Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

16.101 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een nacht op Schier’

2 februari 2024,

geschreven door

Een nieuwe vrijdag, een nieuw erotisch verhaal! Het verhaal van deze week is geschreven door Maud. Zij schreef eerder ook ‘Koffie na de stort‘ en ‘Bestelling aan de bar‘. In dit derde erotisch verhaal gaan twee vriendinnen een paar dagen naar Schiermonnikoog met z’n tweeën. Ze verwachten geen spannende avonturen zo buiten het hoogseizoen, maar als ze op de laatste avond twee aantrekkelijke mannen ontmoeten, zou het toch weleens opwindender kunnen eindigen dan ze hadden gedacht…

Een nacht op Schier

Al maanden keek ik uit naar het uitje met mijn beste vriendin. We zouden lekker met z’n tweetjes een paar dagen naar Schiermonnikoog gaan en daar een beetje fietsen, wandelen, lekker kletsen en goed eten en drinken. Stappen zou wel niets worden, want buiten het hoogseizoen en waarschijnlijk een grijze golf op het eiland als wij er zijn, maar ach, bij ons zijn ook langzaam wat voorzichtige tinten grijs te vinden. Nu was het eindelijk zover en reden we samen naar het hoge Noorden.

Onderweg was het alweer snel als vanouds; grote verhalen over vroeger en wat minder grote verhalen over ons leven nu, want we waren allebei wel een beetje ingekakt. We spraken het niet zo uit, maar we voelden het allebei haarfijn aan van elkaar. Onze huwelijken waren goed, maar na al die jaren met dezelfde man en de drukte van het gezinsleven was de ondeugende spanning soms ver te zoeken. Vroeger, ja toen, toen maakten we samen de stad nog wel eens onveilig.

We gingen met de boot over en we hadden niets teveel gezegd over de grijze golf. Wij waren met onze leeftijd van eind 40 by far de jongsten op de boot. Ook wel weer lekker, want je voelt je meteen de mooiste van de meute. Grapjes makend over de hoeveelheid Viagra die die oudjes in hun tassen hebben zitten, hadden wij de grootste lol. Na aankomst was het snel inchecken bij het hotel. Onverwachts kregen we een gratis upgrade en daardoor hadden we nu een 3-kamer in plaats van een 2-kamer appartement met allebei een eigen slaapkamer met dubbelbed.

We vermaakten ons prima en de dagen vlogen voorbij met weinig anders dan fietsen, wandelen en genieten van het lekkere relaxte tempo op het eiland. Zo brak de laatste avond aan en we besloten toch een keer naar het enige gezellige café van het dorp te gaan. Morgen geen plannen, uitslapen, de boot en terug, dus we gunden onszelf een wijntje of misschien zelfs een klein borreltje. Met onze meest sexy outfit (een simpel zomerjurkje en sneakers, maar wel met ons gebruinde lijf) liepen we naar het café en installeerden ons aan een tafeltje.

“Zo brak de laatste avond aan en we besloten toch een keer naar het enige gezellige café van het dorp te gaan.”

Al snel raakten we in gesprek met twee van de lokale bezoekers. Twee grote, stoere mannen. De ene was kaal met pretoogjes en de andere had wilde krullen en een gebruinde kop, beiden boven een goed lijf. Ze waren zelf bij ons aangeschoven, want “loslopende vrouwen waren een zeldzaamheid op het eiland”, zo lachte de krullenbol. We praatten vrijuit en hoewel we vertelden dat we getrouwd waren, ging het flirten gewoon door. De verhalen van de mannen gingen na een paar biertjes al snel over op de voor ons minder bekende avonturen op het eiland. Vrijende paartjes overal… in de duinen, op het strand en zelfs in steegjes in het dorp. Ze hadden alles al wel een keer meegemaakt en we lachten er samen hartelijk om.

