Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

18.969 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Lust of Liefde?’

22 augustus 2020,

geschreven door

Annemarie en Bastiën zijn terug in dit vervolg op Blinde Hoek! Dit verhaal is geschreven door Nicole. Naast Blinde Hoek schreef zij eerder ook het verhaal Thuis voor ons. In Lust of Liefde? heeft Annemarie na maanden voorbereiding voor haar tentamens toch weer hulp nodig bij het studeren. Als ze haar knappe overbuurman Bastiën nogmaals inschakelt om haar te helpen, leidt de passie tussen hen opnieuw tot een explosief hoogtepunt…

Geen zin om te lezen? ‘Lust of liefde?’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Lust of liefde?

Ik knijp mijn ogen samen terwijl mijn hand onder mijn kin mijn hoofd omhoog houd. “Wakker blijven An, wakker blijven”, mompel ik tegen mezelf. Ik tik met de achterkant van het potlood zachtjes tegen mijn wang en probeer me te focussen op de vraag van het oefenexamen. Ik hoor het rinkelen van de bel van het theehuisje waar ik zit vaag in de verte en zucht diep. De laatste tentamens komen in zicht, ik ben al drie maanden hard aan het leren en maak de ene oefentoets na de andere. Ik zit al drie maanden lang elke dag op deze plek, een piepklein tafeltje aan het raam, twee straten van mijn studio vandaan. Ik draai mijn nek en rek mijn armen uit naar voren. Ik haal even diep adem en masseer zachtjes mijn slapen. De gedachten aan mijn vorige tentamens flitsen door mijn hoofd en ik bijt op mijn lip. Bastiën. De vorige keer heeft hij me door deze zware periode getrokken. Niet alleen met zijn goddelijke lichaam en geweldige seks, maar ook met zijn steengoede bijles. Ik heb Bastiën niet meer gezien na mijn backpack avontuur in Thailand, vier maanden geleden. Het laatste sms’je dat we uitwisselden was:

Doe je voorzichtig An?
Ik hou van je.
X Bas

Ik sloeg dicht op dat moment, ik wist niet hoe ik daar op moest reageren. En nog steeds niet. Zelfs nu ik zijn hulp hard kan gebruiken, kan ik me er niet toe zetten om hem een berichtje te sturen. Want telkens als ik onze chat open, zie ik dat laatste bericht en sla ik weer dicht.
Ik staar uit het raam, verzonken in gedachten, bijtend op mijn onderlip. Dit heeft geen nut, ik kan me er gewoon niet toe zetten om de laatste tien vragen van het proefexamen te beantwoorden. Ik pak het notitieblok van de tafel en stop het oefenexamen tussen de aantekeningen. Ik sta op en slinger mijn tas over mijn schouder, leg 5 euro naast de lege mok en loop de deur uit.

Eenmaal thuis aangekomen ga ik zitten in het raamkozijn en leg ik mijn hoofd tegen het koele glas. Mijn gedachten dwalen weer af naar de eerste avond dat ik Bas leerde kennen. Hij ontdekte een kant van mij die ik zelf niet eens kende. En iedere daaropvolgende avond die we samen spendeerden, maakten de dagen van aantekeningen maken, leren en oefenexamens in een keer goed.
Ik pak mijn telefoon en open onze chat. Ik staar naar het berichtje dat hij als laatste geeft gestuurd. Is het liefde of lust? vraag ik mezelf af. Ik weet alleen dat ik hem mis, heel erg zelfs. Zijn lach, zijn krullen, zijn lieve woorden, zijn pik. Is het liefde of lust? Ik weet het niet. Ik glij met mijn vingers over het toetsenbord.

“Zijn lach, zijn krullen, zijn lieve woorden, zijn pik. Is het liefde of lust? Ik weet het niet.”

