‘Een hoge prijs voor het paradijs’ – Deel 1: Geen weg terug

18 april 2022

Zin in een erotisch avontuur? Dan zit je met de spannende verhalenreeks ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ zeker goed! Dit erotische verhaal is geschreven door Lidnaë en bestaat maar liefst uit vijf delen. Lekker lang genieten dus! De komende week kun je elke dag een nieuw deel lezen. 

Geen zin om te lezen? ‘Een hoge prijs voor het paradijs – deel 1’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Geen weg terug

‘Zou jij niet eens naar bed gaan?’
‘Ik wilde je nog even zien.’
‘Je hebt de hele nacht gereden, en ik moet me scheren.’ Mijn stem weerkaatst tegen de beslagen douchewand.
‘Daar heb ik niks op tegen.’ Als ik mijn scheermes weggelegd heb, stapt hij bij me onder het warme water. Geborgen in zijn armen, met een heup tegen zijn been rust mijn hoofd op zijn borst. Zacht doch dwingend word ik omgedraaid. Het puntje van de tong daalt in een strakke lijn af tussen mijn billen door tot aan mijn lipjes. Ik druk mijn onderlijf er steviger tegenaan en laat de welkome gast zijn werk doen. Alle spanning, adrenaline en gemis hebben zich in de weken dat we elkaar niet konden zien opgehoopt. De investering die we samen uitgevoerd hebben heeft een zware wissel getrokken op ons beiden.
‘Ik wil je in me’, mijn stem niet meer dan een gefluister. Nauwelijks hoorbaar tussen de stralen uit de douchekop. Het likken stopt, handen verhuizen van mijn billen naar mijn heupen.
‘Zo houd ik het nooit lang vol, dat weet je.’
‘Maakt niet uit, al is het maar een hartslag, ik wil je in mijn lichaam voelen.’ De druk die ik na het uitspreken van mijn wens voelde verandert als hij in zijn volle lengte langs achter in me schuift. Met hele trage halen gaat hij heen en weer, in en uit me.
‘Oh, Jim’, hijg ik zijn naam. Zoals hij al voorspelde is het snel voorbij. Leunend op mijn rug voel ik zijn stoppels schuren op mijn schouder.
Ik ben dan tenminste wel geschoren.
Onder het warme water knuffelen we nog even, maar dan stuur ik Jim echt naar bed. Hij heeft heel de nacht gereden en dat is hem aan te zien.
‘Ik ben zo blij dat ik je niet meer moet missen nu, Stacey.’
‘Die naam is verleden tijd, Jim.’

De vorige dag…

Hijgend bijt ik op mijn lip. Mijn vingers klauwen over de behaarde borst. De man, staand tussen mijn benen, gromt. Zijn nagels steken gemeen in mijn benen. Uit zijn halfopen mond kreunt hij mijn naam. Deze signalen ken ik. Om hem aan te sporen hijg ik harder met hem mee. Nog een paar keer schokkerig in en uit me en hij is klaar. Glimlachend alsof hij me de beurt van mijn leven gegeven heeft kijk ik naar hem op. Zoals altijd is mijn toneelspel uitmuntend. Zittend op zijn bureau trek ik wat tissues uit mijn tas om me schoon te maken. Nog terwijl ik mijn string en rokje sta te fatsoeneren gaat zijn telefoon al. Komisch eigenlijk, hoe Jacques met zijn broek op de enkels alweer zaken aan het doen is. Of nee, het is zijn vrouw.
Die lul staat gewoon doodserieus met zijn vrouw te bellen!
Na een kort gesprek hangt hij op. Als een brave assistente help ik zijn kleren aandoen en knoop zijn stropdas. Als ik hem een snelle kus wil geven trekt hij zijn hoofd snel terug.
O ja, ik heb je gepijpt, zoenen daarna vind je onsmakelijk. Als je toch eens wist.
‘Ik moet gaan Stacey, sluit jij hier af?’
‘Tuurlijk, meneer.’ De seks is klaar, ik meet mijn rol van secretaresse weer aan.
‘Volgens mij vermoed mijn vrouw iets, we zullen voorzichtiger moeten zijn.’
Tuurlijk vermoed ze iets, ik heb niet voor niets broodkruimels achtergelaten.
Maar dat denk ik alleen. Ik antwoord natuurlijk geschrokken en bevestigend.
Tussen de screens door glurend kijk ik vanaf de vijfde verdieping toe hoe Jacques, een grijzende man van eind veertig, in zijn auto stapt.
Nu moet alles snel gaan.
Met leren handschoenen die overal gekocht kunnen zijn tik ik de naam en wachtwoord in van zijn pc.
Tien minuten later is zijn cryptorekening leeg. Via een buitenlandse bank overgemaakt naar die van mij. Zie dat maar eens terug te vinden.
Achteroverleunend in zijn grote leren stoel drink ik een glaasje van zijn dure cognac om mijn overwinning te vieren. Ongelooflijk hoe makkelijk alles gegaan is.

