Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

25.660 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Haasje’

11 augustus 2018,

geschreven door

De erotische verhalen blijven maar bij ons binnenkomen! Dit keer hebben we een verhaal mogen ontvangen van onze lezer Joris DG. Het begint bij een onschuldig stukje hardlopen, maar loopt al snel uit de hand. Wij kijken nu al uit naar het vervolg!

Haasje

Na een lange werkdag gaat er niets boven een half uurtje ontspannen lopen in het bos. Zeker niet op een zwoele zomeravond als deze. De bomen wuiven me wat frisse wind toe, maar na een kwartier voel ik toch dat het zweet al op mijn voorhoofd parelt. Ik veeg het met de bovenkant van mijn hand weg. Hierbij stoot ik net niet met mijn elleboog tegen een loper die me op dat moment inhaalt. Een frisse geur die aan bloemen en kokos doet denken blijft even hangen. Voor me zie ik twee prachtig gebruinde benen lopen in een zwart loopbroekje. Het shortje is zo kort, dat ik bij elke stap die ze zet de onderkant van haar billen zie. Twee mooi gevormde ronde appeltjes. Daar houd ik wel van. Daarboven een rood, nauwsluitend truitje zonder mouwen, waar haar donkerbruine paardenstaart vrolijk heen en weer op zwiept, als een ondeugend zweepje.

Het shortje is zo kort, dat ik bij elke stap die ze zet de onderkant van haar billen zie. Twee mooi gevormde ronde appeltjes.

Van achteren gezien, is het moeilijk in te schatten hoe oud ze zou zijn. Afgaande op haar stevige looppas, gespierde benen en goudbruine armen, vermoed ik dat ze ergens begin de 30 moet zijn. Ik beeld me in hoe haar gezicht eruit zou zien. Donkere haren en een mooi getinte huid… ik gok dat ze amandelbruine ogen heeft met donkere wimpers. Haar neus? een klein wipneusje beeld ik me in. Ik voel dat ik ondertussen onbewust mijn looptempo verhoogd heb. Tijdens een training doe ik dat wel regelmatig, maar deze keer is het niet om mijn conditie verbeteren. Nee, ik wil ten volle van het uitzicht kunnen genieten. Af en toe waait er een spoor van kokos en bloemen in mijn gezicht. Het gebeurt niet vaak dat ik zo’n goede stimulans heb om te trainen.

Af en toe waait er een spoor van kokos en bloemen in mijn gezicht. Het gebeurt niet vaak dat ik zo’n goede stimulans heb om te trainen.

We naderen een T-splitsing, ze kijkt kort achterom en slaat links af. Het duurde maar een fractie van een seconde, maar ik heb haar gezicht in mij kunnen opnemen. Haar ogen waren inderdaad donkerbruin met pretlichtjes om in te verdrinken. Heel even had ik de indruk dat we oogcontact hadden. Nee, dat kan niet. Ik beeld het me maar in. Ik voel dat het me meer energie kost om haar bij te kunnen houden. Aan haar pas te zien is ze inderdaad aan het versnellen. Ook ik versnel, maar voel dat ik haar niet kan bijhouden. Langzaam wordt de afstand groter tussen ons en drie minuten later gaat ze de bocht om en is ze uit het zicht. Jammer…

Langzaam wordt de afstand groter tussen ons en drie minuten later gaat ze de bocht om en is ze uit het zicht.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl de schemering valt, warmt ze een flesje exotische massageolie tussen haar handen, die ze vervolgens in zachte, uitnodigende bewegingen over zijn vermoeide spieren laat glijden, elk met een belofte van meer.

 

