Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

‘Een hoge prijs voor het paradijs’ – Deel 2: Gevaren of kansen?

19 april 2022,

geschreven door

Het verhaal gaat verder! Dit 5-delige erotische verhaal ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ is geschreven door Lidnaë. In ‘Gevaren of kansen?’ zijn de twee hoofdpersonen op de vlucht geslagen en proberen ze samen te genieten van hun rijkdom, maar het gevaar is nog niet voorbij…

Deel 1 nog niet gelezen? Lees het hier:

Geen zin om te lezen? ‘Een hoge prijs voor het paradijs – deel 2’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Gevaren of kansen?

In de late middagzon genieten Jim en ik van een verfrissend rosétje. Jim zit hier al een tijdje, door mij achtergelaten zodat ik onze – bijna – bodemloze portemonnee uit kon schudden in de duurdere winkels van Praag.

‘We moeten gaan’, verbreekt Jim de stilte.
‘Ja klopt. Ik wil nog even douchen voor we aan tafel gaan.’
‘Nee, dat bedoel ik niet. Over een paar dagen moeten we naar een andere stad. Tot alles wat bekoeld is, wil ik om de paar dagen verkassen.’
Stemming Airlines is zojuist vertrokken…
‘Moet dat nu, Jim?’
‘Sorry, Jetta. Ik ben gewoon voorzichtig.’
‘Je noemt me in ieder geval weer bij mijn echte naam: Jetta.’ Afkorting van Marietta. In stilte nippen we ons glas leeg.

Ik ga alleen onder de douche. Jim had wel mee gewild, maar ik heb even een moment voor mezelf nodig. Waarom moest ie nou beginnen over vertrekken?
Als ik gedoucht heb is Jim al naar beneden. Naakt loop ik door de hotelkamer en zoek mijn kleren bij elkaar. De aankopen van deze middag moeten nog gebracht worden. Maar ik heb nog meer kleding. Een strakke jurk die mijn rondingen mooi uit laat komen bijvoorbeeld. Het is nog even puzzelen om een bh en slip te vinden die onzichtbaar zijn. Maar een afgewassen sport-bh van elastan en een g-string helpen me uit de brand. Snel de haren föhnen, make-up op en naar beneden.

Het doet me altijd goed Jim in pak te zien. Zijn haar strak in de gel geeft hem een speels randje. De volgende paar uur doen we ons te goed aan een zesgangenmenu. Omdat we nog op stap willen doen we het rustig aan met de wijn. Jim en ik kunnen op zich wel een flink glas op, maar vanwege de huidige situatie en omdat we op den vreemde zitten zijn we voorzichtig. Na het dessert dat bestaat uit een sculptuur van chocolade, doet Jim nog een afzakkertje aan de bar terwijl ik naar boven ga om me op te frissen en te verkleden. De lange jurk wordt verruild voor een kort leren plooirokje en blouse. Het is nog lang warm in Praag, dus panty’s zijn niet nodig. Mocht het afkoelen dan heb ik mijn rode nepleren jasje nog bij. Kan Jim mooi meedragen voor me tot die tijd.

Het doet me altijd goed Jim in pak te zien. Zijn haar strak in de gel geeft hem een speels randje.

