Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

erotisch verhaal

Erotisch verhaal – ‘Heet saunaweekend – deel 2’

15 maart 2024,

geschreven door

Vandaag hebben we deel 2 van het erotisch verhaal van F. van Dijk voor jullie! In dit deel gaat het verhaal weer verder waar het gebleven was. Tijdens het ontbijt komen ze het stel tegen dat ze de avond daarvoor hebben ontmoet. Ze spreken af in de sauna en het wordt al snel duidelijk dat dit weekend nog een opwindend staartje krijgt…

Heb je deel 1 nog niet gelezen? Je vind hem hier!

Heet saunaweekend - deel 2

De volgende morgen voel ik een warme hand over m’n voorhoofd. “Goeiemorgen, geile schoonheid.” En ik krijg een kus. Zo lief. Ik snuggle helemaal tegen hem aan en we knuffelen even terwijl ik voel dat ie een ODOL krijgt.

“Sorry hè”, zegt ie met pret in z’n stem. “Das de ochtend”.

“Ja ja”, zeg ik. “Daar kan ik je wel even vanaf helpen hoor.”

“Oh ja?” vraagt hij. “Wat ga je doen dan?” Ik draai om en duw m’n billen tegen hem aan en zoek met m’n hand zijn pik op. Ik maak m’n kutje en zijn pik nat en laat zijn harde lul zo tussen m’n dijen glijden. Ik buk wat naar voren en na een paar keer heen en weer glijdt hij zo naar binnen. M’n kutje is nog zo gevoelig dat ik meteen samenknijp op zijn pik. Zachtjes maar stevig stoot hij terwijl hij m’n schouders vasthoudt. Deze keer kan hij het niet zo lang volhouden en is hij na een paar minuten klaar. Hij trekt op tijd uit me en spuit op z’n buik. Ik geef hem een handdoekje om z’n zaad af te vegen en zeg: “Ontbijtje doen?”

Als we eenmaal -nog steeds geil, maar met de druk van de ketel- naar de ontbijtzaal lopen, ziet Mitchel een bekend gezicht.

“Hey kerel, lekker geslapen?” horen we ineens. We kijken om en het is de bovenbuurman met een grote glimlach. Hij knipoogt naar mij en ik geef hem een hand en m’n naam. Hij stelt zich ook voor en zegt: “Mijn vrouw zit daar al, zin om erbij te komen zitten?” Uh, ja waarom niet? Laten we maar meteen kennismaken dan. We halen ons ontbijtje en worden door vier hele nieuwsgierige oogjes verwelkomd aan tafel. Al snel merken we dat deze mensen redelijk gelijkgestemd zijn. Stoute opmerkingen en meteen de vraag: “Leuke avond gehad?”

“Misschien kan je beter een espresso nemen na zo’n avond.” Wij kijken elkaar een beetje beschaamd aan en vragen: “Hebben jullie wat gehoord dan?” Waarop ze glimlachen en zeggen: “Ja, als je de deur van het balkon open laat, kan iedereen meegenieten, hè!” Oooooh, de deur! Het was zo lekker buiten dat we de deur van het terras zijn vergeten. Deze mensen hebben een hele luistershow gehad. Ik kijk haar aan en zij zegt: “Wij vonden het wel leuk hoor. Hebben ervan genoten. Niet zoveel als jullie denk ik, maar was wel heel inspirerend hoor. Dat wordt een lekker relaxt dagje sauna.” We hebben al snel een leuke klik. Ik merk dat zij wel wat zoekerig is naar hoe wij erin staan. Hij ook, maar hij houdt zich respectvol op de achtergrond.

We spreken na het eten af om even de spullen te halen voor de sauna en dan zien we elkaar daar wel. We willen wel even genieten van de sauna’s en treffen elkaar wel in het zwembad ofzo. Op de kamer overleggen we even wat we oké vinden, maar we hebben al zo’n geile hete nacht samen gehad dat we eigenlijk wel open staan voor een nieuw avontuur. Hoe vaak maak je dit nou ten slotte mee? Mitchel geeft aan dat ie nog steeds heel geil is en ik geef dat ook toe. We gaan lekker elkaar teasen vandaag en verder gedragen we ons voor zover dat wenselijk is. Braaf… of zoiets.