Wij op onze beurt vertelden, misschien iets te openhartig, over wat avonturen van vroeger, van vreemde dates, korte scharrels, onenightstands en spannende sex-avonturen, al dan niet geslaagd. De wijntjes die we kregen aangeboden hadden duidelijk hun effect op ons allebei en van het horen van die oude verhalen kreeg ik het gewoon warm. De gedachten aan vooral de leuke avontuurtjes van vroeger maakten dat ik licht opgewonden raakte, ook al omdat de krullenbol steeds meer oogcontact met mij probeerde te maken. Heerlijk zo, dit openlijke flirten.

De avond liep op z’n eind en toen ik even naar het toilet moest, kwam de krullenbol achter mij aan. Richting het toilet pakte hij subtiel mijn arm, omdat ik eerst de verkeerde kant op liep en ook wel wat wankel op mijn benen was. Ik lachte hem toe en drukte de zijkant van mijn borst tegen zijn arm. Ik knipoogde en vertelde hem dat ik niet zeker wist of ik wel alleen naar mijn hotel kon komen. Hij lachte en vroeg mij hoeveel trappen ik op moest. Ik antwoordde dat we de enige kamer op de begane grond hadden, met openslaande deuren naar de prachtige tuin. Hij gaf mij de tip om die tuindeuren goed open te zetten vannacht, voor de frisse zeelucht, tegen een kater.

Terug van het toilet zag ik mijn vriendin net iets te innig afscheid nemen van de andere man en blozend opstaan. We namen afscheid en haakten onze armen in elkaar om samen terug te lopen naar het hotel. De krullenbol lachte en vroeg mij zijn tip ter harte te nemen, anders zou hij het wel even komen controleren. Knipogend zei ik hem dat hij vooral moest doen wat hij niet laten kon. Mijn vriendin had blosjes op haar wangen van de wijn, maar had gelukkig geen idee waar ik het over had en zij leidde mij naar het hotel. Aangekomen in ons appartement wensten we elkaar goede nacht en ik stapte mijn slaapkamer binnen. Ik deed de tuindeuren wijd open en voelde de frisse zeewind in mijn gezicht.

“Aangekomen in ons appartement wensten we elkaar goede nacht en ik stapte mijn slaapkamer binnen. Ik deed de tuindeuren wijd open en voelde de frisse zeewind in mijn gezicht.”

Ik kroop snel mijn bed in en dook heerlijk onder het dekbed. Of het de alcohol was of de nog immer lichte staat van opwinding weet ik niet, maar ik kon de slaap niet vatten. Mijn gedachten gingen uit naar de avond en die leuke vent uit het café. Haast ongemerkt gleden mijn handen over mijn lijf en ik fantaseerde over hem. Dat hij mij achterna kwam in het hotel en zachtjes zou kloppen op de deur. Mijn vingers gingen zwervend over mijn lijf en mijn opwinding steeg.

Terwijl ik mijzelf lekker maakte hoorde ik plots voetstappen op het grind in de tuin en meteen was ik klaarwakker. Stemmen ook. Daar liepen mensen en ik hoorde ze dichterbij komen. De voetstappen stopten vlak voor het terras en als ik goed luisterde hoorde ik ze nu over de tegels richting mijn deur komen. Mijn hart klopte in mijn keel. Wie waren dit? Toch dacht ik niet direct aan inbrekers. Mijn gedachten gingen wel meteen uit naar de mannen uit het café en toen ik iemand zachtjes hoorde zeggen, “Hmm, dat heeft ze goed gedaan”, dacht ik zelfs zijn stem te herkennen. Een andere stem zei, “Nou, veel succes dan maar”, en toen werd het stil.