Ik voel de blikken in de lobby en op straat wel. Het rokje is ook nogal kort en ik ben gezegend met lange benen. In een luxe club betalen we de prijs van champagne voor Perrier. De dure wijn is niet eens heel lekker en kost nog een centje meer. Morgen gaan we zuiniger aan doen, zo beloven we onszelf.
De alcohol krijgt ons meer in zijn greep. Zowel Jim als ik word losser. Mijn heupen beschrijven een steeds wijdere boog als ik dans. Uitdagend dans ik met mijn billen tegen hem aan. Ik voel het effect door zijn pantalon heen. Jim draait me om. Een hand glijdt onder mijn rokje en wriemelt zich mijn onderbroek in. De spanning van mensen om ons heen en de losbandigheid van de alcohol doen me toestemmen. “Please don’t stop the music” van Rihanna klinkt toepasselijk uit de speakers. Jim is door de alcohol een beetje de weg kwijt, een paar keer moet ik zijn hand bijsturen naar mijn clitje.
Rocking on the dancefloor acting naughty.
Je weet niet half hoe hard je de spijker op zijn kop slaat, meid.
Even gaan Jims vingers in me, maar hij staat te ongemakkelijk en zoekt mijn pareltje terug op. Met één hand help ik hem op weg, de andere pakt zijn kont vast en houdt hem bij me.
Please don’t stop the music.”
Onze tongen vinden elkaar. Onder de onregelmatige aanraking word ik alsmaar geiler. Jim houdt zijn hand stil als ik er tegenaan rijdt. Ik probeer het nog te verhullen als dansen, maar daar trapt vast niemand in.
Your hands around my waist, just let the music play.”
Jim doet zijn best, maar het lukt hem niet meer om me naar een hoogtepunt te brengen. Ik pak zijn beide armen en sla ze om me heen.
Gotta get my body moving just to shake the stress away.”
In de geborgenheid van zijn omhelzing maak ik het zelf af. Ik ben totaal verrast door mezelf. Heb ik zojuist gemasturbeerd op een dansvloer?
Please don’t stop the music.”
Ik trek m’n kleren recht en raap me samen. Jim kust de toppen van mijn vingers die het bewijs van mijn geilheid nog op zich dragen.

Ik trek m’n kleren recht en raap me samen. Jim kust de toppen van mijn vingers die het bewijs van mijn geilheid nog op zich dragen.

Totaal brak staan Jim en ik op het lege perron. En dat na pas één nacht op de vlucht. Met het vooruitzicht van een gat in de dag te slapen, was ik alvast naar onze hotelkamer gegaan terwijl Jim ontbijt bestelde. Halfzatjes had ik nog wel het plan hem te bedanken voor zijn verwoede poging van vannacht, maar daar kwam niks van terecht. Bevangen door paniek deelde Jim mee dat er naar ons gevraagd was aan de receptie. Door wie? Dat liet zich raden. Met niet meer bij ons dan we in een keer konden dragen, hadden we de eerste de beste trein gepakt. Het was Italië geworden.

Moe, chagrijnig en hongerig zoeken we onze weg door de smalle straatjes van het kleine dorpje. Het was een goed idee om hier uit te stappen, geen levende ziel zal ons hier zoeken. Bij een soort van lokaal VVV’tje probeer ik een verblijf te vinden. Geen hotel dit keer, maar iets meer afgelegen. In mijn beste Italiaans, en dat is zo ongeveer net zo goed als die mevrouw haar Nederlands, lukt het toch een huis in de bossen te huren. Gewapend met kaart wacht ik op Jim en de taxi. De broodjes oude kaas en worst smaken heerlijk na een dag hongerig zijn.

Het mag een klein wonder heten dat we levend aankomen bij ons huisje. De oude man aan het stuur van de taxi reed als een gek door de kleine straatjes en over de smalle wegen. Maar ons huisje valt niet tegen. Een gelijkvloerse blokhut met ruime veranda aan een idyllisch meertje. In de voorraadkast staan alleen wat flessen rode wijn en wat zoutjes. Dat wordt boodschappen doen morgen. Zonder auto! Jim stookt het haardvuur op terwijl ik de spullen uitpak. Het bed is stoffig, maar ik verlang naar een goede slaap. Net als ik even indommelde in de trein verminderde deze vaart, de snelheid van mijn hartslag ging in tegengestelde richting. Jim ging het al niet veel beter af, ik verwachtte half om half dat hij van stress uit het raam zou springen. Zittend op de veranda, met elk een fles wijn, voelen we ons weer enigszins veilig. Zo veilig dat Jim in zijn stoel in slaap valt. Het paar ogen dat ons vanuit de bossen in de gaten houdt als ik hem even later mee naar bed neem zien we beiden niet.

Boodschappen doen is een opgave zonder vervoersmiddel. Het is drie kilometer naar het dorp. Daarom lopen we al vroeg hand in hand langs het water. De ochtendzon kan de koelte van de nacht niet helemaal verdrijven. Een bijzonder tafereel doorbreekt de sereniteit. Als een godin stapt een vrouw uit het koude water. Van top tot teen is ze naakt. Water glimt op de donkere huid die haar Afrikaanse afkomst exposeert. Jim heeft haar ook al in de smiezen, ongegeneerd staart hij naar de vrouw. Al ben ik geen haar beter, alle details heb ik al in me opgenomen. De tepels die nog donkerder zijn dan haar huid, het kleine streepje donker schaamhaar, benen zonder einde. Op het strandje droogt ze zich grondig af. Ik kan wel door de grond zakken van gêne als ze naar ons zwaait. De heldere rij witte tanden die ze ontbloot met glimlachen maakt de zaak nog erger. Jim meetrekkend de bossen in maken we ons uit de voeten.