"Op de kamer overleggen we even wat we oké vinden, maar we hebben al zo'n geile hete nacht samen gehad dat we eigenlijk wel openstaan voor een nieuw avontuur."

Giechelig en toch een beetje gespannen staan we in de kleedkamer en nemen we onze handdoeken mee naar de sauna. We zien het stel nog nergens, maar dat zou dan meer een bonus zijn dan een verwachting. We doen wat sauna rondes, chillen wat in het bad en besluiten buiten te willen lunchen. Als we wat hebben gegeten, zien we onze nieuwsgierige bovenburen samen naar een hottub lopen die achterin het saunaterrein te vinden is. Wij hoeven alleen maar elkaar aan te kijken en weten al wat de volgende keuze gaat zijn: de hottub.

We lopen die kant op en ze zien ons al aan komen lopen. Ze zwaaien enthousiast en we hangen onze handdoeken op. Ik let op hun reacties als Mitchel naakt het bad instapt… Hihi, goedgekeurd. Ook een goedkeurende blik van beiden naar mij, dus dit kan interessant worden. Ik besluit naast haar te gaan zitten en we bubbelen even lekker een poosje. Dan valt de bubbel uit en schiet ik omhoog om op het knopje te drukken. Als ik terug ga zitten voel ik een handje waar mijn hand komt. Ik kijk haar aan en ze kijkt een beetje beschaamd omlaag, maar lacht wel stout. Ik zeg zachtjes: “Lekker zacht, weer eens wat anders dan die grote mannenklauwen.” Ze kijkt me opgelucht aan.

“Fijn?” vraagt ze.

“M-hm”, zeg ik. En we zijn aan.

We voelen onder water tussen de bubbels door voorzichtig aan elkaars benen en handen. Die mannen hebben het allang door en genieten van het aangezicht. Hoe wij elkaar een beetje aftasten. Wildvreemde vrouwen die elkaar ontdekken in een jacuzzi in de sauna. Lekker hoor.

“Mag ik wat vragen?”, zegt ze.

“Tuurlijk.”

“Heb jij ervaring met vrouwen?” Ik glimlach en voordat ik wat kan zeggen zegt ze: “Oké, wil je het me leren?” Mijn ogen stonden al op geil, maar worden nu nog groter. Wauw, wat een geil wijf dit. “Zeker”, zeg ik. “Graag zelfs. Hier?” We kijken om ons heen en zien niet veel mensen. De meesten liggen op een bedje in de zon met de ogen dicht en we zien geen camera’s. En er is redelijk wat bebossing rond de hottub. Ik geef een kusje op haar schouder en ze kijkt me aan. En dan beginnen we te zoenen.

Tongen verstrengelen met elkaar en we horen de mannen hun kelen schrapen. We kijken giechelend op en vragen speels: “Wat is er, jongens?” Mitchel is al wel wat gewend van mij dus die zegt: “Zo krijg ik geen rust, hè? Ben wéér hard!” Waarop de andere man zegt: “Ik ben blij dat ik niet de enige ben!” We moeten erom lachen, maar schuiven samen tussen de mannen in. Kunnen ze ook een beetje meegenieten en voelen. Ik vraag wat er oké is en ze zegt dat ze gewoon gaan zien wat er gebeurt. “Wij dames is oké. Of ik het oké vind dat de mannen ook meedoen met ons, moeten we even kijken en ervaren. Maar ik laat het wel weten.” Ik geef aan dat het oké is, wat ze dan ook beslist. Mitch en ik hebben het toch wel geil samen en zij maken het nog spannender, dus ik zeg: “Oké, we zien wel.” En we zoenen lekker verder.

"We schuiven samen tussen de mannen in. Kunnen ze ook een beetje meegenieten en voelen."

Ik voel allerlei handen over m’n benen en borsten. We moeten wel voorzichtig doen, want er lopen natuurlijk wel gewoon andere mensen rond. Maar dat maakt het juist spannend. Ik voel aan haar borsten en merk dat ze heel geil is, want ze heeft knoepertharde tepels. In warm water zegt dat wat, hè? Ik vraag of ik haar kutje mag strelen. Ze kijkt haar man aan en die knikt glimlachend ja. “Oké”, zegt ze voorzichtig. En ook daar merk ik dat ze heel opgewonden is. Haar poesje voelt opgezwollen en is glad van het kutnat tussen de lipjes. Ik wrijf een beetje over haar clitje en ze legt haar hoofd op de arm van haar man die achter haar ligt. Ik voel zijn andere hand op de mijne om te voelen wat ik doe. Mitchels hand vindt ondertussen zijn weg op haar onderrug en de ander gebruikt hij om mij te betasten.

