Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

45.896 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De eerste date’

19 januari 2023,

geschreven door

Ben je klaar voor wat spanning? Geniet van dit heerlijke erotische verhaal, geschreven door Sofie! Wanneer zij na weken appen voor het eerst met Marc afspreekt bij haar thuis, kan ze haar zenuwen met moeite onder controle houden. Maar als hij aanbelt en ze eindelijk oog in oog met hem staat, neemt de passie het over en bereikt de spanning tussen hen al snel een hoogtepunt…

Geen zin om te lezen? ‘De eerste date’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

De eerste date

Zaterdagmorgen. Eindelijk is het zo ver. Na weken appen, dromen… we hebben afgesproken! Ik spring mijn bed uit. Ik heb er zin in. Snel stap ik onder de warme douche en mijn gedachten dwalen stiekem alweer af. Heel zachtjes tast ik mijn lichaam af. Ik voel hoe hard mijn tepels nu al zijn. Ik glij naar beneden, het wordt nu wel erg warm daar. Stoppen Sofie, geen tijd! Zorg dat je er straks helemaal klaar voor bent. Ik neem de tijd om even te ontspannen, was mijn haar en zorg dat alles extra glad is, want je weet maar nooit. Ik smeer me helemaal in met olie. Het ruikt zo lekker! Ik treuzel nog een beetje door te dagdromen over hoe het straks zal gaan en zet dan de douche weer uit. Snel afdrogen en dan trek ik mijn mooiste setje lingerie aan en zoek een leuk jurkje uit. Nog een uurtje, dan ben je er. Ik krijg de kriebels, iedere keer dat ik mijn ogen sluit gaat er een rilling over mijn rug. Ik ben zo benieuwd naar je! Ik doe mijn haar en make-up en kijk nog een laatste keer in de spiegel. Ik zie er goed uit. Ik ruim de laatste dingetjes in huis op en dan opeens, veel te vroeg, gaat de bel. Je bent er al.

“Eindelijk is het zo ver. Na weken appen, dromen… we hebben afgesproken!”

Trillend van de zenuwen loop ik naar de deur en probeer niet als een nerveuze idioot open te doen. Ik zie je gezicht en alles is goed. Die ogen, in het echt stralen ze nog meer! Je bent groot, ik wil me eigenlijk meteen in je armen verstoppen. Je hebt het door en geeft me een dikke knuffel. Het voelt fijn, heel vertrouwd. De zenuwen zijn ook gelijk weg. Ik vraag je binnen te komen en zeg je lekker te gaan zitten, terwijl ik wat te drinken voor je haal. We praten wat, maar ik versta eigenlijk geen woord van wat je zegt. Ik ben verdwaald in die ogen en eerlijk gezegd wil ik je zo snel mogelijk meesleuren naar boven. Je vraagt me wat er aan de hand is en ik probeer te bedenken wat ik daar op moet zeggen. Ik kan nergens anders meer aan denken, het moet er gewoon uit.
“Ik wil je, Marc”, fluister ik.
“Wat zeg je?” vraag je met een uitdagende blik.
Ik moet lachen, kijk je serieus aan en zeg nu hardop dat ik je wil. Je pakt me vast met je handen op mijn rug en in mijn nek, trekt me naar je toe en zoent me. Heel zachtjes, lief, steeds iets meer. Ondertussen voel ik je hand onder mijn jurkje verdwijnen en ik hap even naar adem als je vingers steeds dichterbij komen. Ik probeer je broek los te maken, maar je laat het niet toe.
“Rustig aan”, zeg je.
Moet jij zeggen, denk ik. Ik begin wat te lachen als je mijn panty langzaam van mijn benen af laat glijden en kijk af en toe in de richting van het raam. Je hebt het door, staat op en doet de gordijnen dicht. Ik sta ook op en loop naar de keuken, want aan de achterkant kunnen de buren ook zo naar binnen gluren. Als ik de rolgordijnen naar beneden trek, voel ik opeens je handen op mijn heupen en je adem in mijn nek. Je duwt me tegen het aanrecht en heel langzaam gaan die handen weer onder mijn jurkje. Je trekt heel zachtjes mijn kanten string naar beneden en ik voel je vingers naar binnen gaan. Je weet precies wat je moet doen, ik krijg het bloedheet. Ik laat even een kreun ontsnappen en probeer me om te draaien, maar je laat me niet gaan.
“Ontspan…”, fluister je zachtjes in mijn oor.