Ik wachtte op wat er komen zou en ging er vanuit dat ik zo meteen de voetstappen weer zou horen op het grint, ten teken dat hij weer vertrok. Toch was er een stemmetje in mijn hoofd dat hoopte op een andere afloop. Ik had het inmiddels bloedheet gekregen, deels van de spanning en deels nog van mijn eigen opwinding vlak daarvoor. Ik sloeg de dekens van mijn bovenlijf en bleef met mijn rug naar de tuindeuren liggen luisteren. Nog steeds geen voetstappen. Wel hoorde ik nu een zacht geruis van de gordijnen. Was dat gewoon de wind of hoorde ik iemand naar binnen stappen? Ik dacht een ademhaling te kunnen horen en voelde een rilling over mijn lijf gaan.

Het bleef stil en toch voelde ik de aanwezigheid van iemand in de kamer. Inmiddels had de opwinding het gewonnen van de spanning en ik sloeg de rest van de dekens ook van mij af. In het schemer moet hij nu toch een goed zicht hebben gehad op mijn gebruinde lijf op de witte lakens. Ik rilde lichtjes, maar bleef rustig liggen. Toen hoorde ik inderdaad geluid, van iemand die dichterbij kwam en direct ook het geluid van een riem die los wordt gemaakt. Daarna het ritselende geluid van een shirt dat wordt uitgetrokken en het schuivende geluid van een broek. De situatie wond mij op en ik trok mijn bovenste been wat hoger op terwijl ik het andere strekte. Op deze manier kwamen mijn billen goed uit, dat wist ik.

“Ik rilde lichtjes, maar bleef rustig liggen. Toen hoorde ik inderdaad geluid, van iemand die dichterbij kwam en direct ook het geluid van een riem die los wordt gemaakt.”

Ik voelde dat er iemand op het bed kwam zitten en ter bevestiging trok ik mijn rug nog iets holler waardoor ik mijn billen nog iets nadrukkelijker naar hem duwde. Dit moest toch duidelijk genoeg zijn, dacht ik. Inmiddels had de combinatie van de spanning en de opwinding er wel voor gezorgd dat mijn zintuigen op scherp stonden. Toen ik zijn hand dus zachtjes in mijn zij voelde, kon ik een rilling niet onderdrukken. Ik voelde hem in bed komen liggen en hij draaide zich ook op zijn zij, zodat we lepeltje lepeltje kwamen te liggen. Het contact met zijn lijf zorgde dat de opwinding door mijn lijf gierde en toen ik zijn stijve pik tegen mijn billen voelde, kon ik een zucht niet onderdrukken. Heerlijk zo om hem helemaal achter en tegen mij aan te voelen.

Zijn handen gleden zachtjes over mijn lijf en ik duwde mijn billen stevig tegen zijn kruis. Met zijn hand ging hij over mijn billen en duwde mijn bovenste been nog iets verder naar voren, zodat hij makkelijker met zijn hand tussen mijn billen door mijn kutje kon strelen. Ik voelde dat ik nat werd. Zijn vingers gleden over mijn lippen en ik kreunde. Heerlijk dit. Ik voelde zijn vinger tussen mijn lippen glijden en naar boven bewegen, richting mijn klit. Zachtjes verkende hij mijn kutje en smeerde mijn vocht over mijn lippen. Net toen ik dacht hoe heerlijk het was om op deze manier verwend te worden, stopte hij. Maar voor ik kon reageren voelde ik waarom.

Hij leidde zijn stijve pik richting mijn kutje en ik kantelde mijn heupen nog iets verder, zodat hij makkelijker mijn gaatje kon vinden. Ik voelde hoe zijn eikel tegen mijn lippen drukte en de opening zocht. Zodra hij voor mijn gaatje stond en lichtjes duwde, weken mijn lippen uiteen om hem te ontvangen. Sjonge, wat was dit heerlijk geil zeg. Ik duwde tegelijk met zijn stoot mijn billen naar achteren en voelde hem zo in één keer mijn kutje volledig vullen. Ik kon een kreun niet inhouden en genoot van het gevoel zo goed gevuld te worden.