Als een godin stapt een vrouw uit het koude water. Van top tot teen is ze naakt. Water glimt op de donkere huid die haar Afrikaanse afkomst exposeert.

Iedereen is hier oud. Alle vrouwen in het dorpje zijn volgens mij oud geboren. De supermarkt is een zooitje. Verse spullen zijn niet te vinden. We zullen het moeten doen met droogvoer, crackers, wijn en frisdrank. De kledingwinkels verkopen alleen saaie jurken en truien met bloemmotieven die perfect passen bij je AOW. Jim moppert als ik wat grote witte slips koop.
‘Ik wil wel graag schoon ondergoed, en een lingeriezaak heb ik hier nog niet gezien’, bits ik terug, wat een moment om hierover te gaan zagen.
Op een klein terrasje kunnen we tenminste wel lunchen. Een simpel broodje wordt ongevraagd vergezeld met een fles wijn. Wij trekken net zoveel bekijks als we zelf te zien hebben.
‘Alle vrouwen kijken hier ook zo zuur’, merk ik op.
‘Waarschijnlijk heeft geen van die vrouwen ooit een orgasme gehad.’
Typisch Jim.
‘En jij zou ze dat wel even kunnen geven?’ Mijn vraag wordt weggelachen.
‘Je kan mij niet eens bijhouden, Jim.’ Hij kijkt verbouwereerd.
‘Wedden?’
Net als Jim zijn inzet op tafel legt, knik ik naar een punt achter hem: ‘Oh, shit.’
‘Volgens mij hadden we elkaar al eens eerder gezien.’ Jim verrekt zijn nek zowat, zo schrikt hij van het eerste Nederlands dat hij naast dat van mij hoort. Jim en ik weten niet wat te zeggen. De ober, een oude zweterige man, brengt een nieuwe fles wijn en kleine hapjes. De donkere schone trekt een stoel bij en gaat zitten.
‘Cassi.’
‘Cassi?’ flap ik eruit.
‘Kort voor Cassiopeia.’ Jim en ik stellen ons op onze beurt voor. Cassi blijkt meer dan een mooi lijf. Onder de Italiaanse zon raken we verwikkeld in een geanimeerd gesprek.

‘Fuck, Jim. Stomkop!’
‘Maak je niet zo druk, Jetta.’
‘Ze loopt een keer in d’r blote kutje over het strand en jij gooit alle voorzichtigheid overboord. Natuurlijk ben ik over de zeik!’
‘Ik zag jou anders ook wel kijken.’
‘Kun je nou eens vijf minuten niet met je pik denken? We zijn op de vlucht, Jim!’
‘Hoe groot denk je dat de kans is dat ze ons hier vinden?’
‘Net zo groot als in Praag.’
Het geluid van een motor kapt ons verhitte gesprek af. Cassi, door Jim uitgenodigd, is er. Ze zal waarschijnlijk niks gehoord hebben van onze ruzie, of ze laat het niet merken. Joviaal stapt ze binnen, met een koffer en een tas. Op de veranda houdt ik Cassi aan de praat terwijl Jim heimelijk haar spullen doorzoekt. Aan zijn relaxte houding te zien heeft hij niks vreemds kunnen vinden. Dat stelt me gerust. Ten dele, voor nu. In mijn onderbuik blijft een naar gevoel knagen.

Dansende vlammen knetteren zachtjes. Hun weldadige gloed ligt als een warme deken over me heen, net als Jims armen. Na alle seksuele energie die door de kamer knetterde, voel ik me nu loom en geborgen bij hem.
‘Vond je het fijn?’
‘Is dit een strikvraag?’
‘Ik hou van jou, Jim, en ik weet dat jij van mij houdt. Maar dat betekent niet dat sex met een ander niet lekker kan zijn.’
‘Het was lekker, Jetta’, zegt hij, een kus op mijn hoofd drukkend.
‘Ik dacht even dat je je wijn door je neus naar buiten ging proesten toen ik het voorstelde.’ Jim lacht ietwat ongemakkelijk.
‘Ik had nooit verwacht dat jij mij met een ander zou willen zien vrijen.’
Ikzelf ook niet. En toch heb ik er enorm van genoten om toe te zien hoe Jim en Cassi sex hadden met elkaar. De aanblik toen ze in 69 houding op het tapijt voor de haard lagen, Cassi die dominanter werd naarmate hun spel meer en meer intens werd. Jim probeerde zich aan te passen aan haar, maar dan zat zij weer bovenop hem, om zich vlak daarna om te rollen en hem mee te trekken met haar benen. Lange, zwarte benen die glommen in het haardvuur en mijn vriend, mijn man, mijn metgezel, omstrengelden en het tempo van zijn heupen bepaalde. Ik genoot van de blik in zijn ogen toen zij hem aftrok over haar heen met een vinger achter in hem. Zijn witte sperma stak scherp af op haar donkere borsten. Haar mond in zijn volle glorie en kracht inzettende zoog ze hem de volgende ronde in waarin ze zich op handen en knieën liet nemen. Waarin ze hem opnieuw bereed, harder dit keer. Het wond mij extra op om te zien hoe ze zichzelf vingerde, met haar borsten speelde, aan haar tepels trok. Met haar hoofd richting zijn voeten had ik volledig uitzicht op de samensmelting van de twee lichamen. Cassi had goedkeurend gegromd toen Jim haar op de billen sloeg en haar anaal vingerde. Lenig als een kat had Cassi zich op de rug geworpen met haar benen in de nek. Met beide handen had ze hem naar binnen geloodst naar waar eerst Jims vingers nog zaten. Als finale hadden ze allebei zichzelf klaargemaakt. Cassi vingerde haar clitje terwijl Jim zich over haar hand aftrok.

Lange, zwarte benen die glommen in het haardvuur en mijn vriend, mijn man, mijn metgezel, omstrengelden en het tempo van zijn heupen bepaalde. Ik genoot van de blik in zijn ogen toen zij hem aftrok over haar heen met een vinger achter in hem.

En toen was het voorbij. Geen geknuffel achteraf, geen gekus of geklef. Ook niet ongemakkelijk, maar gewoon twee mensen die van elkaar genoten hadden. Cassiopeia sliep nu in ons bed, half onder de dekens, nog steeds naakt.
‘Ze gaf je wel wat je wilde, hè?
‘Misschien wel iets te veel.’
Ik ben dus niet de enige die het opviel.
Die avond vrijen Jim en ik langdurig. Geen penetratie, geen speeltjes. Alleen onze naakte lijven die de liefde bedrijven.

De volgende ochtend is Cassi al vroeg uit de veren. Ik snap wel dat ze hier zo snel mogelijk weer weg wil. Ze verontschuldigt zich wel duizend keer dat zij in bed geslapen heeft en wij op de grond.
Na de lunch pakt ze haar spullen in. Het is niet veel, ze is dan ook snel klaar. Met gemengde gevoelens nemen we afscheid. Ze was leuk gezelschap, niet alleen voor de sex, maar ze is ook heel intelligent.
Maar toch is er iets met jou, dame…
Op de motor, een knalroze racer, gaat zet terug naar huis, waar dat ook moge zijn. Als het geluid van haar motor al is weggestorven, zien we pas dat ze een enveloppe heeft achtergelaten voor ons.

Mocht ons avontuur smaken naar meer, dan zijn jullie welkom op Chateau Excentrique.

Bijgesloten zitten twee treintickets.

Jim en ik kijken elkaar aan, niet wetend wat te doen. Hier in de blokhut zijn we met zijn tweeën, zijn we wel veilig. Maar de verveling begint ook toe te slaan zonder tv of internet. Is dit een kans die we niet kunnen laten liggen?

Maar waar gaan we terecht komen als we de tickets gebruiken? En wie wacht er op ons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.115 keer bekeken

Geschreven door

Kort geleden hebben jullie het erotische verhaal ‘Haasje’  kunnen lezen. Een prachtig verhaal, geschreven door EasyToys Magazine lezer Joris DG. We waren dan ook erg blij toen we het vervolgverhaal binnenkregen. Wederom wordt er hardgelopen. Maar bl…
11.115 keer bekeken