Zo ga je een tijdje door. Ik voel je warme adem in mijn nek. Je vingers gaan in en uit, steeds sneller, en ik word steeds natter. Net als ik denk dat ik het niet meer uithoud stop je en kan ik me eindelijk omdraaien. Ik kijk je strak aan, dat spelletje kan ik ook spelen. Ik kus je, lang en intens, terwijl ik je broek ondertussen los begin te knopen. Ik trek je shirt uit. Ik wil je lichaam voelen. Langzaam, heel langzaam laat ik een spoor van kusjes achter in je nek, via je borst en je buik naar beneden, tot ik uiteindelijk op mijn knieën zit. Ik trek je broek naar beneden en ik ben blij verrast; het windt jou ook op… De kusjes gaan steeds lager, tot ik bij je eikel beland ben. Je verstijft als ik hem in één keer helemaal mijn mond in laat glijden. Ik vind het heerlijk. Ik lik, ik zuig, ik sabbel… Ik bespeel je met mijn tong en mijn handen. Je pakt mijn hoofd vast en begint jezelf diep naar binnen te duwen, net zo lang tot je bijna komt, en dan trek ik me snel terug. Ik sta weer op en kijk je triomfantelijk aan.
“Wat jij kan, kan ik ook!” zeg ik.
Ik loop de kamer uit, richting de trap. Ondertussen trek ik mijn jurkje uit en gooi hem lachend op de grond. Je weet niet hoe snel je achter me aan moet lopen.

“Langzaam, heel langzaam laat ik een spoor van kusjes achter in je nek, via je borst en je buik naar beneden, tot ik uiteindelijk op mijn knieën zit.”

Eenmaal boven pak je me weer vast. Ik voel die harde lul tegen mijn billen en kan nog maar aan één ding denken. Je handen gaan richting mijn borsten. Je knijpt even in mijn toch al stijve tepels en duwt me daarna op het bed. Je komt bovenop me liggen en kijkt me diep aan. We zoenen en ik geniet van je lichaam op het mijne. Je warmte, die brede schouders en je handen in mijn haar… Ik wil meer! Je zakt steeds wat meer naar beneden. Je handen zijn overal. Je tong is warm. Je bijt me soms zachtjes in mijn nek of in mijn tepel en als je onderaan mijn buik bent, trek je mijn benen uit elkaar en laat je je vingers overal langs gaan behalve waar ik ze wil hebben. Je weet dat het me gek maakt. Ik begin een beetje te trillen en zeg dat ik je in me wil voelen. Je zegt dat je pas net begint en dat ik geen haast moet hebben. Ik sluit mijn ogen en probeer wat te ontspannen, er van te genieten. Heel voorzichtig voel ik weer een vinger naar binnen gaan. Niet veel later voel ik je tong op mijn clitje en ik kan het kreunen niet meer onderdrukken. God, wat is dit lekker… Je beweegt je vingers en je tong steeds sneller, plaagt me door steeds even te stoppen en weer door te gaan. Daar is het weer, dat gevoel. Ik probeer me er tegen te verzetten, maar je gaat gewoon door. Heel even zie ik sterretjes…

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Ik spring mijn bed uit, vol spanning en nieuwsgierigheid voor de langverwachte ontmoeting die vandaag plaatsvindt. Ter voorbereiding trek ik mijn meest verleidelijke lingerie aan, waardoor ik me sexy en zelfverzekerd voel, klaar voor wat komen gaat. Daarnaast pak ik massageolie, die perfect is voor sensuele aanrakingen en om de stemming te verhogen, waardoor elke aanraking een belofte van genot wordt.