Hij ging door in een gestaag tempo van stoten en ik genoot. Hij neukte beheerst, maar goed. Ik wrikte mijn kut strak om zijn lul en ontving zijn stoten met een heerlijke gevoel van opwinding. Dan voelde ik zijn hand langs mijn billen en terwijl hij mij neukte zochten zijn vingers zich een weg naar mijn klit. Ik kreunde hard ter aanmoediging en trok mijn been op en omhoog om ruimte te maken voor zijn vingers. Op deze manier geneukt te worden was heerlijk.

“Ik wrikte mijn kut strak om zijn lul en ontving zijn stoten met een heerlijke gevoel van opwinding. Dan voelde ik zijn hand langs mijn billen en terwijl hij mij neukte zochten zijn vingers zich een weg naar mijn klit.”

Terwijl hij bleef stoten voelde ik zijn vingers over mijn lippen en mijn klit wrijven. Zodra hij zich focuste op mijn klit, merkte ik dat de opwinding mij naar een orgasme zou leiden en ik stamelde dat hij zo door moest gaan. Zijn vingers wreven in een gestaag ritme over mijn klit en ik voelde zijn harde pik steeds helemaal in mijn kut schuiven. Op deze manier zou het niet lang duren voor ik mijn hoogtepunt zou krijgen en ik wilde dat ook hij dan klaar zou komen, dus ik kneep hard in mijn kut. Ook hij kreunde nu onbeheerst en ik voelde zijn tempo omhoog gaan.

Zijn vingers wreven en draaiden nu stevig over mijn klit en hij beukte zijn pik hard en diep in mij. Ik genoot van dit goddelijke gevoel en voelde mijn orgasme opkomen. Ik moedigde hem aan om door te gaan en kreunde dat ik klaar ging komen. Dat hielp hem om nog een tandje bij te zetten en hij neukte mij nu hard en onbeheerst in mijn kut. Zijn vingers op mijn klit en die harde paal steeds diep in mijn kut maakten dat ik heerlijk klaarkwam en terwijl ik schokkend mijn hoogtepunt bereikte, kneep ik mijn kut zo hard als mogelijk om zijn pik. Hij stootte nog een paar keer hard in mij en kwam toen ook grommend klaar. Diep in mij voelde ik zijn pik kleine stootjes geven en ik wist dat hij mij volspoot.

We lagen nog even na te genieten, maar al vrij snel voelde ik dat hij uit mij gleed en dat hij zich omdraaide en uit bed stapte. Ik kon horen dat hij zijn onderbroek aantrok, zijn broek met de riem dicht deed en een shirt over zijn hoofd trok. Daarna hoorde ik voetstappen over de vloer en voelde ik de wind van een opengaande tuindeur. Direct daarna het geluid van voetstappen op het grint die zich verwijderen. Ik rilde nog een keer, trok de dekens weer over mij heen en viel in een diepe slaap.

Bij het ontwaken hoorde ik de douche en ik stond op. Toen ik mijn vriendin naakt uit de douche zag komen, kon ik een glimlach niet voorkomen. Ze zag mij lachen en vroeg mij waarom… Ik glimlachte geheimzinnig naar haar en dacht terug aan vannacht. Toen ze mij vervolgens blozend vroeg of ik haar misschien gehoord had vannacht en dat dit toch wel onder ons bleef, was het mijn beurt om te blozen en verbaasd te kijken.

2 reacties

  1. Heerlijk om mee te maken
    Mij ook een keer in Portugal even roken onder in hotel biertje mee en daar kwam een mooie Portugese dame ook wat drinken voor gehaald en die ging ‘s morgens gedoucht en wel weer weg .mmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.619 keer bekeken

Geschreven door

Vorige week plaatsten we het superspannende eerste deel van ‘Wrong place, wrong time’, geschreven door Inanna. Heb je het eerste deel nog niet gelezen? Ga dat dan NU doen! Hieronder lees je ‘Wrong place, wrong time’, maar dit keer vertelt vanuit het …
11.619 keer bekeken