Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

23.774 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Goeiemorgen’

19 augustus 2022,

geschreven door

Zitten jullie weer klaar voor een erotisch zomerverhaal? Het verhaal van deze week is geschreven door Bo. In ‘Goeiemorgen’ komt de hoofdpersoon ’s ochtends in de keuken en wenst haar man haar op sensuele wijze een goedemorgen. En daar blijft het niet bij…

Geen zin om te lezen? ‘Goeiemorgen’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een vertrouwde blik

Ik zit beneden aan tafel als je van de trap naar beneden komt. Het enige wat je aanhebt is mijn witte hemd en het witte slipje dat ik je de avond voordien cadeau heb gegeven. Je wenst me een goeiemorgen en ik sta op en neem je in mijn armen. Ik laat mijn hoofd zakken om mijn lippen tegen de kromming van je nek te duwen. Mijn tong volgt de wild kloppende ader in je keel en je smelt over me heen. Je lichaam wordt slap terwijl ik je naar me toe trek. Ik grijp je oorlelletje vast met mijn tanden. Ik sluit mijn lippen om de jouwe en mijn tong glijdt zo langzaam genietend naar binnen dat je ernaar verlangt dat ik hetzelfde tussen je benen zal doen. Je brengt je handen naar mijn haar, laat ze erdoor glijden en eraan trekken. Op het moment dat ik mijn armen om je heen strengel, krom je je rug en je welft je in mijn handen.

Voor dat je het weet, lig je op je rug op de bank en leg ik mijn mond op de jouwe. Het hemd dat je aanhebt geeft zich over aan mijn behendige vingers. Meteen daarna heb ik je borsten in mijn handen, en ik kneed ze met zachte ritmische kneepjes. Zachtjes kreun je mijn naam. “Oh.” Ik zuig op je onderlip en rol je gevoelige tepels tussen mijn vingers en trek er aan. “Ik werd wild zodra ik wist dat je niets anders aan had.” Mijn mond ligt om het topje van je borst en een vlaag van hitte zorgt voor een dun laagje zweet op mijn huid. Ik til mijn hoofd op en kijk je aan met stormachtige groenbruine ogen. “Het is gek, ik weet het. Ik weet niet… ik kan het niet uitleggen, maar ik moet je gewoon laten komen.” Ik duw mijn hand tussen je benen. Je laat ze schaamteloos uit elkaar vallen en je lichaam is zo opgewonden dat je overal bloost en bijna koortsig aanvoelt. Met mijn andere hand blijf ik je borsten stevig vastpakken, waar ze zwaar en ondraaglijk gevoelig worden.

“Ik duw mijn hand tussen je benen. Je laat ze schaamteloos uit elkaar vallen en je lichaam is zo opgewonden dat je overal bloost en bijna koortsig aanvoelt.”

“Je wordt nat van me” mompel ik, terwijl mijn blik langs je lichaam omlaag glijdt naar waar ik mijn handen heb gelegd. Ik neem je slipje in beide handen vast en laat het langs je benen van je afglijden. Mijn ene hand neemt je borst terug vast terwijl ik je met mijn andere hand uiteen spreid. “Ook hier ben je heerlijk. Dat weelderige roze. Zo zacht.” Ik laat voorzichtig een vinger in je glijden. Je sluit je ogen door de ongelofelijke kwetsbaarheid van met gespreide benen naakt te liggen en gevingerd worden door jouw man. Jouw man die nog steeds al zijn kleren aan heeft en op de vloer naast je knielt. “Wat ben je lekker nauw”. Ik trek mijn vinger terug en stoot hem daarna zachtjes weer bij je naar binnen. Je rug kromt zich terwijl je mijn vinger enthousiast binnen probeert te houden. “En zo gretig.”

