen en allebei zien we er erg goed uit. Haha. Mijn naam is Lars, wat is jouw naam?” Mijn hemel, dacht ze, hoeveel gel heeft hij in zijn haar? Wat ruikt hij lekker, wat heeft hij een mooie lach en hoe kom ik van hem af? Ze glimlacht terug en zegt “Laura. Vrienden noemen me Lau”. “Prachtige naam, Lautje. Zeg, ik vang je duidelijke signalen de hele tijd al wel op, het likken van je lippen bijvoorbeeld terwijl je naar mij staart en weet je, ik denk ook zo positief over jou”, zegt Lars. “Ik heb iets voor je. Alsjeblieft, ik zie je zo. Ik zal mijn kleren vast uit doen en het licht ook, dan kun je er zo bij komen liggen.” Hij knipoogt en hij legt wat op haar tafel. Hij draait zich om en loopt weg naar de liften toe. Ze kijkt wat ze heeft gekregen en ziet een pasje voor een hotelkamer. Nummer 211. Verbouwereerd kijkt ze naar haar hand waar het pasje in ligt. Het duurt even tot ze beseft dat die Lars met zijn gelhoofd denkt dat ze nu naar zijn kamer komt. En wat zei hij nou over zijn kleren? Ze moet er om glimlachen en buigt zich weer over haar dessert. Zo lekker, denkt ze. Een mens kan nooit teveel chocolade eten. Helaas denken haar heupen daar anders over.

“Hoi, mag ik even bij je komen zitten?” hoort ze dan opeens. Ze schrikt, verslikt zich en kijkt in het gezicht van de man in het foute-kleur pak. Zijn gezicht is iets te dichtbij, maar wauw, wat zijn ogen mooi van dichtbij. Hij gaat zitten. Zwijgend en nieuwsgierig starend kijkt ze hem aan en probeert de kleur van het pak te bepalen. Ze komt er niet uit. “Lijkt het je leuk om de avond samen door te brengen? Ik heb geen zin om mij de hele avond te vervelen op mijn kamer nu zo alles dicht gaat hier en ik zag je een paar keer gelukzalig mijn kant op kijken.” Je verpest mijn toetje, man, denkt ze. “Bas is de naam, maar jij mag ook gewoon je of jij zeggen hoor.” Laura neemt de laatste hap van haar toetje, glimlacht en zegt: “Aangenaam. Lautje”.

“Ik weet het niet hoor”, probeert ze hem tactvol af te wimpelen. “Och, kom op”, zegt Bas, “we zijn allebei ver van huis, mijn vrouwtje zit thuis, zij zit nu de jus in de bloemkool te gieten, dus die weet van niets. En ik ben wel in voor wat avontuur, anders is het leven zo saai. Ja, toch? En met de corona is alles maar dicht en saai.”

“Dus jij houdt van avontuur? Jij durft wel iets geks te doen?” vraagt ze en kijkt in zijn ongelofelijk mooie ogen. “Ik zelf hou heel veel van spontane avonturen. Het kan mij niet spannend genoeg zijn. Dus, Bas, mooie jongen met je te mooie ogen, luister. Ik ga zo naar mijn kamer, ik doe mijn kleren uit en ik ga in mijn bed liggen in het donker. Hier is mijn tweede deurpas van mijn hotelkamer. Kom over tien minuten naar mijn kamer, doe je kleren uit en stap zwijgend bij mij in bed. Onthouden hè? Stap zwijgend mijn bed in. Maar dit moet je alleen doen alleen als je lef hebt hè”, zegt ze terwijl ze hem deurpas 211 geeft, hem haar liefste knipoog geeft, opstaat en het restaurant uitloopt.

“Hier is mijn tweede deurpas van mijn hotelkamer. Kom over tien minuten naar mijn kamer, doe je kleren uit en stap zwijgend bij mij in bed.”