“Ja, jongen, je mag nog wel een beetje aan je conditie werken, als je dat haasje wil bijhouden” denk ik bij mezelf, terwijl ik mijn tempo weer wat laat zakken. Een tiental minuten later liggen de laatste honderd meter voor me. Ik zet mijn traditionele spurt in richting mijn ‘stretch bank’, waar ik altijd op adem kom na de spurt en mijn stretch oefening doe. Ik ben goed opgewarmd, letterlijk en figuurlijk, en geef alles. Hijgend als een hond kom ik aan en zoek direct steun op het bankje. Tot mijn verbazing zie ik het haasje bij een andere bank ook staan stretchen. Ze staat met haar rug naar me toe, haar benen zijn gekruist en ze buigt zover mogelijk voorover om haar kuitspieren te stretchen. Hierdoor krijg ik een prachtig zicht op haar ronde kontje. Als ik nu door mijn knieën zou gaan, om zogezegd mijn schoenveters te knopen, zou ik een prachtig zicht hebben. Maar ik laat het zover niet komen. Ik zie aan haar houding dat ze niet zo diep voorover kan buigen als ze zelf wil (of als ik zou willen). Ze zet een paar ongemakkelijke stappen en ploft neer op de bank, wrijvend over haar kuit. Waarschijnlijk hoort ze nu pas mijn gehijg, want ze draait zich plots om en kijkt me met een pijnlijke blik aan. Wat moet ik nu doen? Negeren? Nee, dat zou zonde zijn. Vriendelijk goedendag knikken? Of zou ik… Nog voor ik alle opties in mijn hoofd overwogen heb, hoor ik mezelf zeggen “oei, toch niet geblesseerd hoop ik?”. “Het zou kunnen, zoveel weet ik daar niet van,” zegt ze terwijl ze me vragend aankijkt. Ze blijft met haar handen haar kuiten masseren, een opwindend beeld. “Is je kuit gezwollen of rood?” vraag ik. “Dat kan ik moeilijk inschatten, misschien ziet mijn kuit er altijd zo uit, ik kan die nooit zien,” antwoordt ze half smadend. “Anders moet je eens vergelijken met je andere kuit,” zeg ik en voorzichtig kom ik wat dichterbij om te kijken. Ze wriemelt wat onhandig heen en weer om haar kuiten naast elkaar te houden op een manier dat ze ze zelf kan bekijken, maar het lukt haar niet. “Wil jij eens vergelijken?, ” vraagt ze. En nog voor ik de tijd had om te antwoorden zit ze op handen en knieën op het bankje, zodat haar kuiten mooi naast elkaar liggen.

Wat moet ik nu doen? Negeren? Nee, dat zou zonde zijn. Vriendelijk goedendag knikken? Of zou ik…

Van dit prachtige zicht kon ik alleen maar dromen. Wat een mooie billen. Ze kijkt me recht aan en als betrapt wend ik mijn blik snel af richting haar kuiten. Gelukkig ben in nog niet bekomen van het lopen, want ik voel dat ik behoorlijk rood aanloop. “Je linker kuit ziet er inderdaad wat roder uit. Mag ik eens voelen of ze ook warmer aanvoelt?” Ik mag. Hoe dichter mijn hand bij haar kuit komt, hoe meer ik mijn penis voel groeien in mijn veel te nauwsluitende loopbroekje. Haar zwetende huid voelt aan als een zachte perzik na een warme zomerbui. Ik vergelijk de beide kuiten en zeg dat die ene inderdaad warmer en stijver aanvoelt dan de andere. Ze kijkt me met wat ondeugende ogen aan en zegt “niet alleen mijn kuit.” Wijst ze nu op wat er zich in mijn ondertussen veel te spannende loopbroek afspeelt? Of beeld ik me dit maar in? Je kunt er ondertussen waarschijnlijk wel niet naast kijken, maar ik doe alsof ik het niet begrepen zo heb. Onbewust ben ik ondertussen haar pijnlijke kuit aan het masseren. “Oh ja, dat doet deugd,” zegt ze. “Dat zal de stijfheid wat tegen gaan, ” floep ik eruit. “Is dat zo?” vraagt ze. Haar blik is duidelijk op mijn kruis gericht. Geen twijfel mogelijk deze keer. Nu ben ik aan zet.

Wijst ze nu op wat er zich in mijn ondertussen veel te spannende loopbroek afspeelt?