Ik trek mij weer terug en duw deze keer twee vingers naar binnen. Je kan een kreun van genot niet tegenhouden. Mijn handen voelen begaafd, zelfzeker en behendig. En ik pak ermee wat ik wil. Met je handen grijp je de kussens vast. “Ik wil je nemen en in je klaarkomen.” Je hijgt voor me, je heupen krommen zich schaamteloos naar mijn stotende vingers toe. Je hebt het gevoel dat je spontaan in brand zal vliegen als ik je niet laat komen. Je bent in je hele leven nog nooit zo opgewonden geweest. Je wordt bijna gek van het verlangen naar een orgasme. Als er nu iemand zou binnenkomen terwijl ik jou aan het vingerneuken ben, zou het je niets kunnen schelen. Ook ik begin te hijgen. Op mijn gezicht een blos van lust. Door jou. Terwijl je niets anders hebt gedaan dan hulpeloos op mij reageren.

“Ik trek mij weer terug en duw deze keer twee vingers naar binnen. Je kan een kreun van genot niet tegenhouden.”

De hand die op je borst ligt gaat naar je wang en strijkt eroverheen. “Je bloost. Ik heb iets stout gezegd.” Mijn glimlach is zowel ondeugend als opgetogen, en maakt je borstkas gespannen. “Ik wil mijn sperma in je voelen als ik je met mijn vingers neuk. Ik wil dat jij mijn sperma voelt, zodat je denkt aan hoe ik eruitzag en de geluiden die ik maakte toen ik het in je pompte. En terwijl je daaraan denkt, kijk je ernaar uit dat ik het steeds opnieuw doe.” Je kutje golft om mijn strelende vingers heen en mijn brute woorden drijven je tot vlakbij een hoogtepunt. Je houdt je borsten vast om het diepe verlangen dat je in je harde tepels voelt een beetje te sussen. “Toe.” “Sst… ik heb je vast.”

Met mijn duim wrijf ik langzaam cirkeltjes over je clitoris. “Kijk naar me als je voor me klaarkomt.” Alles in je trekt zich samen. De spanning bouwt zich op terwijl ik je clitoris masseer en mijn vingers in een stabiel ritme in je heen en weer beweeg. Met je handen knijp je in de kussens terwijl je heupen tegen mijn hand aan pompen. Schaamte ken je niet meer. Jouw blik is op die van mij gefixeerd. Je kan niet wegkijken, alsof je betoverd bent door het vuur die in mijn ogen brandt. Een diep genot golft door je heen. Door het ruisen van het bloed in je oren denk je dat je mij schor iets hoort zeggen, maar je wordt afgeleid doordat ik een van je benen over de rugleuning van de bank leg en je spleetje met mijn mond bedek. Op het moment dat mijn tong je clitoris aanraakt en eroverheen fladdert, begint je verlangen nog meer te groeien. Nog intenser dan daarvoor.

“Alles in je trekt zich samen. De spanning bouwt zich op terwijl ik je clitoris masseer en mijn vingers in een stabiel ritme in je heen en weer beweeg.”

Ik rim je trillende spleetje, plaag je en terg je. Op dat moment duw ik mijn tong als een speer bij je naar binnen en je bijt op je lip om een gil binnen te houden. Je lichaam siddert hevig en je gevoelige spieren trekken zich wanhopig samen rond mijn decadent likkende tong. Ik grom, en dat voel je door je hele lichaam. “Geef je over aan mij.”, beveel ik. “Nu.” Je hebt bijna geen kracht meer als ik weer naar je clitoris ga en zachtjes zuig… onvermoeibaar… tot je klaarkomt met een benauwde gil en mijn naam hijgend uitspreekt. Je hangt slap op de bank als ik je been strek, en bent nog steeds buiten adem als ik je kus, van je buik omhoog naar je borsten. Ik lik een voor een je tepels en schuif je daarna omhoog, terwijl ik je met mijn armen achter je rug ondersteun. Je hangt slap en plooibaar in mijn armen terwijl ik je met nauwelijks beheerst geweld op je mond kus. Je lippen doen er pijn van. Je merkt dat ik mij maar net kan inhouden.

Ik kijk je glimlachend aan: “Goeiemorgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

18.342 keer bekeken

Geschreven door

Jullie kunnen weer lekker genieten op de vrijdag met dit nieuwe erotische verhaal, geschreven door Nola! Als de vriend van de hoofdpersoon in dit verhaal weer thuiskomt na vier weken in het buitenland, zorgt al die opgebouwde spanning voor een opwind…
18.342 keer bekeken