Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

erotisch verhaal
15.274 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Heet saunaweekend – deel 1’

8 maart 2024,

geschreven door

Lekker genieten deze vrijdag met dit erotisch verhaal van F. van Dijk! In ‘Heet saunaweekend’ brengt de hoofdpersoon samen met haar date Mitchel twee dagen door in een hotel met saunaresort. Dat is het begin van een weekend vol genot en hete verrassingen…

Heet saunaweekend

Ik kom met de auto aan bij het hotel. Daar is hij al. Mitchel, m’n date, met wie ik vandaag en morgen dit hotel met saunaresort ga beleven. Hij staat al op me te wachten met een grote, vrolijke glimlach. Eerst een kus en een knuffel en samen naar binnen. Daarna inchecken en een soort van awkward samen in ‘t liftje naar het appartement.

Eenmaal daar even alles wegzetten en rondkijken. We kijken elkaar afwachtend aan en ik loop langzaam en een beetje nerveus naar hem toe. Hij lacht stout en trekt me het laatste stukje aan m’n broeksband tegen hem aan. We beginnen met een klein kusje en ik bijt speels op z’n lip. Ineens pakt hij me onder m’n billen op. Ik vouw m’n benen om zijn lijf en hij duwt me zo tegen een muur aan om even heel vurig te zoenen. Hij kust me in m’n nek. Ik hijg en kreun ervan.

Hij zet me neer er maakt m’n bloesje open. Zijn ogen staan op stout en willen me zien. Hoe m’n borsten in die nieuwe bh op hem wachten. M’n tepels worden harder, hij maakt mij zo geil. Zijn kreunende reactie bevestigt mijn gevoel. Hij zoent van m’n hals naar m’n borsten en pakt ze voorzichtig gewillig en geil vast. Mijn bloesje valt langs m’n armen naar beneden en ook zijn shirt trek ik over z’n hoofd uit.

“Jezus, wat ben je lekker.” Ik voel zijn abs onder z’n hemd. Hij heeft zo’n fit boy hemdje aan… en een grijze jog. Alles is goed te zien en te voelen. Yum.

We zoenen passievol en genieten van de spanning die we al zo lang hebben opgebouwd. We lachen allebei een beetje, omdat het zo retegeil is; hier hebben we al lang naar uitgekeken. Ruim 24 uur samen, geil, naakt, teasen… Dan stapt hij naar achteren, bekijkt me en zegt: “Jij wat drinken?” Hij geeft me een stoute blik en houdt de spanning vast. Lekkere binnenkomer zo…

"Hier hebben we al lang naar uitgekeken. Ruim 24 uur samen, geil, naakt, teasen..."

Als hij de tas met eten en drinken in de keuken wil wegzetten en gaat legen, kan ik niks anders dan m’n kont en handen op de rugleuning van het bankje laten rusten en hem bekijken. Die billen in die grijze joggingbroek. Die sterke armen. Hij kijkt om en lacht weer als hij me ziet gluren.

“Ga je lekker, meissie?”

Ik moet hem zoenen. Ik kan… nee, ik wíl niet van hem afblijven.

Ik loop naar hem toe en pak net iets achter hem van het aanrecht om op te bergen. Ik hoor hem zachtjes lachen en hij weet dat mijn tease-mode ook aan staat. Wat hij kan, kan ik ook. Met kleine aanrakingen teasen we elkaar. Het lijkt wel of we elektrisch geladen zijn. Mijn armen tegen de zijne. Als ik buk om iets in de koelkast te zetten, moet hij net iets in het kastje daarboven opbergen en voel ik zijn pik tegen m’n billen duwen. Ik zeg niks, draai om met een teaserige glimlach en duw hem wat naar achter. Ik bijt op m’n lip en ga even op m’n tenen staan om hem een kusje te geven, zucht even heel diep in en uit en loop weer weg terwijl ik nog net even m’n vinger boven z’n broekselastiek laat glijden. Ik voel hem shiveren en z’n ademhaling stokt als ik dat doe. Jeetje, lekker dit.

Even pauze, besluit ik. Even iets gewoon tussendoor.

“Zullen we eten bestellen voor op de kamer?” Goed plan. We willen de kamer niet uit.