Hi, De tentamens komen er weer aan.
Can you help me?
X An

Ik heb dit berichtje wel honderd keer getypt inmiddels, maar elke keer verwijder ik hem weer en stop ik mijn telefoon weer weg. Het beeldscherm veranderd van de chat in ‘inkomende oproep’ en ik neem op.
“Hey An! Hoe gaat het leren bij jou?” Ik hoor Emma’s vrolijke stem door de telefoon schallen en glimlach.
“Druk, moe en verveeld”, zucht ik diep en ik rol met mijn ogen. “En bij jou?”
Ik hoor haar giechelen aan de andere kant van de lijn.
“Nou ehm… Ik ben bij Jor…”
Ik hoor hoe hij haar probeert te kussen en hoe ze hem van zich af duwt om tegen mij te kunnen praten.
“Kunnen we vanavond misschien verplaatsen naar morgen?” vraagt ze en ik staar uit het raam.
“Ja, tuurlijk”, zeg ik meteen. “Veel plezier met Jor.” Ik glimlach.
“Thanks! You’re the best!” zegt ze vrolijk. “Love you, An! Tot morgen.” Ze hangt op.
Ik zucht en haal de telefoon van mijn oor. Terwijl ik dat doe veeg ik per ongeluk met mijn wang over het beeldscherm.
“Fuck!” roep ik uit en ik staar naar het schermpje. Mijn getypte bericht naar Bastiën is verzonden. Ik gooi mijn hoofd naar achteren en knipper een paar keer met mijn ogen.
“Fuck, fuck, fuck”, fluister ik zacht en ik kijk uit mijn raam richting de zijne. Daar staat hij, met zijn donkere krullen, ontblote lichaam en grijze joggingsbroek. Hij staart naar zijn telefoon en ik kijk snel naar mijn handen in mijn schoot voordat hij mijn blik vangt. Ik voel al het bloed naar mijn wagen stromen en bijt op mijn lip. Mijn telefoon trilt in mijn hand en ik durf hem bijna niet te ontgrendelen.

Altijd An.
Kom maar langs.
X Bas

Ik bijt mijn kaken stijf op elkaar en zucht diep. Is het lust of liefde? herhaalt zich nogmaals in mijn hoofd. De bijles kan ik in ieder geval echt wel heel goed gebruiken. Ik hijs mezelf uit mijn raamkozijn en loop richting mijn bureau. Ik vang een glimp op van mezelf in de spiegel en bekijk mezelf eens goed. Ik haal een borstel door mijn haar en doe snel wat mascara op voordat ik mijn boekentas over mijn schouder zwaai. Ik voel de zenuwen in mijn maag en probeer mezelf gerust te stellen met de gedachte dat ik alleen ga voor bijles. Er flitsen momenten van onze eerdere bijlesafspraakjes door mijn hoofd en ik voel mijn alles terug verlangen naar toen.
“Kom op Annemarie”, zeg ik tegen mijn eigen spiegelbeeld. Ik verzamel moed en met lood in mijn schoenen stap ik het trappenhuis in.

“Er flitsen momenten van onze eerdere bijlesafspraakjes door mijn hoofd en ik voel mijn alles terug verlangen naar toen.”

Ik druk vol automatisch zijn deurbel in en de zenuwen in mijn buik worden met de seconde heftiger.
“Kom maar naar boven”, hoor ik zijn zware stem zeggen en het gezoem van het deurslot klinkt. Ik duw de zware deur open en loop langzaam de trap op naar de derde verdieping. Zijn voordeur staat op een kier. Ik sta nog even stil op de kleine overloop en bijt op mijn lip. Ik gooi mijn gedachtes van me af en zwaai de voordeur open. Daar zit hij, achter zijn piano, in alleen zijn joggingsbroek. Hij zet de eerste tonen van een muziekstuk in en ik gooi mijn boekentas op zijn bank. Ik loop naar hem toe en ga achter hem staan. Ik leg mijn koele handen op zijn schouders en begin zachtjes te masseren. Hij leunt met zijn donkere krullenbos tegen mijn buik aan en ik zie dat hij zijn ogen dicht heeft. Even voel ik een warmte mijn buik vullen, maar ik stop het snel weer weg. Als hij de laatste noten speelt, trek ik mijn handen terug en draai ik me om richting het keukentje. Ik pak twee wijnglazen uit het kastje en vind een dichte fles champagne in de koelkast. Net als toen, bedenk ik me ineens.
“An”, zegt hij zacht en zijn blik kruist de mijne.
“Hey”, fluister ik.

Ineens voelt het alsof mijn borstkas in brand staat en mijn adem stokt. Die verdomd mooie ogen. Alles in me schreeuwt om hem aan te raken, te kussen, te strelen, hem te voelen. Maar in plaats van actie ondernemen, blijf ik verstijfd staan. Ik weet gewoon niet wat er met me aan de hand is. Hij loopt naar me toe en neemt mijn hoofd in zijn grote handen. “Hey”, fluistert hij terug en hij staart me aan. Hij leunt zachtjes naar voren en ik voel zijn warme adem tegen mijn lippen. Hij kantelt zijn hoofd een beetje opzij en de zijkant van zijn neus raakt zachtjes de mijne. Al het bloed stroomt naar mijn wangen en ik voel een enorm verlangen branden in mijn hele lichaam. Ik kantel mijn kin een klein stukje omhoog en mijn lippen raken zachtjes de zijne. Het voelt alsof er een woeste golf door me heen slaat en voor ik het weet druk ik mijn lippen hard tegen de zijne. Ik zoen hem met alle passie die voortkomt uit het brandende gevoel in mijn borstkas en weet op dit moment maar één ding. Ik wil hem, hier, nu. Ik wil zijn warme adem over mijn lichaam voelen. Zijn sterke handen strak rond mijn polsen en zijn donkere krullen door mijn vingers.

Hij reageert op mijn zoen en glijdt met zijn tong over mijn onderlip. Ik geef hem onmiddellijk toegang en open mijn lippen. Zijn tong zoekt naar de mijne en eenmaal gevonden slaat hij zijn sterke armen om mijn lichaam. Mijn hand glijdt naar de achterkant van zijn haar en mijn vingers verdwijnen in zijn krullen. Hij duwt zijn borst tegen de mijne en zoent me hard en ruig. Ik voel mijn tepels opzwellen door mijn dunne topje heen en de aanraking met zijn borst zorgt voor een rilling over mijn rug. Zijn hand zakt naar de rand van mijn joggingsbroek en hij drukt tegen de huid van mijn onderrug om ertussen te glijden. Hij glijdt over mijn bil en grijpt stevig vast. Ik loop langzaam, al zoenend, richting de bank en duw hem van me af, de bank op. Hij kijkt me met een verlangende blik aan en ik trek een wenkbrauw op.
“Wat wil je?” vraagt hij met een grijns en ik ga boven op hem zitten met een knie naast elke heup.
“Ik wil jou, Bastiën”, fluister ik en ik trek mijn topje over mijn hoofd.
Het zonlicht dat door de gordijnen naar binnen schijnt, valt op mijn borsten en ik zie zijn pupillen groeien. Zijn handen grijpen verlangend naar mijn middel en hij komt iets omhoog. Hij neemt mijn tepel in zijn mond en ik gooi mijn hoofd naar achter.
“Fuck”, mompel ik als hij zachtjes met zijn tong over mijn huid glijdt en als ik kreun bijt hij voorzichtig. Ik haal mijn hand door zijn haar en kijk op hem neer. In zijn ogen zie ik een speelse blik en ik kantel mijn heupen zodat onze intiemste delen elkaar raken, enkel gescheiden door de stof van onze broeken.

“Het zonlicht dat door de gordijnen naar binnen schijnt, valt op mijn borsten en ik zie zijn pupillen groeien.”

Ik voel zijn lengte priemend tegen mijn billen en grijns. Ik duw hem terug naar achter en buig met hem mee. Ik plant warme, natte kusjes in zijn nek en maak mijn weg langs zijn sleutelbenen, borstkas, buikspieren en navel richting de band van zijn broek. Ik haak mijn vingers eromheen en trek de broek met een ruk naar beneden. Zijn inmiddels stijve lengte ligt vlak onder mijn gezicht en ik druk zachtjes mijn tong tegen de huid onder zijn navel. Ik glij met mijn tong over de huid naar zijn lies en druk warme kusjes tegen de koele huid. Langzaam beweeg ik richting zijn ballen en met iedere centimeter die ik dichterbij kom, versnelt zijn ademhaling. Ik kijk naar boven in zijn ogen en zie dat hij zijn hoofd in de kussens drukt. Ik grijns en laat mijn tong over zijn ballen glijden. Een harde kreun ontsnapt uit zijn mond en zijn hand grijpt in mijn haar. Ik open mijn lippen een beetje en zuig zachtjes op zijn huid.
“Fuck, An…” mompelt hij en hij trekt zacht aan mijn haar.
Ik voel mijn buik samentrekken en een vlaag van verlangen stroomt door mijn lichaam. Ik neem zijn lengte in mijn hand en begin opwaartse bewegingen te maken. Ik voel zijn beenspieren aanspannen en beweeg met mijn tong vanaf zijn ballen naar het begin van zijn lengte. Ik laat mijn duim zachtjes over het puntje glijden en kus mijn weg naar boven. Ik open mijn lippen rond zijn lengte en laat de warmte van zijn huid mijn mond vullen. Hij duwt mijn hoofd zachtjes naar beneden en ik volg de bewegingen die hij maakt. Hij hijgt en zijn vrije hand streelt zachtjes mijn wang. Ik kijk hem aan zuig mijn wangen in. Hij klemt zijn kaken op elkaar en knijpt zijn ogen dicht. Ik grijns om zijn lengte heen en trek terug.

“Kom hier, Annemarie…” fluistert hij en haakt zijn handen onder mijn oksels en trekt me met een beweging terug boven op hem. Hij draait ons om en haakt zijn vingers achter de band van mijn broek. Met een ruige, snelle beweging trekt hij hem van mijn benen en hij drukt zijn lippen hard tegen die van mij. Hij pakt met zijn hand zijn lengte en wrijft deze tegen mijn clit. Ik gooi mijn hoofd in de kussens en slechts gehijg valt over mijn lippen. Zijn wijsvinger glijdt tussen mijn lippen door richting mijn ingang en ik voel hem grijnzen.
“Nat”, zegt hij en voor ik het weet zet hij het puntje van zijn lengte tegen mijn intiemste.
Hij komt een beetje omhoog en beweegt zijn heupen tegen de mijne. Ik voel hoe zijn warme huid binnen glijdt en kreun. Zijn hand glijdt over mijn borsten en ik zie hem duidelijk genieten van zijn uitzicht. Ik bijt op mijn lip en knijp mijn ogen samen als hij met zijn andere duim mijn clit masseert.
“Fuck, fuck, fuck, Bas”, roep ik uit en ik hoor hem grinniken. Zijn hand verplaatst zich van mijn borsten richting mijn hals en glijdt er omheen. Ik kijk hem doordringend aan en glij mijn hand naar zijn pols. Hij verstrakt zijn greep een beetje en stoot hard en diep bij me binnen. Ik kreun en trek mijn rug krom. Hij duwt me terug in de kussens met de hand rond mijn hals. Ik open mijn mond om diep adem te halen en zachte kreetjes ontsnappen over mijn lippen. Hij recht zijn rug en neemt een versneld tempo aan. Ik voel zijn arm aanspannen en zie hoe hij zijn ogen dichtknijpt. Ik duw mijn heupen richting de zijne en hij klapt voorover. Hij begraaft zijn gezicht in mijn hals en ik hoor hem luid hijgen. Ik leg mijn lippen tegen zijn oor en kreun zacht. Hij zoekt met zijn handen naar de mijne en eenmaal gevonden verstrengelen onze vingers in elkaar. Ik voel mijn lichaam zwaarder worden en voel een lichte duizeling in mijn hoofd. Ik bijt op mijn lip en knijp in zijn hand terwijl ik mijn orgasme luidkeels in zijn oor kreun. Ik voel hem grijnzen in mijn nek en hij begint nog diepere, hardere stoten te maken met zijn heupen. Hij hijgt en ik voel zijn warme huid klam op de mijne rusten. Zijn borstkas gaat ritmisch op en neer tegen de mijne aan en hij knijpt ferm in mijn hand. Ik voel zijn adem stokken en zijn spieren in zijn onderlichaam spannen aan. Zijn warmte vult mijn binnenste. Zijn lichaam trekt een aantal keer samen en hij slaakt een diepe zucht van ontlading. Hij ademt diep in en zijn lichaam ontspant op de mijne. Ik maak een hand los en glij met mijn vingers door zijn krullen. “Jezus, An”, fluistert hij tegen de huid in mijn nek. Ik grijp in zijn krullen en duw zijn hoofd nog iets dieper in mijn hals.
“Shh…” fluister ik en ik druk een kus tegen zijn slaap.

“Ik bijt op mijn lip en knijp in zijn hand terwijl ik mijn orgasme luidkeels in zijn oor kreun.”

Na een paar minuten zo te liggen duwt hij zich op zijn ellebogen omhoog en trekt hij zijn lengte uit me. Hij drukt een warme kus tegen mijn lippen en staat op. Hij rijkt zijn hand naar me uit en ik haal diep adem voordat ik voorzichtig op mijn nog na trillende benen ga staan. Hij slaat zijn armen om mijn lichaam en trekt me omhoog. Ik sla mijn armen om zijn nek en kus hem. Hij loopt richting de douche en draait de warme kraan open.
“Welk vak wil je behandelen?” zegt hij vragend en ik giechel.
“Chemie graag”, zucht ik en ik rol speels met mijn ogen.
“Mhh… daar weet ik wel iets van”, lacht hij en hij bijt op zijn lip.
“Ah, gelukkig”, grap ik terug en ik stap naast hem de douche in.
Ik leg mijn hoofd tegen zijn borstkas en sluit mijn ogen terwijl het warme water over onze naakte lichamen stroomt. Lust of liefde? Ik weet het niet, maar het maakt nu even niks uit. Het enige wat nu even telt zijn mijn examens en de rest zie ik wel.

2 reacties

    1. Wij vonden ze ook erg leuk, Naomi! We hopen dat binnenkort nog een verhaal van Nicole mogen publiceren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.602 keer bekeken

Geschreven door

Vorige week plaatsten we het superspannende eerste deel van ‘Wrong place, wrong time’, geschreven door Inanna. Heb je het eerste deel nog niet gelezen? Ga dat dan NU doen! Hieronder lees je ‘Wrong place, wrong time’, maar dit keer vertelt vanuit het …
11.602 keer bekeken