“Wat zijn we toch lekker stout en geil bezig, jongens”, zeg ik. Ze houdt haar ogen dicht en beantwoordt me alleen maar met: “M-hm.” Dan zien we mensen aankomen en moeten we ons avontuur elders voortzetten.

Tijd om poppenkast te spelen, maar de geilheid is van onze gezichten af te lezen.

Wij dames kunnen eruit, maar de mannen blijven nog even zitten om te ontspannen.

“Gaan jullie maar naar die sauna daar, dan komen wij zo wel.” Oké… Even later zien we de mannen aanlopen en genieten we even stilzwijgend van de sauna. We kijken elkaar continu aan zonder iets te laten merken aan de andere saunabezoekers. Lippen worden gelikt. Handen wrijven over lichamen om het zweet weg te vegen. Iedereen is zichzelf een beetje aan het betasten.

Als we weer met z’n vieren over zijn, schieten we in de lach. Ik wil de stoute schoenen aantrekken en zien waar de grens ligt. Het is nu of nooit. Ik sta op, sein naar de mannen dat ze moeten opletten dat er niemand aankomt en ik draai me om, waar deze heerlijke dame was gaan liggen. Eén knie omhoog en één been lang, en ik duik er zo tussen met m’n tong. Ik zoek haar clitje en ze pakt meteen m’n hoofd vast en kreunt. Wauw, dit is geil. Een paar likjes met een stevige tong en ik hoor iemand de keel schrapen. Dat is het teken. Ik stop en ga weer braaf op m’n handdoek zitten. Precies op tijd. Er komt iemand binnen. Ik kijk achter me om en zie dat zij met een grote stoute glimlach met d’r ogen dicht ligt na te genieten. Ik leg m’n arm op haar bankje, tegen haar aan en ze pakt meteen m’n knot vast, trekt er zachtjes maar stevig aan en zucht een keer diep. Dat was lekker.

De mannen lopen de sauna uit, met hun handdoeken voor hun harde piemels. Het wordt ze te heet. Even later zoeken we de mannen op die zichzelf maar in het dompelbad hebben laten zakken. Even afkoelen… We besluiten wat te gaan drinken om elkaar even beter te leren kennen. Wij vertellen wie wij zijn en wat onze connectie is. Ze zijn eerst verbaasd, maar appreciëren onze eerlijkheid en openheid.

"Ik wil de stoute schoenen aantrekken en zien waar de grens ligt. Het is nu of nooit."

Het heeft ze wel nóg benieuwder gemaakt naar ons. En ze wilde ook wel weten wat we allemaal hadden uitgespookt in ons appartement gisteravond. Ik word er weer een beetje teaserig van naar Mitch en heb zin om weer even aan hem te zitten. En hij aan mij.

“Zullen we even het zwembad ingaan?” Het is niet zo druk, dus we zien onze kans om even lekker speels te badderen. Het stel zien we even later pas het grote bad instappen en ze vertellen dat ze het niet meer hielden. Ze waren even de stoomsauna ingegaan en hadden elkaar ook even verwend. Lekker hoor, al die seksuele geile lustige vibes.

Terwijl Mitch zich op een bankje heeft laten zakken in het zwembad, drijf ik op m’n rug voor hem. Ik beweeg wat met m’n benen en m’n tepels steken boven het water uit. We zijn heerlijk aan het ontspannen, terwijl Mitch lekker kan genieten van het uitzicht dat ik hem bied.

De anderen ook trouwens; die spieken gewillig mee van de andere kant van het zwembad. Mitch zegt: “Je hebt ‘t weer voor mekaar, hoor.” En ik draai me snel om. Daar is m’n grote vriend; trots en stevig voor m’n neus. Ik kijk hem stout aan en drijf dichter naar hem toe, net met m’n pretoogjes boven het waterpeil.  “Duw hem eens boven water”, zeg ik en ik geef hem een stout likje. “Ik zou er het liefst op komen zitten”, zeg ik en hij reageert geen seconde te laat. Hij trekt me meteen wijdbeens op zijn schoot. Ik kijk een beetje nerveus om me heen, maar ik laat me eventjes over hem heen zakken. Door het water schok ik een beetje over zijn pik. Whoooo, wat is hij toch lekker hard en groot. Ik moet wel stil blijven zitten, anders klotst het, maar ik wieg zachtjes naar voor en achter en ik kan hem met m’n spieren van binnen teasen. En lekker dat hij het vindt.

“Mmm, hou eens op jij. Subiet kom ik weer…”

“Oké, oké, ik stop al.”

Met een kinderachtige pruillip schuif ik van hem af en ga terug op zijn schoot zitten, met zijn enorme harde unit voor mijn kutje. Ik leun naar voren om hem klem te zetten tussen onze lichamen en kus Mitchel. Ik bijt op z’n lip en merk dat nu híj een beetje nerveus rondkijkt. Lachend zegt hij zachtjes: “Gekkenhuis, jij… lekker ding. Zullen we ook even de stoomsauna ingaan?” Dat laat ik me geen twee keer zeggen en dat ziet hij aan m’n blije oogjes.

“Kom op dan.” We maken aanstalten om uit het bad te stappen.

“Plannen?” horen we van de andere kant van het bad. Het stel is duidelijk geïnteresseerd om mee te gaan.

“Wij gaan eventjes stoom doen opblazen”, grap ik.

“Mogen we mee?” zegt de man. “Mogen we kijken?”

Mitchel en ik kijken elkaar even aan en hij trekt z’n wenkbrauwen en schouders op.

Hij lacht. “Best. Kom maar mee.”

“Wij gaan eventjes stoom doen opblazen”, grap ik. “Mogen we mee?” zegt de man. “Mogen we kijken?”

We lopen naar de stoomruimte en zien geen slippertjes staan. Dat is een goed teken; geen anderen in de sauna. We gaan zitten in het meest bestoomde hoekje, een beetje achter een muurtje. Mocht er iemand binnen komen, zitten we in elk geval niet meteen in het zicht. Het stel gaat aan de andere kant zitten en kunnen zo de deur in de gaten houden. Mitchel zet me op de hoogste bank en kust zijn weg van m’n knieën naar m’n kutje. Ik open gewillig m’n benen en alles is goed bereikbaar voor hem. Hmmm, hij likt me heerlijk. Teaserig en wat harder in een heerlijk ritme. Zijn vinger masseert mijn kutje en kontje en ik merk dat hij me weer zo op het niveau heeft van gister op bed. Ik denk er even aan dat hij dat misschien ook nog wel even mag proberen, maar we zien wel waar het op uit komt. Ik geniet heerlijk van de warme lucht en de bewegingen van zijn tong en vingers.

“Wat ben je weer lekker soepel”, zegt hij. “Ik wil m’n pik in je”. Ik sta op en ga op m’n knieën voor hem zitten, zodat m’n kont omhoog naar achteren steekt. Het stel heeft nu vol zicht en full access op mijn onderkantje. Eens zien of daar wat gebeurt…

Ik speel met mijn new favourite toy en kus en lik hem gulzig. Ik voel zijn lichaam reageren en hij zit lekker te hijgen. Hij pakt m’n hoofd vast en voelt hoe ver zijn pik in m’n mondje verdwijnt.

“Wil je me in je, schatje? Kom eens hier dan…” Ik spuug nog eens op zijn eikel en ga weer achterstevoren voor hem op m’n knieën zitten. Zijn handen spreiden mijn billen en ik voel zijn grote gladde eikel weer in m’n kutje zakken. Woooaaaaahhhhhh! Ik kan niet anders dan kreunen en hijgen. Ik veer wat op en neer en voel hem steeds dieper komen. Hij geniet ook en houdt me heerlijk vast.

Het stel komt dichterbij zitten en de vrouw komt voor ons staan.

“Mag ik je borsten aanraken?” vraagt ze voorzichtig. Ik pak haar handen en trek haar naar voren tegen mij aan. We zoenen terwijl ze haar handen op Mitchels schouders heeft moeten zetten. Haar handje zakt af naar mijn clitje en ze begint te masseren en te kriebelen. Mmm, dubbele verwennerij. Haar man komt nu ook bij ons staan en laat zijn hand over de rug en billen van zijn vrouw dwalen. De andere hand wrijft hij over m’n borsten. Ook hij heeft een harde pik. Ik pak hem vast en verwen hem met m’n hand.