Buiten in het zonnetje op ons terras drinken we ondertussen een borrel en spelen we met elkaars vingers en ogen, en lachen we een beetje stout naar elkaar. Er gaat van alles door m’n hoofd. En ook vast door de zijne. Geile dingen… maar dat is voor later. We hebben gewone gesprekjes, maar hij wil ook heel graag weten wat ik lekker vind. Bij de derde borrel loopt het gesprek op en worden we enthousiaster. Ik ben al op zijn schoot gekropen en we zoenen lekker intiem. Tot we geluid boven ons horen.

Terwijl zijn handen mijn billen omarmen, kijk ik omhoog en zie iemand verschrikt weglopen. Op het balkon schuin boven ons heeft iemand meegeluisterd en gekeken. Maar we kunnen niet zien wie het was. We roepen nog even, maar krijgen geen reactie.

“Kom, we gaan naar binnen…”

"Op het balkon schuin boven ons heeft iemand meegeluisterd en gekeken. Maar we kunnen niet zien wie het was."

Dan komt het eten. Lekker keuvelen en smikkelen. Speels haal ik met m’n vinger wat saus weg bij zijn mondhoek. Ik snoep het op en hij neemt expres nog een hapje met saus. Weer aan z’n mondhoek. “Ja”, zeg ik, “ik blijf niet poetsen hè…” Ik lik het weg en steek mijn tong met saus in zijn mond.

“Hier, alles opeten.”

“Jij bent ook hartstikke gek ook, hè?” zegt hij. Haha. Hij moest eens weten…

Als we hebben gegeten en ik m’n broek losmaak om uit te buiken, ziet hij een klein stukje kant van m’n slipje. Ik laat me een beetje aanstellerig en uitdagend achterover vallen in de bank en zet m’n voeten op de rand van de tafel, m’n armen breed uit over de rugleuning.

“Pffff… dat was lekker. En veel.” Ik kijk op, kijk hem stout aan en vul aan: ”Maar gelukkig hou ik wel van lekker en veel”. Hij staat op, loopt achter me langs om wat te drinken te pakken en stopt als hij achter me staat. Ik kijk hem na en hij pakt m’n kin, duwt die omhoog zodat m’n hoofd klem ligt op de rand van de bank en likt m’n lippen.

“Dorst?”

“Ik pak wel wat”, zegt hij. Ik hoor hem terug komen lopen en hij geeft me een glas witte wijn aan. En net voordat ik hem kan pakken laat hij hem over me heen vallen. Ik schrik op van de koude wijn over m’n hemdje en kijk hem aan. Hij staat daar met een grote glimlach en zegt: “Even uitdoen dan maar? Ik help je wel even.”

“Haha, ja dat zal wel ja, viespeuk!”

Al zoenend en spelend met elkaar lopen we naar de badkamer waar hij m’n natte koude hemdje uitdoet. Ik plak helemaal.

“Ik zal deze ook even losmaken”, zeg ik met m’n handen op m’n rug om m’n bh los te maken. Ik sta bijna tegen hem aan en voel zijn warme adem op mijn huid. Hij ziet hoe koud het wijntje was en wat hij met me doet… M’n tepels komen hard tevoorschijn en hij kijkt verrast op als hij m’n piercings ziet. “Mooi.”

Hij zet me neer op de rand van het bad en gaat op z’n knieën voor me op de grond zitten. Hij pakt rustig m’n borsten vast en likt de wijndruppels er vanaf. Tergend langzaam werkt hij naar m’n tepels toe. Ik sluit m’n ogen en gooi m’n hoofd naar achter om te genieten.

Mmm, wat heeft hij lekkere warme lippen en kreunt hij lekker. Heerlijk om hem te horen genieten. Ik moet van hem m’n handen verder naar achter zetten, maar dat kan alleen op de achterste rand van het bad. Ik kan nu niks meer doen dan kijken en afwachten. Hij trekt m’n broek omlaag, maar laat m’n slipje aan. Ik voel de koude badrand aan m’n billen. Het maakt me lacherig en ik voel me sexy en, net als een jong meisje, helemaal nerveus.

"Mmm, wat heeft hij lekkere warme lippen en kreunt hij lekker. Heerlijk om hem te horen genieten."

Hij staat op, trekt me naar voren en omhoog en ik mag zijn broek uitdoen.

“Kom, we gaan even douchen.” Ik sta voor hem en tril van spanning, m’n handen op z’n lijf. Z’n hemd doet hij uit en ik pak de rand van z’n broek langzaam vast. Ik zak door m’n knieën om hem omlaag te doen en kom oog in oog te staan met waar ik al zo lang benieuwd naar ben. Daar in dat grijze broekje…

Zijn boxer valt heerlijk om z’n billen en z’n pik komt er goed in uit. Niet normaal wat een unit. Dat zeg ik ook. Ik kijk omhoog met een gekke, stoute glimlach en hij lacht.

“Cadeautje voor jou, pak maar uit, maar nog niet aankomen.” Mmm, lekker dat getease.

“Oké”, zeg ik braaf. Ik trek zijn boxer omlaag. Zijn eikel komt als eerste boven de elastiek uit en ik kijk uit naar wat er nog moet komen. Ik trek de rest omlaag en zijn pik leunt wat naar mij toe. Ik mag er niet aankomen, maar ik mag wel dichtbij komen. Hij voelt mijn warme adem en ik blaas wat over zijn harde pik. M’n nagels krassen over zijn binnenbeen en hij zegt: “Hé… wat zei ik nou? Niet aankomen, hè?”

Ik sta op en zeg speels: “Doe ik dat dan?” Hij lacht, draait me om en pakt m’n borsten vast terwijl hij me naar hem toe trekt. Hoorbaar genieten we van elkaar. Hij vraagt of ik m’n handen op de rand wil zetten, duwt me zachtjes voorover en trekt langzaam m’n slipje uit. Hij pakt hem op en frommelt hem op om z’n hand. Ik zie in de spiegel dat hij er stiekem even aan ruikt en hem op rand van de wastafel neerlegt. Ik zet de douche aan en ik stap in het bad.

Het water wordt snel lekker warm en stroomt via m’n hals over m’n borsten en over m’n lichaam. Hij geniet van het aanzicht en ik voel hem weer hard worden terwijl hij tegen me aan staat. Hij drukt zijn natte lid tegen me aan en ik vraag braaf of ik er al aan mag zitten.

“M-hm.” Hij schudt nee. Oehhhh, I like the way he plays. Maar zoals hij mij nog niet kent, vind ik wel een maas in de wet en kriebel ik alles eromheen. M’n nagels over zijn heerlijke lichaam, zijn strakke buikspieren, zijn lekkere billen en over z’n benen. Hij staat met z’n armen omhoog en z’n handen achter z’n hoofd te genieten van mijn aanrakingen en het warme douchewater. Ik kus zijn abs, lik zijn onderbuik zonder iets te raken en kijk hem als een good girl aan.

“Ik doe niks”, zeg ik speels.

“Jij doet alles”, zegt hij met een grijns. “Kom hier…” Hij haalt me omhoog aan m’n handen. Pakt m’n gezicht vast en zoent me innig. Heerlijk hoe onze tongen elkaar vinden en in een heerlijk relaxt ritme om elkaar heen draaien. Jezus, wat is zoenen toch lekker. Ik vouw me helemaal tegen hem aan terwijl zijn sterke armen me omarmen. We zepen elkaar in, spoelen af en zijn toe aan een pauze… Bloedgeil en lekker opgefrist nemen we nog maar een wijntje.

“Ik doe niks”, zeg ik speels. “Jij doet alles”, zegt hij met een grijns. “Kom hier…”

Het is nog heerlijk weer buiten. In m’n satijnen kimono en m’n lingerie stap ik het terras op en kijk naar het uitzicht. Ik voel hoe het nat in m’n slipje loopt… Hij heeft me zoooooo geil gemaakt. En intussen hebben we elkaar nog niet eens intiem aangeraakt.

Hij komt achter me staan in z’n boxer, zoent me in m’n hals en fluistert: “Lekker dit, schatje”. Ik kijk hem lachend aan, geef hem een kus… nog een kus… Ik draai me om en we tongen weer even heerlijk intens. Tot we weer iets horen. Ik kijk weer naar het terras schuin boven ons en een stel staat te kijken. Oei…. Ik schrik even en moet lachen. Wij allemaal.

“Lekker hoor”, klinkt er van boven. Oké… dit is leuk.

Er staan een grote man met een vriendelijk gezicht en een klein fit, knap vrouwtje, allebei met stoute oogjes. Leunend op de balustrade hadden ze al staan meekijken. Zij bijt speels op haar lip en hij kijkt enthousiast naar ons.

“Gaan jullie morgen ook naar de sauna?”

“Jazeker”, zeggen wij.

“Leuk, misschien zien we jullie daar wel dan!” Ze fluisteren wat tegen elkaar, hij loopt weg en zij kijkt nog even om en knipoogt naar ons.

“Fijne avond samen”, roept ze. “We vinden mekaar wel.”

Wij kijken elkaar aan en giechelen wat.

“Dat wordt interessant “, zeg ik en Mitchel kijkt me stout aan.

“Jij bent echt gek”, zegt hij. “Geil ding ben jij.” En hij pakt me vol op m’n mond. Ik kan niet anders dan in zijn mond kreunen. Zo heerlijk hoe hij mij begeert. Stiekem gaat zijn vinger langs de cup van m’n bh.

“Hoe is ‘t hiermee? Laat es kijken?” En hij piept zo m’n tepel boven m’n bh uit. Hij bukt en likt en bijt zachtjes aan m’n tepel. Mijn ogen zijn op hem gericht, maar ik zie ook in m’n ooghoeken dat we weer bekeken worden. Daar staan ze nog; niet heel opzichtig, maar ik zie ze kijken. Ik zeg niks tegen Mitchel en zeg: “Kom, we gaan naar binnen.” We laten het nieuwsgierige stel nog even nieuwsgierig.

"Mijn ogen zijn op hem gericht, maar ik zie ook in m’n ooghoeken dat we weer bekeken worden."

We zijn nog helemaal geil en teaserig door de douche en de voyeurs op het terras dat we helemaal kroelerig en geil blijven. Lekker tegen elkaar aan hangen en nog een drankje inschenken. We besluiten naar de slaapkamer te gaan. We maken het daar knus, zetten een muziekje aan en kletsen al kroelend, zoenend en kriebelend over onze belevingen en ervaringen. We fantaseren over de saunadag van morgen en het stel dat ons heeft beloofd om ons op te zoeken. Wat willen die van ons? Wat denken die wel niet? Hoe ver nemen we die mee in ons avontuur? We zijn er allebei wel nieuwsgierig naar, dus we gaan het zien. Sommige dingen moet je op het moment suprême bekijken.

Ondertussen begin ik wel heel benieuwd te raken naar hoe hij smaakt. Hij zoent heel intens en lekker en weet me goed af te tasten als het gaat om teasen, maar ik wil zijn pik. Speels klim ik op hem en trek m’n kimono uit. Ik zet m’n handen naast zijn hoofd en zoen hem lekker. Ik fluister: “En nu ben je van mij…” Hij lacht en blijft gewillig liggen.

Ik stap van hem af, pak een tas uit de kast en zet die op het bed naast ons. Ik pak een oogmaskertje en doe die bij hem op. Ik fluister: “Vertrouw je me?” Ik lik en bijt zachtjes aan zijn tepels. Hij knikt ja. Ik pak m’n shibari-touw, knoop zijn polsen vast en leg ze boven zijn hoofd. Ik zie een mogelijkheid om hem vast te leggen en ik zie hem met een stout, maar nerveus glimlachje. Ondertussen stel ik hem gerust en kus ik hem waar hij wil. Hij zegt waar ik hem mag kussen. Ik pak een trillend speeltje en laat die over zijn lichaam strelen. Ik raak zijn pik niet. Maar hij staat loeihard nu. Ik wacht braaf af of ik toestemming krijg en merk al snel dat hij niet meer wil inhouden. Ik mag…

Ik adem zwaar boven zijn eikel. Hij voelt de warmte en het eerste likje. Hij schokt er allemaal van, er is zoveel spanning opgebouwd inmiddels… Na een paar likjes aan zijn enorme eikel proef ik al wat vocht dat eruit komt.

“Mmm, je smaakt lekker, schatje”, zeg ik kreunend. En in één keer laat ik mijn natgelikte lippen strak en heerlijk over zijn pik zakken. Mitch kreunt van genot! Zo ver als ik hem kan hebben, geniet ik van zijn enorme harde lul in m’n gewillige mondje. Ik lik hem, speel met m’n tong rond z’n eikel en slurp tot onderaan de stam van z’n pik. Ik spuug op zijn pik en masseer hem met twee handen. Whoooo, wat is hij lekker. Hij ligt te kronkelen en geniet van de intense ervaring.

Ik ben hier nog wel even zoet mee, maar hij mag van me kijken… Ik kruip wijdbeens op hem, speel met zijn eikel tegen m’n kutje die al helemaal nat is door al het voorspel en ik doe zijn maskertje af. Zijn ogen staan op supergeil en hij wil me zoenen en neuken. Maar IK ben nu de baas… Ik kijk hem naughty aan en zeg: “Nog niet.” Hoe graag ik het zelf ook wil… Maar nog niet. Ik laat hem kijken hoe ik hem lik, kus, zachtjes bijt en bespeel. Zijn handen maak ik los en ik vraag hem op de rand van het bed te gaan zitten. Ik ga zelf voor hem op een handdoek op de grond zitten, op m’n knieën, en pak een speeltje voor mezelf. Hij mag alleen maar kijken. Ik spreid m’n benen en lik m’n vingers. Breng ze naar m’n kutje en begin m’n clitje te masseren. Ik sta zo op spanning dat ik supergevoelig ben. Hij geniet van het aanzicht, maar mag nergens aankomen. Niet aan mij. Alleen aan zichzelf.

“Wil je lekker aan jezelf zitten?”

“Je maakt me zo geil, jij”, zegt hij en hij pakt met zijn grote handen zijn pik vast. Rustig masserend verwennen we onszelf voor de ander. Ik hou een speeltje tegen m’n clitje en ga zwaarder ademen. Whoo, wat is dat lekker…

"Zijn ogen staan op supergeil en hij wil me zoenen en neuken. Maar IK ben nu de baas…"

Dan kijk ik hem aan, buig op m’n knieën naar voren en terwijl ik mezelf bespeel neem ik zijn eikel in m’n mond tot waar zijn hand komt. Hij vult mijn mond zo lekker en speelt met de vrijheid die hij heeft. Hij pakt naar m’n borsten zover hij erbij kan en zegt ineens: “Kom eens hier, jij. Ik wil eens zien hoe veel je van me aankan.” Hij schuift op de grond met z’n rug tegen het bed, ik ga wijdbeens voor hem staan en hij pakt me eerst bij m’n billen om m’n kutje te proeven. Een been op bed, dan kan hij er beter bij. Ik hoor hem lekker slobberen en genieten en z’n handen hebben me stevig beet. Dan krijg ik een tik op m’n bil en zegt hij: “Kom maar eens zitten…” Ik draai me om en ga op m’n knieën met m’n billen naar hem toe voor hem zitten. Met mijn benen aan de buitenkant leun ik naar voren. Hij pakt m’n billen vast en met z’n duimen spreidt hij mijn natte poesje.

“Kom maar”, zegt hij. “Je wil me voelen, hè. Kom dan.” Ik beweeg rustig naar achter en voel hoe zijn gladde eikel tegen m’n opgezwollen lippen aankomt. Teaserig beweeg ik over z’n eikel heen en laat me dan langzaam zakken… Whooooooo, wat vult hij me fantastisch. Lekker op en neer, ik heb zelden zo’n grote pik gehad. Ik kan hem hebben, en laat me achterover tegen hem aan hangen. Wiegend met m’n heupen kreunen we samen en ik merk dat ik zo nat ben dat het gewoon over zijn ballen loopt. Hij pakt m’n tieten vast en we genieten nog even door zo. Wat en heerlijke gevulde beleving. We kreunen hardop, zo geil.

Ik sta op en we gaan op bed liggen. Hij likt m’n kutje gretig en streelt zijn vingers langs m’n kontje. Mitch kijkt me aan en vraagt: “Is dit oké?” Ik glimlach en geef hem een flesje anal lube.

“Ga je gang, lekkertje. Rustig aan maar.” En vanaf dat moment geef ik me aan hem over. Hij zoekt even in de tas en haalt er wat speeltjes uit. Ik krijg van hem het maskertje op en ook hij vraagt aan mij: “Vertrouw je me?” Waarop ik gretig ja knik.

“Yes, sir.”

Hij zoent me nog even lekker, likt m’n tepels en zoent en bijt m’n lichaam af naar m’n kutje. Hij likt m’n clitje en ziet en laat me kronkelen en genieten… Dan voel ik zijn vingers zacht masserend tegen m’n kontje. Hij voelt dat ik gewillig en ontspannen ben en laat al vrij makkelijk een vinger naar binnen glijden. Whoa… fijn hoor. Zijn vingers zijn sterk, maar they get the job done. Heel voorzichtig speelt hij met me en probeert een tweede vinger erbij. Dat gaat na een poosje ook en hij geniet hardop van mijn gewilligheid. Met z’n andere hand stopt hij zijn duim in m’n kutje en weet hij me al lekker te vullen. Wat een verwennerij, zo heerlijk dit. Hij schudt zachtjes maar krachtig heen en weer met die twee vingers. Dát vind ik lekker, zeg! Alsof ik bijna zou kunnen squirten! En voor ik het weet is de boel benat! Hij zegt: “Zo dan… die was lekker of nie?” Hij vraagt of het gaat. Ik zeg: “Ja, ga door”, waarop hij voorstelt om zijn eikel tegen m’n kontje te mogen houden. Nu, ik weet hoe groot die eikel is, maar ik ben eigenlijk ook wel benieuwd…

“Kom eerst nog maar eens lekker in m’n kutje, kanjer… Kom… NEUK ME!” Hij kruipt op me en laat zijn pik helemaal in me glijden. Zachtjes begint hij stevig te duwen en met kleine stootjes komt hij zo diep in me dat het nat weer uit m’n kutje loopt. We hebben een lekker ritme; dan weer zacht en dan weer even wat wilder. Daar gaan we lekker op. Mitch merkt dat hij bijna moet klaarkomen en zegt: “Even pauze, mop. Ik wil nog niet klaarkomen.” Maar hij pakt een speeltje en gaat nog wat met me verder spelen. Ik krijg een trillertje voor m’n clitje en hij pakt een dildo en een anaal speeltje.

"Hij zoekt even in de tas en haalt er wat speeltjes uit. Ik krijg van hem het maskertje op en ook hij vraagt aan mij: 'Vertrouw je me?'”

Om de beurt brengt hij ze bij me naar binnen. Het glijmiddel is niet aan te slepen, maar alles is zo lekker soepel en gewillig. Opeens laat hij het anaal speeltje zitten en duwt ook de dildo in m’n kutje.

“Zooooo, nu ben je bíjna gevuld”, zegt hij met een zware, geile stem. Ik voel dat hij zich verplaatst. Hij komt over mij heen zitten met z’n pik boven m’n hoofd, leunt op z’n ellebogen, speelt met de speeltjes en likt aan mn clitje.

“Zuig me, schatje. Proef jezelf lekker van m’n pik”, zegt hij en ik weet niet hoe snel ik zijn natte harde pik in m’n mond moet duwen.

“Mmmm, nú ben je helemaal gevuld, lekker wijf dat je d’r bent. Jezus, wat ben jij geil!” roept hij uit. We kreunen allebei zo hard dat het ons niks meer kan schelen. Wat een opbouw. Wat een heerlijkheid. Helemaal lekker opgaan en samen heerlijke vieze dingen doen! Even later zegt hij: “STOP, ik wil nog niet komen! Stop, stop, stop.” Wauw, wat een uithoudingsvermogen heeft deze man. Hij heeft mij wel heerlijk laten klaarkomen en ik stel voor om even wat te drinken.

We lopen naakt door het appartement en drinken nog een wijntje terwijl we tegen elkaar aan hangen op de bank. We eten nog even wat kliekjes en teasen elkaar met zoentjes en likjes. Even vergat ik dat hij nog niet was gekomen, dus ik zeg: “Jij houdt ‘t goed vol zeg… Heerlijk.” Ik geef hem wat complimentjes en speel lekker met z’n tepels. Plagerig bijt ik hem en merk dat zijn lul weer hard wordt. Zo hard, zo heb ik hem nog niet gezien. Whoooo, hier móet ik op gaan zitten! Ik spuug op zijn pik, maak mezelf nat en spring wijdbeens op hem. Zijn eikel raakt m’n kutje en ik zak in een keer helemaal over hem heen. Wauw, wat een gevoel! Ik leun wat naar achter terwijl ik achter in z’n nek vasthoudt en hij m’n billen op en neer wiegt. Steeds sneller. Ik zie aan hem dat ie niet veel meer nodig heeft… Ik berijd hem enthousiast, samen kreunend en hijgend. Hij roept: “IK KOM!” Ik klim van hem af en hij spuit zijn hele lading over m’n borsten en hals heen.

We lachen, delen een kusje uit en moeten er allebei van bijkomen. We gaan om de beurt even douchen en ploffen neer in bed. Morgen om 9.30 uur ontbijten en nieuwe energie en eiwitten opdoen.

Ben je benieuwd hoe dit verhaal verder gaat? Lees volgende week dan ook deel 2!

Wil je de speeltjes in dit verhaal zelf ook een keer proberen? Je vindt ze hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten