Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

31.589 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Camping’

12 augustus 2022,

geschreven door

Ook deze week hebben we weer een zomerverhaal voor jullie, dit keer geschreven door AJ! In dit erotisch verhaal gaat een koppel op vakantie. Ze kunnen amper van elkaar afblijven, maar al snel merken ze dat het nogal gehorig is op de camping. Toch lijken hun buren dat niet erg te vinden. Integendeel… 

Geen zin om te lezen? ‘Camping’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Camping

HIJ

Warm en plakkerig word ik wakker. Mijn hand ligt op je venusheuvel. Je tepel vlak bij mijn mond. Als ik mijn tong uit zou steken, zou ik haar raken. Jij slaapt. Dat had je nodig. Je ademt rustig. Ik geniet van je. De hele dag al. Maar nu ook. Ik denk terug aan vanmiddag en mijn piemel reageert direct. Wat ben je toch heerlijk geil en gewillig. Zal ik je eens lekker wakker likken? Heel zacht mijn tong over je lipjes? Maar ik lig zo lekker. Mmmmmmm. Even niets…

Ik hoor een auto. Nieuwe buren in het huisje naast ons. Ik rek me uit en sta op. Ik pak een biertje en ga op onze veranda zitten. Het is een stel van eind 40. Ze groeten vriendelijk. Duitsers. Nadat ze alle spullen naar binnen hebben gebracht zet hij de auto weg en gaat zij alvast met een wijntje op hun veranda zitten. Ze is een mooie mollige vrouw met mooie borsten. Wel kleiner dan die van jou. Als de man terugkomt verdwijnen ze in hun huisje. Even later hoor ik ingehouden gekreun en een ritmisch kraken van hun bed. Ze hebben er zin in. Zouden ze net zo geil zijn als wij? Ik kan het me bijna niet voorstellen. Jij bent intussen wakker geworden, je kust me vol op mijn mond. Met een biertje kom je naast me zitten en ik vertel van de buren. En baal eigenlijk een beetje… We moeten ons nu enigszins inhouden. Huis, veranda en achtertuintje zitten aan ons vast en jij merkt ook dat het gehorig is. Een ingehouden klaarkomkreet doet je glimlachen. Ze hebben het naar hun zin…. Net als wij.

Even later hoor ik ingehouden gekreun en een ritmisch kraken van hun bed. Ze hebben er zin in. Zouden ze net zo geil zijn als wij?

We gaan weer even douchen en het lukt ons zowaar niet noemenswaardig aan elkaar te zitten, behalve dan even een kneepje in je tepels, mijn ballen in je hand, mijn vinger in je spleet en je tong constant in mijn mond. Ik droog je af en geniet van je. Je bent zo heerlijk. Eén gezellig seksbeest.

We gaan weer op onze veranda zitten met een wijntje en wachten daar op de pizza die we hebben besteld. Dan komt de buurvrouw naar ons toe. Ze heeft jouw dildo in haar hand! Ze vraagt in het Engels of hij van ons is. Ze vond het in haar achtertuintje… Oeps. Gisteren vergeten op te ruimen. Met een glimlach overhandigt ze hem met een knipoog aan jou. Ze zegt dat ze er zelf een aantal bij zich heeft, dus deze heeft ze niet nodig. Ik vraag of ze een wijntje meedoen en dat doen ze graag!

Gezellig kletsend leg ik automatisch mijn hand op jouw bovenbeen en hij doet hetzelfde bij haar. Net als bij jou gaan haar benen iets van elkaar en ik zie zijn lul iets groeien. Nu pas zie ik dat ie een cockring omheeft. Heel langzaam schuift zijn hand naar haar spleet en zij neemt stoïcijns een slok. Ineens vraagt de vrouw of ze jou mag kussen. Je kijkt mij aan: mag dat? Natuurlijk! De buurman en ik laten jullie even begaan, kijken verlekkerd toe.

Ineens vraagt de vrouw of ze jou mag kussen. Je kijkt mij aan: mag dat? Natuurlijk!

Niet veel later liggen we met z’n vieren in ons bed. Jij ligt heerlijk met haar te zoenen en wij mannen neuken rustig onze geliefden. Hoe geil! Handen overal. Ik zie je lekker aan haar kutje voelen dat vanachter geneukt wordt terwijl zij stevig in jouw borsten knijpt. Ze is een heerlijk geil ding. Je pulserende kut knijpt heerlijk in mijn paal. Jij pakt haar hand en dirigeert die naar mijn tepel. Meteen voel je dat mijn pik nog harder wordt. Ik probeer met jullie mee te zoenen. Twee tongen in een mond. Drie, met die van jou erbij. We zijn één dampende kluit.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Ik word wakker, warm en plakkerig, verlangend naar een subtiele vibrerende slip die ik stiekem kan dragen, gestuurd via een app voor die luie, intieme ochtenden. Later, zittend op de veranda met een biertje, denk ik aan hoe een elegante cockring met zachte vibraties ons avontuur vanavond kan verrijken, vooral met de nieuwsgierige nieuwe buren naast ons. Wat een spannende mogelijkheden biedt deze dag!

 
Ik glij van je af en je begint me heerlijk te pijpen. De vrouw gaat achter je zitten en likt je kutje. Op haar beurt wordt zij vanachter geneukt. Ik maak haar duidelijk dat jij het lekker vindt als er een hand in je zit, wat ze ook meteen doet. Hevig zwetend genieten we van elkaar. Je trekt me zo lekker af terwijl je mond op mijn eikel zit dat ik ineens klaarkom. Dat trekt jou ook over de streep. Hevig schokkend kruip je op me. Mmmmmm. Lekker tongen… ik proef mijn eigen sperma. Ook zij komen aan hun hoogtepunt. Ze vingert stevig haar clit en hij spuit een volle lading over haar rug. Ze storten naast ons neer en we knuffelen heerlijk loom. Zonder een woord. Ik doezel een beetje in slaap tot ik hard hoor roepen: “Pizza!”

ZIJ

We hebben goed geslapen na alle spannende belevenissen van gisteren. Allebei nog uitgeput hebben we een rustige ochtend. Je bent natuurlijk bij het wakker worden wel even in me geweest, meer om even dicht bij elkaar te zijn dan uit geilheid. Stukje gewandeld, even gezwommen, lekker geluncht met een fris glaasje wit. Gezellig en gemoedelijk. Terug bij het huisje bedenk ik dat ik snel even naar de markt wil om lekkere dingen te halen. Jij wil niet mee. Ik schiet een jurkje aan, zonder ondergoed, dat mag niet van jou. Het is de eerste keer in dagen dat we langer dan een paar minuten niet samen zijn.

Ik mis je meteen, haal snel wat kaas en een hammetje en rep me terug naar jou. Tot mijn verbazing lig je niet buiten een lekker dutje te doen. Ik had me voorgenomen om je wakker te maken door tegen je aan te kruipen en je tepels te zoenen. No such luck.

Ik zet de boodschappen binnen. Ik schrik als ik je daar ineens zie staan. Je leunt tegen de houten pilaar die midden in het huisje staat, en je hebt je leren broek aan! Ik weet wat dat betekent, daar kom ik niet ongeschonden vanaf. Ik glimlach en voel mijn schaamlippen direct zwellen.

Je leunt tegen de houten pilaar die midden in het huisje staat, en je hebt je leren broek aan! Ik weet wat dat betekent, daar kom ik niet ongeschonden vanaf.

Je kijkt me streng, maar wellustig aan en maakt met een handgebaar duidelijk dat ik naar je toe moet komen. Een tikje verlegen door je blik, gehoorzaam ik. Je neemt me in een soort houdgreep, een hand onder mijn kin, en je kust me, diep en gulzig. Er gaat weer een elektrische schok door mijn onderbuik, of het is je fier overeindstaande piemel die ik door de stof van mijn jurk heen voel.

Je ene arm blijft stevig om mijn nek, met je andere hand knijp je plotseling keihard in mijn tepels, allebei, meteen na elkaar. Ik hap van schrik naar adem. Het ging zo snel, dat ik twijfel of het wel gebeurde. Tijd om erbij stil te staan krijg ik niet. Je draait mij met m’n rug tegen de pilaar, nog steeds zoenend. Uit het niets haal je de dildo tevoorschijn, die je in mijn mond duwt, terwijl je mijn hand om je pik legt en tegelijk twee vingers in mijn kut steekt. Ik ben superopgewonden, dus dat gaat gemakkelijk. ‘Trek je jurk uit’, draag je me op. Ik doe het, je haalt de dildo een seconde uit mijn mond en drukt hem er direct weer in. ‘Draai je om’, zeg je en je bindt mijn polsen bij elkaar om de pilaar heen en blinddoekt me. Je harde piemel tegen mijn billen. Onwillekeurig hol ik mijn rug, maar je bent ineens weg. Ik hoor je even rommelen, dan is het weer stil, het lijkt een eeuwigheid te duren. Ik probeer te luisteren waar je bent, hoor je ademen, steeds dichterbij. Je stem in mijn oor, je fluistert dat ik even door moet bijten. Een snerpende pijn volgt. Je slaat pittig hard met de siliconenzweep op mijn billen. Nog eens en nog eens, mijn huid begint te gloeien. Ook op mijn bovenbenen en ertussendoor op mijn gezwollen lippen. Ik ben me bewust van het geluid dat ik maak, vanwege de buren, maar het feit dat ze ons kunnen horen maakt me nog geiler.

Uit het niets haal je de dildo tevoorschijn, die je in mijn mond duwt, terwijl je mijn hand om je pik legt en tegelijk twee vingers in mijn kut steekt.

Je haalt de rubberen lul uit mijn inmiddels kletsnatte mond en stopt hem in me, en je tongt me diep. Jouw pik is glad van glijmiddel. Je drukt hem tegen m’n kontgaatje, langzaam maar heel zeker steeds verder. Je handen knijpen blauwe plekken in mijn tieten, zoete, geile pijn. ‘Van wie ben je’, vraag je nog maar eens. Nadat ik ‘van jou’ kreun ga je weer uit me. Ook de dildo haal je uit mijn natte kutje. Te snel, ik wil niet dat je stopt. Het is duidelijk dat ik niks te willen heb. Het gaat nu even om jouw genot, dat zeg je me ook als je m’n polsen losmaakt. Je leidt me naar de ruime ligbank, waar je me op mijn rug duwt. Hoofd over de rand, je stoot je piemel diep in mijn mond. Een paar keer, een tongzoen, een paar ferme tikken op mijn al licht beurse borsten. Je legt me recht en komt schrijlings op me zitten. Mijn handen mogen even je tepels beroeren, dan weer bij elkaar, boven mijn hoofd. Je begint je af te trekken, vlak voor mijn gezicht. Ik kan niks, alleen maar kijken. Je kijkt geil naar me. Ik zie aan je gezicht en aan je tepels dat je bijna komt. Mijn mond een beetje open. Je rukt steeds sneller, tot je hevig spuitend over mij heen klaarkomt. Ik proef je zaad en ril van genot. Je laat je zwaar op me vallen, maakt mij handen los. Met mijn armen om je heen kom je dan eindelijk aan dat dutje toe…

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

53.938 keer bekeken

Geschreven door

Geniet van dit heerlijke erotisch verhaal, geschreven door Wander! Als de hoofdrolspeelster in dit verhaal een wel heel aantrekkelijke man tegenkomt in de lift, krijgt ze het meteen helemaal warm. En wanneer hij zijn kamernummer en een tijdstip in ha…
53.938 keer bekeken