Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

23.348 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Zijn hypnotiserende stem’

5 mei 2023,

geschreven door

Tessa is net verhuisd naar een klein appartement en komt er al snel achter dat de muren erg dun zijn. Haar slaapkamer grenst aan het appartement van haar sexy buurman Fabian en in de late uurtjes hoort ze zijn hypnotiserende stem de meest stoute dingen zeggen…

Geen zin om te lezen? ‘Zijn hypnotiserende stem’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Zijn hypnotiserende stem

Nieuw appartement

Tessa was erg tevreden over de wending van haar volwassen leven. Een nieuw appartementje in de stad waar ze werkte, promotie gemaakt én ze kon tien gerechten koken zonder iemand te vergiftigen. In haar boekje? Groot succes. Het enige wat miste was een man in haar bed die haar een orgasme kon geven (voor de verandering, want dat kon ze zelf ook wel) en een auto die niet uit elkaar viel. Ach, één ding tegelijkertijd.

Ze stapte uit de lift na een lange werkdag op kantoor en kon niet wachten om met een wijntje op de bank te ploffen en even haar gedachten op nul te zetten. Ze opende haar voordeur het moment dat de deur van het appartement naast haar opende. Een man van begin dertig stapte zijn appartement uit met een vuilniszak in de ene hand en een sleutel in de ander.

Hij keek op. “Ah, hoi! Jij bent vast de nieuwe buurvrouw.” Zijn stem gaf Tessa vlinders in haar buik. Laag, zwoel, een kalme toon en vooral niet dat overhaaste ‘druk, druk, druk’ dat veel mensen over zich heen hadden tegenwoordig. Altijd plannen waar ze altijd met haast heen gingen.

Zijn stem gaf Tessa vlinders in haar buik. Laag, zwoel, een kalme toon en vooral niet dat overhaaste ‘druk, druk, druk’.

“Ja, klopt. Hai,” zei Tessa en stapte naar hem toe om zijn hand te schudden. “Ik ben Tessa.”

Hij draaide zijn deur op slot, stopte de sleutel weg en nam haar hand stevig vast. “Fabian. Welkom in het complex.”

“Thanks.” Ze liet zijn grote, warme hand los, hoopte stiekem op een iets langer gesprek, maar hij stapte al richting de liften. Het moment dat hij niet keek, liet ze haar ogen langs zijn brede schouders, kleine dad bod, getrainde billen en lange benen glijden. Ze ontmoette zijn ogen en voelde de kleur van haar nek omhoog kruipen bij het betrapte gevoel.

“Hé, als er iets is, mag je altijd aankloppen,” zei hij met een knipoog. “Leuk je te ontmoeten.”

Tessa lachte even. “Komt goed. Insgelijks.” Hij stapte de lift in terwijl zij haar appartementje instapte. Het was klein maar fijn en een upgrade van haar voorgaande studio. Het enige waar ze zich licht zorgen om maakte, was dat niemand heel lang in dit appartement woonde, terwijl er op het eerste gezicht niks mis mee leek te zijn. Op misschien de dunne muren na.

Zijn stem

Na twee rode wijntjes en een heerlijk hete douche maakte Tessa zich klaar voor bed. Ze probeerde nog een hoofdstuk van een roman te lezen, maar de zinnen kwamen niet binnen. Het boek belandde op het nachtkastje. Ze deed het licht uit, opende het laatje van haar nachtkastje en pakte haar favoriete vibrator. De vlinders in haar buik dwarrelden naar beneden met anticipatie van een goed orgasme. Nu nog een goede porno video erbij en-

“Ah, daar ben je-” Het was zijn stem, Fabian, van hier naast. Nu snapte Tessa hoe gehorig het kon zijn. “Ik heb op je gewacht.” Hij klonk hees. Zwoel. Immens sexy. Tessa zag voor zich hoe hij op zijn partner afstapte om haar in zijn armen te nemen. “Je hebt een lange, lange dag gehad. Je verdient het om even lekker te ontspannen,” ging hij verder, maar er kwam geen reactie. Met een frons duwde Tessa zich iets omhoog en legde haar oor tegen de muur aan. Niks. “Daar ga ik voor zorgen als je goed mijn instructies volgt. Je weet wat je beloning zal zijn.” Suggestief. De belofte naar meer.

“Je hebt een lange, lange dag gehad. Je verdient het om even lekker te ontspannen.”

Tessa ging weer liggen. Telefoonseks? Met instructies? Warmte verzamelde zich laag in haar buik en ze luisterde hoe hij tergend langzaam vertelde hoe zijn partner haar kleding uit moest doen en zichzelf moest aanraken. Tessa’s oogleden werden zwaar met zijn rustgevende stem op de achtergrond. Voordat ze het wist, viel ze in slaap.

De instructies

Tessa was gefrustreerd. Stiekem had ze verder willen luisteren, maar de combinatie van haar werkdag, de wijn en zijn stem waren een effectief slaapmiddel. Ze baalde dat ze in slaap gevallen was tijdens zo’n spannend gesprek en schaamde zich een beetje dat ze baalde. Het was tenslotte privé.

Maar wat als ze die instructies had gevolgd? Wat als ze zelf niet hoefde te bedenken wat ze deed? Dat ze niet na vijf minuten met haar vibrator klaarkwam, maar haar tijd nam om tot een hoogtepunt te komen. Ze kon zich niet herinneren wanneer de laatste keer was dat ze langer dan vijf minuten bezig was geweest.

Elke avond luisterde ze in spanning tot ze zijn stem hoorde. Maar het bleef stil aan de andere kant van de muur. Tot precies een week na de eerste keer dat ze hem hoorde.

Een lach, diep vanuit zijn borstkas, laag en hees doorbrak de stilte. Anticipatie raasde door Tessa’s lichaam en ze greep de rand van haar dekbed vast. “Lig je al op me te wachten?” Haar ogen werden groot bij de vraag. Hij wist toch niet dat-

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na een lange werkdag voel ik een mix van opwinding en nieuwsgierigheid over mijn nieuwe buurman, Fabian, en besluit om deze avond wat speciaals te proberen. Ik kies voor een set sensuele massageoliën, perfect voor een ontspannende avond die misschien tot meer kan leiden, en een elegant lingerie setje dat zeker de aandacht zal trekken. Ik ben benieuwd hoe deze kleine toevoegingen de avond zullen kruiden als we elkaar beter leren kennen.

 
“Oh-“ Hij rekte de ‘oh’ lang uit en het volgde met een korte, zachte lach. “-heel goed. Ik heb hier ook de hele week naar uitgekeken, baby.”

Tessa ademde opgelucht uit. Natuurlijk was het niet tegen haar. Het was tegen degene aan de andere kant van de telefoon. Ze hield haar adem in bij de volgende woorden: “We beginnen snel. Ik heb vanavond alle tijd om met jou elk stukje van je lichaam te verkennen.” Hij maakte vervolgens een kort berispend geluid. “Ik dacht dat we hadden afgesproken dat je naakt voor mij klaar zou liggen. Ik tel tot tien en dan wil ik geen kledingstuk meer op je heerlijke lichaam zien. Eén-“

Ze wist niet hoe snel ze het dekbed van zich af moest schudden. “Twee-“ Spanning raasde door haar lichaam heen. De hitte brandde onder haar huid. “Drie-“ Ze trok haar doorschijnende shirtje uit en liet die naast haar op de grond vallen. “Vier-“ Ze trapte de shorts uit en die verdween onder de dekens aan het voeteneinde.

“Vijf, zes-“ Toen hij dit keer die heerlijke lach liet horen, pulseerde opwinding door haar heen. “Zo gretig vandaag,” zei hij. “Zeven-“

Tessa haakte haar duimen in haar slip. “Acht-“ En trok deze naar beneden tot die op haar enkels lag. Ze trapte het kanten slipje uit. “Negen-“ Een koude bries kwam haar kamer binnen door het open raam, maar het koelde het vuur in haar niet. Kippenvel verspreidde over haar huid en haar tepels begonnen langzaam hard te worden. “Tien.” Ze pakte haar dekbed vast om die over zichzelf heen te slaan. “Heel goed,” ging hij verder. “Oh, baby, het water loopt me in de mond. Je bent perfect.”

Een kleine glimlach speelde rondom Tessa’s lippen. “Maak jezelf comfortabel. Ga lekker liggen en sluit je ogen.” Tessa trok het warme dekbed over zich heen en sloot haar ogen. Haar vingers gleden al kort over haar buik heen naar beneden. “Oh? Ongeduldig? Babe, handen waar ik ze kan zien.” Opnieuw voelde Tessa zich betrapt. Hij kon niks zien toch? Een vlaag spanning en opwinding verraden haar lichaam bij de gedachte dat hij haar kan zien.
“Raak je lippen aan, voel hoe ze sensueel onder je vingers liggen.” Tessa haalde haar vingers weg bij het bundeltje zenuwen die op hoogspanning stond en legde ze tegen haar lippen aan. Ze voelde de zachte groeven en voor even was het alsof ze ruwe lippen op de hare voelde. “Laat ze langzaam naar beneden glijden. Langs je kaak, je nek, je schouders. Hou je aanrakingen licht, vederzacht.” Zijn stem werd zachter, maar Tessa had geen enkele moeite om hem te volgen.

“Raak je lippen aan, voel hoe ze sensueel onder je vingers liggen.”

“Heel goed, baby. Laat je vingers verder dalen. Maar raak je borsten nog niet aan, precies zo ja. Ga helemaal tot je onderbuik, langs je dijbeen.”

Tessa liet bijna een gefrustreerd geluid uit haar mond ontsnappen toen ze langs de gevoelige huid van haar binnenbenen streek. Ze wilde zichzelf aanraken. Ze wilde méér.

“Ik weet dat je meer wil, maar we zijn nog niet zo ver. Hou het nog even vol voor me,” zei hij terwijl Tessa haar best deed om haar vingers niet naar haar clit te laten glijden. “Begin weer bij je lippen, maar laat nu je vingers over je borsten heen glijden. Langzaam, zo ja.” Tessa hapte naar adem toen haar vingers langs haar gevoelige tepels gleden.

“Zijn ze hard voor me?” vroeg hij met een lichte grom in zijn stem. “Perfect, baby. Neem één van je borsten in je hand en masseer die voor me.” Haar hand omringde haar borst en ze begon deze langzaam te masseren. Hij vertelde haar de tepel van haar andere borst tussen haar duim en wijsvinger te nemen en zachtjes er mee te spelen.

“Je doet het zo goed voor me, baby,” kreunde hij en het was net alsof hij in haar oor hijgde. “Blijf met je tepel spelen, maar laat je andere hand dalen. Naar de onderkant van je borst, je buik, je navel en weer helemaal naar je dijbeen.”

Tessa perste haar lippen op elkaar om niet een kreun te laten ontsnappen. Dunne muren. De heerlijke sensaties van de tepel tussen haar vingers schoten naar beneden. De tintelende opwinding bouwde snel op tussen haar benen. Ze duwde haar heupen van het bed af, hopend op frictie van het dekbed.

“Je doet het zo goed voor me, baby,” kreunde hij en het was net alsof hij in haar oor hijgde.

“Goed zo, baby. Wat doe je het goed. Ik verlos je uit je lijden, maar streel je lichaam nog één keer voor me. Van je lippen tot je dijbeen. Masseer je borsten en geef je andere tepel ook de aandacht die die verdient.”
Een zachte kreun ontsnapte tussen haar lippen. Haar vingers gleden opnieuw langs haar lichaam. Haar huid in vuur en vlam. Ze had in geen maanden haar borsten zoveel hemelse aandacht gegeven en ze wist even niet waarom. Haar nagel kraste zachtjes langs haar binnenbeen en opnieuw gingen haar heupen de lucht in.

“Blijf één van je borsten verwennen. Je andere hand mag je langzaam, heel langzaam leiden naar je clit. Je weet wat je lekker vindt. Maar ik wil dat je opbouwt. We hebben geen haast, baby.”

Tessa’s hand trilde van anticipatie. Een tweede kreun doorbrak de stilte toen ze eindelijk haar vingers over haar clit heen cirkelde. Langzaam, zoals hij zei. “Ik ga weer voor je aftellen. Als ik nul heb bereikt, mag je het tempo opvoeren en wanneer je er klaar voor bent voor me komen, baby.” En zijn stem telde tergend langzaam af. “Tien, negen, acht-” Tessa hijgde, de opwinding werd bijna te veel. Het was zó gevoelig dat ze bijna wilde stoppen. “Laat je vingers lager afdalen. Ben je nat voor me, baby?”

Dat was ze zeker. “Zeven, zes-” De topje van haar vinger was genoeg om te voelen dat een zee van genot was ontstaan. “Vijf-” Even liet ze haar vingers bij zichzelf naar binnen glijden en trok ze terug langs haar binnenste schaamlippen tot ze terug was bij haar favoriete plekje. “Vier, drie, twee, één- kom voor me, baby.” Zijn stem was ongelooflijk hees, een grom die weerklonk achterin zijn keel. Tessa cirkelde haar clit sneller en sneller. Haar orgasme dichter- en dichterbij.

Tot ze met een luide kreun klaarkwam. Hijgend knipperde ze de sterretjes voor haar ogen weg terwijl haar lichaam nog naschokte van een ongelooflijk lekker orgasme. Langzaam kwam ze terug op aarde toen ze hem hoorde zeggen: “Bedankt voor het luisteren naar Erotic Fabels, lieve mensen. Tot volgende week.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.454 keer bekeken

Geschreven door

Een nieuw weekend betekent een nieuwe erotisch verhaal! J. Figaro schreef dit verhaal over Emily die op een zonnige herfstmorgen gestoord wordt door de deurbel. Chagrijnig opent ze de deur om vervolgens blij verrast te worden door een onverwachts pak…
17.454 keer bekeken