 
Ik hijg even uit en kom dan overeind. Helaas voor jou ben ik nét iets sneller. Ik duw je op je rug en voor je het weet ben ik bovenop je gaan zitten. Ik ben zo nat dat je makkelijk in me glijdt. Even ben ik de weg kwijt van dit gevoel. Je gaat heel diep naar binnen. Ik begin op en neer te bewegen, eerst langzaam, dan steeds sneller. Je pakt mijn borsten vast en geniet van het uitzicht. Ik zie dat je geniet, dus ik kijk je strak aan en concentreer me op het ritme. Na een tijdje ben je het zat en laat je toch even zien wie de sterkste is. Je duwt me van je af en draait me op mijn buik. Voorzichtig kom je weer in me en begint steeds sneller hard te stoten. Ik weet niet wat me overkomt. Dit is fantastisch! Ik probeer wat houvast te vinden en grijp de rand van het bed vast, maar je pakt mijn armen stevig vast en laat me niet meer gaan. Je stoot steeds harder en dieper tot ik bijna begin te gillen, dan stop je weer.
“Rustig aan”, zeg je.
Je glijdt weer uit me en komt naast me zitten op de rand van het bed. Je kijkt me diep aan. Je hand gaat langs mijn gezicht en je geeft je ogen de kost door ieder stukje van mijn lichaam af te speuren, te kijken hoe ik lig te kronkelen van genot. Maar ik wil niet meer stoppen. Ik kán niet stoppen.

“Voorzichtig kom je weer in me en begint steeds sneller hard te stoten. Ik weet niet wat me overkomt. Dit is fantastisch!”

Ik kruip van het bed af en ga weer op mijn knieën voor je zitten. Ik stop hem diep in mijn mond. De zucht die je ontglipt zorgt ervoor dat ik je nog lekkerder wil pijpen. Ik neem je eikel in mijn mond en begin te zuigen. Je verstijft weer en gaat wat achterover zitten. Na een tijdje gooi ik mijn tong in de strijd en begin het topje van je dikke pik zachtjes te likken. Ik draai rondjes, stop hem in mijn mond en laat hem diep naar binnen glijden. Ik lik van boven helemaal naar beneden, zuig zachtjes aan je ballen en kom weer een stukje omhoog. Je houdt het niet meer. Steeds sneller ga ik op en neer. Je komt niet snel klaar. Je bent aan het uitstellen. Je probeert me over te halen om op te staan, je wil me neuken. Ik kijk je even speels aan terwijl ik nog een laatste keer aan die lolly lik en geef me over. Je trekt me overeind, legt me op bed en komt weer bovenop me liggen. Je doet zachtjes, je doet lief, geeft me kleine kusjes op mijn voorhoofd en in mijn nek en houdt mijn handen vast. Het is opeens heel anders, langzamer en veel intiemer dan net. Het is mooi, het is romantisch, magisch bijna. De tranen staan in mijn ogen als ik wéér klaar kom en jij niet veel later ook. Je glijdt van me af, komt naast me liggen en trekt me dicht tegen je aan. Het voelt heel veilig en vertrouwd. Uiteindelijk vallen we in slaap. Ik lig nog steeds in je armen. Na een tijdje word ik wakker omdat je zachtjes mijn haar uit mijn gezicht strijkt, en als ik mijn ogen open kijk ik recht in die van jou.
“Kom”, zeg je lachend, “we gaan lekker even douchen.”
En daar begint het spelletje weer helemaal opnieuw…

1 reactie

  1. super mooi en geil verhaal , opwindend , lekker om dit mee te maken ….. word er helemaal heet van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.841 keer bekeken

Geschreven door

Deze week hebben we weer een nieuw erotisch verhaal van Wander voor jullie! Zij schreef eerder o.a. Teamwork, Grote beurt en Werk in uitvoering. Als de hoofdpersoon in dit verhaal thuiskomt, treft ze brandende waxinelichtjes en een rode pijl aan in d…
14.841 keer bekeken