“Het is het proberen waard” zeg ik, “het kan geen kwaad om eens te proberen”. De boodschap is duidelijk aangekomen. Ze neemt met haar hand mijn keiharde penis vast door mijn short en knijpt er in. Eerst zacht en daarna wat harder. “Zo stijf, die kan wel een massage gebruiken denk ik” zegt ze. Terwijl ze steeds intenser knijpt, schuiven mijn masserende handen steeds hoger op. Zonder enige moeite glijden mijn handen in haar broekje. Haar slip is nat, niet alleen van het lopen, maar ook van opwinding. Met twee vingers streel ik haar heuveltje. Behalve nat, voelt het ook zacht en donzig aan. De korte haartjes doen me vermoeden dat dit poesje regelmatig glad schoren wordt. Ze kreunt zachtjes wanneer ik over haar clitje wrijf. Naarmate ik haar meer en meer bespeel, trekt ze me heftiger af. We komen op het punt waar we elkaar op hetzelfde tempo bespelen. Ik glijd een eerste vinger makkelijk bij haar naar binnen. Ze kijkt me uitdagend aan en volgens streelt ze met de punt van haar tong het topje van mijn penis. Ik breng een tweede vinger binnen, waarop zij mijn eikel in haar mond neemt. Ik vinger haar steeds intenser, terwijl ik haar gevoelige knopje niet vergeet. Haar ademhaling wordt heftiger en ook ik voel dat het niet lang meer zal duren voor ik klaarkom. Ze haalt mijn penis uit haar mond en rukt er als een ervaringsdeskundige aan. Ze duwt haar kontje nog iets hoger, zodat ik met mijn vingers zo diep mogelijk in kom. Ze ademt nu niet alleen sneller, maar ook veel luider, bijna kreunend. Man, dit windt me op.

Ik breng een tweede vinger binnen, waarop zij mijn eikel in haar mond neemt.

In de verte horen we plots stemmen van een groepje lopers. Ik schat nog een paar honderd meter en dan de bocht om. We kijken elkaar aan en denken blijkbaar hetzelfde. Nu moet het snel gaan. Ik vinger haar als een bezetene, terwijl zij met haar vrije hand voor extra stimulatie aan mijn ballen zorgt. Mijn eikel zwelt nog meer op en maakt zicht klaar van de finale. Van opwinding knijp ik in haar bil. Meer dan een “oh” krijgt ze niet uit haar keel, maar voor mij was het duidelijk dat het meer mag zijn. Het groepje lopers kan nu niet verder dan honderd meter van ons verwijderd zijn. Ik knijp harder en voel hoe ze zelf ook helemaal samentrekt rond mijn vingers. Ze slaakt een korte intense zucht. Dit is voor mij ook het signaal dat tot de climax leidt. Drie grote ladingen sportzaad vallen op haar topje en op de bank.

Meer dan een “oh” krijgt ze niet uit haar keel, maar voor mij was het duidelijk dat het meer mag zijn.

Als twee betrapte pubers fatsoeneren we ons snel en gaan naast elkaar zitten op het bankje. We hijgen nog na wanneer het groepje lopers aankomt aan het eerste bankje. Ik hoor een van de mannen zeggen “zie die twee daar zitten hijgen, het lijkt alsof ze iets anders gedaan hebben dan een eindspurtje getrokken.” Z’n vrienden lachen. Wij ook, ze zouden eens moeten weten. Het groepje lopers heeft blijkbaar besloten om een uitgebreide nabespreking te houden op het bankje, dus houden we het netjes. Doordat de banken zo dicht bij elkaar staan kunnen we ook niet vrijuit praten.  “Kom je hier vaak lopen?” vraag ik dan maar. “Nee”, antwoord ze. “Het is de eerste keer, maar het bevalt me hier wel. Het is motiverend om hier te komen lopen. Kom jij hier vaak?” “Ja,” antwoord ik. “Wekelijks.”

“Dan zullen we elkaar zeker nog wel eens tegen het lijf lopen, want het smaakt hier naar meer” zegt ze en heel subtiel likt ze met haar tong over haar bovenlip.  Ze staat op en stapt naar haar auto. Ik blijf zitten en geniet van het aanzicht.

Wordt vervolgd….

6 reacties

  1. De gedachten al, heerlijk de penis verwennen.

    Geen wonder om een volgende afspraak te maken, denkelijk om de penis nog meer de aandacht te geven. Wie weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.029 keer bekeken

Geschreven door

Met dank aan schrijver Inanna hebben we weer een opwindend verhaal voor jullie! Inanna schreef eerder het spannende verhaal ‘Wrong Place, Wrong Time’. In ‘Stopwoord’ ontmoet de hoofdpersoon een knappe man in de lounge van het Hilton Hotel en al snel …
16.029 keer bekeken