Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

23.097 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een avond zonder kinderen – deel 2’

26 augustus 2022,

geschreven door

Vandaag gaat het verhaal van ‘Een avond zonder kinderen’ weer verder! Heb je deel 1 nog niet gelezen? Je vind hem hier. In dit tweede deel heeft de vrouw van de hoofdpersoon haar eerste orgasme gehad, maar hij is nog lang niet klaar met haar. Hij heeft nog een aantal spannende verrassingen in petto…

Geen zin om te lezen? ‘Een avond zonder kinderen – deel 2’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een avond zonder kinderen – deel 2

Na het eerste orgasme dat ze had, is mijn vrouw terug op adem gekomen. Tijd om de mooie body uit te spelen. De haakjes gaan los, en langzaam trek ik het kanten stofje naar beneden. Haar borsten helemaal bloot, en zo verder, tot het niemendalletje via de losgemaakte voeten op de grond terecht komt.

Daar ligt ze nu, helemaal naakt, op haar rug. Geblinddoekt, vastgebonden en overgeleverd aan mij. De spanning keert helemaal terug nu ze naakt is. Haar tepels staan hard naar boven en hunkeren naar aanraking. Tussen haar gespreide benen zie ik het vocht van haar orgasme nog blinken. Ze is klaar voor meer.

Ik zet een rustig muziekje op en steek de pods in haar oren. Nu is ook het geluid helemaal afgesloten. Enkel aanrakingen zal ze nog voelen. Hoe meer zintuigen ik uitschakel, hoe beter het gevoel zal binnenkomen. Haar ademhaling versnelt al, de spanning stijgt.

Ze voelt hoe haar linkertepel nat wordt gemaakt door een tong. Zachtjes sluiten de lippen zich rond de tepel. De harde tepel wordt in de warme mond gezogen en het puntje van de tong cirkelt rond het puntje van de tepel. Duim en wijsvinger knijpen ondertussen zachtjes op de rechtertepel. Met een lichte druk trekken de vingers aan de harde, roze tepel.

“Hoe meer zintuigen ik uitschakel, hoe beter het gevoel zal binnenkomen. Haar ademhaling versnelt al, de spanning stijgt.”

De warmte van de mond omsluit de rechtertepel. Een zachte hand omsluit de volle linkerborst en masseert deze. Zacht strelend, licht knedend. Een zachte aanraking in afwisseling met stevige druk. Er gaat veel aandacht naar haar tepels en borsten.

Een nat spoor vormt zich door de bewegingen van de tong. De tepels zijn goed nat. Door er zachtjes op te blazen worden ze nog harder. Een eerste kreun ontsnapt uit haar mond op het moment dat de eerste tepelklem zich vastzet. Bij het plaatsen van de tweede klem op de rechtertepel ontsnapt opnieuw een kreun.

De tong en mond zoeken langzaam een weg naar onder. Via de buik en navel zoeken de zachte handen en warme mond zich een weg naar the place to be. Zachte kusjes, kleine likjes met het puntje van de tong in de liesstreek doen het verlangen toenemen. De ademhaling verhoogt, het verlangen groeit.

“Zachte kusjes, kleine likjes met het puntje van de tong in de liesstreek doen het verlangen toenemen.”

Op het nachtkastje ligt een assortiment aan speeltjes. Een bulletvibrator, een koppelvibrator, een dildo, loveballs, een eitje. Keuze genoeg. De handen nemen de loveballs. Langzaam duwt het eerste balletje de natte, opgezwollen schaamlippen uit elkaar en glijdt langzaam binnen in haar. Bijna onmiddellijk daarna vindt ook het tweede balletje zijn weg naar binnen. Ze begint te hijgen en de ademhaling versnelt.

Ze voelt even geen aanrakingen meer. Van ongeduld beweegt ze haar bekken en bijgevolg dus ook de balletjes. Dit brengt nog meer ongeduld naar boven en dus nog meer beweging. De spanning onderaan in haar lichaam bouwt enkel maar op.

Een schrikreactie – een klein gilletje – ontsnapt aan haar mond wanneer ze trillingen voelt aan haar voeten. Deze trillingen kent ze. Het is haar vibrator die langzaam een weg zoekt naar boven. Trillingen door heel haar lichaam, maar ze voelt ze nu van haar wreef omhoog gaan. Haar scheenbeen als eerste halte. Langzaam glijdt de vibrator over haar been. En hij zoekt traag zijn weg naar de binnenkant van haar dijen, langs de knieholtes.

“Deze trillingen kent ze. Het is haar vibrator die langzaam een weg zoekt naar boven.”

Traag maar gestaag komen de trillingen dichter bij haar natte kruis. De trillingen voelt ze tot diep in haar onderlichaam. De loveballs nemen de trillingen over. Ze voelt ze nu ook al in haar. De trillinggen voelen intenser als ze dichter bij hun doel komen En dan voelt ze niets meer. Geen trillingen, geen aanrakingen.

Wat maar enkele seconden zijn, lijkt een eeuwigheid te duren. Maar dan staat het puntje van de vibrator, boven op haar clitoris. Elektrische schokken gaan door haar lichaam. Een kreun, gehijg, een oncontroleerbaar, vastgebonden lichaam. Loveballs die bewegen bij elke schok in haar lichaam. De opwinding is groot, het verlangen ook. Langzaam cirkelt de vibrator rond haar clitoris. Ze voelt nu ook weer die warme tong, die verkennend likt langs haar warme, natte schaamlippen. Haar ademhaling versnelt. De spanning bouwt zich verder op. Opnieuw een kreun en nog een kreun wanneer aan beide tepels de klemmen iets strakker worden gedraaid.

Een tweede orgasme is zich aan het opbouwen. De rode plekken in gezicht en hals, de snelle en onregelmatige ademhaling, het gekreun en de steeds groter wordende natte plek in het laken voorspellen een heftig orgasme. De vibrator duwt nu onafgebroken op haar clit. Langzaam worden de klemmen strakker gedraaid. De tong likt in een strak ritme tussen de schaamlippen door, over haar gaatje en clitoris. De loveballs bewegen mee met haar lichaam. Alles is er voor een nieuwe golf aan hormonen.

“De rode plekken in gezicht en hals, de snelle en onregelmatige ademhaling, het gekreun en de steeds groter wordende natte plek in het laken voorspellen een heftig orgasme.”

En ook nu weer is het haar niet van de eerste keer gegeven, want net voor het orgasme over haar komt, verdwijnen de tong en vibrator van haar kutje en clitoris. Daarna voelt ze hoe de loveballs haar lichaam verlaten. Ze wil hem voelen, ze wil hem nu.

Maar in tegenstelling tot haar grootste verlangen op dit moment, voelt ze de warme mond zich sluiten rond haar clitoris. Zacht zuigend, licht bijtend. Een tong die traag cirkels maakt rond haar clitoris. Haar vibrator die op de hardste stand in haar glijdt. De tong die steeds sneller beweegt. De vibrator die ook sneller in en uit haar gaat. Haar lichaam bouwt opnieuw op naar een orgasme. Ze komt in de buurt van haar point of no return. Haar lichaam staat op uitbarsten. En net dan voelt ze weer alles stoppen. Net weer tot aan de grens. Wat ken ik haar lichaam toch goed, niet?

Ze voelt de spanning traag wegtrekken, en dan krijgt ze weer waar ze naar verlangt. De tong drukt zich plat tegen haar clitoris. Ze voelt nu iets anders in haar glijden. Deze vibrator kent ze niet. Maar hij weet wel precies waar hij moet zijn. Dit is een heel nieuw gevoel voor haar. De trillingen richten zich naar haar g-spot. Dit houdt ze niet vol.

“Ze voelt nu iets anders in haar glijden. Deze vibrator kent ze niet. Maar hij weet wel precies waar hij moet zijn.”

De tong bouwt terug het tempo op aan haar clitoris. En wanneer de tong sneller gaat, worden de trillingen harder. De spanning rond haar enkels en polsen van de boeien wordt strakker want niet bewegen, lukt niet meer. Nog een laatste draai aan de tepelklemmen, nog een laatste keer gaat het tempo van de tong omhoog en de vibrator bereikt de maximale sterkte.

Met een luide kreun stort haar hele lichaam zich in een ongekend orgasme. Benen trillen, bekken beweegt ritmisch. De natte plek op het laken wordt snel groter van de lichaamssappen die uit haar stromen langs de vibrator.

Langzaam komt ze terug tot haar positieven. Haar ademhaling normaliseert zich. Ze voelt hoe de blinddoek van haar ogen wordt gehaald.

Wanneer ze haar ogen open doet, ziet ze haar beste vriendin die zich over haar buigt en innig zoent. Haar grootste fantasie werd net werkelijkheid.

 

Wil je de speeltjes die in dit verhaal voorkomen zelf ook eens proberen? Je vindt ze hieronder.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.901 keer bekeken

Geschreven door

Bijna weekend! Dus uiteraard hebben we weer een heerlijk erotisch verhaal voor jullie. Het verhaal van deze week is geschreven door Peter. In Overgave laat de hoofdpersoon zich blinddoeken door haar man en wacht ze gewillig af wat hij met haar van pl…
17.901 keer bekeken