De verhalen die rond gingen over Jacques waren niet overdreven. Het kostte me echt geen moeite hem in te palmen. Het was juist andersom! Op mijn eerste dag al hing hij over m’n schouders om ongegeneerd m’n decolleté in te gluren. Oké, eerlijk is eerlijk, het was een beetje een valstrik die ik uitgezet had. Het is een publiek geheim dat Jacques er vaak een minnares op nahoudt. Zijn vrouw lijkt nooit meer dan vermoedens te hebben, zo schijnt. In gemeenschap van goederen getrouwd zeker?

Het kostte me echt geen moeite hem in te palmen. Het was juist andersom! Op mijn eerste dag al hing hij over m’n schouders om ongegeneerd m’n decolleté in te gluren.

Na een week semi hard to get spelen gaf ik toe. Met een kort rokje en panty’s in plaats van een broekpak gaf ik het signaal af. Nog voor de lunch lag ik op zijn bureau. Nou, als hij thuis net zo presteerde als bij mij hoop ik maar dat zijn vrouw een goede tuinman in dienst heeft.
Beetje kreunen, wat hijgen en op mijn lip bijten was al genoeg om hem te overtuigen dat ik klaar kwam. Of het kon hem geen zak schelen, daar zie ik hem ook nog wel voor aan. Hij deed vaak genoeg of ik er niet was. Er was één ding waar hij wel heel voorzichtig mee was. Zijn geheime cryptorekening voor zijn oude dag. Zonder zijn vrouw. De inlogcodes lagen in zijn la, de code hield hij angstvallig geheim.
Alhoewel… Zo angstvallig nou ook weer niet. Eén keer onder zijn bureau kruipen om hem te verwennen en ze slingerden rond als een oude krant.

Mijn wegwerptelefoon piept. De transacties zijn verwerkt. Tijd voor de volgende stap. Onderweg naar buiten kom ik niemand tegen.
Heb ik daarom zojuist mijn rokje en blazer verruild voor een jeans en een trui? Om niet herkend te worden heb ik ook nog een gruwelijk jeukend bruin haarstuk en bril met donkere glazen opgezet.
Beter voor niks dan nu tegen de lamp lopen.

Drie straten verderop loop ik een klein Italiaans restaurantje binnen. Helemaal achterin zit een man met vettig lang haar dat over zijn schouders valt. Grof gezette tattoos vullen de huid in zijn nek. Langs zijn tafel loop ik naar het toilet. De tas die ik daar opendoe is de mijne. Althans, dezelfde als de mijne. Het kostte me nog geen twee seconden om ze te verwisselen. Bijna was ik Jim in de armen gevallen, ondanks zijn vermomming. Nog even houd ik me voor, dan zijn we samen. In het toilet verkleed ik met tot op mijn ondergoed. Na nog een keer dezelfde wisseltruc loop ik het restaurant uit. Een onopvallende dame in jeans en trui met kastanjebruin haar ging naar binnen. Een blondine op hakken met zwarte legging en lange groene jas gaat naar buiten. Ik schrik me rot als een politieauto met loeiende sirenes voorbij rijdt. Onwillekeurig duik ik weg in de kraag van mijn jas.
Dat kan nooit voor mij zijn.
Nog maar heel even volhouden nu.

Bijna was ik Jim in de armen gevallen, ondanks zijn vermomming. Nog even houd ik me voor, dan zijn we samen.

Na twintig minuten stap ik uit de tram. Ik stap in een auto die al met draaiende motor staat te wachten. Het vettige haar van zojuist staat nu in korte stekels, de inkt weggewassen uit zijn nek.
‘Alles geregeld?’
‘Alles verbrand.’ Een loden last valt van mijn schouders. Het is gelukt. In de kleine auto wurm ik me bij Jim op schoot. Voor we vertrekken, de zon tegemoet, wil ik hem eerst vasthouden.