Nu eerst wat te drinken, denkt ze, en ze gaat in bar van het hotel aan de achterkant van de bar zitten. “Mag ik een rode wijn?” vraagt ze aan de barman. “En mag ik jou feliciteren met je ontzettend goede grap?” hoort ze achter zich. Ze draait zich om en kijkt in de donkere, lachende ogen van een dame die ze vaag herkent uit het restaurant. “Hoi, ik ben Charlotte en dit is mijn vriend Frank. Mogen we met je toosten op deze mooie dag?” Laura kijkt van Charlotte naar Frank en is gelijk een beetje jaloers. Jaloers dat ze er niet uit ziet zoals Charlotte. “Hoi, ik ben Laura”, hoort ze zichzelf zeggen. Charlotte komt naast haar zitten en ze hoort Frank een fles champagne bestellen. Charlotte vertelt dat ze een paar dagen weg zijn met zijn tweeën en dat ze de hele dag hebben geslenterd door de stad. En dan zegt de dame met de donkere ogen: “We zagen en hoorden wat je net deed bij die twee mannen. Dat is de beste grap die ik dit jaar mee heb mogen maken. Geniaal.” “Dank je wel”, zegt Laura terwijl ze de champagne opdrinkt. Wow, dit is ook te lekker. Ze wordt licht in haar hoofd. “Dus jij houdt van avontuur?” zegt Charlotte, die losjes haar hand op het bovenbeen van Laura legt. “Het kan jou niet spannend genoeg zijn?” vraagt Frank, terwijl hij Laura aanstaart met ondeugende ogen. Ze heeft geen idee wat ze nu moet zeggen. De vreemde hand op haar been voelt niet raar, maar warm, de anderhalve-meter-afstand die ze normaal braaf toepast, lijkt even niet meer zo belangrijk. Ze zegt: “Ja, het kan mij inderdaad niet spannend genoeg zijn” met een brede grijns. Dat dat onzin is zal het stel wel duidelijk zijn toch? In de afgelopen maanden is haar niets spannenders overkomen dan toen pas het kattenvoer op was en de winkels al dicht waren. Toen heeft de kat salami gekregen.

“Dan kan dit een leuke avond worden”, zegt Charlotte terwijl ze de glazen nog eens vult. “Wat heb jij waanzinnige mooie laarzen aan trouwens. Die wil ik ook. Zitten ze lekker?” “Ze zitten vreselijk”, zegt Laura, “en ik wil ze uitdoen.” De barman komt naar ze toe en zegt: “We gaan sluiten mensen. Corona-regeltjes hè”, terwijl hij naar de klok wijst waarop het bijna acht uur is. “Het is nog zo vroeg”, zegt Charlotte teleurgesteld. “Vind je het leuk om mee te gaan naar onze suite?” hoort ze Charlotte vragen terwijl ze ziet hoe Charlotte haar glas leeg drinkt en met haar slanke vingers in het glas nog een druppel champagne weet te vinden, die ze vervolgens met haar tong aflikt. Terwijl ze haar vinger aflikt, staart ze diep in de ogen van Laura. Wat is hier aan het gebeuren? Wat heeft dit stel in hun hoofd?

“Vind je het leuk om mee te gaan naar onze suite?” hoort ze Charlotte vragen.

Charlotte buigt zich naar haar toe, raakt met haar volle zachte lippen bijna haar oren aan en fluistert zacht en vrolijk: “Kom, ga mee. Je bent te leuk. Frank gaat niet meedoen hoor, die mag alleen maar toekijken.” Ze voelt dat haar hand wordt vastgepakt en dat haar hoofd alle kanten op gaat nu. Ze moet nu zeggen dat ze naar haar eigen kamer gaat en dat ze in bad moet met Netflix en wijn en dat dat echt moet, maar haar lichaam luistert niet meer naar haar hoofd en hand in hand lopen ze naar de lift. Haar hart bonst in haar keel, ze heeft het warm en weet niet goed wat ze moet zeggen. In de lift kijken Charlotte en Frank haar lachend aan en de hand in haar hand voelt fijn aan. Wil ik dit echt? vraagt Laura zich af. Wil. Ik. Dit. Echt?

Als de deur van de suite opengaat, valt de enorme ruimte Laura gelijk op. “Ik ga douchen”, zegt Frank plompverloren en hij verdwijnt een deur in. “Wat een mooie kamer is dit, veel mooier dan die…”, maar voordat Laura haar zin af kan maken, voelt ze Charlottes lippen op die van haar. Ze voelt hoe zacht haar lippen zijn, hoe lekker Laura ruikt en hoe de warme golven door haar lichaam gaan. Ze voelt Charlottes handen op haar billen, ze voelt Charlottes lichaam tegen dat van haar. De vraag of ze dit echt wil, beantwoordt ze voor zichzelf door het hoofd van Charlotte stevig vast te pakken en haar eigen mond iets te openen zodat haar tong op zoek kan gaan naar die van Charlotte. Als de tongen elkaar hongerig vinden, gaat er een siddering door haar lichaam.

Innig zoenend lopen ze verder de suite in en laten zich vallen op een grote witte bank. “Jij bent van mij vanavond”, hoort ze Charlotte hees zeggen, terwijl ze met een handige beweging haar jurkje los maakt en die direct op de grond glijdt. Dat hun tongen elkaar daarna direct weer opzoeken, lijkt alleen maar logisch. Laura voelt hoe haar lichaam hunkert naar de aanrakingen van deze dame. Ze wil Charlottes handen op haar naakte lichaam voelen. Wanhopig probeert ze met een hand de rits van haar laars los te maken, die krengen moeten uit. Nu. Als ze naar beneden kijkt om de laars open te maken, ziet ze opeens dat Frank in de stoel naast hun is gaan zitten. Naakt. Hij was dus niet gaan douchen. Hij kijkt haar doordringend aan en ze ziet dat hij zich aan het aftrekken is. Ze ziet hoe zijn hand zijn forse erectie heel langzaam aftrekt en ze kan onmogelijk meer stoppen met kijken. Ze is thuis wel wat gewend, maar dit is een nog forser uitgevallen geval. Ze heeft zin om haar lippen om die grote pik te sluiten. Ze heeft zin om met haar tong over die glanzende eikel te glijden. “Ik zie je hongerig naar hem staren”, zegt Charlotte, “maar Frank heeft pech, die mag niet mee doen. Hij heeft straf. Kom, we gaan in bad.”

“Laura voelt hoe haar lichaam hunkert naar de aanrakingen van deze dame. Ze wil Charlottes handen op haar naakte lichaam voelen.”

Verbaasd loopt ze achter Charlotte aan de badkamer in. “Waarom heeft hij straf?” vraagt ze. “Nee joh”, glimlacht Charlotte, “Frank gaat zo meedoen hoor, no worries, maar hij gunt mij altijd eerst ons bezoek voor mijzelf. Komt helemaal goed met hem straks, jullie hoeven je geen zorgen te maken. Ik deel graag”, hoort ze Charlotte antwoorden met een grote glimlach. Ze kijkt bewonderend naar Charlottes tatoeage in haar zij. ‘No rain, no flowers’ staat er in sierlijke letters. “Mooie tattoo” zegt ze, Charlotte kijkt haar aan en zegt, “Aan de andere kant staat er nog 1 en ze draait zich om. ‘Today is the tomorrow I worried about yesterday’ staat er in dezelfde sierlijke letters. “Prachtig zijn ze”, zegt ze terwijl ze kijkt naar hoe Charlotte het bad vol water laat lopen en een flesje leeg giet in het bad. “Ik wil schuim en ik wil jou”, zegt Charlotte en ze helpt Laura met haar laarzen.

Als ze beide naakt zijn, kijken ze elkaar een paar seconden hongerig aan. Dan vinden hun lippen elkaar weer, en in een flits kroelen hun tongen weer met elkaar. “Ik wil je overal proeven”, gromt Charlotte en ze zakt op haar knieën. Laura voelt de tong van Charlotte langs haar schaamlippen en een golf gaat door haar lichaam heen als Charlottes tong haar klit raakt. Ze pakt Charlottes hoofd vast met haar handen, duwt haar hoofd dichter tegen zich aan en een kreun ontsnapt uit haar mond. Jezus, wat is dit geil. Dit mag eeuwig duren.

Maar Charlotte stopt toch opeens en stapt het halfvolle bad in. “Kom, wat sta je daar nog, kom in bad”. Laura stapt direct in bad, iets in Charlotte doet haar onmiddellijk laten luisteren naar alles wat ze zegt. Het warme water voelt zalig en ze nestelt zich tussen de benen en armen van Charlotte met de rug naar haar toe. Ze draait haar hoofd en ze zoenen passievol verder. Charlottes handen glijden over Laura’s voorkant en haar gedachten dwalen heel even af naar de tijd dat ze studeerde en dat ze een onrustig, maar spannend seksleven had. Meerdere vriendjes, meerdere vriendinnetjes, dwars door elkaar heen. Nu was haar seksleven anders, rustiger. De seks met haar vriend was heerlijk en vertrouwd, ze wisten precies wat de ander lekker vond. Maar door deze dame kreeg Laura toch even het gevoel dat ze wat heeft gemist de laatste jaren.

“Het warme water voelt zalig en ze nestelt zich tussen de benen en armen van Charlotte met de rug naar haar toe. Ze draait haar hoofd en ze zoenen passievol verder.”

“Ik ga je zo vastbinden”, fluistert Charlotte in haar oor, terwijl Charlottes vingers naar beneden zijn gegleden en langzaam langs haar klit gaan. “Ik ga je vastbinden op bed met een blinddoek om. Dit gaat een nacht worden die je nooit meer gaat vergeten.” Laura kijkt in Charlottes ogen en het komt niet eens in haar op om te zeggen dat ze niet zo van de bondage is.

“Blijf jij even lekker in bad liggen”, zegt Charlotte, “ik ben zo terug.” Ze staat op en stapt soepel uit bad en loopt naakt de badkamer uit, de deur valt achter haar dicht. Laura’s hoofd gaat alle kanten op, ze strekt haar benen en gaat languit liggen in dit bad op pootjes. Het bad thuis is toch eigenlijk net te kort, in ieder geval te klein om er met zijn tweeën in te kunnen. Haar gedachten stuiteren alle kanten op, maar ze kan zich niet goed focussen, ze voelt zich een tikje onrustig. En opgewonden. Ze laat de vingers van haar rechterhand naar beneden glijden en al snel geniet ze met dichte ogen van haar vingers die spelen met haar klit. Op de achtergrond hoort ze Charlotte praten, maar ze kan niet verstaan wat er gezegd wordt.

Als Charlotte terug komt, geeft ze Laura haar mooiste lach, kijkt lachend naar haar wat ze aan het doen is en zegt: “Oh, jij ligt je niet vervelen zie ik.” En ze stapt weer in bad. “Nu wil ik even genieten”, zegt ze. Ze gaat rechtop op haar knieën in bad zitten met haar buik richting Laura. Laura buigt zich wat voorover en steekt voorzichtig de punt van haar tong langs de schaamlippen van Charlotte. Het voelt warm, het voelt lekker en de smaak is heerlijk zoet. Lastig te beschrijven, maar ze steekt haar tong dieper naar binnen terwijl haar vingers weer langs haar eigen klit glijden. Golven geilheid klotsen nu echt door haar lichaam, een vreemde vrouw zo te proeven terwijl haar vingers zo bezig zijn. Net als Laura wat last van haar nek krijgt in deze vreemde houding, staat Charlotte op en zegt: “We gaan het bad uit”. Het irriteert Laura ineens dat Charlotte niet iets vraagt maar alleen maar dingen opdraagt. Maar irritant genoeg is ze niet in staat om weerstand te bieden tegen deze vrouw. Naast het bad droogt Charlotte haar af met een te grote handdoek en dan pakt ze Laura’s hand om haar aan de hand mee te nemen.

“Laura buigt zich wat voorover en steekt voorzichtig de punt van haar tong langs de schaamlippen van Charlotte. Het voelt warm, het voelt lekker en de smaak is heerlijk zoet.”

Ze lopen de badkamer uit, de suite in en Laura ziet dat de kamer nu leeg is en dat er nog maar één schemerlamp brandt naast het bed. Op dat bed ligt nu een blinddoek en ze ziet vier leren armbanden liggen. Uit elke armband loopt een touw naar de onderkant van het bed… “Kom, ga liggen, ga liggen op je rug.” Ze doet het gewoon en voelt dat Charlotte banden om haar enkels doet. Ze voelt dat haar benen gespreid worden doordat de touwen die verdwijnen onder het bed aangetrokken worden. Hetzelfde doet Charlotte met haar polsen en zo ligt Laura even later als een zeester op het bed. Ze kijkt vragend naar Charlotte, deze zegt: “Frank is even weg, hij komt zo terug met een verassing. En jij krijgt deze op je ogen.” Ze doet de blinddoek om Laura’s ogen. Als je iets niet wil zeg je “Badkuip”, dat is het safe word, oké? Laura knikt.

Het was al schemerig in de kamer, maar nu ziet ze niets meer, alleen een heel klein streepje licht. Ik weet niet wat ik hiervan vind, denkt Laura maar als ze Charlottes tong tussen haar benen voelt tegen haar klit aan en vingers die in en uit haar glijden, vergeet ze alles en ervaart ze een vuur in haar lichaam die ze niet herkent. Charlotte stopt weer plotseling en heel anders dan de stoere rol die ze de hele avond al opvoert vraagt ze zorgzaam of alles goed is en of Laura wel geniet. “En of ik geniet, ga alsjeblieft door”, Smeekt Laura.

Een van Charlottes vinger glijdt ook langzaam in en uit haar anus en ze voelt een orgasme aankomen. Ze probeert haar lichaam te laten kronkelen, maar ze kan geen kant op, ze ligt echt muurvast. Ze voelt opeens Charlottes lichaam omhoog glijden. Heel even snapt ze niet wat Charlotte doet maar dan voelt ze en proeft ze Charlottes schaamlippen tegen haar mond aan. Damn, ze is op mij gaan zitten, denk ze. Ze voelt haar knieën langs haar oren, haar hoofd ligt nu helemaal vast, ze hoort niets meer. Met haar tong maakt ze lange halen over Charlottes klit. Zo zoet, zo lekker. Ze likt en ze likt en laat haar tong minuten lang rondjes draaien. Ze voelt Charlottes lichaam onrustig heen en weer glijden tot dat dat over gaat in schokken. Charlottes handen pakken haar hoofd nu vast terwijl ze trillend op haar zit. Dan voelt ze Charlotte opstaan. “Dat was een lekker orgasme”, hoort ze haar zeggen en dan hoort Laura dat ze vraagt: “Wat vond je van de show Frank?”

Frank? Laura’s hart slaat drie keer over. Ik dacht dat hij weg was gegaan! Veel tijd krijgt ze niet, want ze voelt een lichaam naast dat van haar komen. “Mag ik meedoen?” Hoort ze de diepe stem van Frank, vlak bij haar oor. Ze twijfelt geen seconde. Vanaf het moment dat ze zijn glimmende eikel zag toen hij hij zichzelf aftrok, wilde ze hem al voelen. “Graag”, gimlacht ze.

“Kom, laat me je tong proeven”, hoort ze de mannenstem zeggen. “Ik wil mijn vrouw’s vocht proeven van jouw tong.” En een sterke mannenmond drukt zijn lippen op die van haar, haar lichaam begint vanbinnen een orkaan te lijken, het orgasme is niet ver weg meer, ze opent haar mond en laat de hongerige tong in haar mond. Ze voelt de man haar lichaam strelen, steviger dan ze thuis gewend is, maar ze is nu zover dat ze geniet van elke aanraking.
Dan voelt ze de warme, zachte lippen van Charlotte terwijl Frank met haar andere borst speelt. Terwijl ze Franks vingers nog steeds langs haar opgezwollen klitje voelt glijden. En dan als een storm, voelt ze dat ze opeens klaarkomt. Haar hele lichaam verdwijnt in een grote golf die door haar heen spoelt. Doordat ze vast ligt heeft ze geen controle over haar armen en benen en dit geeft een vreemde sensatie op dit moment. Ze kan alleen maar liggen en het orgasme uit laten razen. Haar lichaam schokt lang door.

“Laura voelt hoe haar lichaam hunkert naar de aanrakingen van deze dame. Ze wil Charlottes handen op haar naakte lichaam voelen.”

Ze is drijfnat, ze voelt zich volledig gevuld als hij in en uit haar glijdt. “Je bent verrukkelijk”, zegt de stem van Frank terwijl hij haar heupen stevig vast pakt en nog even extra hard stoot voor hij uit haar glijdt. Voor ze alles goed beseft voelt ze Franks lichaam draaien en voelt ze een warme eikel tegen haar lippen aan komen, ze opent haar mond om haar lippen om deze bijzonder grote pik te sluiten. Ze glijdt met haar tong over die glanzende eikel en proeft wat voorvocht. Ze voelt Franks handen om haar hoofd nu. Met volle mond kreunt en gromt ze na een lange minuut: “Maak me los” en ze hoort Charlotte lachen. “Komt goed, lief”, hoort ze haar zeggen en eerst worden haar voeten losgemaakt en direct daarna haar handen. Ze gebruikt haar handen om Frank zijn ballen te masseren terwijl ze hem diep in haar mond neemt. Als Frank met een diepe, lage kreun klaarkomt kijkt Laura naar Charlotte. Zij zit tevreden op een stoel en fluistert “Ik denk dat jij in kamer 211 niet zo veel plezier had beleefd als hier.”

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

38.652 keer bekeken

Geschreven door

Wij waren erg verheugd om een verhaal binnen te krijgen van Izzy van der Horst, blogger van beroep! Onlangs hebben we nog een recensie van haar eerste boek ‘Hoogspanning’ geplaatst. We zijn erg blij dat ze speciaal voor ons nog een erotisch verhaal h…
38.652 keer bekeken