De gelegenheid lijkt ons gegund te zijn; het blijft rustig. Ik stap van Mitchel af en pak de dame bij de hand. Ik leg haar op een bankje en ga er zelf 69 overheen zitten. Ik vraag de mannen of ze achter ons willen aansluiten. Mitchel komt achter mij zitten, de man bij zijn vrouw. Mitchel waagt de sprong en duwt zijn eikel tegen mijn kontje aan nadat hij die lekker heeft gemasseerd. Hij tuft er nog eens op en tot mijn geile verbazing glijdt z’n eikel langzaam bij me naar binnen. Ondertussen speelt de vrouw met mijn clitje en zijn ballen en speel ik met haar kutje en pijp ik haar man. Wat een heerlijke combinatie zo, iedereen krijgt wat lekkers. Ik merk dat ik niet goed kan ontspannen door alle afleiding, dus ik trek langzaam terug en zeg: “Neuk me eens lekker in m’n kutje”. Ik moet m’n gekreun inhouden… Oooooh, wat lekker. Door het klappende geluid krijgen we kijkers die voorbij lopen. We hebben in de gaten dat het níet geapprecieerd wordt en besluiten het hierbij te laten. Maar wauw, wat was dat geil. Oververhit gaan we douchen en nog even in het zwembad afkoelen en ontspannen.

"Tot mijn verbazing glijdt z’n eikel langzaam bij me naar binnen. Ondertussen speelt de vrouw met mijn clitje en zijn ballen en speel ik met haar kutje en pijp ik haar man."

Aan het eind van de middag is het tijd om de boel te gaan opruimen en uit te checken. We vinden het allebei merkbaar jammer. We doen nog even een borrel en uit het niets zegt Mitchel ineens: “Je had wel een heel lekker soepel kontje, hoor. Jammer dat het daar niet verder lukte.” Ik kijk hem aan en zeg met een stoute glimlach: “Nog even proberen dan? Laatste ronde?” Ik neem hem mee aan zijn hand en leg een handdoek op het bed. Ik geef hem het glijmiddel en zeg: “I’m all yours.”

Voorzichtig en rustig aan weet hij me weer snel ontspannen te krijgen. Ik trek m’n knieën hoog op en leg een kussen onder m’n billen, zodat ik hoger lig en hij er beter bij kan. Na een poosje spelen en masseren, voel ik zijn heerlijke eikel weer. Niet zo hard meer als gister, maar miscchien wel zeker zo lekker nu. Hij laat er een hoop glijmiddel op lopen en duwt zachtjes tegen m’n kontje aan. “Jaaaaahhhhh, kom maar door”, zeg ik genietend. Langzaam zakt hij beetje voor beetje met zijn pik in m’n kontje. Jeetje, wat is deze man toch groot geschapen. Ik moet heel bewust ontspannen, maar hij rekt en vult me heerlijk op. Mijn kontje is ook heel strak voor hem.

“Whoooo, ik hou het niet meer. Ik ga zo komen!” Voorzichtig trekt hij terug en voor ik het weet ligt er een flinke lading zaad op m’n buik en m’n kutje. Zo geil om hem zo te zien.

Ik ga me nog even afspoelen en moeten dan echt naar de balie beneden. Hij zet mijn koffer in de auto en pakt m’n gezicht vast. Hij zoent me en zegt: “Wát een weekend… Lekker, hoor.” Ik wacht nu ook tot hij in de auto zit en we rijden allebei de parkeerplaats af. Hij naar links, ik naar rechts. Ik kijk zolang ik hem kan zien in m’n achteruitkijkspiegel. Wat een heerlijke geile, speelse man. Die wil ik meer proeven, voelen, zien… En hij mij ook, want wanneer ik thuis ben staat er een whatsapp berichtje in m’n scherm: “Lieverd, wanneer doen we dit weer? X”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

44.214 keer bekeken

Geschreven door

Van onze lezer Joakim kregen wij onlangs dit leuke erotisch verhaal binnen! In dit verhaal wordt de hoofdrolspeler aangenaam verrast door zijn vrouw Helena als hij thuiskomt van zijn werk. Helena heeft namelijk een spannende avond voorbereid… Een…
44.214 keer bekeken