Het kant van mijn bh schuurt over Jims buik als ik omhoogschuif.
‘Ga je me nog vertellen wat er scheelt?’ Geen antwoord.
‘Kom op, Jim. Normaal ben je niet te houden als ik dit aan heb, zeker niet als ik onder de dekens mijn magic z’n werk laat doen bij je. Maar nu doet het je niks lijkt het wel. Dus, zo makkelijk kom je er niet van af.’
‘Hebben we hier goed aan gedaan? Aan dit alles bedoel ik?’
‘Het is nou niet dat Jaqcues het geld eerlijk verdiend had, of wel?’ Mijn vraag komt eruit als een zucht.
‘Daar gaat het me niet eens om. Wat als we gepakt worden?’
‘Dat is nu een beetje laat om je druk over te maken. Vertrouw nou maar op ons plan.’
‘Geen enkel plan is waterdicht.’
‘Wat gaat Jaqcues doen? Aangifte? Ik zie het gesprek al voor me: Ja, agent. U hoort het goed. De vrouw waarmee ik mijn vrouw bedroog heeft een deel van mijn geld overgezet naar een cryptorekening. Of dat geld terug te vinden is in mijn administratie? Nee, agent. Het is allemaal zwart geld. Ja klopt, agent. We deden het op mijn bureau, in de auto. Ik ben zelfs eens gepijpt toen ik met mijn vrouw aan het bellen was.
Geloof het nou maar, Jim. De schaamte zal Jaqcues ervan weerhouden achter ons aan te gaan. Bovendien heeft ie nog genoeg over. En we hebben onze sporen goed verborgen. Ik ben die dag niet ingeklokt en heb het pand incognito verlaten. Laten we nou lekker genieten van het geld, elkaar en Praag.’
Jims blik veranderd, hij lijkt gerustgesteld.
Nou niet je shit verliezen, knul. Ik heb je nog nodig.
‘Ga jij dan weer verder waar je mee bezig was’, zegt hij als hij mijn jarretelgordel uit zijn vingers laat schieten.
‘O nee, ventje. Jij had daarnet je kans. Nu zul jij mij moeten overreden.’
Nou, dat hoef ik geen twee keer te zeggen! Onder me liggend schuift Jim naar beneden en trekt het driehoekje stof dat me daar bedekt opzij. Als een rollercoasterwagentje schiet zijn tong alle kanten op. Twee van zijn vingers drukken me van binnenuit stevig tegen zijn gezicht aan. De tintelingen die zich vanuit mijn g-spot verspreiden vloeien als lava door mijn onderlijf. Met zijn vrije hand knijpt hij door het kant heen stevig in mijn borsten. Ik tril van zijn onverwacht woeste aanrakingen. Zo erg dat ik bijna van zijn gezicht afval als hij me in rap tempo naar mijn orgasme toe vingert en likt. Als Jim nog een tandje harder gaat ben ik verkocht. Samentrekkend en schokkend over mijn hele lijf knijp ik zijn hoofd bijna fijn met mijn dijen als ik kom. Nog voor ik het weet lig ik plat op mijn buik en is Jim al in me. Zijn harde penis vult me helemaal. Met elke stoot kletst zijn onderbuik tegen mijn billen. Met nog natrillende handen trek ik de stof van mijn string verder opzij.
Met gesloten ogen komt het hijgen van Jim bij iedere stoot van hem beter bij me binnen. Het kan niet anders of ik ben te nat na het heftige orgasme van net. Voor zijn extra genot leg ik mijn benen over elkaar, zijn intensere gehijg bevestigd dat hij dit fijn vindt. Zonder waarschuwing gooit hij me op mijn rug en vouwt m’n benen omhoog. Ik weet wat hij wil. En hij kan het krijgen.

Zijn harde penis vult me helemaal. Met elke stoot kletst zijn onderbuik tegen mijn billen. Met nog natrillende handen trek ik de stof van mijn string verder opzij.

Jim wordt altijd helemaal gek als hij mijn panty’s tegen zijn oren voelt. De zachte cups van mijn bh zijn geen partij voor zijn harde stoten. Mijn borsten deinen bij elke stoot op en neer. Ik trek ze bijna uit hun beugels als ik de cups omvouw voor een beter uitzicht voor hem.
Met gekromde rug lukt het Jim een tepel te pakken te krijgen. Tussen zijn tanden door zuigt hij het roze knopje naar binnen. Een hand grijpt in mijn haren en trekt eraan. Mijn nagels trekken sporen over zijn billen en rug. Al die tijd gaat Jim onverminderd hard in en uit me.
‘Kom. Kom maar’, mijn stem niet meer dan een hees gefluister. Maar Jim komt niet in me klaar. Met zijn knieën naast mijn heupen zit hij rechtop boven me. Zijn linkerhand steunt op het hoofdbord van ons bed. Met zijn rechter trekt hij zich af tot zijn zaad in warme erupties op mijn buik en borsten neerkomen.

Tijd om bij te komen geeft hij zichzelf niet. Met beide handen vouwt Jim me dubbel. Waar eerst zijn penis zijn werk deed is nu zijn tong terug. Van tussen mijn billen tot aan mijn clitje gaat zijn tong in lange trage halen op en neer. Zo hard genomen worden was heerlijk, maar dit valt ook zeker in de smaak. Krakend trekt hij een ladder in een van m’n kousen. Het kan me niet boeien, zolang hij maar door blijft gaan.
Vingers vullen me van voor en van achter terwijl zijn tong stevig door blijft gaan met rondtollen. Als een kat aan zijn krabpaal zet ik mijn nagels in Jims hoofdhuid. Hij gromt goedkeurend. Toch moet ik hem dit al snel weer ontzeggen. Mijn benen beginnen zonder zijn steun te verzuren, dus ik moet ze zelf omhooghouden. Niet dat hij dat nou zo erg vind. Zeker niet als ik mijn voeten ver uit elkaar doe. Mijn tweede orgasme voel ik al van ver aankomen. Hijgend, kreunend en steunend spoor ik Jim aan vooral niet te stoppen met wat hij aan het doen is. Het duizelt me gewoon als de trillingen van het klaarkomen opnieuw door mijn lijf trekken.
God, wat heb ik deze man gemist.
En hij is nog niet klaar met me.

Mijn tweede orgasme voel ik al van ver aankomen. Hijgend, kreunend en steunend spoor ik Jim aan vooral niet te stoppen met wat hij aan het doen is.

Jim propt wat kussens onder mijn hoofd en komt dan weer over me heen zitten. Hij laat me zelf zijn half stijve in mijn mond nemen. De ziltzoete smaak van mijn eigen opwinding glimt er nog vanaf. Met één hand om zijn zak geef ik hem toegang in mijn mond. Al snel wordt hij stijver en stijver tot hij weer op volle oorlogssterkte is. Niet alleen door wat ik met mijn mond doe, maar Jim vind het heerlijk als ik met mijn nagels achter zijn ballen kras. Ik hou niet van ruigdoenerij in mijn mond, de controle blijft bij mij. Dat neemt niet weg dat ik hem zo ver naar binnen laat dat mijn neus tegen zijn buik drukt. Ik zuig mijn wangen naar binnen en speel met zijn ballen, harder nu.

Na een poosje laat hij zich achterover op bed duwen. Snel gooi ik mijn bh uit en ga bovenop hem zitten. Ik pak zijn beide handen en leg elk op een borst. Zijn zachte vingers spelen liefdevol met de tepels terwijl ik een traag tempo aanhoudt. Jim wordt minder stijf, ook al zit hij in me. Hij is nog niet gekomen, maar hij heeft genoeg gehad. Er klinkt dan ook geen protest als ik stop en voorover kom liggen. Ik houd hem wel in me. We zoenen met veel tong en laten onze handen over elkaars lichaam glijden. Jims bewegingen worden trager, hij doezelt weg. Ik rol van hem af en pak hem bij me terwijl ik luister hoe zijn ademhaling trager wordt. Hem vasthoudend laat ik hem in slaap vallen. Zelf staar ik naar het plafond. Met dezelfde zorgen als Jim eerder geuit heeft. Ik verstop ze alleen beter…

En dan slaat het dubbel en dwars toe. Mijn eigen geruststelling en de geweldige seks die daarop volgde namen mijn twijfels weg. Maar niet voor lang dus. Jim heeft gelijk, er zijn zoveel variabelen die mis kunnen lopen en alles wat zo zorgvuldig geconstrueerd is in duigen laten vallen. Slapend in mijn armen merkt Jim niets van de eenzame traan die over mijn wang trekt. Eén enkele snik als metgezel sta ik de traan – een symbool voor de kleine barst in mijn pantser – toe.

Dan raap ik mezelf samen. Het plan is bedacht, voorbereid en in werking gezet.

Er is geen weg terug.

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Een reactie op 'Een hoge prijs voor het paradijs' - Deel 1: Geen weg terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid